-
βάζω που λέτε στο μηχανάκι μου τον Νέρωνα τον 9ο, βρίσκω και μια γεννήτρια σειριακών απαλλαγμένη από Τρώες, βάζω τον σήριαλ ο οποίος (φαινομενικά) γίνεται δεκτός, όταν όμως έρχεται η στιγμή του καψίματος μου δίνει τη δυνατότητα να γράψω μόνο σε ίματζ ρικόρντερ. Το ντιβιβιντι ρικορντερ το εμφανίζει μεν ως επιλογή αλλά με κόκκινο χ και όταν το επιλέγω μου βγάζει ένα μήνυμα 'this nero version can only be used with the recorder it has been bundled with'
καμιά ιδέα για χάρη του good old tzamba?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Microsoft.Windows.AppFirewallBypass
Threat: SecurityΔιαγράφω ή είναι του firewall των ΧΡ?
Ειτε το διαγραψεις ειτε οχι, το ιδιο κανει. Δεν ειναι επικινδυνο.
http://forums.spybot.info/showthread.php?t=14824
Ακολουθησε τη ππαρακατω διαδρομη και δες αν εχει καποια σχετικη με το Νορτον εγγραφη
Start -> Programs -> Start UpΕναλλακτικα, κατεβασε το CCleaner
Κανε ενα πληρες καθαρισμα και πηγαινε στο 'Tools' - 'Start up' και διεγραψε υποπτες εγγραφες, ΑΦΟΥ βεβαιωθεις οτι ειναι ασφαλες κατι τετοιο. -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
βάζω που λέτε στο μηχανάκι μου τον Νέρωνα τον 9ο, βρίσκω και μια γεννήτρια σειριακών απαλλαγμένη από Τρώες, βάζω τον σήριαλ ο οποίος (φαινομενικά) γίνεται δεκτός, όταν όμως έρχεται η στιγμή του καψίματος μου δίνει τη δυνατότητα να γράψω μόνο σε ίματζ ρικόρντερ. Το ντιβιβιντι ρικορντερ το εμφανίζει μεν ως επιλογή αλλά με κόκκινο χ και όταν το επιλέγω μου βγάζει ένα μήνυμα 'this nero version can only be used with the recorder it has been bundled with'καμιά ιδέα για χάρη του good old tzamba?
-
ty
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
βάζω που λέτε στο μηχανάκι μου τον Νέρωνα τον 9ο, βρίσκω και μια γεννήτρια σειριακών απαλλαγμένη από Τρώες, βάζω τον σήριαλ ο οποίος (φαινομενικά) γίνεται δεκτός, όταν όμως έρχεται η στιγμή του καψίματος μου δίνει τη δυνατότητα να γράψω μόνο σε ίματζ ρικόρντερ. Το ντιβιβιντι ρικορντερ το εμφανίζει μεν ως επιλογή αλλά με κόκκινο χ και όταν το επιλέγω μου βγάζει ένα μήνυμα 'this nero version can only be used with the recorder it has been bundled with'καμιά ιδέα για χάρη του good old tzamba?
Η γεννήτρια έχει μήπως ένα pulldown menu με ένα κατεβατό απο μοντέλα DVD recorder? Αν ναί, τότε μήν επιλέξεις συσκεκριμένο recorder, πρέπει να έχει μια επιλογή που λειτουργεί με όλα.
-
oxi, το συγκεκριμενο τζενερέιτορ δεν σου έδινε δυνατότητα να επιλέξεις μοντέλο απο ρικόρντερ παρα μόνο έκδοση/διανομή Νέρωνα.
Νταξ', βολεύτηκα με το ινφραρικόρντερ του Σάξον... -
τα βίντεο από την κατάβαση των παιδιών είναι πολύ ωραία και θα δημοσιευτούν σε κάποιο post ....
αν καταφέρουμε βέβαια και δώσουμε λύση στο πρόβλημα που έχει ανακύψει ...
η βιντεοκάμερα που τράβαγαν, είναι High Definition, και το υλικό που υπάρχει δεν γίνεται edit από κανένα από τα προγράμματα που έχουμε ....
γνωρίζει κάποιος κάτι ;Κάποιοι φίλοι κατέβηκαν τον Όλυμπο με σκι και στο forum υπάρχει μια υπέροχη αφήγηση συνοδευομένη από καταπληκτικές φωτογραφίες. Το πρόβλημα είναι αυτό που αναφέρεται στο quote. Γνωρίζουμε κάποια λύση; Ήδη, έχουν πέσει κάποιες ιδέες στο τραπέζι και εξακολουθούμε να το ψάχνουμε.
-
Χρήστο, με το iMovie να φανταστώ δοκίμασες;
Δες εδώ για συμβατότητα του iMovie με κάμερες -
Προχθες καταλαβα οτι πηγαν σε ολες τις επαφες μου στο Yahoo ενα διαφημιστικο.....οτι ταχα το εστειλα εγω. τι κανω για να καθαρισω ..... ωστε να μην ξανασυμβει?????? ευχαριστω εκ των προτερων...
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Δες εδώ για συμβατότητα του iMovie με κάμερεςΘα το κοιτάξουμε μόλις βρεθούμε με τον Πάνο, αν και το iMovie 08 που έχω εγώ μάλλον δεν το υποστηρίζει.
Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Δες εδώ για συμβατότητα του iMovie με κάμερεςΘα το κοιτάξουμε μόλις βρεθούμε με τον Πάνο, αν και το iMovie 08 που έχω εγώ μάλλον δεν το υποστηρίζει.
Ευχαριστώ!
Για HD η καλύτερη επιλογή είναι στο Mac με Final Cut!
