Mar 18, 2009, 4:10 PM

Τις διαφορές τις ανέφερε ο Βαγγέλης. Και εγώ αν είχα επιλογή θα προτιμούσα το Made in Japan αλλά θέλω να πιστεύω ότι και το Ολλανδέζικο θα είναι εξ’ ίσου καλό.

Σχετικά τώρα με CVT ή όχι, εγώ - και μια που μένεις Αθήνα - θα σου πρότεινα δαγκωτό το CVT (έχω ένα CVT βενζίνης στην πλούσια 7θέσια έκδοση Instyle). Απλά οδηγείς χωρίς άγχος. Με το CVT δε, δεν θα καταλάβεις ότι έχεις αυτόματο μια και οι αλλαγές γίνονται άμεσα και ομαλά – χωρίς σκαλοπάτι. Και βέβαια δεν θα έχεις κανένα θέμα με θόρυβο.

Ο συμπλέκτης θα μπορούσε να είναι λίγο πιο δυνατός αλλά χωρίς υπερβολές θα σε καλύψει. Για λάσπη δεν ξέρω θα σου πουν άλλοι, στο χιόνι θα πας αν αλλάξεις τα ‘μαμίσια’ λάστιχα – τα οποία είναι καλά μόνο για άσφαλτο - με κάποια μικτά M&S 80/20 ή 70/30 (δες προηγούμενα post)

Γενικά όπως έχω ξαναπεί, το αυτ/το είναι πολύ καλό, και εκτός από την κάπως υψηλή κατανάλωση εντός των τειχών (14-15 lt/100km ) δεν έχει κανένα άλλο θέμα (α ναι και το ανεπαρκές Navi).

Ο χρήστης vlsavvas έγραψε:
Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια!!!
Μια από αυτές τις μέρες θα παραγγείλω το δικό μου outlander. Για να καταλήξω όμως στον τύπο θέλω τα φώτα σας.
Ερώτημα 1ο: CVT ή όχι ;; (μιλάμε για 2.4 βενζίνη)
Σίγουρα σε Αθήνα που μένω θα είναι πιο άνετο. Στο ταξίδι με 140-150 το χειροκίνητο έχει πολύ θόρυβο;;;
Σε εκτός δρόμου ο συμπλέκτης ανάβει τόσο εύκολα;;; Δε πρόκειται να του αλλάξω τα φώτα αλλά λάσπες θα φάει, χιόνι όχι πολύ.
Ερώτημα 2ο: Έχει προσφορά η αντιπροσωπεία κάποια MY2008. Οι διαφορές με τα MY2009 είναι μόνο εμφανισιακές μου λένε, ισχύει αυτό;; Τα ΜΥ2008 ήταν made in Japan, τα MY2009 είναι made in Holland... Αυτό το θεωρείται μειωνέκτημα του ΜΥ2009, ούτως ή άλλως ίδια εγγύηση έχουν.

Ευχαριστώ όποιον με βοηθήσει στη τελική επιλογή

ΥΓ: Μόλις το πάρω θα αρχίσω τα mail στον κ Bekker !!!!!