-
παιδια καλησπερα και απο εμενα....θα ηθελα μια βοηθεια σας παρακαλω....μολις χτες(18/3) παρηγγειλα μια μιτο απο την περιοχη του αλιμου αττικης και εγω μενω μαρουσι(δεν ξερω αν εχει σχεση αυτο)...μου ειπαν πως σε περιπου 1 με 2 μηνες θα ερθει....μηπως ξερουμε περιπου τον πιθανο συνδιασμο της πινακιδας μου?
ευχαριστω πολυ ολους προκαταβολικα...
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Πολύ χαρούμενοι είμαστε όλοι τελευταία.
Αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι. Πράγματι πάντως καλή περίοδος είναι!
ΥΝΝ 646*...γιατί, για να είμαι ειλικρινής, το είπα ψιλοειρωνικά. Όχι πως έχουμε λόγο να μην
είμαστε χαρούμενοι, αλλά έχουμε και λόγο να είμαστε; Οι ταξινομήσεις πάνε πολύ αργά και το χόμπι μας
'πλήττεται' από την κρίση. Εκτός αν έχει προσωπικούς λόγους ο καθένας... Τι εννοείς λοιπόν 'καλή
περίοδος';MHO-636* απο τας Σέρρας,αντε να δούμε τι θα πάρει μόλις τελειώσει το ΜΗΟ
Παρά την κρίση οι Σέρρες δείχνουν τη δυναμική τους στις κόκκινες. Το 2008 πρέπει να έδωσαν τις
περισσότερες κόκκινες στην επαρχία (εξαιρώ Αττική, Θεσσαλονίκη) μετά τη Λάρισα, την Κοζάνη, και την
Αχαΐα, σχεδόν όσες όλος ο νομός Ηρακλείου και πιο πολλές από περιοχές πιο 'γρήγορες' στις κανονικές
πινακίδες, όπως Εύβοια, Χανιά, Βόλος, Ρόδος κλπ. Μετά τα ΜΗΟ λογικά θα δώσουν ΚΧΧ ή (το πιθανότερο)
ΜΗΥ. Είναι εύκολο να μάθουμε, από το τηλέφωνο ευγενέστατος υπάλληλος της νομαρχίας πέρσι μου είχε
δώσει πάρα πολλές πληροφορίες!Και εδώ μην νομίζεις , είχα να δω δίκυκλο πάρα πολύ καιρό.... και που πέτυχα .... , ανάλογη τύχη (να δω το νούμερο όταν πρωτοεμφανίστηκε) είχα στο ΧΑΧ 1003 σε αυτοκίνητο το 2006!
Όσο για το ντέρμπι τι να πω , δεν ξανακάνω πρόβλεψη ...Ούτε εγώ! Το ΧΑΧ-1003 πρέπει να ήταν χάρτινο, όχι;
Για τα της Μαγνησίας να σε πληροφορήσω ότι με απασχολούσε έντονα το θέμα όταν ήμουν φοιτητής στον Βόλο το 00-05 , και εδώ έχουμε ντέρμπι καθώς Εύβοια-Μαγνησία πάνε χεράκι - χεράκι από την εμφάνιση των τετράγωνων το 04.
ΧΑΤ-3300 - ΧΑΑ-9200 (βάζω 9200 αφαιρώντας τα υπολείμματα των δύο άλλων κλάδων) = 23.898 νούμερα!
ΒΟΡ-5000 - ΒΟΙ-1040 = 23.037
Δηλαδή έχουμε μια διαφορά της τάξεως των 861 σε 4,5 χρόνια ... ψίχουλαΤα ΒΟΡ 1000-5000 έχω την εντύπωση ότι δεν κυκλοφόρησαν στην Μαγνησία , έτσι δεν είναι?
Η διαφορά είναι λίγο πιο σαφώς υπέρ της Εύβοιας για δύο λόγους:
- ΒΟΡ-7500/7999 δόθηκαν στη Θεσσαλονίκη όπως σωστά επισήμανε ο φίλος www2000,
- και σημαντικότερο, οι νέου τύπου (με το GR) ξεκίνησαν νωρίτερα στην Εύβοια κατά 3 μήνες περίπου.
