-
O 6χρονος για τον μικρό αδελφό του:
Παιδί: 'Μαμά μαμά το μωρό λέει αγκού αγκού'
Μαμά: 'Ναί παιδί μου! Μπράβο του!'
Παιδί: 'Τώρα πρέπει να του μάθουμε και το ρ για να λέει αγκούρι'Η κόρη μου (όταν ήταν 6 χρονών) ακούει στην τηλεόραση:
'...η ομοφυλοφιλία δεν είναι ακόμη αποδεκτή από πολλές κοινωνίες ...'
Η Κόρη μου: 'Μπαμπά να ρε ρωτήσω κάτι;'
Εγώ: '(ΩΧ) Ναί παιδί μου.'
Η Κόρη μου: 'Τι σημαίνει αποδεκτή;'Μετά από αναλυτική περιγραφή της διαδικασίας αναπαραγωγής.
Η Κόρη μου: 'ουάου'
Ο Γιός μου: 'μπλιάχ' -
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Είναι ο μικρός μου και το πιο απίστευτο είναι να τον βλέπεις να το κάνει.
Σε τρείς κινήσεις σκαρφαλώνει. Σαν να βλέπεις κινούμενο σχέδιο.
Ακούω μπαμπά, βρες με, και μπορεί να είναι σκαρφαλωμένος οπουδήποτε.
Λες να μαι ο μπαμπας του σπαιντερμαν;Το'ψαχνα καιρό, αλλά το βρήκα τελικα:
παρτενερ για τον γιό σου!
Youtube VideoΝα σαι καλά ρε συνάδελφε που με σκέφτεσαι. Φοβερή
@ Τρίφτερ , το μυαλό σου όλο στο πονηρό -
Ο χρήστης klong έγραψε:
O 6χρονος για τον μικρό αδελφό του:
Παιδί: 'Μαμά μαμά το μωρό λέει αγκού αγκού'
Μαμά: 'Ναί παιδί μου! Μπράβο του!'
Παιδί: 'Τώρα πρέπει να του μάθουμε και το ρ για να λέει αγκούρι'Η κόρη μου (όταν ήταν 6 χρονών) ακούει στην τηλεόραση:
'...η ομοφυλοφιλία δεν είναι ακόμη αποδεκτή από πολλές κοινωνίες ...'
Η Κόρη μου: 'Μπαμπά να ρε ρωτήσω κάτι;'
Εγώ: '(ΩΧ) Ναί παιδί μου.'
Η Κόρη μου: 'Τι σημαίνει αποδεκτή;'Μετά από αναλυτική περιγραφή της διαδικασίας αναπαραγωγής.
Η Κόρη μου: 'ουάου'
Ο Γιός μου: 'μπλιάχ' -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αγγλικα μιλανε στο βιντεακι.Για το πώς το βρήκε αναφέρομαι
Τάσε, αυθόρμητο είναι δεν το ελέγχω
-
Megane τι κάνει η κοράκλα;
Θα σου στείλω μιαν εμφάνιση της Παναχαικάρας μας να γίνει Παναχαικιώτισα από μικρή. -
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Megane τι κάνει η κοράκλα;
Θα σου στείλω μιαν εμφάνιση της Παναχαικάρας μας να γίνει Παναχαικιώτισα από μικρή.Εκεί που είμαι ήρεμος όλο και με παρασέρνετε άτιμοι όλοι σας!!! Τώρα μπορώ να μην γράψω? Λοιπόν Πατρινέ η κοράκλα είναι καλά και σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Δυστυχώς είναι καπαρωμένη, στο μεν Ελληνικό πρωτάθλημα είναι με τον ΟΦΗ, στο δε Ευρωπαϊκό υποστηρίζει τη Liverpool.
Προχθές έκανε ένα ακόμα μαγικό και με έστειλε μια βόλτα μέχρι την άλλη άκρη του σύμπαντος με επιστροφή.
Ξαπλωμένη στο κρεββάτι της, ήταν σε μια κατάσταση μεταξυ ύπνου και... ξύπνιου. Εγώ έκανα ζάπινγξ στην τηλεόραση μέχρι που την ακούω να μου φωνάζει 'Μπαμπα έλα εδω μαζί μαζί αγκαλίτσα'Σηκώνομαι κι εγώ με τα σκατά να τρέχουν απο τη φόρμα που φορούσα, πηγαίνω στο δωμάτιο ζαλισμένος σαν να είχα πιει 2-3 μπουκάλια Jack. Με τρομερή προσπάθεια συγκρατήθηκα να μην την πνίξω απο τις αγκαλιές και τα φιλιά, απλά την αγκάλιασα και τη φίλησα στο κούτελο 3-4 φορές κι αυτη μάλλον ικανοποιήθηκε, μου χαμογέλασε και κοιμήθηκε.
-
Τον χάσαμε μου φαίνεται.
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Τον χάσαμε μου φαίνεται.Ο Πατρινός φταίει!!!!
-
-
Καλησπέρα,
'Μπήκαμε' στον τελευταίο μήνα και η ιατρική παρατήρηση τα λέει όλα: 'Θα βγει μεγαλούτσικη, είναι 8 μηνών και έχει μεγάλο ύψος και βάρος περίπου 3350gr, κι έχει άλλο 1 μήνα περίπου ακόμα.....'
ΥΓ: Εμ με τέτοιους γονείς doctor τι περίμενες βρε??
-
Καλη λευτερια !
Καλως να ερθεις στο club! -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Καλη λευτερια !
Καλως να ερθεις στο club!....εμ, είμαι ήδη στο club αγαπητέ, έχω άλλη μια κόρη 6,5 ετών....
-
Άντε με το καλό!!!!
Το σπίτι έχει μπόλικα ρόζ ρούχα ή κάτι μου λέει ότι σύντομα θα γεμήσει???? -
Οου φιλε Μεγκαν δεν το ηξερα!
Ευχωμαι σε ενα αγορακι να υπαρχει και σασπενς στην οικογενεια! -
Ο χρήστης Μαριάννα έγραψε:
Ανέκαθεν, οι άνθρωποι είχαν την περιέργεια και την επιθυμία να γνωρίζουν τι συμβαίνει στο εγγύς αλλά και στο ευρύτερο περιβάλλον τους. Η επιθυμία αυτή αποκαλύφθηκε από τους πρώτους γεωγράφους, τον Ηρόδοτο και κατόπιν τον Ξενοφώντα, στους οποίους θα μπορούσαμε να αποδώσουμε την πατρότητα της δημοσιογραφίας. Διότι, όλοι αυτοί με την καταγραφή πληροφοριών και γεγονότων δεν έκανα τίποτε άλλο παρά ρεπορτάζ και πολεμικές ανταποκρίσεις, όπως θα λέγαμε σήμερα.Στη σύγχρονη εποχή, το ρόλο αυτό της καταγραφής των γεγονότων έχουν αναλάβει εξειδικευμένοι επαγγελματίες, οι δημοσιογράφοι. Το έργο τους εκτιμάται ιδιαίτερα από τους πολίτες, οι οποίοι τρέφουν θαυμασμό και σεβασμό και αισθάνονται υποχρέωση για αυτούς που έχουν αναλάβει το ιερό καθήκον της ενημέρωσης. Καθώς, χάρη στους δημοσιογράφους, έχουν τη δυνατότητα να γνωρίζουν τι συμβαίνει από τη μία άκρη του κόσμου στην άλλη και να διαμορφώνουν μια σφαιρική άποψη των πραγμάτων, αντικειμενική και απροκατάληπτη. Δικαιολογημένα, επομένως, η δημοσιογραφία χαρακτηρίζεται ως λειτούργημα.
Παρ’όλ’αυτά, από τον κλάδο δεν απουσιάζουν τα νοσηρά φαινόμενα που υποβιβάζουν την ποιότητα του επαγγέλματος και σε ακραίες, βέβαια, περιπτώσεις το ευτελίζουν. Αυτό συμβαίνει όταν η πληροφόρηση μετατρέπεται σε παραπληροφόρηση, η οποία μπορεί να γίνεται είτε για οικονομικούς είτε για πολιτικούς λόγους. Στην πρώτη περίπτωση, η αλήθεια και η αμεροληψία παραμερίζονται από το κέρδος, το οποίο, φυσικά, αποτελεί τον απώτατο –και ίσως μοναδικό- σκοπό των μέσων ενημέρωσης, που κατά ένα μεγάλο αριθμό αποτελούν ιδιωτικές επιχειρήσεις, με αποτέλεσμα η είδηση να εμπορευματοποιείται και τελικά να φθάνει παραποιημένη στο κοινό. Στη δεύτερη περίπτωση, υπεισέρχονται στη δημοσιογραφική έρευνα εξωτερικοί παράγοντες του πολιτικού, κυρίως, χώρου οι οποίοι ασκούν παρεμβατικό ρόλο στη μετάδοση της είδησης, προσπαθώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο να αυξήσουν την επιρροή και την εξουσία τους στο λαό. Και στις δύο περιπτώσεις το έργο των δημοσιογράφων αλλοιώνεται και χάνει τη σημασία του, αφού, πλέον, η μετάδοση της είδησης υποσκελίζεται από τα διάφορα συμφέροντα.
