-
-
-
-
-
Γλυφαδα ο βατραχος ε?
-
-
-
Ευχαριστώ αν και με το 4CV με κάλυψες...
Βριλήσσια το 4L? Κάθετος της Πεντέλης?
-
Ο χρήστης KGK έγραψε:
Στο Μετς:
ωχ, ωχ,ωχ!!!!! Καλό!!!! Δώσε στίγμα πάραυτα!
Και με εξαψηφιες πινακιδες.
Τώρα δεν μπορώ... το μόνο που μπορώ είναι να σας δείξω ένα από τα αγαπημένα μου Citroen.
Βρε kgk ενα μπλε αυτοκινητο που δημοσιευσες παραπανω αναμεσα σε δυο autobianchi με σημα ενα 'Τ' ειναι talbot?
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Και μια κρεβατοκάμαρα για τον Νίκοοοοοο
(Ελπίζω να μεταφέρεται για καλό σκοπό...)για πάρα πολύ καλό, σας διαβεβαιώ (αμάν πανταχού παρόντες του safari, αφήστε με να το τελειώσω πρώτα και μετά θα έβαζα ο ίδιος φωτογραφίες)
-
-
Ο χρήστης NIKOS17M έγραψε:
(Ελπίζω να μεταφέρεται για καλό σκοπό...)για πάρα πολύ καλό, σας διαβεβαιώ (αμάν πανταχού παρόντες του safari, αφήστε με να το τελειώσω πρώτα και μετά θα έβαζα ο ίδιος φωτογραφίες)
Ωπ! σε πιάσαμε; για πες; καινούριο απόκτημα;
-
-
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Ωπ! σε πιάσαμε; για πες; καινούριο απόκτημα;
ειναι το 4πορτο που έφτιαχνα και του οποίου φωτογραφίες είχα δημοσιεύσει στην αρχή, όταν έκανα την παρουσίαση των δύο αυτοκινήτων μου.
Το πετύχατε στη διαδρομή από το μηχανικό στον ταπετσέρη, όπου θα γίνει και ένα ηλεκτρολογικό συμμάζεμα. Πιστεύω ότι σε κανένα μήνα θα είναι 100% έτοιμο. -
Αγνώριστο έγινε!!!! Μπράβο φαίνεται πανέμορφο!
-
Βλέπω και λάστιχα 'white walls'!!!!, ή κάνω λάθος.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Βρε kgk ενα μπλε αυτοκινητο που δημοσιευσες παραπανω αναμεσα σε δυο autobianchi με σημα ενα 'Τ' ειναι talbot?To μοντέλο αυτό είναι προφανώς Talbot rebadged Humber Sceptre - Arrow. Η ιστορία λέει ότι όταν η Peugeot αγόρασε την Chrysler Europe το 1978 αναβίωσε για λίγο το όνομα Talbot και το χρησιμοποίησε στα μοντέλα της πρώην Chrysler, που είχε συγχωνεύσει την Αγγλική Rootes και την Simca. Το όνομα Talbot υπήρχε και στην Rootes που είχε απορροφήσει το 1935 την Αγγλική Sunbeam- Talbot - Darracq, αλλά και στην Simca που είχε αγοράσει το 1958 την Γαλλική Talbot-Lago ! Μύλος!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Αγνώριστο έγινε!!!! Μπράβο φαίνεται πανέμορφο!Εχει βαφτεί σε silberblau 65, το οποίο έβγαινε από το 1964 έως το 1968, για το P5 20Μ TS και για όλη την γκάμα των P7a.
Είναι ένα χρώμα που δεν υπάρχει πιά στη γκάμα των καταλόγων, αλλά επέμενα πάρα πολύ για αυτό και δικαιώθηκα, κατά κοινή ομολογία. Οι αποχρώσεις που μπορεί να πάρει ανάλογα με το φωτισμό και το περιβάλλον δεν περιγράφονται, και καμία φωτογραφία δεν μπορεί να τις αποδώσει.
Οσον αφορά τις ταπετσαρίες έχουν βρεθεί τα original υλικά για πόρτες και καθίσματα, σε αποχρώσεις του μπλε, και το αποτέλεσμα θα είναι το καλύτερο δυνατόν.
Πρόσεξες τα 6.40Χ13 με την άσπρη ρίγα στο πλάι? Τα ονειρεύομαι από το 1985, λίγο μετά αφότου πέθανε ο πατέρας μου και ξεκίνησα να ονειρεύομαι την αποκατάσταση του αυτοκινήτου (τότε taxi με Mercedes 200D), κοιτάζοντας το owner's manual του 1967, που είχα στα χέρια μου.
By the way, κυκλοφόρησε το p7b hardtop του φίλου σου? το είχα δει στον ταπετσέρη και ομολογουμένως άξιζε την προσπάθεια διάσωσης. -
Ο χρήστης NIKOS17M έγραψε:
By the way, κυκλοφόρησε το p7b hardtop του φίλου σου? το είχα δει στον ταπετσέρη και ομολογουμένως άξιζε την προσπάθεια διάσωσης.Πάτε στον ίδιο ταπετσέρη; Μου έστειλε φωτογραφίες. Πρέπει να είναι φοβερός μάστορας!!!
Το Ρ7b είναι πανέτοιμο να βγει στους δρόμους, θέλει μόνο να βγάλει πινακίδες. Έχει γινει κούκλα! Άψογη δουλειά από όλους και πολύ μεράκι! Είμαι πρώτος στη λίστα για βόλτα !
Classic Safari