-
Αυτή είναι φορητή σίγουρα.
Φωτογραφία απο μπροστα?????
Τί διάολο -
Όχι. Από πίσω είναι. Δεν φαίνεται καλά. Ο 'κώλος' του αυτοκινήτου είναι. Είναι από αυτό εδώ κατά 99% :
-
Εφόσον είμαστε Ελλάδα είναι από μπροστά:
Κοίτα αριστερά σου. Θα δεις πιο πυκνές τις λωρίδες. Αυτό σημαίνει ότι είναι λωρίδα επιταχύνσεως ή επιβραδύνσεως. Άρα εφόσων η φωτό είναι ακριβώς όπως κοιτάει η κάμερα και όχι κάποιος καθρέπτης σημαίνει ότι βαράει από μπροστά. -
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Εφόσον είμαστε Ελλάδα είναι από μπροστά:Λάθος. Στην ελλάδα οι φωτό βγαίνουν απο πίσω.
Αν δείς όλες οι κάμερες που έχουν εγκατασταθεί βγάζουν κώλο.Από μπροστά σε βγάζουν στη Γερμανία, στη Γαλλία, στην Πολωνία και νομίζω στην Ελβετία κάποιες
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Εφόσον είμαστε Ελλάδα είναι από μπροστά:
Κοίτα αριστερά σου. Θα δεις πιο πυκνές τις λωρίδες. Αυτό σημαίνει ότι είναι λωρίδα επιταχύνσεως ή επιβραδύνσεως. Άρα εφόσων η φωτό είναι ακριβώς όπως κοιτάει η κάμερα και όχι κάποιος καθρέπτης σημαίνει ότι βαράει από μπροστά.Όχι και πάλι. Απλά δεν φαίνεται καλά από το σκανάρισμα. Ακριβώς δίπλα από το αυτοκίνητο αριστερά είναι η συνεχόμενη άσπρη γραμμή που έχει αριστερά-αριστερά η Α.Ο (πιο αχνή από τις διακεκομμένες που είναι στα δεξιά) . Αυτό που βλέπεις σαν πυκνές γραμμές είναι το πάνω μέρος του διαζώματος που χωρίζει τα δύο ρεύματα. Παρατήρησε επίσης ότι αχνοφαίνεται το σήμα του αυτοκινήτου και είναι πολύ πιο πάνω από την πινακίδα. Άρα είναι σίγουρα πίσω δεν τίθεται θέμα γιατί το κοιτάω από το χαρτί μπροστά μου...
-
Υπάρχει και κάτι πολύ πιο απλό.
Είναι δυνατόν έλληνας να πηγαίνει με 190 στην δεξιά λωρίδα? -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Υπάρχει και κάτι πολύ πιο απλό.
Είναι δυνατόν έλληνας να πηγαίνει με 190 στην δεξιά λωρίδα?WTF... Διάζωμα είναι αυτό; Οκ τότε πάω πάσο. 183km/h Καλά είσαι
Χαχα όντως. Αν και μη νομίζεις καμία φορά η δεξιά πάει πιο γρήγορα από την αριστερή
-
Ρε παιδια GOLF V ,απο τη πισω μερια δεν ειναι αυτο?
-
Nαι, άσχετα αν εγώ έβλεπα 5αρα απο μπροστα
Αν και βέβαια με τους τυπάδες που μπαίνουν ανάποδα τώρα τελευταία, δεν είναι να εκπλήσεσαι
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Ρε παιδια GOLF V ,απο τη πισω μερια δεν ειναι αυτο?Ιmpreza πρεπει να ναι...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Ρε παιδια GOLF V ,απο τη πισω μερια δεν ειναι αυτο?
Ιmpreza πρεπει να ναι...
Ελπίζω οτι κάνεις πλάκα. Κάνει μπάμ οτι είναι Golf V
-
Εγώ δεν είχα δει καν αμάξι όταν την πρωτοείδα! Οι πινακίδα μου φαινόταν σαν σχέδιο στο οδόστρωμα
-
Καμμενοι!
Ασχολουμαστε με το ΤΙ αμαξι ειναι αυτο που ΔΕΝ φαινεται, σε μια σκοτεινη φωτο μιας φωτογραφιας απο καμερα, ενω ο κακαμοιρος ιδιοκτητης θα τραβαει τις κ@λ@τριχες του...
-
Ασχολουμαστε με το ΤΙ αμαξι ειναι αυτο που ΔΕΝ φαινεται, σε μια σκοτεινη φωτο μιας φωτογραφιας απο καμερα, ενω ο κακαμοιρος ιδιοκτητης θα τραβαει τις κ@λ@τριχες του...(...)Άρα είναι σίγουρα πίσω δεν τίθεται θέμα γιατί το κοιτάω από το χαρτί μπροστά μου...
Professeur τι κάνεις τώρα;;;;
-
Καμμενοι!Ασχολουμαστε με το ΤΙ αμαξι ειναι αυτο που ΔΕΝ φαινεται, σε μια σκοτεινη φωτο μιας φωτογραφιας απο καμερα, ενω ο κακαμοιρος ιδιοκτητης θα τραβαει τις κ@λ@τριχες του...
Ο κακόμοιρος ιδιοκτήτης νομίζω οτι έχει ξαναπεράσει με τον ίδιο τρόπο κι άλλες φορές από αυτο το σημείο...Αν θυμάμαι καλά...
Προφεσέρ όλα καλα? -
Κατω-κατω γραφει 'Direction=Tail'
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Κατω-κατω γραφει 'Direction=Tail' -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Καμμενοι!
Ασχολουμαστε με το ΤΙ αμαξι ειναι αυτο που ΔΕΝ φαινεται, σε μια σκοτεινη φωτο μιας φωτογραφιας απο καμερα, ενω ο κακαμοιρος ιδιοκτητης θα τραβαει τις κ@λ@τριχες του...
Ο κακόμοιρος ιδιοκτήτης νομίζω οτι έχει ξαναπεράσει με τον ίδιο τρόπο κι άλλες φορές από αυτο το σημείο...Αν θυμάμαι καλά...
Προφεσέρ όλα καλα?Μάλλον έχει πάθει κρίση ταυτότητας, δεν μπορεί να αναγνωρίσει τον εαυτό του
Σχιζοειδής ρανταρίτιδα νομίζω λέγεται
-
Κατω-κατω γραφει 'Direction=Tail'
Έλα αηδίες Ψιλά γράμματα...
-
Tα ψιλά απ' τό κουμπαρά μαζεύω παιδιά για να πάω να πλερώσω !!
Μου αρέσει που ψάχνατε να βρείτε και το αυτοκίνητο !
Ο πισινός του αυτοκινήτου μου μπορεί να λέγεται αδιάφορος στα περιοδικά αλλά από ότι φαίνεται τα ραντάρ τον γουστάρουν τρελά και όλο φωτό του τραβάνε! Σε προηγούμενες σελίδες έχω αναρτήσει μία άλλη 'πόζα' από αυτόν τον μοιραίο πισινό!Παλιότερα νόμιζα ότι για να 'κυκλοφορείς' 'σωστό' πισινό έπρεπε να 'πληρώνεις' πολλά. Τώρα έμαθα ότι και αδιάφορο πισινό να κυκλοφορείς ΠΑΛΙ θα πλερώνεις ΠΟΛΛΑ !!
Radar και πού βρίσκονται.