-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Μολις ηρθα απο 240 γαματα χιλιομετρα Παιδια τι να σας λεω,το αμαξι ειναι απιστευτο!!!Δεν χορταινω να το κοιταω!Αλλά περισσότερο να το οδηγείς, φαντάζομαι....
Αν έχει κι αυτό το 'κάτι' που σε κάνει να το παίρνεις βράδυ για να βγεις βόλτα ολομόναχος και ν' αφήνεις το έτερον ήμισι να κάνει παρέα στις φίλες της, πάει να πει ότι δε θα το βαρεθείς εύκολα.
Καλοτάξιδο κι από εμένα, καλές διαδρομές & αν θες γράψε μας τις εντυπώσεις σου μετά από μερικές χιλιάδες χλμ.
Ψήνεται κι ο αδερφός μου αλλά δεν το αποφασίζει...
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Μολις ηρθα απο 240 γαματα χιλιομετρα Παιδια τι να σας λεω,το αμαξι ειναι απιστευτο!!!Δεν χορταινω να το κοιταω!
Αλλά περισσότερο να το οδηγείς, φαντάζομαι....
Αν έχει κι αυτό το 'κάτι' που σε κάνει να το παίρνεις βράδυ για να βγεις βόλτα ολομόναχος και ν' αφήνεις το έτερον ήμισι να κάνει παρέα στις φίλες της, πάει να πει ότι δε θα το βαρεθείς εύκολα.
Καλοτάξιδο κι από εμένα, καλές διαδρομές & αν θες γράψε μας τις εντυπώσεις σου μετά από μερικές χιλιάδες χλμ.
Ψήνεται κι ο αδερφός μου αλλά δεν το αποφασίζει...
...γράψε εντυπώσεις τώρα και ξαναγράφεις μετά από μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα...
-
Σημερα παρηγγειλα και γω το δικο μου scirocco!!!
- 1.4tsi 160ps, λευκο
- ζαντες Interlagos 18'
- Χenon φωτα
- RCD510 Dynaudio Excite
- Πακετο φωτισμου (PLA)
Τελικη τιμη 25,925 με δωρο τον συναγερμο
Μου ειπαν οτι θα το εχω τελη ιουνιου με αρχες ιουλιου, δεν βιαζομαι ουτως η αλλως
-
Γνωρίζει κανείς αν μπορεί κάποιος να αγοράσει ζαντολάστιχα μόνα τους μετά την παραγγελία του αυτοκινήτου? Αν ναι, η τιμή αλλάζει?
-
Φιλος μου ενδιαφερεται για το scirocco 1.4 tsi 122 . Του λενε λοιπον οτι υπαρχουν καποια κομματια ετοιμοπαραδοτα χωρις ομως καποια στοιχεια εξοπλισμου που τον ενδιαφερουν.Το διλημμα του λοιπον ειναι να δεχτει να του τα βαλουν extra στην ελληνικη αντιπροσωπεια οπως του λενε ή να περιμενει να ερθει κανονικα το αμαξι απ εξω σαν παραγγειλια με αναμονη κανα 4μηνο? Παιζει κατι με την εγγυηση αν αποδεχτει την προσφοαρα της αντιπροσωπειας? Για ριξτε τα φωτα σας... Ευχαριστω!
-
Ο χρήστης Corleone έγραψε:
Γνωρίζει κανείς αν μπορεί κάποιος να αγοράσει ζαντολάστιχα μόνα τους μετά την παραγγελία του αυτοκινήτου? Αν ναι, η τιμή αλλάζει?νομιζω οτι θαναι πιο ακριβα ξεχωριστα..
