-
ρε κουπεα ξαναβαλε το φιατ που ειχες αβαταρ.
-
Κανε υπομονη και θα βαλω συντομα !
-
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
:metalo:Θα βαλω καλυτερη αμαρτωλε !
-
Είπα και προηγουμένως ότι δεν στηρίζουμε κανέναν για να καταδυναστεύει τον λαό, ή για να πράττει αντιχριστιανικά πράγματα. Εμείς πηγαίνουμε στην εκκλησία γιατί έχουμε ανάγκη να (επι)κοινωνήσουμε τον Χριστό! Να Τον προσεγγίσουμε. Αν κάποιοι κληρικοί ξεφεύγουν από τον Χριστιανικό κανόνα δεν σημαίνει ότι εμείς θα φύγουμε από την εκκλησία. Δεν πιστεύουμε στους κληρικούς, αλλά στον Θεό.
Όπως και ο Χίτλερ δεν κυβέρνησε δημοκρατικά, αλλά γι' αυτό **δεν φταίει **ο θεσμός της δημοκρατίας, έτσι και για τους κακούς κληρικούς δεν φταίει η Χριστιανοσύνη.
Τις ελπίδες μας δεν τις στηρίζουμε σε κανέναν άνθρωπο, αλλά ΜΟΝΟΝ στον Θεό.Aposal είναι απλό αυτό που γράφω.
ΧΕΣΤΗΚΑ ποιοι είναι οι λόγοι που σε οδηγούν να στηρίζεις την ύπαρξη της εκκλησίας. Πραγματικά ΧΕΣΤΗΚΑ.Στηρίζεις έμπρακτα έναν οργανισμό που καταληστεύει την κοινωνία. Τελεία και παύλα. Το γνωρίζεις ότι ληστεύει και συνεχίζεις να τον στηρίζεις. Και δεν κάνεις ΤΙΠΟΤΑ για να το αλλάξεις αυτό, παρά μόνο πιστεύεις ότι ο Γέρο-Ξύστης είναι προφήτης, θα λυθούν όλα μια μέρα μόνα τους και δεν ξέρω γω τι.
Πόσο πιο απλό από αυτό. Με τη δική σου στήριξη ληστεύουν. Και δεν είναι ότι δεν έχεις επιλογές.Εν προκειμένω δηλαδή, δεν λέω ότι φταίει η χριστιανοσύνη για τους κακούς κληρικούς (που φταίει φυσικα, αλλά λέμε τώρα). Λέω ότι ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ και όλοι οι πιστοί της εκκλησίας που τους στηρίζετε.
Αν το θες και λίγο διαφορετικά, φταίμε εμείς που δεν σας έχουμε στείλει συλλήβδην στο μέρος που ευαγγελίζεστε. Στη μετά θάνατον ζωή. Κι εμείς χαρούμενοι, κι εσείς χαρούμενοι. Win-win situation.
Δηλαδή ρε aposal πως την έχεις δει τη φάση. Αν δεν φταίτε εσείς οι χριστιανοί για την εκκλησία ΣΑΣ, τότε ποιοι φταίνε; Αυτοί που δεν είναι καν χριστιανοί;
εσυ τι εισαι δλδ για να καταλαβω;
δεν εισαι χριστιανος;
και μην μου πεις οτι δεν πιστευεις και διαφορα τετοια,αν δεν σαρεσει η θρησκεια αλλαξε την κανονικα και με τον νομο ομως, οχι μονο στα λογια,γινε κατι αλλο, γινε βουδιστης π.χ
και μετα θα μπορεις να κραζεις τους χριστιανους τωρα ομως δεν ειναι σωστο αυτο που κανεις γιατι κι εσυ εχεις μεριδιο ευθυνης οπως ολοι μας.