Δεν παύει να είναι μικρή η διαφορά τους και παραπλήσιοι οι ρυθμοί. Λόγω των κλάδων η Εύβοια θα
παίρνει συχνά κεφάλι, ίσως κάποια στιγμή οριστικά. Προς το παρόν όμως...παιδια καλησπερα και απο εμενα....θα ηθελα μια βοηθεια σας παρακαλω....μολις χτες(18/3) παρηγγειλα μια μιτο απο την περιοχη του αλιμου αττικης και εγω μενω μαρουσι(δεν ξερω αν εχει σχεση αυτο)...μου ειπαν πως σε περιπου 1 με 2 μηνες θα ερθει....μηπως ξερουμε περιπου τον πιθανο συνδιασμο της πινακιδας μου?
ευχαριστω πολυ ολους προκαταβολικα...
Καλησπέρα και καλώς όρισες! Με το καλό να δεχτείς τη μίτο σου! Μένοντας Μαρούσι κανονικά
παίρνεις πινακίδες ανατολικής Αθήνας (από Αγία Παρασκευή), όμως τα τελευταία χρόνια είναι πολύ
έντονο το φαινόμενο να δίνονται πινακίδες από Νότια Αθήνα (από Άλιμο, συμπτωματικά...) σε οχήματα
που κυκλοφορούν στα βόρεια. Πχ στην πολυκατοικία μου (μένω Κηφισιά) έχουμε ένα τέτοιο παράδειγμα,
ξάδερφός μου που μένει Ψυχικό είχε πάρει ΖΚΡ από νότια Αθήνα κλπ. Αν πάρεις από Αγία Παρασκευή,
μπορεί να προλάβεις ΙΜΖ που θα δίνονται περίπου ως τα μέσα Μαΐου. Δεν ξέρουμε τι θα ακολουθήσει εκεί,
ΙΚΧ, ΙΜΜ ή από ΙΜΟ και μετά, ανάλογα αν δανειστεί από άλλη περιοχή της Αθήνας ή προλάβουν και
τυπωθούν οι επόμενες. Αν πάρεις από Άλιμο, η νότια Αθήνα θα δίνει ΙΚΥ λογικά ως τα τέλη Μαΐου, αν
εξακολουθήσουν οι τόσο αργοί ρυθμοί. Δύσκολη πια η πρόβλεψη... Τι σημαίνει αλήθεια το
nickname σου; -
και νομίζω είδα ΕΜΚ 941*
σε συνέχεια αυτού, είδα προ ολίγου ΕΜΚ 9434 σε καινούριο (με τα προστατευτικά ακόμα, στα καθίσματα) Nissan Micra CC, μαύρο. Δυστυχώς δεν είχε πλαίσιο στην πινακίδα. Έφτασε στο ΕΜΚ-9400 η Πάρος ή κάπου αλλού πήραν νέο απόθεμα (Μήλος, Σαντορίνη ή Τήνος??);
@thaliarque σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες, τώρα είμαι καλά- προσωπικά μιλώντας. Ουδέτερα πιο σωστά, αλλά η ρουτίνα κρύβει και τη θετική της πλευρά. Όσον αφορά το χόμπι μας, εμένα δε με πλήττει τόσο (ίσως φταίει η Αθήνα για αυτό ). Ναι μεν δε βλέπω τις παρατηρήσεις που έβλεπα πέρσι- που σε μια 2ωρη βόλτα έβρισκα νέα νούμερα σε 5-6 ή και στις 7 διευθύνσεις- αλλά ακόμα και με την κρίση, καθημερινά κάτι αξιόλογο θα δω!
-
και νομίζω είδα ΕΜΚ 941*
σε συνέχεια αυτού, είδα προ ολίγου ΕΜΚ 9434 σε καινούριο (με τα προστατευτικά ακόμα, στα καθίσματα) Nissan Micra CC, μαύρο. Δυστυχώς δεν είχε πλαίσιο στην πινακίδα. Έφτασε στο ΕΜΚ-9400 η Πάρος ή κάπου αλλού πήραν νέο απόθεμα (Μήλος, Σαντορίνη ή Τήνος??);
Αποκλείεται να έχει φτάσει στο 9400 η Πάρος. Οι παρατηρήσεις σου δείχνουν αναγκαστικά νέο κλάδο.
