-
Εγώ πάλι, κρίνοντας από τον koutsan, θέλω ψυχομετρικό τεστ για τους δικηγόρους!
Ευτυχώς που υπάρχει και ο Μάνος και επανακακτώ (προσωρινά... ) την εμπιστοσύνη μου στην συμπαθή επαγγελματική ομάδα...Οι μηχανικοί, δεν τα χρειαζόμαστε, ξέρουμε από πριν πως θα κοπούμε όλοι (ειδικά οι άρρενες...). Οι γυναίκες μηχανικοί εν γένει, δεν έχουν πρόβλημα, καθότι σπάνια εργάζονται...
(Σεξιστικό σχολιάκι, να πάνε κάτω τα φαρμάκια... )
-
Δεν είμαι (πια) δικηγόρος ΡΕ!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν είμαι (πια) δικηγόρος ΡΕ!Μια φορά δικηγόρος, για πάντα δικηγόρος!
Και που θες να το ξέρω εγώ μπρε; Κάτι σχετικό προφανώς, οπότε για μένα που είμαι μηχανικός, δικηγόρος είσαι!
Ορίστε μας!
-
Jesus Christ
http://www.youtube.com/watch?v=bAp8bSdE ... re=channel
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Jesus Christhttp://www.youtube.com/watch?v=bAp8bSdE ... re=channel
-
Αυτά πάντα γίνονται. Τώρα μπορεί να μη γίνονται με ανθρώπους αλλά γίνονται με ζώα. Έχει διαφορά;
Για να μη κλαίνε τα σκατομωρά στο μπάνιο, τυφλώθηκαν πολλά κουνέλια -πειραματόζωα. Το πειραματόζωο ακινητοποιημένο, έσταζε σαμπουάν στο μάτι του μέχρι να τυφλωθεί ή να βρεθεί σαμπουάν που δεν τσούζει τα μάτια.
Είναι θέμα επιλογής. Τι αξίζει περισσότερο - το κλάμα του μωρού στο μπάνιο ή να βγάλεις το μάτι βασανίζοντας το κουνέλι;
-
Εξαρτάται ποιος επιλέγει, το κουνέλι, ο άνθρωπος η το νομικό πρόσωπο τζόνσον
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Εξαρτάται ποιος επιλέγει, το κουνέλι, ο άνθρωπος η το νομικό πρόσωπο τζόνσονΕγώ πάντως ψηφίζω να επιλέγει το κουνέλι.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν είμαι (πια) δικηγόρος ΡΕ!Kαι ο Κατσαντώνης, ο Λυκουρέζος και λοιποί μαθουσάλες γιατί είναι ακόμα;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Φυσικά, πρώτοι θα έπρεπε να ελεγχθούν όσοι παρουσιάζουν σχιζοφρενή προσωπικότητα, πχ αυτοί που τις μονές ώρες είναι αριστεροί, ενώ τις ζυγές αριστεριστές.
διασπαστες, τι να πεις
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Kαι ο Κατσαντώνης, ο Λυκουρέζος και λοιποί μαθουσάλες γιατί είναι ακόμα;
Γιατί όποιος δεν ξεφύγει μικρός, φεύγει από τα δικαστήρια με λιμουζίνα hatchback.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Kαι ο Κατσαντώνης, ο Λυκουρέζος και λοιποί μαθουσάλες γιατί είναι ακόμα;
Γιατί όποιος δεν ξεφύγει μικρός, φεύγει από τα δικαστήρια με λιμουζίνα hatchback.
Ντουμ ντουμ ντουμ, another one bites the dust..
Youtube Video(δε μπορώ, όποτε βλέπω στο δρόμο νεκροφόρα, αυτή η διαφήμιση μου'ρχεται.. Σε συνδυασμό με το οτι το τραγούδι αυτό έχει ρυθμό κατάλληλο για ΚΑΡΠΑ )
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Jesus Christ
Ξέρετε ότι δεν δικάστηκαν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας γιατί δέχτηκαν να δώσουν στους δυτικούς τα αποτελέσματα των 'ερευνών' τους, έ;
-
Και όχι μόνο αυτό, στο τέλος του video λέει οτι τη δεκαετία του 50 η ομάδα 'θανάτου' επανασυστάθηκε και συνέχισε το έργο της αυτή τη φορά στον πόλεμο της Κορέας.
-
Φυσικά, τα αποτελέσματα των ερευνών είναι πολύτιμα.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Jesus Christ
Ξέρετε ότι δεν δικάστηκαν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας γιατί δέχτηκαν να δώσουν στους δυτικούς τα αποτελέσματα των 'ερευνών' τους, έ;
Ειδα ολο το βιντεο ,διαβασα και το αρθρο στην wiki.Η τυχη των 'επιστημονων' ηταν η ιδια με του Wernher von Braun ,τους εδωσαν αμνηστια οι Αμερικανοι και τους εβαλαν να δουλευουν για αυτους.
