-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Συγγνώμη που ρωτάω και (προφανώς) αν θες δεν απαντάς: Ι3 ένοπλος που δεν έχει απαλλαγή από ορθοστασία, από τι έχει απαλλαγή; Ποια η διαφορά του με τον Ι2 (Ι1) ένοπλο;Όποιος βγάλει άκρη παρακαλείται να μου εξηγήσει και μένα.
Απ' ότι κατάλαβα, είναι στην ευχέρια του διοικητή σου να (μη) σε ζορίσει σε κάποιες ασκήσεις/υπηρεσίες. Τρέχα γύρευε δλδ. Ευτυχώς το πρόβλημά μου περιορίζεται στους 2 μήνες του κέντρου, μετά θα κάθομαι.
-
Πόση άδεια ορκωμοσίας σας έδωσαν στην Αρτα?
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Συγγνώμη που ρωτάω και (προφανώς) αν θες δεν απαντάς: Ι3 ένοπλος που δεν έχει απαλλαγή από ορθοστασία, από τι έχει απαλλαγή; Ποια η διαφορά του με τον Ι2 (Ι1) ένοπλο;
Όποιος βγάλει άκρη παρακαλείται να μου εξηγήσει και μένα.
Απ' ότι κατάλαβα, είναι στην ευχέρια του διοικητή σου να (μη) σε ζορίσει σε κάποιες ασκήσεις/υπηρεσίες. Τρέχα γύρευε δλδ. Ευτυχώς το πρόβλημά μου περιορίζεται στους 2 μήνες του κέντρου, μετά θα κάθομαι.
Όπως όλα τα πράγματα σε αυτό το τριμπ@ρδελο είναι ό,τι κάτσει...Εμένα μου είχαν γράψει Ι3 σκέτο, χωρίς τίποτα άλλο...Αυτό εγώ το ερμήνευα αυθαίρετα ως άοπλο και πολύ απλά δεν έπαιρνα όπλο ...Ουδείς τόλμησε να το αμφισβητήσει (πλην ενός ο οποίος 'ξεπεράστηκε' με ένα ειρωνικό χαμόγελο και τη φράση 'Είσαι βέβαιος γι αυτό που πας να κάνεις?' )
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Πόση άδεια ορκωμοσίας σας έδωσαν στην Αρτα?Eπειδη στο υγειονομικο ειμαστε μαχημια ( ) σε εμας ειχαν δωσει 3 μερες ονλυ.
Δεν νομιζω να εδωκαν περισσοτερες.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Πόση άδεια ορκωμοσίας σας έδωσαν στην Αρτα?
Eπειδη στο υγειονομικο ειμαστε μαχημια ( ) σε εμας ειχαν δωσει 3 μερες ονλυ.
Δεν νομιζω να εδωκαν περισσοτερες.
Και στις ένδοξες και μάχιμες διαβιβάσεις τρεις ημέρες μας είχαν δώσει
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Πόση άδεια ορκωμοσίας σας έδωσαν στην Αρτα?4 μέρες, λέει. Κανονικά ήταν μέχρι το πρωί της Τρίτης και έγραφε 3 ημέρες. Δώκανε μια ψωροτιμητική, μέχρι την Τρίτη το βράδυ, και τώρα το αδειόχαρτο γράφει 4 μέρες. Κάπως περίεργα τις μετράνε τις μέρες εκεί στον στρατό.
Συγγνώμη που ρωτάω και (προφανώς) αν θες δεν απαντάς: Ι3 ένοπλος που δεν έχει απαλλαγή από ορθοστασία, από τι έχει απαλλαγή; Ποια η διαφορά του με τον Ι2 (Ι1) ένοπλο;
Όποιος βγάλει άκρη παρακαλείται να μου εξηγήσει και μένα.
Όπως όλα τα πράγματα σε αυτό το τριμπ@ρδελο είναι ό,τι κάτσει...Εμένα μου είχαν γράψει Ι3 σκέτο, χωρίς τίποτα άλλο...Αυτό εγώ το ερμήνευα αυθαίρετα ως άοπλο και πολύ απλά δεν έπαιρνα όπλο ...Ουδείς τόλμησε να το αμφισβητήσει (πλην ενός ο οποίος 'ξεπεράστηκε' με ένα ειρωνικό χαμόγελο και τη φράση 'Είσαι βέβαιος γι αυτό που πας να κάνεις?' )
Το ένοπλο ή άοπλο για κάποιον περίεργο λόγο δεν αποφασίζεται από τους γιατρούς, αλλά μέσα στο στρατόπεδο. Στο ιατρείο του στρατοπέδου μου είπαν ότι είμαι ένοπλος και όποτε κουράζομαι να περνάω να παίρνω να βγαίνω ελεύθερος ασκήσεων/υπήρεσίας για να ξεκουράζομαι.
-
πρωτη φορα τα ακουω αυτα..αλλα ΕΣ ειναι, οτι θελει κανει...
στη κορινθο ειχαν βγει χαρτια μετα τα νοσοκομεια που λεγανε αν ειναι ενοπλος η αοπλος ο καθενας απο το ι3...βασικα τι ενοπλο ναναι...χεσε μεσα πολυχρονη...
-
Συμφωνω σε ολα!
-
Στον Ε.Σ. να απολαύσεις την φασολάδα Την βράζουν σε τεράστια καζάνια και είναι σπέσιαλ. Έτρωγα 2 μερίδες στην καθισιά
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Στον Ε.Σ. να απολαύσεις την φασολάδα Την βράζουν σε τεράστια καζάνια και είναι σπέσιαλ. Έτρωγα 2 μερίδες στην καθισιάω ρε συμφωνία που θα παιζε το βράδυ
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Στον Ε.Σ. να απολαύσεις την φασολάδα Την βράζουν σε τεράστια καζάνια και είναι σπέσιαλ. Έτρωγα 2 μερίδες στην καθισιάΣας λυπαμαι...
Στο ναυτικο μια φορα οσπρια δεν φαγαμε ποτε. Μπορει να ειχαμε μπριζολιτσες, φιλετα σβησμενα με κρασι (ω ναι), ζυμαρικα με σαλτσες Πεστο, σαλατες αλα σεφ, κατσικακι Σαμοθρακης, γαβρο τηγανιτο, κοτοπουλακι στα καρβουνα κλπ κλπ.... αλλα βλακειες του ΣΞ του στυλ οσπρια, ψημενα Zwan, ζεσταμενες κονσερβες, πατατες σε χιλιοτηγανισμενα λαδια ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ!!!
πολυ απλα... μαγειρευε αυτος που το χε μερακι... και οχι ο καθε μλκς απο αγγαρεια...
-
Ουρτ, που λέει και ο πάσχος, βουτυρομπεμπέδες
Έρχονται δύσκολα χρόνια ξεχάστε τα φιλετάκια! Φασολαδίτσα, φάβα και φασολάκια -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Σας λυπαμαι...
Στο ναυτικο μια φορα οσπρια δεν φαγαμε ποτε.
Που να δεις αεροπορεια...
-
Μάθατε και σταυροβελονιά?
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Σας λυπαμαι...
Στο ναυτικο μια φορα οσπρια δεν φαγαμε ποτε.
Που να δεις αεροπορεια...
αποκλειεται να τρωγατε καλυτερα απο το ΠΝ... αλλωστε το ΠΝ δεξιωνει!
-
αποκλειεται να τρωγατε καλυτερα απο το ΠΝ... αλλωστε το ΠΝ δεξιωνει!
Aσε ρε...
Εγω ημουν Ι3 εγχωρδο. Στολη σπανια φορεσα.
Κιθαριστας στη (σκυλο)μπαντα της αεροπορειας. (12μελης ορχηστρα παρακαλω)
Λεσχη αξιωματικων στη Λαρισα. Πηρα και επαινο για τις υπηρεσιες μου!
Υπουργοι, Αρχηγοι κτλ... Μεχρι και τσαι παρτυ για τις κυριες. Μονο ΣΚ εννοειται, τις υπολοιπες μερες αδεια. Μεχρι και γαμους εχουμε κανει, για να μη πω για περιοδειες (Γιορτη Καστανου στην Καρυτσα, C130 να μας παει Συρο για τα θυρανοιξια της εκκλησιας κτλ)
Ειχαμε πηξει στη γαριδα και στα φιλετα... Μας κερνουσανε και κανα ποτο...Μη σου πω και αλλα, γιατι θα νομιζεις πως εβαλα και βυσμα...
-
Στον Ε.Σ. να απολαύσεις την φασολάδα Την βράζουν σε τεράστια καζάνια και είναι σπέσιαλ. Έτρωγα 2 μερίδες στην καθισιά
Σας λυπαμαι...
Στο ναυτικο μια φορα οσπρια δεν φαγαμε ποτε. Μπορει να ειχαμε μπριζολιτσες, φιλετα σβησμενα με κρασι (ω ναι), ζυμαρικα με σαλτσες Πεστο, σαλατες αλα σεφ, κατσικακι Σαμοθρακης, γαβρο τηγανιτο, κοτοπουλακι στα καρβουνα κλπ κλπ.... αλλα βλακειες του ΣΞ του στυλ οσπρια, ψημενα Zwan, ζεσταμενες κονσερβες, πατατες σε χιλιοτηγανισμενα λαδια ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ!!!
πολυ απλα... μαγειρευε αυτος που το χε μερακι... και οχι ο καθε μλκς απο αγγαρεια...
φιλε corsair εκανες ναυτικο σαμοθρακη?
επειδη αναφερεις για κατσικακι Σαμοθρακης -
το κατσικακα σαμοθρακης τα σπαει...
ο κορσερ οχι..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
το κατσικακα σαμοθρακης τα σπαει...ωραία ελληνικά
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
το κατσικακα σαμοθρακης τα σπαει...
ωραία ελληνικά
εσενα περιμενα ψαρα...