-
Ο χρήστης Stergios 7K έγραψε:
Σημερα παρηγγειλα και γω το δικο μου scirocco!!!- 1.4tsi 160ps, λευκο
- ζαντες Interlagos 18'
- Χenon φωτα
- RCD510 Dynaudio Excite
- Πακετο φωτισμου (PLA)
Μου ειπαν οτι θα το εχω τελη ιουνιου με αρχες ιουλιου, δεν βιαζομαι ουτως η αλλως
Κατ'αρχήν καλορίζικο!! Απο που το παρηγγειλες? Εκτος απο το συναγερμό πήρες επιπλέον καποια εκπτωση? Ο συναγερμός που πήρες δώρο είναι ο εργοστασιακός ή αυτος που μπαίνει εδω?
Α και κάτι αλλο προς όλους όσους το έχουν παραγγείλει: Πότε πήρατε εβδομαδα παραγωγής? Εγω το παρ'ειγγειλα στις 4 Φεβρουαρίου αλλα δεν με έχουν ειδοποιήσει ακόμη. Εσάς σας ειδοποίησαν ή πήγατε απο εκεί? Δεν εχω παει ακόμη για να μη γίνομαι ενοχλητικός
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Γνωρίζει κανείς αν μπορεί κάποιος να αγοράσει ζαντολάστιχα μόνα τους μετά την παραγγελία του αυτοκινήτου? Αν ναι, η τιμή αλλάζει?
νομιζω οτι θαναι πιο ακριβα ξεχωριστα..
ειναι πιο ακριβα χωριστα και μαλιστα με αρκετα μεγαλη διαφορα..
κατι ζαντες που ηθελα εγω σε ετοιμοπαραδοτο αυτοκινητο που ειχε ηδη ζαντες επανω, μου τις χρεωναν 4000 στην αντιπροσωπεια ενω ανακαλυψα αργοτερα οτι αν τις παραγγειλεις απο το εργοστασιο κοστιζουν 900 ευρω
(μιλαω για 18αρες βεβαια,αλλα και σε μικροτερες η διαφορα θα ναι αναλογη)δε τις πηρα φυσικα εμεινα με τις 'μαμα'
-
Ο χρήστης aggelooos2000 έγραψε:
Σημερα παρηγγειλα και γω το δικο μου scirocco!!!
- 1.4tsi 160ps, λευκο
- ζαντες Interlagos 18'
- Χenon φωτα
- RCD510 Dynaudio Excite
- Πακετο φωτισμου (PLA)
Κατ'αρχήν καλορίζικο!! Απο που το παρηγγειλες? Εκτος απο το συναγερμό πήρες επιπλέον καποια εκπτωση? Ο συναγερμός που πήρες δώρο είναι ο εργοστασιακός ή αυτος που μπαίνει εδω?
Α και κάτι αλλο προς όλους όσους το έχουν παραγγείλει: Πότε πήρατε εβδομαδα παραγωγής? Εγω το παρ'ειγγειλα στις 4 Φεβρουαρίου αλλα δεν με έχουν ειδοποιήσει ακόμη. Εσάς σας ειδοποίησαν ή πήγατε απο εκεί? Δεν εχω παει ακόμη για να μη γίνομαι ενοχλητικός
Σευχαριστω φιλε! Απ' τον Pa....o το πηρα, ειχα επιπλεον εκπτωση 650 euro, καλα ειναι πιστευω...
Ο συναγερμος ειναι αυτος που βαζουν εδω, δεν με πειραξε πολυ αφου ειναι καλυτερο σαν δωρο απτους σενσορες παρκαρισματος οι οποιοι φαινονται ασχημα και μονο ακουγονατι ηχητικα...Δεν μου εδωσαν εβδομαδα παραγωγης, η αληθεια να πω ειναι πως δεν ρωτησα κι ολας, γιατι οπως ειπα κ πιο πανω δεν βιαζομαι να το παρω πριν τα μεσα ιουνιου.
Αυτος ειναι και ο λογος που το παρηγγειλα τωρα και οχι πιο πριν για να το εχω καπου στον ιουνιο-ιουλιο...( φυσικα ομως το περιμενω πως και πως! ) -
Αντε με το καλο και σε οσους το παρηγγειλαν!Εχω λιωσει στη βολτα παιδια,μετραω 670 χιλιομετρα!Ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος απο το αυτοκινητο.Παντου ποιοτητα,δεν ακους κιχ απο το εσωτερικο.Στο δρομο ειναι παρα πολυ ανετο αν σκεφτεις κιολας οτι φοραει και 18''.Εχει φοβερο τραβηγμα απο χαμηλα.Οποιος μπαινει στο εσωτερικο πραγματικα μενει μ****.Ειναι πανεμορφο,εχει σαλοναρα και το βραδυ ειναι πολυ ξεκουραστο.Μου αρεσει ο κοκκινος ατμοσφαιρικος φωτισμος!Λατρευω το κιβωτιο του,εχει φοβερη αισθηση και μικρες διαδρομες,μαλιστα οι μακριες σχεσεις του ειναι ο,τι πρεπει για ταξιδι,κινεισαι με 3000 στροφες(6η) και εχεις 140 στο κοντερ(σημειωτεον εβαλα beeper στα 145 για να μην τα περναω περνωντας και τις στροφες του στρωσιματος μιας και πραγματικα δεν νιωθεις τιποτα).Καλα εννοειται οτι το αμαξι ειναι τρενο στις στροφες,εχει φοβερο πατημα και το τιμονι του .Σε τραβαει να το οδηγας συνεχεια.Η θεση οδηγησης του ειναι αψογη,το φορας κυριολεκτικα,επισης τα καθισματα του ειναι απολαυση και φυσικα και τα πισω μπακετ κανουν τους συνεπιβατες να μην γκρινιαζουν τοσο αν τους χωνεις Ειναι ενα ακριβο boys' toy.Βγαζει μια αγριαδα και μια αντριλα που με φτιαχνει,λιωνω στους ac-dc μεσα του και πραγματικα του ταιριαζουν γαντι Οποιος το σκεφτεται το αμαξι να παει να το τσιμπησει και δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομμυριο να το μετανιωσει,ειναι πολλα παραπανω απ οσα περιμενεις.Τελος,το οτι ειναι κουκλα ειναι γεγονος,οπου το αφηνεις το χαζευουν και οπου περναει ακους ''ωωωω'' ''πωπω'' ''ωχ το scirocco'' και αλλα τετοια ωραια Αυριο παω για φυμε!
-
Μόλις το είδα http://www.sciroccoclub.gr/
-
@jntaras
το πηρες τελικα!!καλοταξιδο, ατρακαριστο και αγρατζουνιστο!!πολυ extreme το χρωματακι!!
ερωτηση: το τζαμι της πορτας που δεν εχει πλαισιο ανεβοκατεβαινει ελαχιστα οταν ανοιγοκλεινεις τη πορτα??
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
@jntaras
το πηρες τελικα!!καλοταξιδο, ατρακαριστο και αγρατζουνιστο!!πολυ extreme το χρωματακι!!
ερωτηση: το τζαμι της πορτας που δεν εχει πλαισιο ανεβοκατεβαινει ελαχιστα οταν ανοιγοκλεινεις τη πορτα??
Σε ευχαριστω QsisVTS!!!Nα εισαι καλα!Ναι ανεβοκατεβαινει ελαχιστα για να αποσυμπιεζει.
