-
παιδες ειμαι πολυ χαρουμενος!!!ειχα εβδομαδα παραγωγης 16η και σημερα πηγα στην αντιπροσωπια και την αλλαξαν σε 12η...οποτε συν 15-20 μερες που θα κανει στο τελωνειο αρα σε κανενα μηνα με 40 μερες πιστευω να το εχω!!!!τωρα για το σπορ πακετο που ειπατε θα αργησει η παραγγελια κανενα μηνα απ'οτι μου ειχαν πει εμενα....
-
να ρωτησω κατι οποιος γνωριζει,γιατι δεν το διευκρινιζει καλα στον τιμοκαταλογο.Αν επιθυμεις το 1.4 με τους 122 ιππους,αλλα θελεις και αυτοματο κιβωτιο ταχυτητων,γινεται?γιατι δεν δινει τιμη ο καταλογος.προφανως θα υπαρχει ενημερωση απο την εταιρεια,ετσι??
-
Γνωρίζει κανείς αν μπορείς να βάλεις sport πακέτο και interlagos και να πληρώσεις μόνο τη διαφορά για τις interlagos? Το έχει κάνει κανείς αυτό? Μου είπαν ότι δε γίνεται στην αντιπροσωπεία, απλά μου φάνηκε λίγο βλάκας ο πολιτής γιαυτό ρωτάω.
-
122 με DSG δεν ειναι ακομα διαθεσιμο. Αγνωστο αν και ποτε.
Sport Pack 545€ + Interlagos 425€ = 970€.
Δεν πληρωνεις τη διαφορα αλλα το αθροισμα των δυο. -
Ο χρήστης tasos_varel έγραψε:
παιδες ειμαι πολυ χαρουμενος!!!ειχα εβδομαδα παραγωγης 16η και σημερα πηγα στην αντιπροσωπια και την αλλαξαν σε 12η...οποτε συν 15-20 μερες που θα κανει στο τελωνειο αρα σε κανενα μηνα με 40 μερες πιστευω να το εχω!!!!τωρα για το σπορ πακετο που ειπατε θα αργησει η παραγγελια κανενα μηνα απ'οτι μου ειχαν πει εμενα....φιλε εχεις βαλει ηλιοροφη??ποτε το παραγγειλες??
-
ναι εχς παρει το 1.4 με τα 160 σε ασπρο και εβαλα:
ηλιοροφη
rcd510
cruise control
18 interlagos
και το παρηγγειλα 18-11-08 και μοθ ειχαν δωσει 16εβδομαδα ενω σημερα που περασα μια βολτα ειχε αλλαξει σε 12η....βασικα να σου πω κατι...οτι θελουν κανουν...ενασ φιλος μου το παρηγγειλε μετα μια μερα απο μενα και ειχε και αυτος 16η εβδομαδα και σημερα που ρωτησα τον πηγαν 19η...και ειχε βαλει:
xenon
cruise control
rcd510 dunaudio
ηλιοροφη
οποτε σκεψου τι γινεται..... -
Ο χρήστης tasos_varel έγραψε:
ναι εχς παρει το 1.4 με τα 160 σε ασπρο και εβαλα:
ηλιοροφη
rcd510
cruise control
18 interlagos
και το παρηγγειλα 18-11-08 και μοθ ειχαν δωσει 16εβδομαδα ενω σημερα που περασα μια βολτα ειχε αλλαξει σε 12η....βασικα να σου πω κατι...οτι θελουν κανουν...ενασ φιλος μου το παρηγγειλε μετα μια μερα απο μενα και ειχε και αυτος 16η εβδομαδα και σημερα που ρωτησα τον πηγαν 19η...και ειχε βαλει:
xenon
cruise control
rcd510 dunaudio
ηλιοροφη
οποτε σκεψου τι γινεται.....μου εχουν δωσει 14η εβδομαδα.....