Το σημαντικότερο πρόβλημα που απειλεί τον κλάδο είναι το ανεφάρμοστο τον κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Ο κώδικας αυτός περιλαμβάνει ένα σύνολο κανόνων, οι οποίοι προσδιορίζουν και ελέγχουν τη συμπεριφορά των δημοσιογράφων όταν αυτοί καταπιάνονται με ένα θέμα. Οι κανόνες αυτοί, ουσιαστικά, τοποθετούν στο κέντρο της δημοσιογραφίας τον άνθρωπο, τον οποίο κάθε σωστός και επαγγελματίας δημοσιογράφος πρέπει να σέβεται. Δηλαδή, να μην εκμεταλλεύεται τη δυστυχία του, να μην καταπατά τα δικαιώματά του και να μη διεισδύει στην προσωπική του ζωή ώστε να βγάλει το «θέμα», αυτό που θα που πουλήσει. Δυστυχώς, ο κώδικας φαίνεται να μην αφορά κάποιους δημοσιογράφους, οι οποίοι προκειμένου να εξασφαλίσουν την πρώτη είδηση γίνονται αδίστακτοι και ασύδοτοι.
Τέτοια κρούσματα αμαυρώνουν την εικόνα του επαγγέλματος και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης για να μην πληθαίνουν και διαιωνίζονται. Οι δημοσιογράφοι πρέπει να διαθέτουν παιδεία και υψηλό μορφωτικό επίπεδο, στοιχεία που χαρακτηρίζουν τους καλούς επαγγελματίες. Επιπλέον, αναγκαία κρίνεται η συνειδητή συμμόρφωση με τον κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας, διότι η εφαρμογή του με αίσθημα υποχρέωσης και ευθύνης απέναντι στο κοινό θα εξασφαλίσει την πρόοδο του επαγγέλματος. Τέλος, χρήσιμη θα ήταν η τιμωρία αυτών που παρεκκλίνουν, αφού έτσι θα παραδειγματίζονταν υποψήφιοι παραβάτες.
Με την πεποίθηση ότι η δημοσιογραφία αποτελεί λειτούργημα και έχει, πράγματι, πολλά να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο, ελπίζω να διορθωθεί ό, τι τη βλάπτει.
Το μικρό έγραψε έκθεση για τη βουλή των εφήβων
Και προφανώς ο διάλογος στο μσν είναι απείρως πιο απολαυστικός
Marianna:
διάβασες την έκθεση αδερφούλη?
εγώ: molis tin anoiksa:D
Marianna: τη διαβάζεις τώρα δλδ?
εγώ: nai
Marianna: διάβασε
και πες μου
ειπέ μοι
εγώ: kalh!
tres bien
exei ligo klise katastaseis
alla sigxwrisai
Marianna: ρε αει στο διάλο
μου μαθες και το κλισε
εγώ: oust
πας και τους γλύφεις
μόνο κρεμάλα
Marianna: χάχαχαχαχα
καλά
όταν θα με βλέπεις
με τη μολότοφ στο χέρι
θα σου ξηγήσω εγώ
πάω στο νίκα
τσαο τσαο τσαο
εγώ: οοοκ
φιλάκιαααα
Marianna: γραναζάκι του συστήματος
εγώ: αντε μου στο διάολο
Marianna: εκεί πάω!
εγώ: χαχα
ουστ
Marianna: ματσα μουτσα
έλα κούτσα κούτσα
and you know the rest
χλατς
1-0
εγώ: αγάπη μου άντε τραβα στην ευχή του αλαχ
Marianna: πάει
συφιλιάστηκες
χα!
ματς -
Καλησπέρα,
Είμαι στο τρέξιμο αλλά προλαβαίνω να γράψω κατιτίς.....
Μπήκαμε στο τελευταίο 48ωρο και αρχίσανε τα πρώτα σημάδια τοκετού.....η μικρή θα είναι Πασχαλινό Δώρο τελικά και θα κάνουμε Ανάσταση στο Νοσοκομείο μάλλον......
Πάω να συμπαρασταθώ στο έτερον ήμισυ......όταν έχω νεότερα επανέρχομαι.....
-
Αντε με το καλο !!!!
-
Άντε με το καλό και με ένα πόνο. Εσείς πάντως σίγουρα θα δείτε 'ανάσταση' στο σπίτι!!!
-
Απο αύριο και κάθε χρόνο θα γιορτάζετε το καλύτερο Πάσχα!!!
Με το καλό!!! -
Με το καλό!
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...