Αναμενόταν νέος κλάδος στη Μήλο και τη Σαντορίνη ενώ και η Τήνος πρέπει να κοντεύει στο τέλος του
τωρινού κλάδου αλλά αποκλείεται να έχει τελειώσει και ήδη δώσει άλλα 34 κομμάτια. Άρα Μήλος ή
Σαντορίνη.@thaliarque σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες, τώρα είμαι καλά- προσωπικά μιλώντας. Ουδέτερα πιο σωστά, αλλά η ρουτίνα κρύβει και τη θετική της πλευρά. Όσον αφορά το χόμπι μας, εμένα δε με πλήττει τόσο (ίσως φταίει η Αθήνα για αυτό ). Ναι μεν δε βλέπω τις παρατηρήσεις που έβλεπα πέρσι- που σε μια 2ωρη βόλτα έβρισκα νέα νούμερα σε 5-6 ή και στις 7 διευθύνσεις- αλλά ακόμα και με την κρίση, καθημερινά κάτι αξιόλογο θα δω!
Πρόσεξε... Μπορεί να βρίσκομαι σπανιότερα στην Αθήνα αλλά κάτω από ευνοϊκές προϋποθέσεις
'βλέπω' περισσότερα. -
HKP 982* Auris
-
Ο χρήστης swimtag έγραψε:
παιδια καλησπερα και απο εμενα....θα ηθελα μια βοηθεια σας παρακαλω....μολις χτες(18/3) παρηγγειλα μια μιτο απο την περιοχη του αλιμου αττικης και εγω μενω μαρουσι(δεν ξερω αν εχει σχεση αυτο)...μου ειπαν πως σε περιπου 1 με 2 μηνες θα ερθει....μηπως ξερουμε περιπου τον πιθανο συνδιασμο της πινακιδας μου?ευχαριστω πολυ ολους προκαταβολικα...
Καλησπέρα και καλώς όρισες! Με το καλό να δεχτείς τη μίτο σου! Μένοντας Μαρούσι κανονικά
παίρνεις πινακίδες ανατολικής Αθήνας (από Αγία Παρασκευή), όμως τα τελευταία χρόνια είναι πολύ
έντονο το φαινόμενο να δίνονται πινακίδες από Νότια Αθήνα (από Άλιμο, συμπτωματικά...) σε οχήματα
που κυκλοφορούν στα βόρεια. Πχ στην πολυκατοικία μου (μένω Κηφισιά) έχουμε ένα τέτοιο παράδειγμα,
ξάδερφός μου που μένει Ψυχικό είχε πάρει ΖΚΡ από νότια Αθήνα κλπ. Αν πάρεις από Αγία Παρασκευή,
μπορεί να προλάβεις ΙΜΖ που θα δίνονται περίπου ως τα μέσα Μαΐου. Δεν ξέρουμε τι θα ακολουθήσει εκεί,
ΙΚΧ, ΙΜΜ ή από ΙΜΟ και μετά, ανάλογα αν δανειστεί από άλλη περιοχή της Αθήνας ή προλάβουν και
τυπωθούν οι επόμενες. Αν πάρεις από Άλιμο, η νότια Αθήνα θα δίνει ΙΚΥ λογικά ως τα τέλη Μαΐου, αν
εξακολουθήσουν οι τόσο αργοί ρυθμοί. Δύσκολη πια η πρόβλεψη... Τι σημαίνει αλήθεια το
nickname σου;[/quote]φιλε μου σε ευχαριστω παρα πολυ για το καλωσορισμα και την απαντηση σου....ομολογω πως απο τους πιθανους συνδιασμους που μου εδωσες μου αρεσει το ΖΚΡ και το ΙΚΧ...αν μου τυχει κανα ΙΜΟ θα το πεταξω το αμαξι.. θα ηθελα να ειχα ας πουμε ΖΧΗ...
υ.γ:το nickname μου εχει σχεση με το αθλημα της κολυμβησης..
-
Ο χρήστης swimtag έγραψε:
φιλε μου σε ευχαριστω παρα πολυ για το καλωσορισμα και την απαντηση σου....ομολογω πως απο τους πιθανους συνδιασμους που μου εδωσες μου αρεσει το ΖΚΡ και το ΙΚΧ...αν μου τυχει κανα ΙΜΟ θα το πεταξω το αμαξι.. θα ηθελα να ειχα ας πουμε ΖΧΗ...ΖΚΡ και ΖΧΗ τα ξεχνάμε γιατί δόθηκαν το 2003-04 και πέρσι αντίστοιχα. Παίζει το ΙΚΧ, πιο απίθανο το ΙΜΟ,
μη φοβάσαι... Αν είχες σχέση με Φθιώτιδα και μπορούσες να περιμένεις, από το καλοκαίρι θα δίνει ΜΙΤ.υ.γ:το nickname μου εχει σχεση με το αθλημα της κολυμβησης..
