-
έχει βρωμοκρυο αυτές τις μέρες. και πάλι καλά που έγινε να λες.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
έχει βρωμοκρυο αυτές τις μέρες. και πάλι καλά που έγινε να λες.Πρώτον το κρύο στην Ξάνθη σήμερα είναι υποφερτό, δεύτερον ο κόσμος δεν πτοείται και συμμετέχει στις
υπόλοιπες αποκριάτικες εκδηλώσεις. Άρα άλλοι είναι οι λόγοι και δεν έχει νόημα να τους αναλύσουμε αφού η
αδιαφορία των ελλήνων για τους ήπιους/οικολογικούς τρόπους μετακίνησης (και γενικότερα συμπεριφοράς)
είναι γνωστή. -
Φλώροι
-2 και ψιλοχιονιζει.
Μόνο μου πρόβλημα όταν έχει τόσο κρύο είναι τα πόδια μου που παγώνουν, και πρέπει να βάζω ισοθερμικές -
Θα μπορουσαμε να επιλεξουμε ποδηλατο αννννν:
1.Ειχαμε ποδηλατοδρομο (μην μας μαζεψει κανενας καγκουρας ή μπαρμπας)
2.Αν μπορουσαμε να σταθμευσουμε με ασφαλεια το 2τροχο μας (ο αλβανο-πακιστανο-κινεζος καραδοκει)
3.Ηταν η πολη μας ... ευθεια! -
Ο χρήστης kasper έγραψε:
2.Αν μπορουσαμε να σταθμευσουμε με ασφαλεια το 2τροχο μας (ο αλβανο-πακιστανο-κινεζος καραδοκει)
3.Ηταν η πολη μας ... ευθεια!Σχετικά με το 2: Είσαι γελασμένος αν νομίζεις ότι οι Αλβανοπακιστανοί είναι αυτοί που κλέβουν ποδήλατα....
-
Πιστεβω πως το ποδιλατο πρεπει να γινει σιμαντικο μερος τον ζωων μας.ΣΕ μια πολη στην Γερμανια(βλεπε Freiburg)η πολη ειναι γεματη με ποδιλατα.Πιστεβω πως αν γεινει μαζικη κινιτοποιηση των Αθηναιων η Αθηνα μπορει να αλλαξει ριζικα.Το θεμα ειναι θελουμε;;; Για παραδειγμα στο κεντρο θα μπορουσαν οι δρομοι να γινου ποδιλατο δρομοι.Η αν ειναι ανακαια στο κενρο η κικλοφορια να φτιαχτουν ποδιλατοδρομοι.Οχι πως καποιοι δεν θα παρκαρουν μεσ' τη μεση του ποδιλατοδρομου αλλα τουλαχιστον θα μειωθει η κυκλοφορια αυτοκινιτων στο κεντρο και θα γεινει εφικτη η κικλοφορια στο κεντρο με ποδιλατο
-
Ο χρήστης Neoptolemos έγραψε:
Πιστεβω πως αν γεινει μαζικη κινιτοποιηση των Αθηναιων η Αθηνα μπορει να αλλαξει ριζικα.Το θεμα ειναι θελουμε;;; Για παραδειγμα στο κεντρο θα μπορουσαν οι δρομοι να γινου ποδιλατο δρομοι.Ναι, θα θέλαμε! Θα θέλαμε να μην έχει ανηφόρες και κατηφόρες η Αθήνα, θα θέλαμε να είναι φλατ σαν την Καρδίτσα, και να κυκλοφοράμε όπως όλοι (και οι 80άχρονοι) καρδιτσιώτες με ποδήλατο και έχουν βρει την υγειά τους!
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
3.Ηταν η πολη μας ... ευθεια!Σχετικά με το 2: Είσαι γελασμένος αν νομίζεις ότι οι Αλβανοπακιστανοί είναι αυτοί που κλέβουν ποδήλατα....
Για κάτι σκατοΟλλανδούς έχω ακούσει.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Για κάτι σκατοΟλλανδούς έχω ακούσει.
Επιβεβαιώνω
Λιμασμένοι παιδί μου
(παθων βτς, αλλά το επανέκτησα )
-
rx 8 μπορει να μιν καταλαβα τι εννοουσες αλλα δεν μηλαω για μια φλατ Αθηνα αλλα με ποδιλατοδρομους τους οποιους** ΜΟΝΟ **στα βριλισσια εχω δει(βρηλισσια μενω) και στα βριλισσια μονο η οδος Παυλου Μπακογγιαννη εχει και οχι ολη(σ'αυτον τον δρομο μενω).Κι' αλλος ενας δρομος εχει στο Χαλανδρι που δεν ξερω πως τον λενε
-
rx 8 μπορει να μιν καταλαβα τι εννοουσες αλλα δεν μηλαω για μια φλατ Αθηνα αλλα με ποδιλατοδρομους τους οποιους** ΜΟΝΟ **στα βριλισσια εχω δει(βρηλισσια μενω) και στα βριλισσια μονο η οδος Παυλου Μπακογγιαννη εχει και οχι ολη(σ'αυτον τον δρομο μενω).Κι' αλλος ενας δρομος εχει στο Χαλανδρι που δεν ξερω πως τον λενεBασικά δεν σχολίασα κάτι δικό σου, τρολάρισα λίγο το μάνο
Σίγουρα η Αθήνα δεν είναι η ιδανική πόλη για ποδήλατο, αλλά, ναι, υπάρχουν συνοικίες που το ποδήλατο θα μπορούσε να είναι βασικό μέσο μεταφοράς. Ας μην χρησιμοποιούμε το ποδήλατο για να πάμε απ την Κυψέλη στο παλιό ψυχικό, δεν πειράζει. Αλλά είναι σημαντικό να 'βομβαρδιστεί' ο κόσμος με την ιδέα του ποδηλάτου ως μέσου μεταφοράς, γιατί αλλιώς θα πρέπει να περιμενουμε να μπουκώσει εντελώς η Αθήνα απ τ αυτοκίνητα για να κάνουμε κάτι.
Και τέλοσπάντων, δεν είναι μόνο η Αθήνα το πρόβλημα. Επαρχιακές πόλεις έχουν φρικτό μποτιλιάρισμα...
Για πιό λόγο δεν μπορείςνα έχεις ποδήλατο στην Πάτρα ας πούμε, απλά δεν το έχω καταλάβει...(θα μου πεις, όταν στο νησί μου πχ, μέχρι πριν απο 10 χρόνια όλοι χρησιμοποιούσαν ποδήλατο και τώρα όλοι παίρνουν το αμάξι τί περιμένεις...)
Κι εγώ τέτοιος ήμουν, (ποδηλατάκιας σαν πιτσιρικι μέχρι οτο λύκειο, μετά παπάτος και μετά 4τροχος.) Απλά τώρα, ζώντας ένα χρόνο εδώ, κατάλαβα ότι είναι δεν είναι ο τρόπος. Περιττό να σας πώ ότι Χριστούγεννα που κατέβαινα στα μπαράκια με το ποδήλατο με κοιτάζαν σαν ούφο -
Περσι στο σχολειο μου(στη σχολη Μωραϊτη) με το τμημα γερμανικων καναμε μια παρουσιαση για την οικολογικη προτευουσα της Ευρωπης(και της Αμερικης πρεπει να 'ναι γιατι η Αμερικη οικολογικη ειναι............ )η οποια ειναι μια Γερμανικη πολη το Freiburg(εχει και ομαδα στην 2η κατηγορια της Γερμανιας στο ποδοσφερο ).Οπος εψαχνα στο google περσι βρηκα μια φωτογραφια η οποια δειχνει εναν δρομο γεματο απο ποδιλατα.Αν ψαξεις μπορει να την βρεις στο google.Αυτοι οι ανθρωποι εβεστητοποιηθηκαν οταν 30km εξω απο την πολη θα εφτιαχναν(μου φαινετε )χωματερη.Ηθελαν μια αφορμη.***ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΦΟΡΜΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ????????? ***ΔΛΔ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΚΑΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΒΕΣΤΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ?????
-
εβεστητοποιηθηκαν=ευαισθητοποιήθηκαν,
οι Έλληνες όχι δεν πρόκειται να ευαισθητοποιηθούμε. οτι και να γίνει.
είμαστε ΖΩΑ, φοβισμένα αμόρφωτα ξεροκέφαλα ΖΩΑ.
για να σωθεί η Αθήνα θα πρέπει να γίνει πάγωμα όλων των οικοδομικών εργασιών και να αρχίσει το γκρέμισμα. απο τα προσφυγικά στη Λ. Αλεξάνδρας μέχρι τα κτίσματα στο πρώην αερ/μιο Ελληνικού,κάτι 50χρονες ρημαγμένες πολυκατοικίες του κέντρου,η χωματερή του Ελαιώνα κλπ κλπόταν πέταγαν οπτικές ίνες σε όλη την Αθήνα, θα μπορούσαν κάλιστα να μοιράσουν τις επιχορηγήσεις της ΕΕ μεταξύ τους οι εργολάβοι και να σκαβουν μια και να πληρώνονται 1,5-2 φορές φτιάχνοντας ποδηλατόδρομους. με το επιπλέον πλεονέκτημα οτι τώρα θα μπορούσαν να έχουν εύκολη και φθηνότερη πρόσβαση σε αυτές για αναβαθμίσεις καθώς και εν δυνάμει μεταφορά δικτύων κοινής ωφέλειας στο ίδιο κατακόρυφο επίπεδο. ΑΛΛΑ επειδή είμαστε αυτοί που είμαστε δεν έγινε τίποτα.
