-
η δικη μου απορια ειναι...
Ε71 or E55?
για πειτε τη γνωμη σας...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
η δικη μου απορια ειναι...Ν71 or E55?
Τα 'Ν' αποκλείονται εκ πεποιθήσεως
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ν71 or E55?
ε πες και γιατι βρε παλιογαυρε...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
η δικη μου απορια ειναι...Ν71 or E55?
N71 ??? Μήπως εννοείς Ε71 ? Γιατί το Ν71 είναι παλιό μοντέλο.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ο λαός απαιτεί Ε55 με κανονικό πληκτρολόγιο, τώρα!
Τι σκατά είναι αυτό το... ημι-qwerty και ποιο αρρωστημένο κεφάλι το σκέφτηκε;Ποιος νοσηρος νους σκεφτηκε hardware keyboard εννοεις... ενω ολα μπορουνε να ειναι μια multifunction οθονη...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ν71 or E55?
N71 ??? Μήπως εννοείς Ε71 ? Γιατί το Ν71 είναι παλιό μοντέλο.
Ε71
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Ν71 or E55?
ε πες και γιατι βρε παλιογαυρε...
Επειδή ξεκίνησαν την καριέρα τους ως προχωρημένα μουλτι-μύδια φόουνζ. Άσε, δικά μου κολλήματα
Ε55 με κανονικό, 10+2 αλφαριθμητικό πληκτρολόι αγόραζα και χθες πάντως
Το ημι-qwerty, ακόμα και ΑΝ το μάθεις και ΑΝ σε βολέψει, άντε να βρεις άλλο να το αντικαταστήσεις, όταν έρθει η ώρα. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
η δικη μου απορια ειναι...Ε71 or E55?
E55 με το qwerty του P1i
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
P1iΚολλημένος με τη μπάλα
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
P1i
Κολλημένος με τη μπάλα
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
P1i
Κολλημένος με τη μπάλα
θες να φας ban?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Aπαπαπα πανάκριβο.
γιατι ρε συ; αμα ειναι σφραγισμενο δεν ειναι κακη τιμη
Μα το είπε ο elteo.
Τι έγινε κάτοχε, σου θίξαμε το γκάτζετ;
skye για τα δικά μου κριτίρια είναι ακριβό. Ο καθείς όπως βολεύεται. Εγώ δεν θα τα έδινα. Την άποψή μου είπα βάσει του δικού μου πορτοφολιού. Αλλοι που τον 'φυσάνε' ...ας μοστραρίζονται με δαύτο.
Χα σαινάκι, το βρήκες, με έθιξες. Το να λες ακριβό ένα κινητό που πωλείται 20% κάτω σφραγισμένο στο κουτί του, είναι απλά... βλακεία.
Εξετάζουμε την συγκεκριμένη περίπτωση και οχι αν το iPhone είναι γενικά ακριβό.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Aπαπαπα πανάκριβο.
Μα το είπε ο elteo.
skye για τα δικά μου κριτίρια είναι ακριβό. Ο καθείς όπως βολεύεται. Εγώ δεν θα τα έδινα. Την άποψή μου είπα βάσει του δικού μου πορτοφολιού. Αλλοι που τον 'φυσάνε' ...ας μοστραρίζονται με δαύτο.
Χα σαινάκι, το βρήκες, με έθιξες. Το να λες ακριβό ένα κινητό που πωλείται 20% κάτω σφραγισμένο στο κουτί του, είναι απλά... βλακεία.
A ναι ; Ωραία λογική. 20% κάτω ποιας τιμής; Της Vodafone; Αυτή που είναι ήδη φουσκωμένη;
ΥΓ. Σαϊνάκι δεν είμαι. Την άποψή μου λέω. Δεν σου αρέσει, προσπέρασε την. Θέλεις να διανφωνήσεις κάντο χωρίς ειρωνικά σχολιάκια και φατσούλες.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Aπαπαπα πανάκριβο.
Μα το είπε ο elteo.
A ναι ; Ωραία λογική. 20% κάτω ποιας τιμής; Της Vodafone; Αυτή που είναι ήδη φουσκωμένη;
ΥΓ. Σαϊνάκι δεν είμαι. Την άποψή μου λέω. Δεν σου αρέσει, προσπέρασε την. Θέλεις να διανφωνήσεις κάντο χωρίς ειρωνικά σχολιάκια και φατσούλες.
trying to reason with a MAChead: PRICELESS
-
'Ξεκίνησε' το iPhone μου
Μαύρο, 16GB 3G, σύνολο με μεταφορικά 400 ευρώ. Έχει να κάνει λέει software update πάνω από 3 μήνες, άρα είμαι ΟΚ να το σπάσω.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
trying to reason with a MAChead: PRICELESSAre you talking to me?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Aπαπαπα πανάκριβο.
Μα το είπε ο elteo.
α) Η τιμή είναι της Apple.
β) Ζούμε στην Ευρώπη, απ' ότι είδες ο Νίκος πήρε μεταχειρισμένο (τουλάχιστον 3 μηνών) στα ίδια λεφτά, οπότε μάλλον τα 400 που ζητάει το σφραγισμένο είναι καλή τιμή. -
Kid...να σε ρωτήσω κάτι, το 3G παίρνει επάνω κανονικό 'καρφί' ακουστικών ή κανένα πιο μικρό? Για να το συνδέω με το αυτοκίνητο.
Επίσης...τι κάνω με φορτιστή? Από που μπορώ να πάρω καινούριο για να φορτίζει στην Ελλάδα, καθώς ενώ έχουμε ίδιο ρεύμα με Αγγλία δεν έχουμε ίδιες πρίζες?
-
Κανονικό καρφί Νίκο, κι εγώ το συνδέω με Line-in στο αυτοκίνητο.
Με φορτιστή δεν ξέρω, αλλά σου αρκεί ένας οποιοσδήποτε μετατροπέας λογικά. Επίσης, μπορείς να το φορτίζεις από θύρα usb.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Με φορτιστή δεν ξέρω, αλλά σου αρκεί ένας οποιοσδήποτε μετατροπέας λογικάΤι εννοείς μετατροπέας?
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]