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Αντε με το καλο και σε οσους το παρηγγειλαν!Εχω λιωσει στη βολτα παιδια,μετραω 670 χιλιομετρα!Ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος απο το αυτοκινητο.Παντου ποιοτητα,δεν ακους κιχ απο το εσωτερικο.Στο δρομο ειναι παρα πολυ ανετο αν σκεφτεις κιολας οτι φοραει και 18''.Εχει φοβερο τραβηγμα απο χαμηλα.Οποιος μπαινει στο εσωτερικο πραγματικα μενει μ****.Ειναι πανεμορφο,εχει σαλοναρα και το βραδυ ειναι πολυ ξεκουραστο.Μου αρεσει ο κοκκινος ατμοσφαιρικος φωτισμος!Λατρευω το κιβωτιο του,εχει φοβερη αισθηση και μικρες διαδρομες,μαλιστα οι μακριες σχεσεις του ειναι ο,τι πρεπει για ταξιδι,κινεισαι με 3000 στροφες(6η) και εχεις 140 στο κοντερ(σημειωτεον εβαλα beeper στα 145 για να μην τα περναω περνωντας και τις στροφες του στρωσιματος μιας και πραγματικα δεν νιωθεις τιποτα).Καλα εννοειται οτι το αμαξι ειναι τρενο στις στροφες,εχει φοβερο πατημα και το τιμονι του .Σε τραβαει να το οδηγας συνεχεια.Η θεση οδηγησης του ειναι αψογη,το φορας κυριολεκτικα,επισης τα καθισματα του ειναι απολαυση και φυσικα και τα πισω μπακετ κανουν τους συνεπιβατες να μην γκρινιαζουν τοσο αν τους χωνεις Ειναι ενα ακριβο boys' toy.Βγαζει μια αγριαδα και μια αντριλα που με φτιαχνει,λιωνω στους ac-dc μεσα του και πραγματικα του ταιριαζουν γαντι Οποιος το σκεφτεται το αμαξι να παει να το τσιμπησει και δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομμυριο να το μετανιωσει,ειναι πολλα παραπανω απ οσα περιμενεις.Τελος,το οτι ειναι κουκλα ειναι γεγονος,οπου το αφηνεις το χαζευουν και οπου περναει ακους ''ωωωω'' ''πωπω'' ''ωχ το scirocco'' και αλλα τετοια ωραια Αυριο παω για φυμε!
Ποοοποοοο jntaras το scirocco σου πραγματικα ειναι απιστευτο σε αυτο το χρωμα!!!
Τα ρισκα ανταμοιβονται!!!
Καλοριζικο, καλοταξιδο με πολλα και στριφτερα χιλιομετρα!Υ.Γ. Βαλε ενα ματι στο αμαξι σου μην στο ματιαξει κανεις!
-
Ο χρήστης Stergios 7K έγραψε:
Ποοοποοοο jntaras το scirocco σου πραγματικα ειναι απιστευτο σε αυτο το χρωμα!!!
Τα ρισκα ανταμοιβονται!!!
Καλοριζικο, καλοταξιδο με πολλα και στριφτερα χιλιομετρα!Υ.Γ. Βαλε ενα ματι στο αμαξι σου μην στο ματιαξει κανεις!
Σε ευχαριστω Stergios!Εχω φροντισει μην ανησυχεις
-
καλοταξιδο με πολλα και ασφαλη χιλιομετρα απο μενα,ανοιξε την πορτα να στο ασιμωσω
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
καλοταξιδο με πολλα και ασφαλη χιλιομετρα απο μενα,ανοιξε την πορτα να στο ασιμωσω
ωραιος! Σε ευχαριστω!Να σαι καλα!
-
Φιλε jntaras,
Καλοριζικο!
Απλα ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!
Ανυπομονω να το δω κι απο κοντα. -
Ο χρήστης chrismk2 έγραψε:
Φιλε jntaras,
Καλοριζικο!
Απλα ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!
Ανυπομονω να το δω κι απο κοντα.Nαι ρε Chris!Oταν ανεβεις παρε τηλ!Σε ευχαριστω!
-
Καλά, απροβλημάτηστα, τρελιάρικα χιλιόμετρα Γιάννη με το μαρουλάκι σου!!
ΥΓ: Άκου και Rage Against the Machine, ταιριάζει, αλλά μάλλον θα φτάνεις γρήγορα στο beeper
VW Scirocco