με βάση λοιπόν τη ρύπανση, την έλλειψη χώρου, την άρνηση συνεργασίας απο τα μέσα μαζικής μεταφοράς, το γεωλογικό ανάγλυφο και την αρνητική προδιάθεση του πληθυσμού θεωρώ οτι δεν πρόκειται με συμβατικές μεθόδους να αντιστραφεί η πραγματικότητα ως προς τη χρήση ποδηλάτου.
-
Περσι στο σχολειο μου(στη σχολη Μωραϊτη) με το τμημα γερμανικων καναμε μια παρουσιαση για την οικολογικη προτευουσα της Ευρωπης(και της Αμερικης πρεπει να 'ναι γιατι η Αμερικη οικολογικη ειναι............ )η οποια ειναι μια Γερμανικη πολη το Freiburg(εχει και ομαδα στην 2η κατηγορια της Γερμανιας στο ποδοσφερο ).Οπος εψαχνα στο google περσι βρηκα μια φωτογραφια η οποια δειχνει εναν δρομο γεματο απο ποδιλατα.Αν ψαξεις μπορει να την βρεις στο google.Αυτοι οι ανθρωποι εβεστητοποιηθηκαν οταν 30km εξω απο την πολη θα εφτιαχναν(μου φαινετε )χωματερη.Ηθελαν μια αφορμη.***ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΦΟΡΜΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ????????? ***ΔΛΔ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΚΑΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΒΕΣΤΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ?????ωραια διαφημιση για τον μωραιτη αυτο το ποστ..
-
Δημόσιο ftw
Νεοπτόλεμε, βάλε κανα spelling checker στο firefox
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
Περσι στο σχολειο μου(στη σχολη Μωραϊτη) με το τμημα γερμανικων καναμε μια παρουσιαση για την οικολογικη προτευουσα της Ευρωπης(και της Αμερικης πρεπει να 'ναι γιατι η Αμερικη οικολογικη ειναι............ )η οποια ειναι μια Γερμανικη πολη το Freiburg(εχει και ομαδα στην 2η κατηγορια της Γερμανιας στο ποδοσφερο ).Οπος εψαχνα στο google περσι βρηκα μια φωτογραφια η οποια δειχνει εναν δρομο γεματο απο ποδιλατα.Αν ψαξεις μπορει να την βρεις στο google.Αυτοι οι ανθρωποι εβεστητοποιηθηκαν οταν 30km εξω απο την πολη θα εφτιαχναν(μου φαινετε )χωματερη.Ηθελαν μια αφορμη.***ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΦΟΡΜΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ????????? ***ΔΛΔ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΚΑΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΒΕΣΤΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ?????
ωραια διαφημιση για τον μωραιτη αυτο το ποστ..
Εντάξει ρε σεις, κανένα σύστημα όσο και να πληρώσεις δεν σου εγγυάται πως θα μάθεις ορθογραφία ή ότιδήποτε άλλο! Και το ότι πληρώνεις, δεν σημαίνει πως απαραίτητα μαθαίνεις... Πιο πολύ σημαίνει πως μεταφέρεσαι με σχολικό και ΚΥΡΙΩΣ (για τους νεοέλληνες...) δεν έχεις αλβανάκια και λοιπά...μοιάσματα στην ίδια τάξη, παρά πως μαθαίνεις καλύτερα...
(Η σχολή Μωραϊτη ήταν πελάτης στην προηγούμενη εταιρεία που δουλευα...Αν κρίνω από τους διοικούντες... )
Ολα τα παραπάνω, προφανώς μην τα λάβετε υπόψη: τα λέω επειδή είμαι εγκάθετος, πικραμένος και φτωχός και δεν είχαν λεφτά οι γονείς μου να με σπουδάσουν σε καλά σχολεία!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ολα τα παραπάνω, προφανώς μην τα λάβετε υπόψη: τα λέω επειδή είμαι εγκάθετος, πικραμένος και φτωχός και δεν είχαν λεφτά οι γονείς μου να με σπουδάσουν σε καλά σχολεία!
Μην ξεχάσουμε το οτι έχεις και Lancia Y..
-
-
Τπτ πιό εκλεκτο σε εμοτικον?
-
Ό,τι βρήκα προχειρο...
Χρησιμοποιήτε το ποδήλατο ως μέσο μεταφοράς;