-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Μια ερώτηση προς όλους..Γιατι να αγορασει κανεις καινουριο αμαξι σημερα τι στιγμη που η αγορα εχει γονατησει και βρήσκει κανεις σχεδον καινουριο τουτου σε πολυ χαμηλη τιμη.
..και γιατί στην τελική δεν γουστάρουμε κάποιος άλλος να έχει φάει, καπνίσει, πηδήξει μέσα στο καμάρι μας...
το 'κλάσει' ξέχασες
αυτο ειναι με διαφορα το πιο σημαντικο!
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Μια ερώτηση προς όλους..Γιατι να αγορασει κανεις καινουριο αμαξι σημερα τι στιγμη που η αγορα εχει γονατησει και βρήσκει κανεις σχεδον καινουριο τουτου σε πολυ χαμηλη τιμη.
Γιατί θέλουμε να το παραγγείλουμε όπως ακριβώς γουστάρουμε (χρώμα, εξοπλισμός κλπ), γιατί μας αρέσει η μυρωδιά της καινουργίλας, γιατί θέλουμε να είναι άψογο και αγρατζούνιστο, γιατί θέλουμε να το στρώσουμε σωστά εμέις και να ξέρουμε κάθε χιλιόμετρο που έχει κάνει και γιατί στην τελική δεν γουστάρουμε κάποιος άλλος να έχει φάει, καπνίσει, πηδήξει μέσα στο καμάρι μας...
Και σε 3-4 χρόνια να το πουλήσεις 40% κάτω....
Και ?
-
Μπορεί να μη σκοπεύεις να το πουλήσεις σε 3-4 χρόνια, αλλά να το κρατήσεις καιρό και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Γιατί θέλουμε να το παραγγείλουμε όπως ακριβώς γουστάρουμε (χρώμα, εξοπλισμός κλπ), γιατί μας αρέσει η μυρωδιά της καινουργίλας, γιατί θέλουμε να είναι άψογο και αγρατζούνιστο, γιατί θέλουμε να το στρώσουμε σωστά εμέις και να ξέρουμε κάθε χιλιόμετρο που έχει κάνει και γιατί στην τελική δεν γουστάρουμε κάποιος άλλος να έχει φάει, καπνίσει, πηδήξει μέσα στο καμάρι μας...
Αυτοκίνητο παίρνεις, δεν κάνεις επένδυση. Όποιος θέλει να κάνει επενδύσεις να πάρει γη ή χρυσό (ή καμιά συλλεκτική Ferrari)... Το αυτοκίνητο το παίρνεις για να γουστάρεις. Είναι σαν τις γκόμενες... τα γούστα πληρώνονται.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αυτοκίνητο παίρνεις, δεν κάνεις επένδυση. Όποιος θέλει να κάνει επενδύσεις να πάρει γη ή χρυσό (ή καμιά συλλεκτική Ferrari)... Το αυτοκίνητο το παίρνεις για να γουστάρεις. Είναι σαν τις γκόμενες... τα γούστα πληρώνονται.
ετσι ακριβως.-
και οσο πιο ειδικο αυτοκινητο παρεις τοσο πιο πολυ απαξιωση τρως, αλλα αν εχεις κανει τη σωστη επιλογη θα το ευχαριστηθεις πολυ περισσοτερο απο οποιοδηποτε αλλο.
-
Πείτε τα ρε παιδιά!!! Που τα μετράμε πλεόν όλα μόνο με το χρήμα. Δεν μπορώ να καταλάβω δηλαδή την ψυχοσύνθεση του ανθρώπου που αγοράζει κάτι για να χαρεί όταν θα το πουλήσει και όχι όσο θα το έχει δικό του
-
Ρε παιδια το ιδιο πράγμα λέμε..το αγοράζεις για να βγαλεις γουστα σωστα?και εγω πριν πέσω πανω στο SLK που σας λεω και μάλιστα εκδοση edition 10 με άλλες ζαντες ειδικα δερματα, ανθρακονιματα πανω στο ταμπλο..ειχα φαει κωλημα με το Scirocco.Πειτε μου τωρα εσεις οχι πειτε μου με ποιο αμάξι θα βγάλεις πιο πολλα γουστα?και σε οτι αφορα να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο υπαρχουν αμαξια με ελαχιστα χιλιομετρα..3000χλμ μη μου πειτε τωρα οτι πρεπει να ανυσηχει καποιος οτι θα του βγαλει προβλήματα..αν εισαι τοσο γκαντεμης και καινουριο να παρεις παλι θα σου χαλασει.
