-
ας ακουσει η ρενω το αιτημα...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Να εκμεταλλευτούν και την επιτυχία στο JWRC, δίνοντας και μια ακόμα επιλογή στο κοινό.Σωστή η άποψη σου
Αναρωτιέμαι γιατί δεν το κάνουν αυτό....
Πάντως η Peugeot που το επιχείρησε είδαμε ότι είχε μεγάλη επιτυχία
-
Το χει ηδη κανει με το Sport Clio 182(το οποιο δε 8α βγει σε εκδοση Cup).
Αριστα στημενο, με φρενα αμεσα συγκρισημα μιας Porsche κ μακραν καλυτερο ενος 206 GTi 180. Κατα τον Phil Bennett(EVO) μαλιστα ειναι 'the best hot hatch ever built'!! -
δε ξερω το 206rc δε μου γεμισε το ματι...κανα τεστ απο ελλαδα για κλιο 182?
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Το χει ηδη κανει με το Sport Clio 182(το οποιο δε 8α βγει σε εκδοση Cup).
Αριστα στημενο, με φρενα αμεσα συγκρισημα μιας Porsche κ μακραν καλυτερο ενος 206 GTi 180. Κατα τον Phil Bennett(EVO) μαλιστα ειναι 'the best hot hatch ever built'!!Το διάβασα κι'εγώ. Και απ'ότι λέει για τη δουλειά που έχει γίνει μάλλον έτσι θα είναι!
Το 182 πάντως **έχει **μια 'έκδοση' Cup, είναι option με άλλη ανάρτηση, ζάντες και λάστιχα η οποία στην Αγγλία στοιχίζει μόλις 200 λίρες και είναι βλακεία να μη τα δώσεις.
Το αυτοκίνητο πρέπει ουσιαστικά να παίρνει τα άτυπα σκήπτρα της κατηγορίας από το Type-R, όντας πολύ καλύτερα στημένο, με συγκρίσιμη ή καλύτερη αναλογία βάρους/ίππων, ακόμα και καλύτερο εξοπλισμό άνεσης/ασφάλειας (γι'αυτούς που ενδιαφέρονται! ). Και βέβαια είναι κατά πολύ φτηνότερο.
Ελπίζω σύντομα να δούμε τεστ στους 4Τ.
-
Ο χρήστης Vasilios έγραψε:
Το 182 πάντως **έχει **μια 'έκδοση' Cup, είναι option με άλλη ανάρτηση, ζάντες και λάστιχα η οποία στην Αγγλία στοιχίζει μόλις 200 λίρες και είναι βλακεία να μη τα δώσεις.
Εγώ πάντως για το 206 θα τά δινα...
-
Όπως βλέπετε...έχει κι' άλλο
-
Τί είναι Παύλο;Θα συνεχίσει να παράγεται το παλιό;
-
δε σταματαει...
σε ποια χωρα υπαρχει ακομα?
-
http://www.carpages.co.uk/renault/renau ... -10-05.asp
Production of the current Clio will continue at the Renault factory in Slovenia leaving the factories in France to produce the New Clio.
-
Και phase 5 δηλαδή...όρεξη να έχεις να μετράς εκδόσεις!
Το πίσω μέρος του γιατί μου θυμίζει πινελιές Logan;
Α, ρε, ωραία θα ήταν να συνέχιζαν να παράγουν καμιά ελαφρωμένη 1.400 ή 1.600 έκδοση με λίγο πιο 'σπαρτιάτικο' αέρα...ή τουλάχιστον (άντε βρε, χαριστικά ) ένα 182αρι να έχουμε να πορευόμαστε...
-
Να σας το τυλιξω για το σπιτι η θα το παρετε ετσι ????
-
Στο χέρι, παρακαλώ! Και κανά δυο χαρτοπετσέτες για τα σάλια...!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τί είναι Παύλο;Θα συνεχίσει να παράγεται το παλιό;Προφανώς αλλά δε ξέρω σε ποιές χώρες θα φτάσει η ανανεωμένη έκδοση.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Τί είναι Παύλο;Θα συνεχίσει να παράγεται το παλιό;
Προφανώς αλλά δε ξέρω σε ποιές χώρες θα φτάσει η ανανεωμένη έκδοση.
Ex-ανατολικο μπλοκ,λατινικη Αμερικη ισως ?
-
Αν έβρισκα ένα 1.6/110 ούτε που θα πλησίαζα το ΙΙΙ...
-
...μα, και εδώ δεν κυκλοφορεί ακόμα το campus;
-
Κυκλοφορει,αλλα τους εχουν μεινει μαλλον στις αποθηκες(για αυτο κανουν κ καλυτερες τιμες)
-
Έτσι που τα είχα διαβάσει εγώ τα πράγματα, είχα καταλάβει ότι το Clio II θα καθόταν μέχρι να έρθει το νέο twingo, καλύπτοντας τις ανάγκες του βασικού οχήματος και των εταιρικών. Αλλά μάλλον...
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Αν έβρισκα ένα 1.6/110 ούτε που θα πλησίαζα το ΙΙΙ...Aυτόματα δεν ήταν όσα πωλούνταν εδώ όμως;
Οπότε μπααααααα
Renault Clio II facelift