Προφανώς... Άρα έχεις κι εσύ σχέση με το άθλημα; Παλιά πήγαινα στο κολυμβητήριο του Αμαρουσίου.
-
@www2000 Ευχαριστώ
@thaliarque : Το ΧΑΧ από 1000 εως και 2600 περίπου αν θυμάμαι καλά ήταν χάρτινα , χάλια μαύρα δεν μπορούσα να δω τίποτα , έπρεπε να ήσουν σε απόσταση αναπνοής για να δεις καλά! 'Αλλοι είχαν χαρτί εκτυπωμένο από Η/Υ (ευανάγνωστο σχετικά) άλλοι χειρόγραφα , και τα κόλλαγαν από ήθελαν....
-
Χθεσινο ΡΑΟ 727*
-
ATH 547* σε VITO
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
και νομίζω είδα ΕΜΚ 941*
Αποκλείεται να έχει φτάσει στο 9400 η Πάρος. Οι παρατηρήσεις σου δείχνουν αναγκαστικά νέο κλάδο.
Αναμενόταν νέος κλάδος στη Μήλο και τη Σαντορίνη ενώ και η Τήνος πρέπει να κοντεύει στο τέλος του
τωρινού κλάδου αλλά αποκλείεται να έχει τελειώσει και ήδη δώσει άλλα 34 κομμάτια. Άρα Μήλος ή
Σαντορίνη.@thaliarque σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες, τώρα είμαι καλά- προσωπικά μιλώντας. Ουδέτερα πιο σωστά, αλλά η ρουτίνα κρύβει και τη θετική της πλευρά. Όσον αφορά το χόμπι μας, εμένα δε με πλήττει τόσο (ίσως φταίει η Αθήνα για αυτό ). Ναι μεν δε βλέπω τις παρατηρήσεις που έβλεπα πέρσι- που σε μια 2ωρη βόλτα έβρισκα νέα νούμερα σε 5-6 ή και στις 7 διευθύνσεις- αλλά ακόμα και με την κρίση, καθημερινά κάτι αξιόλογο θα δω!
Πρόσεξε... Μπορεί να βρίσκομαι σπανιότερα στην Αθήνα αλλά κάτω από ευνοϊκές προϋποθέσεις
'βλέπω' περισσότερα.ευχαριστώ για την πληροφορία των Κυκλάδων! ελπίζω να ξαναβρώ κάποιο για να δω από που προέρχονται..
ΧΚΜ-8055 -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
φιλε μου σε ευχαριστω παρα πολυ για το καλωσορισμα και την απαντηση σου....ομολογω πως απο τους πιθανους συνδιασμους που μου εδωσες μου αρεσει το ΖΚΡ και το ΙΚΧ...αν μου τυχει κανα ΙΜΟ θα το πεταξω το αμαξι.. θα ηθελα να ειχα ας πουμε ΖΧΗ...
ΖΚΡ και ΖΧΗ τα ξεχνάμε γιατί δόθηκαν το 2003-04 και πέρσι αντίστοιχα. Παίζει το ΙΚΧ, πιο απίθανο το ΙΜΟ,
μη φοβάσαι... Αν είχες σχέση με Φθιώτιδα και μπορούσες να περιμένεις, από το καλοκαίρι θα δίνει ΜΙΤ.υ.γ:το nickname μου εχει σχεση με το αθλημα της κολυμβησης..
Προφανώς... Άρα έχεις κι εσύ σχέση με το άθλημα; Παλιά πήγαινα στο κολυμβητήριο του Αμαρουσίου.
οι συνδιασμοι με το ΙΚ- και το ΖΚ- ειναι καλοι...μακαρι να μου τυχει κατι καλο γιατι εχω κολλημα με τις πινακιδες...με την φθιωτιδα δεν εχω σχεση αλλα και ουτε μπορουσα να περιμενω αλλο...κριμα παντως ωραιο θα ηταν...
υ.γ:ναι εχω σχεση με το αθλημα...κανω πρωταθλητισμο και ανηκω σε μεγαλη ομαδα(δεν ξερω αν πρεπει να την πω)...
-
ΧΑΑ 951* Μτχ Μπέμπα 3
ΙΚΥ 351* Μτχ Μercedes C180
Kαι........
