-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Kάντε οικονομία στα λάστιχα ρε παιδιά+1...o σώζων € είς ελαστικά, πληρώνειν αργά ή γρήγορα εις λαμαρίνας.....
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
... Τελικά ζέστανα το πλαστικό με το καμινέτο και ίσιωσα το εξόγκωμα και όλα εντάξει τώραΠέταξέ τα βρε φίλε...
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Kάντε οικονομία στα λάστιχα ρε παιδιά
+1...o σώζων € είς ελαστικά, πληρώνειν αργά ή γρήγορα εις λαμαρίνας.....
Ακριβώς... Το παπαρολάστιχο δεν ξέρεις πότε θα σε πουλήσει. και αν είναι μόνο λαμαρίνες πάει στο διάολο...
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Τα χιονιολάστιχα πάνε στο χρονοντούλαπο και επειδή τα μαμα Bridgestone Potenza RE050A μου είχαν τελειώσει, το Σάββατο θα φορέσω τα Goodyear F1 Asymmetric σε 235/45/17........ άντε γιατί έχω καιρό να στρίψω!!Μην ξεχάσεις να γράψεις εντυπώσεις!
Κόστος? -
Τελικά βρίσκουν και στους πίσω θόλους. Ώρα για καμινέτο
-
Ελπίζω να βρίσκεις θόλους στα παλιά, εύκολα και φτηνά.
-
Exoυμε να προτείνουμε λαστιχο 185/60/15 για πολύ νορμάλ οδήγηση. Εάν είναι δυνατόν οικονομικό και να μην ξεραίνεται αμέσως. (βλέπω τιμές 90 εώς 95 Ε το τεμάχιο, είναι νορμάλ?)
-
Michelin energy με 90 το κομμάτι περίπου.
Θα βγάλει πολλά χλμ, κι αν δεν έχει απαιτήσεις είναι υπερκομπλε -
κι εγώ αυτό κοιτώ. Μερσι
-
Μακρυά από το τραγικό Ένερτζυ (έστω και Σέιβερ ,σιγά μην είναι καλύτερο).
Αυτή η διάσταση ήταν η μαμά στο Σουίφτ μου.Αλλά και σε Γιάρις.
Θα σου πρότεινα τα Premium Contact2 σε αυτή τη διάσταση.
-
No fockin way το energy. Μια φορά θα το χρειαστείς το καλό λάστιχο στο φρενάρισμα, ακόμα και αν είσαι οδηγός χωρίς απαιτήσεις.
-
energy ...... μια φορά τα είχα βάλει στο starlet, αλλά ποτέ ξανά.
Πολύ μεγάλη ανασφάλεια στην οδήγηση .... -
Για τα ελαστικά AVON ποιά είναι η άποψή σας; Ας μου πει κάποιος που ξέρει ή τα έχει φορέσει...
Έχω άκρη για να τα πάρω καινούργια στην μισή τιμή για Toyota Yaris. -
Σε τι διάσταση και πόσο τα βρίσκεις;
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
(έστω και Σέιβερ ,σιγά μην είναι καλύτερο)Αυτό θα πει εμπεριστατωμένη άποψη!
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Τα χιονιολάστιχα πάνε στο χρονοντούλαπο και επειδή τα μαμα Bridgestone Potenza RE050A μου είχαν τελειώσει, το Σάββατο θα φορέσω τα Goodyear F1 Asymmetric σε 235/45/17........ άντε γιατί έχω καιρό να στρίψω!!
Μην ξεχάσεις να γράψεις εντυπώσεις!
Κόστος?Για 650 πάμε. Θα τσεκάρουμε αν έχει φαγωθεί υπέρμετρα και το δεξί χιονολάστιχο γιατί το δεξί Potenza ήταν υπέρμετρα φαγωμένο τον Δεκέμβρη και αν ναι θα κάνουμε και ευθυγράμμιση
-
Ο χρήστης harlek έγραψε:
(έστω και Σέιβερ ,σιγά μην είναι καλύτερο)
Αυτό θα πει εμπεριστατωμένη άποψη!
Κοίτα έχω συν-οδηγήσει σε Swift στη συγκεκριμένη διασταση (185/60/R15) με τα καινούρια καμάρια της Μισλέν, τα Σέϊβερ δηλαδή και μόνο από αυτό κατάλαβα πολλά.Τραγική πλευρική πρόσφυση, φρενάρισμα επιεικώς μέτριο.Θες κι άλλα?
Απλά δεν μπορώ να εκφέρω ολοκληρωμένα εμπεριστατωμένη άποψη, από τη στιγμή, που δεν ήμουν *εγώ *πίσω από το τιμόνι.
Και αφού σε αυτή τη διασταση (185/60/R15) βγαίνουν οι ισάξιοι ,καθώς διαβάζουμε, 'αντίπαλοι' των PE2, Premium Contact2, θα ήταν 'αυτογκόλ' κάποιος να επέλεγε τα Σέϊβερ.
-
Σε τι διάσταση και πόσο τα βρίσκεις;
H διάσταση είναι 185/60 R14. Τιμή δεν ξέρω ακομα, σήμερα μου είπαν για την έκπτωση, θα ρωτήσω μέσα στην εβδομάδα. Απλά δουλεύει ένας ξάδερφος στα κεντρικά στην Ιερά Οδό και έχει έκπτωση 45%.
Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση... Πάω να δω Ίντερ!!!! -
Ο χρήστης nima244 έγραψε:
H διάσταση είναι 185/60 R14. Τιμή δεν ξέρω ακομα, σήμερα μου είπαν για την έκπτωση, θα ρωτήσω μέσα στην εβδομάδα. Απλά δουλεύει ένας ξάδερφος στα κεντρικά στην Ιερά Οδό και έχει έκπτωση 45%.
Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση... Πάω να δω Ίντερ!!!!Πρέπει να λες για τα AVON ZV3. Επειδή το έχω ψάξει το θέμα σε αυτή τη διάσταση, να σε ενημερώσω ότι έχω ακούσει/διαβάσει μετριότατες κριτικές. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρόκειται και για 'άθλιο' λάστιχο. Προσωπικά αν είχα έκπτωση 45% (άρα θα τα έπαιρνα γύρω στα 150-160 ευρώ) θα τα δοκίμαζα.
-
Άν είναι τόσο φτηνά, ίσως, αλλά και πάλι, προσωπικά δεν θα ρίσκαρα και θα βαζα εξαλτόνια.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια....