-
Ο χρήστης the judge έγραψε:
Δεν κανει αυτος για 106 ρε,ειναι large τυπος...Tι εννοεις large? Δεν θα χωραει?
-
Μωρε θα τον χωρεσουμε εμεις,αυτο δεν ειναι προβλημα,απλα μετα το 307 θα νιωθει σαν γυπας μεσα σε κλουβι απο καναρινι...
-
Στα 106/σαξο χωράω ανετότατα... Ένας καθηγητής μου είχε Gti και VTS (μετά τα δίδυμα το VTS έχει octy RS αλλά υγεία )... Μερικά πρωινά πηγαίναμε μαζί στο σχολείο, εκεί να δείτε όρεξη για μάθημα. 200αρες για πρωινό και τάπα σε κάτι στροφιλίκια.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ένας καθηγητής μου είχε Gti και VTS (μετά τα δίδυμα το VTS έχει octy RS αλλά υγεία )... Μερικά πρωινά πηγαίναμε μαζί στο σχολείο, εκεί να δείτε όρεξη για μάθημα. 200αρες για πρωινό και τάπα σε κάτι στροφιλίκια.Τι ταξη πηγαινε?
-
Ο χρήστης the judge έγραψε:
Δεν κανει αυτος για 106 ρε,ειναι large τυπος...Μπα το χει το μικροβιο θα δεις μολις το παρει ολη μερα απο πανω του θα ειναι και θα το σκαλιζει.
-
Ναι, αλλά πού θα μπαίνει η οικογένεια μετά;
-
Δεν παντρεύομαι δεν παντρεύομαι δεν παντρεύομαι δεν παντρεύομαι δεν παντρεύομαι δεν παντρεύομαι δεν παντρεύομαι δεν παντρεύομαι δεν παντρεύομαι δεν παντρεύομαι
ο γάμος δεν είναι για μένα ο γάμος δεν είναι για μένα ο γάμος δεν είναι για μένα ο γάμος δεν είναι για μένα ο γάμος δεν είναι για μένα ο γάμος δεν είναι για μένα ο γάμος δεν είναι για μένα
γυναίκες :funis:
-
Θα αγορασει και ενα i30 ή Tiida...
(Το i30, μονο με την προυποθεση επιδειξης πτυχιου, μεταπτυχιακου κτλ)
-
Άκουσα ότι τσίμπησε η Peugeot και θα φτιάξει ανταγωνιστή. Αυτό θα πάρει!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ναι, αλλά πού θα μπαίνει η οικογένεια μετά; -
Έχεις μείνει πίσω ρε συ... Το 3008 είναι πολύ πιο αίσχος εξωτερικά.
-
....το νόημα το πιάσες όμως.
-
Ξες πώς πάει, αυτοί που δουλεύουν τους άλλους είναι αυτοί που την πατάνε και πρώτοι...
Εγώ δεν έχω πρόβλημα, όλα στην ώρα τους.
-
Και γιατί τότε πήρες το 307 (3 χρόνια πριν);
-
Γιατί τα κορίτσια γουστάρουν την επίφαση φρονιμάδας.
Επίσης, λόγω του αυξημένου ύψους, οι γόβες μπορούν να σηκώνονται ψηλότερα, και να μην έχω προβλήματα τύπου eddie_147 και γόβα στα δερμάτινα καθίσματα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ξες πώς πάει, αυτοί που δουλεύουν τους άλλους είναι αυτοί που την πατάνε και πρώτοι...Μέσα είσαι!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γιατί τα κορίτσια γουστάρουν την επίφαση φρονιμάδας.Επίσης, λόγω του αυξημένου ύψους, οι γόβες μπορούν να σηκώνονται ψηλότερα, και να μην έχω προβλήματα τύπου eddie_147 και γόβα στα δερμάτινα καθίσματα.
Οποτε πρωτα αγοραζεις/νοικιαζεις σπιτι και μετα ερχεται το 106...
-
ΑΣΧΕΤΟ τις τελευταίες μερες ξεφουσκώνει λιγο το πισω αριστερό λαστιχο στο 307,αλλά δεν γίνεται πίτα .... το φουσκωνω και για λιγες μερες ειναι μια χαρα....σε σημείο που πίστευα οτι ειχε λήξει το θεμα και έμπαινα και πατητός σε στροφιλικια και μετα μολις το αφήσω για 2 μερες παλι χανει λιγο αερα και κανει μάγουλα.στο βουλκανιζατέρ το εψαξε με τα χερια και λέει μια χαρα ειναι....τι είναι ρε γαμώτο κανένα παρόμοιο περιστατικό κανείς????
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
ΑΣΧΕΤΟ τις τελευταίες μερες ξεφουσκώνει λιγο το πισω αριστερό λαστιχο στο 307,αλλά δεν γίνεται πίτα .... το φουσκωνω και για λιγες μερες ειναι μια χαρα....σε σημείο που πίστευα οτι ειχε λήξει το θεμα και έμπαινα και πατητός σε στροφιλικια και μετα μολις το αφήσω για 2 μερες παλι χανει λιγο αερα και κανει μάγουλα.στο βουλκανιζατέρ το εψαξε με τα χερια και λέει μια χαρα ειναι....τι είναι ρε γαμώτο κανένα παρόμοιο περιστατικό κανείς????Kατι εχεις πατησει και χανει λιγη πιεση .Πηγαινε σε αλλο βουλκανιζατερ να βαλουν το λαστιχο σε νερο να δουν απο που χανει.
-
Και εγώ στο 307 είχα παρόμοιο πρόβλημα με το πίσω δεξιά,αλλά μου έχανε σε 2-3 μήνες.Στο βουλκανιζατέρ δεν βρίσκαν τίποτε,ακόμα και στο νερό που το βάλανε.Το προβλημα λύθηκε όταν άλλαξα λάστιχα.
PEUGEOT FORUM