-
Συγγνώμη, αλλά οι άνθρωποι απλά δεν κάνουν για τηλεόραση! Με βύσμα την κάνουν την εκπομπή;;;
Δεν συγκρίνω σαφώς με Σταθάκη-Καββαθά (μεγάλωσα με θέση οδηγού και τροχοί και δρόμοι) αλλά ο Θεοφράστου όπως και να γίνει λείπει! -
Συγγνώμη, αλλά οι άνθρωποι απλά δεν κάνουν για τηλεόραση! Με βύσμα την κάνουν την εκπομπή;;;
Δεν συγκρίνω σαφώς με Σταθάκη-Καββαθά (μεγάλωσα με θέση οδηγού και τροχοί και δρόμοι) αλλά ο Θεοφράστου όπως και να γίνει λείπει! -
Ευτυχώς έχει στο καπάκι tractioin με πιo φαν διάθεση να φύγει λίγο η πίκρα...
-
ο ένας μου θυμίζει συνταξιούχο ο οποίος πιστεύει ότι ξέρει τα πάντα για τα αυτοκίνητα. τους έβλεπα απλά για να περάσω την ώρα μου αλλά δεν μου φένεται πως αγαπάνε τα αυτοκίνητα δεν νιώθουν ρήγος στην ραχοκοκαλιά τους στην θέα ενός supercar η ενος κλασικού. σαν να βαριουνται την δουλειά τους και να διαβάζουν το οτοκιου.
-
Λάθος εκπομπή της ΕΤ1 βλέπετε. Δείτε 'Με αρετή και τόλμη' να γουστάρετε!
-
Ο χρήστης PapaZent έγραψε:
Δεν συγκρίνω σαφώς με Σταθάκη-Καββαθά (μεγάλωσα με θέση οδηγού και τροχοί και δρόμοι) αλλά ο Θεοφράστου όπως και να γίνει λείπει!Τι μου θυμησες τωρα...Πολυ πιτσιρικι ακομα περιμενα πως και πως ποτε θα αρχισει ο σταθακης για να δω τα ποτηρια να χτυπανε μεταξυ τους στο μηνυμα της εκπομπης για οδηγηση χωρις αλκοολ. Συχνα επαιζε νομιζω και ενα βιντεο με καποιο ατυχημα απο rally της εποχης.. Ο καββαθας εφερνε και ενα σκυλο στην εκπομπη του σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω πως τον φωναζε
-
Ο χρήστης tolios84 έγραψε:
ο ένας μου θυμίζει συνταξιούχο ο οποίος πιστεύει ότι ξέρει τα πάντα για τα αυτοκίνητα. τους έβλεπα απλά για να περάσω την ώρα μου αλλά δεν μου φένεται πως αγαπάνε τα αυτοκίνητα δεν νιώθουν ρήγος στην ραχοκοκαλιά τους στην θέα ενός supercar η ενος κλασικού. σαν να βαριουνται την δουλειά τους και να διαβάζουν το οτοκιου.Εχμ, μιλάμε για παρουσιαστές της ΚΡΑΤΙΚΗΣ τηλεόρασης. Για να καταλάβεις, το μέτρο σύγκρισης είναι ο Θεοφιλόπουλος και παλαιότερα ο Αργυρίου. Οτιδήποτε και οποιοσδήποτε αναγιγνώσκει/παρουσιάζει ταχύτερα από αυτούς είναι Θεός (και χαλάει τη πιάτσα).
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Εχμ, μιλάμε για παρουσιαστές της ΚΡΑΤΙΚΗΣ τηλεόρασης. Για να καταλάβεις, το μέτρο σύγκρισης είναι ο Θεοφιλόπουλος και παλαιότερα ο Αργυρίου. Οτιδήποτε και οποιοσδήποτε αναγιγνώσκει/παρουσιάζει ταχύτερα από αυτούς είναι Θεός (και χαλάει τη πιάτσα).Νομίζω οτι αν ψάξω, ακόμα και σ'αυτό εδώ το φόρουμ, ανθρώπους με γνώση, θέληση και μεράκι θα βρω αρκετούς παραπάνω απο οτι χρειάζεται το κάστ. Και πιθανότατα αφιλοκερδώς!