εκτος αν δεν εισαι.Φυσικά και δεν είναι χριστιανός, όπως δεν είμαι κι εγώ. Δεν το είχες καταλάβει τόσο καιρό;
-
δεν εισαι χριστιανος;
Οχι
και μην μου πεις οτι δεν πιστευεις και διαφορα τετοια,αν δεν σαρεσει η θρησκεια αλλαξε την κανονικα και με τον νομο ομως, οχι μονο στα λογια,γινε κατι αλλο, γινε βουδιστης π.χ
και μετα θα μπορεις να κραζεις τους χριστιανους τωρα ομως δεν ειναι σωστο αυτο που κανεις γιατι κι εσυ εχεις μεριδιο ευθυνης οπως ολοι μας.
εκτος αν δεν εισαι.'ότι δεν πιστεύεις και διάφορα τέτοια'.. πολύ καλό αυτό!
Δεν ξέρω αν το παρατήρησες αλλά στις ταυτότητες δεν έχει θρήσκευμα. Οπότε δεν αντιλαμβάνομαι τι σημαίνει πλέον 'άλλαξέ την κανονικά και με το νόμο'
Το ότι έχετε φτάσει να στηρίζεστε στο 'νόμο' για να λέτε ποιοι είναι χριστιανοί και ποιοι όχι, είναι φοβερή κατάντια, δε νομίζεις;
Επίσης, ενδιαφέρον θα ήταν να μας εξηγήσεις με ποιο μεταφυσικό τρόπο, η επιλογή των γονέων να σε καταχωρίσουν ως ΧΟ σε κάνει χριστιανό
Τι ρωτάω βέβαια, εδώ πιστεύετε πως αν σας γράψουν σε ένα κωλόχαρτο '666' θα γίνετε υποχείρια του διαβόλουΕπίσης, γιατί να πρέπει να γίνω κάτι άλλο προκειμένου να μην είμαι χριστιανός; Σων και ντε πρέπει να πιστεύω σε θεούς; Ε δεν θα πάρω
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Φυσικά και δεν είναι χριστιανός, όπως δεν είμαι κι εγώ. Δεν το είχες καταλάβει τόσο καιρό;
Όσο ζει ελπίζει
-
δλδ τι ειστε;
-
δλδ τι ειστε;Δεν παίζεται έτσι το 'μάντεψε ποιος'.
Θα ρωτάς :
Φοράει γυαλιά;
Έχει μουστάκι;
Έχει φαλάκρα;Τέτοια πράγματα. Μετά θα κλείνεις τα καρτελάκια. Όποιο μείνει στο τέλος
-
δλδ τι ειστε;τπτ
-
-
καταλαβα δεν ειστε τιποτα.
-
...
δεν εισαι χριστιανος;
εκτος αν δεν εισαι.Θα απάνταγα, αλλά έχω έρθει με το αυτοκίνητο και δε με παίρνει
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
http://www.churchofsatan.com/home.htmlΧριστιανοί είναι κι αυτοί
(μόνο αν είσαι χριστιανός πιστεύεις ότι υπάρχει σατανάς) -
καταλαβα δεν ειστε τιποτα.Μάγος είσαι ;
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
...
δεν εισαι χριστιανος;
εκτος αν δεν εισαι.Θα απάνταγα, αλλά έχω έρθει με το αυτοκίνητο και δε με παίρνει
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Χριστιανοί είναι κι αυτοί
(μόνο αν είσαι χριστιανός πιστεύεις ότι υπάρχει σατανάς)Aντίχριστοι.
-
Παίδες φεύγω, σταματήστε για λίγο τα αναθεματίσματα μπας και γλιτώσω την καλίμπρα
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Χριστιανοί είναι κι αυτοί
(μόνο αν είσαι χριστιανός πιστεύεις ότι υπάρχει σατανάς)Aντίχριστοι.
ε... χριστιανοί αντίχριστοι
Πως λέμε χριστιανός ορθόδοξος; Χριστιανός αντίχριστοςΘα μας πει ο aposal που τα ξέρει ενδελεχώς. Αν γίνεται να είναι κανείς σατανιστής χωρίς να είναι και χριστιανός.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
καταλαβα δεν ειστε τιποτα.
Μάγος είσαι ;
δεν σε πιστευω
Περί εκκλησίας