-
+100!
-
Υστερα απο τις τελευταίες δημοσιευσεις πείστηκα πως δεν θέλω να εχει κλάσει κανεις μεσα στο αμαξι μου, ούτε να εχει αφησει ''λεκεδες''.
Επίσης κατέληξα στο γεγονος οτι καλά ολα τα χρώματα, αλλά το μαύρο είναι πάντα μαύρο και κανενα δεν μπορεί να το υπερσκελίσει.
γ' αυτό η παραγγελεία εχει ως εξής:
GOLF VI TSI 160HP DSG7 5Θ
ΧΡΩΜΑ ΜΑΥΡΟ DEEP
ΧΕΙΡΙΣΤΕΙΡΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ
RCD 510
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ
ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ.
Θα ηθελα και ηλιοροφη, αλλα κανει πολυ θορυβο καθώς επίσης και το sport πακέτο vancouver αλλα εαν το βαλεις πρέπει να βαλεις και την ηλεκτρονικη αναρτηση dcc
και στην περιπτωση αυτή τα χρήματα που πρέπει να δώσεις θα ειναι περίπου ίδια με το GTI. -
Ο χρήστης costas7 έγραψε:
καθώς επίσης και το sport πακέτο vancouver αλλα εαν το βαλεις πρέπει να βαλεις και την ηλεκτρονικη αναρτηση dcc.Ποίος στο είπε αυτό ?!?
-
Εαν φτάσεις στο σημείο να τα βάλεις όλα την σπορ αναρτηση θα λυπηθεις, γιατι θα ειναι το μονο που θα λειπει απο το αυτοκινητο.προσωπικη αποψη είναι να μην βαλεις οyτε το sport πακετο, ούτε την αναρτηση και να παρεις κατευθείαν το GTI.
-
ποιο GTI?
αυτο που δεν ηρθε ακομη? -
Που ακόμα και αν είχε έρθει, τι σχέση έχει ένα φουλ γεμάτο 160αρι DSG με ενα τελείως άδειο GTI ?
Συγκρίσεις μπρόκολο !!!
-
φυσικα και δεν εχει καμια σχεση.Αυτο σου λεω κι εγω. δέν αξίζει να δώσεις 29000 για το 160αρι ενώ με 2-3κ ακόμα μπορείς να παρεις το gti.
-
Ο χρήστης gamaeffe έγραψε:
Ρε παιδια το ιδιο πράγμα λέμε..το αγοράζεις για να βγαλεις γουστα σωστα?και εγω πριν πέσω πανω στο SLK που σας λεω και μάλιστα εκδοση edition 10 με άλλες ζαντες ειδικα δερματα, ανθρακονιματα πανω στο ταμπλο..ειχα φαει κωλημα με το Scirocco.Πειτε μου τωρα εσεις οχι πειτε μου με ποιο αμάξι θα βγάλεις πιο πολλα γουστα?και σε οτι αφορα να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο υπαρχουν αμαξια με ελαχιστα χιλιομετρα..3000χλμ μη μου πειτε τωρα οτι πρεπει να ανυσηχει καποιος οτι θα του βγαλει προβλήματα..αν εισαι τοσο γκαντεμης και καινουριο να παρεις παλι θα σου χαλασει.τι εννοεις θα βγαλεις πιο πολλα γουστα??
ενας φιλος μου με slk περα απο τη μουρη και την ανοικτη οροφη, εχει ξενερωσει και δε βγαζει κανενα γουστο...