Τα πειραματα τους ηταν εφάμιλλα με των Γερμανων αλλα δεν εγιναν τοσο γνωστα. -
Ο χρήστης in.gr έγραψε:
Για ανάγκη να κάνουν οι πολίτες παραχωρήσεις σε ό,τι αφορά τις ατομικές ελευθερίες και το προσωπικό τους απόρρητο, για χάρη της ασφάλειας, μιλά ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Δημόσιας Τάξης, Χρήστος Μαρκογιαννάκης.«Από την ώρα που κινδυνεύουν πολλά αγαθά, διότι σήμερα υπάρχει κίνδυνος για πολύ μεγάλα αγαθά της κοινωνίας και των ανθρώπων, ενδεχομένως να χρειαστεί να στερηθούμε κάποια πράγματα, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα» δηλώνει ο κ. Μαρκογιαννάκης στο Πρώτο Θέμα.
Ο ίδιος προαναγγέλλει αλλαγές στην Αντιτρομοκρατική, τι οποίες «θα τις δείτε τις επόμενες ημέρες», αναφέρει ότι προχωρά το σχέδιο για αγορά οχημάτων ρίψης νερού, ενώ για τις κάμερες δηλώνει:
«Εγώ σαφώς και είμαι υπέρ της χρήσης των καμερών για την πάταξη της εγκληματικότητας, διότι άλλωστε τις κάμερες αυτές τις αγοράσαμε επί ΠΑΣΟΚ όχι με την προοπτική ξηλώματος, αλλά με προοπτική παραμονής».
Ο ίδιος αφήνει αιχμές προς το υπουργείο Δικαιοσύνης για τη νέα απόδραση Παλαιοκώστα - Ριζάι, λέγοντας «έχει ενοχλήσει πάρα πολύ τους αστυνομικούς», καθώς κόπιασαν για να τους συλλάβουν.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Για ανάγκη να κάνουν οι πολίτες παραχωρήσεις σε ό,τι αφορά τις ατομικές ελευθερίες και το προσωπικό τους απόρρητο, για χάρη της ασφάλειας, μιλά ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Δημόσιας Τάξης, Χρήστος Μαρκογιαννάκης.
«Από την ώρα που κινδυνεύουν πολλά αγαθά, διότι σήμερα υπάρχει κίνδυνος για πολύ μεγάλα αγαθά της κοινωνίας και των ανθρώπων, ενδεχομένως να χρειαστεί να στερηθούμε κάποια πράγματα, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα» δηλώνει ο κ. Μαρκογιαννάκης στο Πρώτο Θέμα.
Ο ίδιος προαναγγέλλει αλλαγές στην Αντιτρομοκρατική, τι οποίες «θα τις δείτε τις επόμενες ημέρες», αναφέρει ότι προχωρά το σχέδιο για αγορά οχημάτων ρίψης νερού, ενώ για τις κάμερες δηλώνει:
«Εγώ** σαφώς και είμαι υπέρ της χρήσης των καμερών** για την πάταξη της εγκληματικότητας, διότι άλλωστε τις κάμερες αυτές τις αγοράσαμε επί ΠΑΣΟΚ όχι με την προοπτική ξηλώματος, αλλά με προοπτική παραμονής».
Ο ίδιος αφήνει αιχμές προς το υπουργείο Δικαιοσύνης για τη νέα απόδραση Παλαιοκώστα - Ριζάι, λέγοντας «έχει ενοχλήσει πάρα πολύ τους αστυνομικούς», καθώς κόπιασαν για να τους συλλάβουν.
ΔΕΝ ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙ Ο ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ ΕΤΣΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Επειδή αυτοί είναι ανίκανοι να πιάσουν 10 δικούς τους 'τρομοκράτες', ας αγοράσουμε οχήματα ρίψης νερού και ας χρησιμοποιήσουμε τις κάμερες ελέγχου κυκλοφορίας που τοποθετήθηκαν για τους ολυμπιακούς ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΞΗΛΩΜΑΤΟΣ όχι προοπτική παραμονής!!!«Από την ώρα που κινδυνεύουν πολλά αγαθά, διότι σήμερα υπάρχει κίνδυνος για πολύ μεγάλα αγαθά της κοινωνίας και των ανθρώπων, ενδεχομένως να χρειαστεί να στερηθούμε κάποια πράγματα, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα»
Βγάζει κανείς νόημα απο αυτή τη πρόταση;
Για ποιά αγαθά μιλάει; Αυτά που στερεί απο τους έλληνες πολίτες;
Η μήπως επειδή καίγεται που και που κάποιο κατάστημα/τράπεζα επειδή αυτοί είναι ανίκανοι να αστυνομεύσουν σωστά, θα πρέπει οι υπόλοιποι να ανεχτούμε τη χρήση -επιπλέον- καμερών; -
Δεν ξερω αν διαβασατε για τη νεα 'ζαρντινιερα'
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244
Ειδα χθες τον τυπακο στις ειδησεις γεματο μελανιες και οι αστυνομικοι ειπαν οτι επεσε πανω σ'εναν τοιχο και χτυπησε
-
Ρε γμτ, καποιος μας κανει πλάκα....δεν μπορει να ειναι τόσο για τον φουτσο η ΕΑ
TΙΣ ΟΙΔΕΝ?... [#5]