-
Ο χρήστης nightwalker έγραψε:
να ρωτησω κατι οποιος γνωριζει,γιατι δεν το διευκρινιζει καλα στον τιμοκαταλογο.Αν επιθυμεις το 1.4 με τους 122 ιππους,αλλα θελεις και αυτοματο κιβωτιο ταχυτητων,γινεται?γιατι δεν δινει τιμη ο καταλογος.προφανως θα υπαρχει ενημερωση απο την εταιρεια,ετσι??αν παρεις το 122αρι δεν εχεις δυνατοτητα για dsg-7
-
jntaras πού χάθηκες;
το παρέλαβες;
Αν το παρέλαβες το κόβω να κοιμάσαι μέσα τα βράδια.... -
παιδες 25000ευρω για Scirocco 160hp με DSG και αρκετα εξτρα καλουδια,καινουριο,απο εμπορο,πως τη βλεπετε??
-
Πριν λίγο είδα ένα Viper Green στον Ασπρόπυργο.
-
Ο jntaras θα ητανε
-
Ο χρήστης chrismk2 έγραψε:
Ο jntaras θα ητανεΧαλαρά. Θα έχει φτάσει τώρα κόρινθο
παιδες 25000ευρω για Scirocco 160hp με DSG και αρκετα εξτρα καλουδια,καινουριο,απο εμπορο,πως τη βλεπετε??
Ανάλογα τα έξτρα. 25000 κάνει έτσι και αλλιώς το 160 dsg.
-
Μολις ηρθα απο 240 γαματα χιλιομετρα Παιδια τι να σας λεω,το αμαξι ειναι απιστευτο!!!Δεν χορταινω να το κοιταω!Ειναι μεγαλη κεφαλογυριστρα.Το χρωμα το χαζευουν...τι να σας λεω...Προς το παρον το στρωνω με θρησκευτικη ευλαβεια.Μεχρι 3500 στροφες το εχω παει και τραβαει τρελα Εχει πολυ γκαζι το αμαξι,φαινεται!Καλα απο στροφες λιγο Αττικη οδο(Π,Υμηττου)που πηγα σε κατι ωραια κομματια,τα εχει στο χαλαρο με 140(με 3000 στροφες παντα!!)...δεν ξερω τι να πρωτοπω ρε γμτ μου...Επισης το dynaudio τελικα αξιζε με το παραπανω!Παρα πολυ καθαρος ηχος και μπασο,ολοι εντυπωσιαστηκαν απο την αποδοση του...επονται και αλλες εντυπωσεις οταν θα ειμαι ξεκουραστος γιατι αυτη τη στιγμη βλεπω-δε βλεπω την οθονη Καληνυχτα!
edit:To viper green που ειδε ο φιλος παραπανω,εγω ημουν.Ασπροπυργο μενω:lol: -
Mε τις 18αρες πως ειναι η αναρτηση? ,και τι λαστιχα εχουν βαλει στο δικο σου?
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Mε τις 18αρες πως ειναι η αναρτηση? ,και τι λαστιχα εχουν βαλει στο δικο σου?Aαα μια χαρα!Πιο ανετο απο το bravo(17'') και το opc(19'') των κολλητων μου που μπορω να συγκρινω!Το ειπαν και αυτοι...φοραει dunlop Sp1
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Mε τις 18αρες πως ειναι η αναρτηση? ,και τι λαστιχα εχουν βαλει στο δικο σου?
Aαα μια χαρα!Πιο ανετο απο το bravo(17'') και το opc(19'') των κολλητων μου που μπορω να συγκρινω!Το ειπαν και αυτοι...φοραει dunlop Sp1
Άρα μάλλον πρέπει να αντικαταστήσεις τον μετρητή ημερών στην υπογραφή σου με μετρητή χιλιομέτρων...
Καλορίζικο και πάντα γεροί εσύ και το αυτοκίνητο!!!
Σ.Σ Να δούμε το δικό μου πότε θα έρθει. Είναι με ένδειξη φορτωμένο από την Δευτέρα 23 Φλεβάρη
-
Καλοταξιδο Jntaras
-
Ποσο τα χρεωνει τα dynaudio ηχεια h VW? Ειναι πακετο μαζι με καποιο αναβαθμισμενο ηχοσυστημα?
-
RCD510 + Dynaudio ε755
VW Scirocco