πιο πολυ διασκεδαζε με τη 33 τουβεβαια θα μου πεις γουστα ειναι αυτα!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Ρε παιδια το ιδιο πράγμα λέμε..το αγοράζεις για να βγαλεις γουστα σωστα?και εγω πριν πέσω πανω στο SLK που σας λεω και μάλιστα εκδοση edition 10 με άλλες ζαντες ειδικα δερματα, ανθρακονιματα πανω στο ταμπλο..ειχα φαει κωλημα με το Scirocco.Πειτε μου τωρα εσεις οχι πειτε μου με ποιο αμάξι θα βγάλεις πιο πολλα γουστα?και σε οτι αφορα να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο υπαρχουν αμαξια με ελαχιστα χιλιομετρα..3000χλμ μη μου πειτε τωρα οτι πρεπει να ανυσηχει καποιος οτι θα του βγαλει προβλήματα..αν εισαι τοσο γκαντεμης και καινουριο να παρεις παλι θα σου χαλασει.
τι εννοεις θα βγαλεις πιο πολλα γουστα??
ενας φιλος μου με slk περα απο τη μουρη και την ανοικτη οροφη, εχει ξενερωσει και δε βγαζει κανενα γουστο...
πιο πολυ διασκεδαζε με τη 33 τουβεβαια θα μου πεις γουστα ειναι αυτα!
Μπορει να εννοει τα γουστα τα θεσσαλονικιωτικα, πιπινια δλδ κλπ
-
Όσοι πήραν το Γκολφ 6 και επέλεξαν χρηματοδότηση, τι επιτόκιο έχουν;
Το ελεεινό 9,5-10% της αντιπροσωπείας;
Ή έκαναν παζάρια και πέτυχαν κάτι καλύτερο;
-
Ο χρήστης costas7 έγραψε:
φυσικα και δεν εχει καμια σχεση.Αυτο σου λεω κι εγω. δέν αξίζει να δώσεις 29000 για το 160αρι ενώ με 2-3κ ακόμα μπορείς να παρεις το gti.Το ξαναλέω, με 29000 παίρνεις ένα full extra 160 DSG, ενώ με 2-3κ ακόμα ένα γυμνό τελείως GTI. Ταπεινή μου άποψη αλλά νομίζω ότι συγκρίνεις ανόμοια πράγματα
Όσοι πήραν το Γκολφ 6 και επέλεξαν χρηματοδότηση, τι επιτόκιο έχουν;
Το ελεεινό 9,5-10% της αντιπροσωπείας;
Ή έκαναν παζάρια και πέτυχαν κάτι καλύτερο;
Όταν πήγα για το test drive πριν ένα μήνα μου είπαν για 10,2% . Δεν τους χαλάει που εχτές με ξαναπήραν να με ρωτήσουν πότε βλέπω να το αγοράζω . Αν έχω την τύχη να ξαναπάω από εκεί θα πέσει χοντρό παζάρι. Πως να το κάνουμε, δεν γίνεται να δίνω για στεγαστικό 4,5% και για ενα golfακι 10+, έλεος δηλαδή ...
-
Ακριβώς το ίδιο μου είπε και ο πατέρας μου, UnHackAble.
Δεν μπορεί να έχουμε σχεδόν μηδενικά επιτόκια καταθέσεων και να ζητάνε 9-10%.
Μα καλά, αυτοί στην Κοσμοκάρ τελείως καμμένο το έχουν; Τι να πεις.Η Seat διαφημίζει 2,5% και 3,5%, με 35% και 20% προκαταβολλή αντίστοιχα.
Αλλά βλέπεις αυτή αν και VAG δεν ανήκει στην Κοσμοκάρ. -
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Πως να το κάνουμε, δεν γίνεται να δίνω για στεγαστικό 4,5% και για ενα golfακι 10+, έλεος δηλαδή ...Πόσα χρόνια όμως πληρώνεις το Golfaki και πόσο το στεγαστικό...
(έχει και σταθερό επιτόκιο το Golf).
VW Golf VΙ