ΔΟΚ 730* Mercedes S500 -
ΡΙΥ 9413.
-
Σήμερα γυρίζοντας από βόλτα (με δέκατα μάλιστα και γρίπη) είδα ΥΝΝ 660. Εγώ τον χαβά μου, άρρωστος ξεάρρωστος κάνω παρατηρήσεις. Είμαι σοβαρά γιατρέ?
-
HAM 9988 σε opel insignia
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Σήμερα γυρίζοντας από βόλτα (με δέκατα μάλιστα και γρίπη) είδα ΥΝΝ 660. Εγώ τον χαβά μου, άρρωστος ξεάρρωστος κάνω παρατηρήσεις. Είμαι σοβαρά γιατρέ?Μπά φυσιολογικό είναι!
Που να δείς να το κάνεις αυτό όταν είσαι μαζί με την συμβία.....
Το ωραίο ήταν όταν ήμουν βόλτα στην παραλία πριν από καμιά εβδομάδα (του στιλ παλιά ελληνική ταινία , αγκαλιά και τα σχετικά) και περνά μια 550 Maranello ...... αχ αυτός ο V12! -
Κι άλλο ΗΚΡ 982* RAV-4 ή CRV
ΡΑΙ 819* Merc B170 -
ΗΑΜ 999* σε Opel Astra,στην αρχή της δεκάδας,στην τοπική αντιπροσωπεία.
Πολύ πιθανό να έχει δοθεί ΗΑΝ σήμερα,θα δούμε. -
MHO-1684, θα μου πείτε είχα αναφέρει 1690. Ναι αλλά μου είχε φανεί εκτός σειράς και το σημερινό έμοιαζε
πολύ καινούργιο...Ο χρήστης D1FF έγραψε:
...@thaliarque : Το ΧΑΧ από 1000 εως και 2600 περίπου αν θυμάμαι καλά ήταν χάρτινα , χάλια μαύρα δεν μπορούσα να δω τίποτα , έπρεπε να ήσουν σε απόσταση αναπνοής για να δεις καλά! 'Αλλοι είχαν χαρτί εκτυπωμένο από Η/Υ (ευανάγνωστο σχετικά) άλλοι χειρόγραφα , και τα κόλλαγαν από ήθελαν....Μέχρι και 34** χάρτινο είχα δει. Περίοδος έλλειψης για πολλούς νομούς μέχρι το φθινόπωρο του 2006...
οι συνδιασμοι με το ΙΚ- και το ΖΚ- ειναι καλοι...μακαρι να μου τυχει κατι καλο γιατι εχω κολλημα με τις πινακιδες...
Μεγαλύτερο από το δικό μας;... ΖΚ* ξέχνα τα. Μπορείς να τους ρωτήσεις που θα στείλουν το διεκπεραιωτή
να βγάλει την άδεια κυκλοφορίας και να πάρει τις πινακίδες, Άλιμο ή Αγία Παρασκευή. Αν μας πεις μετά
θα σου πούμε με σχετική ακρίβεια (όλο και μεγαλύτερη καθώς θα πλησιάζει ο καιρός) τι θα πάρεις.υ.γ:ναι εχω σχεση με το αθλημα...κανω πρωταθλητισμο και ανηκω σε μεγαλη ομαδα(δεν ξερω αν πρεπει να την πω)...
Ζηλεύω...
Σήμερα γυρίζοντας από βόλτα (με δέκατα μάλιστα και γρίπη) είδα ΥΝΝ 660...
Περαστικά Κώστα! ΥΝΝ-6621 εδώ:
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=10070Μπά φυσιολογικό είναι!
Που να δείς να το κάνεις αυτό όταν είσαι μαζί με την συμβία.....
Το ωραίο ήταν όταν ήμουν βόλτα στην παραλία πριν από καμιά εβδομάδα (του στιλ παλιά ελληνική ταινία , αγκαλιά και τα σχετικά) και περνά μια 550 Maranello ...... αχ αυτός ο V12!Σιγά τα ωά! Το θέμα είναι να την εκπαιδεύσεις στην παρατήρηση.
ΗΑΜ 999* σε Opel Astra,στην αρχή της δεκάδας,στην τοπική αντιπροσωπεία.
Πολύ πιθανό να έχει δοθεί ΗΑΝ σήμερα,θα δούμε.Αν το Άστρα είναι σημερινό αποκλείεται, από Δευτέρα.
Πινακίδες κυκλοφορίας 2009