-
-
Ξυπνησαν επιτελους...
-
Θεωρώ ότι υποτιμώ την νοημοσύνη μου αν αρχίσω τώρα να βρίζω τους παίκτες την διοίκηση , τον προπονητή...
Πράγματι εκείνοι που αποθέωσα για την ευρωπαϊκή τους πορεία, για τον τρόπο που πίεσαν τον γαύρο με 10 παίκτες, για το πάθος τους στους Αγώνες με τον Πάοκ και τον Άρη κατάφεραν -διότι για κατόρθωμα πρόκειται- να ξεφτιλιστούν από μία ομάδα τόσο κατώτερη τους!
Πως γίνεται αυτό; Πρόκειται ρε γαμώτο για τους ίδιους παίκτες...
Μου φαίνεται αδιανόητο να καταλάβω πως μπορούν να παίζουν με τέτοια σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους...
Αυτό πάντως που μου μένει πέρα από την μεγάλη ντροπή -εν αναμονή της αυριανής καζούρας από το γαύρικο λόμπι- είναι η πικρία που για έναν ακόμα χρόνο ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός θα μείνει χωρίς κάποιο τίτλο.
Ελπίζω και εύχομαι το γεγονός αυτό να τους πεισμώσει και να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό με του Ισπανούς... : -
ΠΑΟ - Πανσεραικος
Αποδοση διπλου 12,00
Αποδοση για Hμίχρονο / Τελικό (διπλο και στα 2): 21,00Πλουτισανε οι παικταραδες μας
-
Που να φάνε 3 από τους Ισπανούς να γουστάρουμε.Μπας και στρώσουν!
-
Μη στενοχωριέστε. Ο ΠΑΟ πληρώνει 50:1 για την κατάκτηση του Champions League. Θα θησαυρίσουν οι παικταράδες του.
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
ΠΑΟ - ΠανσεραικοςΑποδοση διπλου 12,00
Αποδοση για Hμίχρονο / Τελικό (διπλο και στα 2): 21,00Πλουτισανε οι παικταραδες μας
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Θεωρώ ότι υποτιμώ την νοημοσύνη μου αν αρχίσω τώρα να βρίζω τους παίκτες την διοίκηση , τον προπονητή...
Πράγματι εκείνοι που αποθέωσα για την ευρωπαϊκή τους πορεία, για τον τρόπο που πίεσαν τον γαύρο με 10 παίκτες, για το πάθος τους στους Αγώνες με τον Πάοκ και τον Άρη κατάφεραν -διότι για κατόρθωμα πρόκειται- να ξεφτιλιστούν από μία ομάδα τόσο κατώτερη τους!
Πως γίνεται αυτό; Πρόκειται ρε γαμώτο για τους ίδιους παίκτες...
Μου φαίνεται αδιανόητο να καταλάβω πως μπορούν να παίζουν με τέτοια σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους...
Αυτό πάντως που μου μένει πέρα από την μεγάλη ντροπή -εν αναμονή της αυριανής καζούρας από το γαύρικο λόμπι- είναι η πικρία που για έναν ακόμα χρόνο ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός θα μείνει χωρίς κάποιο τίτλο.
Ελπίζω και εύχομαι το γεγονός αυτό να τους πεισμώσει και να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό με του Ισπανούς... :ακριβως...
Karagouni τα καταλαβες ολα....
περαστικα μας....αντε και του χρονου...
τουλαχιστον να ανεβει η Κερκυρα
-
Ελα ρε σοβαρεψου
Αμα βαζανε απο 10 χιλιαρια ο καθενας στο ημιχρονο 2-τελικο 2 (21,00) , βγαζουνε ολο το μισθο ενος χρονου
Παο θρησκεια παμε στοιχημα
-
Θα βαλουν την μπαλα κατω μη γ@μησω?
-
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
τι αντε γεια ρε φιλε,κερδισατε μια αποδεκατισμενη ομαδα κατα τυχη και λες αντε γεια,πλακα κανεις.
-
ευθυνη του σαντος η ηττα κατα τη γνωμη μου...καθολου καλη διαχειριση των πραγματων και γενικο νανι...
συγχαρητηρια στον οσφπ για τη νικη, ελπιζω να συνεχισει τις καλες εμφανισεις!
-
Πολύ καλή ομάδα ο φετεινός ΠΑΟΚ. Μπράβο...
Δεν μπορώ να καταλάβω πως έρχεται ο κάθε τυχαίος Πανσερραϊκός και μου στερεί τη χαρά να πετύχω στην πορεία του κυπέλλου τον Παο και να θυμηθούμε τα παλιά...
Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας βρε πάσχε;
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
τι αντε γεια ρε φιλε,κερδισατε μια αποδεκατισμενη ομαδα κατα τυχη και λες αντε γεια,πλακα κανεις.
Τυχη το λεμε τωρα...
Ενα μονοτερμα το ματς απο την αρχη του ητανε...παμε παρακατω...δεν εχω και φωτογραφιες με λουκανικα... -
Τραγική περίοδος να είσαι βάζελος στην Ελλάδα
Τουλάχιστον στην Ολλανδία βρίζεις τους Ολλανδούς για τον μαλάκα προπονητή που μας στείλαν -
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Πολύ καλή ομάδα ο φετεινός ΠΑΟΚ. Μπράβο...Δεν μπορώ να καταλάβω πως έρχεται ο κάθε τυχαίος Πανσερραϊκός και μου στερεί τη χαρά να πετύχω στην πορεία του κυπέλλου τον Παο και να θυμηθούμε τα παλία...
Σε τι κόσμος θα φέρουμε τα παιδιά μας βρε πάσχε;
Ας κάνουμε το λάθος να υποτιμήσουμε τον Πανσερραϊκό και θα πάθουμε ΜΕΓΑΛΗ πλάκα.
Περιμένω το αυριανό εξώφυλλο από τα Σπορ του Βορρά.
-
Από την πρώτη στιγμή που ανέβηκαν οι Σέρρες χάρηκα που το άκουσα. Είναι μια ομάδα/πόλη που την προτιμώ σε σχέση με κάτι Λεβαδιακούς, ΟΦΗ, Ηρακλη κτλπ κτλπ
Άντε να ανέβει και η Γιαννενάρα να γουστάρουμε επαρχία.
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Τυχη το λεμε τωρα...
Ενα μονοτερμα το ματς απο την αρχη του ητανε...παμε παρακατω...δεν εχω και φωτογραφιες με λουκανικα...Δεν το λεμε τυχη,Κουκουλακη το λεμε
Να σας εβλεπα αν παιζαμε μεχρι το τελος με ολη την εντεκαδα.
Ο Ολυμπιακος ηταν απλα τραγικος και λογω της αριθμιτικης υπεροχης περασε. -
Αλητες.....
Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009