Κατα τα άλλα στη eurovision είμαστε υπερπαραγωγή!Σαφώς βέβαια υπάρχουν και ποιοτικές εκπομπές στο πρόγραμμα της ΕΤ, αλλά αφού εκπροσωπεί το ΚΡΑΤΟΣ και όχι απλά συμφέροντα, θα έπρεπε να έχει ΜΟΝΟ ποιοτικές εκπομπές. Δόξα το θεό, σκουπίδι παίζει πολύ στην Τν
-
Παρεπιπτώντος, μήπως ξέρει κανείς το τραγούδι των τίτλων απο το 'Τροχοί και Δρόμοι';
Απο τότε το ψάχνω... -
εμενα παλι γιατι μου φαινονται πιο ουσιαστικοι απο τους αλλους που αναλωνονται σε παιχνιδακια;
με πιο πολυ ορεξη βλεπω αυτους παρα τους αλλους στο Μεγκα. -
Ήμουν πιτσιρικάς όταν έβλεπα το 'Από τη θέση του Οδηγού' με το Σταθάκη κι ίσως και γι'αυτό να εντυπωσιαζόμουν, αλλά τη θεωρούσα πολύ καλή εκπομπή τότε. ΑΝΤ1 ήταν, έτσι δεν είναι? Πιστέυω τέτοιου τύπου εκπομπές πραγματικά προσφέρανε στην οδηγική παιδεία του κοινού.
-
Εχμ, μιλάμε για παρουσιαστές της ΚΡΑΤΙΚΗΣ τηλεόρασης. Για να καταλάβεις, το μέτρο σύγκρισης είναι ο Θεοφιλόπουλος και παλαιότερα ο Αργυρίου. Οτιδήποτε και οποιοσδήποτε αναγιγνώσκει/παρουσιάζει ταχύτερα από αυτούς είναι Θεός (και χαλάει τη πιάτσα).
Νομίζω οτι αν ψάξω, ακόμα και σ'αυτό εδώ το φόρουμ, ανθρώπους με γνώση, θέληση και μεράκι θα βρω αρκετούς παραπάνω απο οτι χρειάζεται το κάστ. Και πιθανότατα αφιλοκερδώς!
Κατα τα άλλα στη eurovision είμαστε υπερπαραγωγή!Σαφώς βέβαια υπάρχουν και ποιοτικές εκπομπές στο πρόγραμμα της ΕΤ, αλλά αφού εκπροσωπεί το ΚΡΑΤΟΣ και όχι απλά συμφέροντα, θα έπρεπε να έχει ΜΟΝΟ ποιοτικές εκπομπές. Δόξα το θεό, σκουπίδι παίζει πολύ στην Τν
Αν ψάξεις, όχι μόνο σε αυτό το φόρουμ αλλά και σε άλλους χώρους σχετικούς με το αυτοκίνητο, θα βρεις σίγουρα κάποιους (πολλούς) με τα βασικά προσόντα που ζητάς (γνώση, θέληση & μεράκι) με τι διαφορά ότι αυτοί ΔΕΝ θα είναι υπάλληλοι της Ε.Ρ.Τ..
Το αφιλοκερδώς είναι απαγορευμένη λέξη, το γιατί μάλλον το καταλαβαίνουμε.Όσο για τις ποιοτικές εκπομπές τις οποίες σαφώς και έχει, δε γνωρίζω αν το κόστος/ποιότητα αυτών είναι ανάλογο ή δυσανάλογο.