Λίγο χρειάζεται να ασχοληθείς να μάθεις τα βασικά και μετα θα μπεις στο νόημα κάνοντας την επεξεργασία εύκολη και ευχάριστη υπόθεση!
Το μόνο ζόρι είναι ο όγκος του προγράμματος στα διάφορα 'μαγαζιά'! -
Θα ακολουθησει ενα μικρο σεντονι.
Παει ο γεροπατερας μου να αγορασει ενα sony vaio απο το e-shop (αντι να παρει κανα κομπολοι ηθελε και γκατζετ και μαλιστα με αγορα απο το νετ ) σκαει ενα ζεστο 1000ρικακι και παει και το παραλαμβανει απο το Ελληνικο. Παει μετα απο 2 μερες να το ανοιξει, και βλεπει γλωσσες επιλογης Αγγλικα και Ολανδικα Στα βιστα απο οτι μου ειπε επιλεγεις στην αρχη γλωσσα και μετα δεν αλλαζει Το κληνει, παιρνει τηλεφωνο στο e-shop και τους λεει τα καθεκαστα, του απανταει λοιπον ο υπαλληλος οτι δεν εχουν στα Ελληνικα (οπως ειχε ζητησει στην παραγγελεια) αλλα στα Αγγλικα!!!!!! Αφου εγινε ενα ματς το παει πισω στο Ελληνικο, να το στειλουν στο Μενιδι για αλλαγη γλωσσας. Μετα απο 3-4 μερες το παρελαβε, λόγω τρεχαματων με το σπιτι που χτιζουμε δεν προλαβε να κατσει να ασχοληθει και περασαν καμια 10ρια μερες....το ανοιγει, και βλεπει τα ελληνικουλια του επιτελους.....μα οχι....έχει και λιγα Ολανδικα μεσα σε ενα μενου καπου δεξια εχει Ολανδικα και σε καποιο antivirus ή κατι τετοιο που εχει εγκατεστημενο παλι Ολανδικα, στο Office δεν ξερω γιατι καπου εκει πηρε το υπογλωσιο και πηγε με το λαπτοπ στο υποκαταστημα του Ελληνικου παλι....αφου γινανε κωλος για μια ακομη φορα, το κρατησαν για να το στειλουν στο Μενιδι παλι. Σημερα το παρελαβε....θα το ανοιξει αυριο....παρακαλαω το θεο να του εχουν βαλει μεσα Αραβικα και Ολανδικα.....να δει ξαφνικα πως θα του αρεσουν τα Ολανδικα που τα σνομπαρει τοσες μερες Κακο θα του κανει δλδ να μαθει μια ξενη γλωσσα?
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Ευχαριστώ!
Λίγο χρειάζεται να ασχοληθείς να μάθεις τα βασικά και μετα θα μπεις στο νόημα κάνοντας την επεξεργασία εύκολη και ευχάριστη υπόθεση!
Το μόνο ζόρι είναι ο όγκος του προγράμματος στα διάφορα 'μαγαζιά'!Final cut complete 52 GB!!! αυτό θέλει 3 εβδομάδες!
-
ratanplan,
Σαν καλά παιδάκια που είμαστε ποτέ δεν αγοράζουμε από το eShop.
Επίσης άμα έχει γίνει καμία βλακεία ας το αλλάξει με αυτό που σίγουρα (πιστεύω δηλαδή με αυτά που ακούω ) θα έχει ελληνικά. -
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Προχθες καταλαβα οτι πηγαν σε ολες τις επαφες μου στο Yahoo ενα διαφημιστικο.....οτι ταχα το εστειλα εγω. τι κανω για να καθαρισω ..... ωστε να μην ξανασυμβει?????? ευχαριστω εκ των προτερων...Υποψιάζομαι είναι η ίδια π@παριά που μου συνέβει σε κάποια φάση στο msn. Δοκίμασε ν' αλλάξεις password.
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
ratanplan,
Σαν καλά παιδάκια που είμαστε ποτέ δεν αγοράζουμε από το eShop.Το έχω ακούσει και από άλλον πρόσφατα, γιατί έτσι?
-
Γιατι δεν ξερουμε Ολλανδικα
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Ευχαριστώ!
Το μόνο ζόρι είναι ο όγκος του προγράμματος στα διάφορα 'μαγαζιά'!Final cut complete 52 GB!!! αυτό θέλει 3 εβδομάδες!
Υπόθεση μιας βραδιάς
Και μετά θα παίζουμε μπουνιές με το ICT του πανεπιστημίου
-
Τελειώνει το Spysweeper και θα πάρει τον πούλο μιας και είχα εκμεταλλευτεί μια προσφορά τους για δωρεάν 6 μηνες. Καμιά πρόταση για κανα free αξιόπιστο antispyware ; Ή να μην ασχοληθώ και να μην βάλω κανένα ;
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
ratanplan,
Σαν καλά παιδάκια που είμαστε ποτέ δεν αγοράζουμε από το eShop.Το έχω ακούσει και από άλλον πρόσφατα, γιατί έτσι?
Ποτέ δεν είναι στην ώρα τους στο delivery, δεν έχεις να δεις το προϊόν από κοντά (άμα πας στο κατάστημα), απο τιμές υπάρχουν και καλύτερες στην αγορά. Κάποτε ήταν φθηνό τώρα όχι. Και όπως βλέπεις αναξιοπιστία. Σκέψου τώρα να πάρεις pc καινούριο και να σου έχει ολλανδικά. Πραγματικά σκέψου το.
Και από σερβις................ Τρέμω με την ιδέα μην μου χαλάσει (αν και δύσκολο) το mac που πήρα από αυτούς. Βέβαια μετά μπλέκεις και με rainbow... Τέσπα...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]