-
Αυτο νομίζω πως ήταν πολύ καλή περίπτωση για το φίλο σου viewtopic.php?f=9&t=33473 αλλά επωλήθη. Προς τα εκεί θα κατευθυνόμουν εγώ σε αυτό το μπάτζετ.
-
Να πάει το παιδί στην Νότιο Καλιφόρνια να σπουδάσει, όπου ως γνωστόν τα παιδιά και τα κορίτσια είναι βαριά μαλακισμένα και κακομαθημένα, αλλά λιγότερο από τα 'ελληνόπουλα', οπότε εκεί θα γαμήσει με λιγότερα έξοδα.
Ενθυμούμαι με συγκίνηση, προ 20 ετίας, τον 16χρονο ελληνοαμερικανό ξάδελφο κολλητού μου, ελεεινό μαλακισμένο από το Μπέβερλυ Χιλλς, το οποίο είχει καταγοητευθεί από το λιμοκοντορισμό, το σνομπισμό, τη ρηχότητα, και τη 'μούρη' της Βουλιαγμένης, όπου ξεκαλοκαίριασε τότε, (ως πολύ 'ανώτερα' -χειρότερα δηλαδή- του Μπέβερλυ), ώστε να παρακαλά κλαίγοντας τους γονείς του να έρθουν να μείνουν στη Βουλιαγμένη, εγκαταλείποντας το Λος Άντζελες, και ήθελε να πάει σχολείο στου Μωραϊτη... -
παντα το λεγα οτι οι αμερικανοι ειναι πιο βλαχοι απο εμας...
-
Ο χρήστης γιωργος2 έγραψε:
εννοηται οτι πρεπει να πηγαινεις προσεκτικα μετα.
Μετα απο τι;Αφου δεν αλλαζεις λαστιχα
Μετα απο την εξοδο απο τον δρομο;Μετα απο την στουκα επειδη δεν φρεναρει το αμαξι;αν πηγαινεις αργα μια χαρα φρεναρει.
φανταζομαι το ιδιο ισχυει και με τα τακακια. Οταν τελειωσουν, δε χρειαζεται να τα αλλαξεις, απλα σταματας να πατας φρενο...
-
τελικα τι πηρε?
-
Το πα και πιο πάνω,απλά καταλαβαίνεις,με τόσο
--Alfa Romeo Mito 120hp+Distinctive+Sport Pack
--Ναι,τελικά το ξεπέρασε το 17000 κατ 3000 πρπου -
χρωμα?
-
ηθελε το καλο ε? παντως αν αρχισει απο α 120 φοιτητης που θα παει μετα...?
-
Ο χρήστης Night Rider έγραψε:
ηθελε το καλο ε? παντως αν αρχισει απο α 120 φοιτητης που θα παει μετα...?ξερω φοιτητες που αρχισανε με cooper S
-
Ο καθένας ανάλογα με τα λεφτά του ψωνίζει.
Ξέρω άτομα που όταν τελείωσαν το σχολείο(δηλαδή 18-19) πήραν:
Mercedes SLK
Audi TT 2.0TFSi
Seat Leon Cupra
Ford Focus ST mk2
Opel Astra OPC Nurburgring Edition
BMW M3 E36(και που και που μία Diablo για βόλτα)
BMW M3 E36 turbo
Mini Cooper S
Mini Cooper S βελτιωμένο -
@attreidis,το χρώμα είναι το λευκό.
@night rider,η 120hp δεν είναι σαφώς η καλύτερη της γκάμας.Είναι η (πραγματικά) βασική.
Όσο για το που θα πάει μετά,είναι και μια δικιά μου απορία.
Εδώ θα είμαστε,θα συζητάμε για άλλες προτάσεις μετά.
Προτάσεις στα 17000