Αν είχε μόνο ποιοτικές εκπομπές τότε θα το ονομάζαμε BBC και όχι Ε.Ρ.Τ.. -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
εμενα παλι γιατι μου φαινονται πιο ουσιαστικοι απο τους αλλους που αναλωνονται σε παιχνιδακια;
με πιο πολυ ορεξη βλεπω αυτους παρα τους αλλους στο Μεγκα.Η διαφορά με το MEGA είναι ότι εκεί το κόστος της το αναλαμβάνει ιδιώτης, ας κάνει ότι θέλει λοιπόν.
Αν το θεωρεί 'εκπομπή αυτοκινήτου' και εισπράττει/έχει κέρδος, καλά κάνει και την συνεχίζει.
Όπως καλά κάνω κι εγώ και έχω να τη δω κάμποσα χρόνια.(Αν δε κάνω λάθος υπάρχει θέμα σχετικό με τηλεοπτικές εκπομπές αυτοκινήτου)
-
Ευτυχώς έχει στο καπάκι tractioin με πιo φαν διάθεση να φύγει λίγο η πίκρα...εγω ειμαι παραξενος που τη βρηκα πιο ωραια εκπομπη απο το traction??
πραγματικα το traction το θεωρω οτι χειροτερο εχει υπαρξει!!
προτιμω 1000 φορες να βλεπω το θεοφραστου να πιεζει και να βαραει τα πλαστικα -
καλη ειναι η εκπομπη στην ετ1 απο το traction του μεγκα πολυ καλυτερη.
-
Ο θεοφραστου ειναι απλα απολαυστικος ιδιως ως αναποφασιστος αγοραστης...Το traction τωρα μου θυμιζει πλεον διαφημιστικο σποτακι εταιριων παρουσιαζοντας συνηθως videakia που κυκλοφορουν και τα οποια τα εχω ξαναπετυχει . Επισης οι περιγραφες ειναι πλεον τελειως μα τελειως βαρετες , με πολλα κλισε.
-
Σήμερα, με το broadband Internet, δεν έχει νόημα να παρακολουθείς τηλεόραση για να ενημερωθείς για τ' αυτοκίνητα... Υπάρχουν άλλοι τρόποι! Ακόμη και οι 4τροχοί έχουν βάλει βίντεο στο σάιτ τους, χωρίς βέβαια να ξεχνάμε, το velocity.gr που είναι ό,τι καλύτερο νομίζω στην Ελλάδα σε ό,τι αφορά την παρουσίαση και την πρωτοτυπία.
-
παντα υπαρχει θεση για μια καλη εκπομπη ή ενα καλο(και σε καλη τιμη μιας και εχουμε κριση!) περιοδικο.
καλο το internet αλλα και τα 'παραδοσιακα' μεσα εχουν τη χαρη τους..
βεβαια με το dsl οπως λες και συ, ανοιξαν τα ματια μας και ειδαμε οτι υπαρχουν κι αλλες(και τελικα καλυτερες) λυσειςτο velocity παντως ενδιαφερον ειναι,αλλα οι παρουσιασεις ειναι πολυ συντομες και εμενα τουλαχιστον δε μου μενει και κατι..
αφου δεν τους πιεζει καποιος τηλεοπτικος χρονος ας τραβηξουν λιγο περισσοτερο τις παρουσιασεις τους..
τι φοβουνται μη γεμιζει γρηγορα ο server τους
ας τα βαζουν στο youtube -
Η ζώνη ασφαλείας είναι πιο ουσιαστική. Κάνει κάποια τεστ αλλά είναι τεστ. Οχι σε ποιο μαγαζί τραγουδάς τάδε τραγουδιάρη που και καλά δοκιμάζεις/παπαγαλίζεις το αμάξι. Ελεος δλδ. Το Τράξιον είναι με διαφορά Η χειρότερη εκπομπή αυτοκινήτου...αυτοκ..τι; Λέμε κ καμιά λαμακία.
ΖΩΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΤ1