-
Ο χρήστης geleonti έγραψε:
Παιδιά έχω παραγγείλει τη Μιτο εδώ και 15 μέρες και το δάνειο εγκρίθηκε 5/2 όπου έδωσα κατευθείαν όλο το ποσό της προκαταβολής.Ηλπιζα οτι θα έπαιρνα το αμάξι χθες δηλαδη μετα απο 7-8 εργάσιμες αλλά τπτ πηρα σημερα στον πωλητή τηλέφωνο και μου είπε τέλος εβδομάδας ίσως.Αλλά προσέξτε γιατί ξενερώνω και δεν ξέρω τι να κάνω και σε ποιον να απευθυνθώ
Το αμάξι όταν το έκλεισα ήταν ήδη εδώ στην αποθήκη στην ερυθραία 155ps distinctive και εκτελωνισμένο πριν κανα μήνα,έχουν γίνει όλα αυτά, το αμάξι δεν χρειάζεται τπτ απλα καθάρισμα και ακόμα δεν ξέρουν πότε θα το πάρω όπου παρεπιπτόντως ενώ το παρήγγειλα Μεταμόρφωση το παραλαμβανω απο τα κεντρικα στη Κηφισσια δηλαδή 1 χλμ απο την αποθήκη στην Ερυθραια όπου φυλάνε τα αυτοκίνητα
Και να φανταστείτε ούτε καν έχω δει το αμάξι μου από κοντα.Τι να κάνω που να πάρω τηλέφωνο να πιέσω?
Μούφα για τον εκτελωνισμό.
Όταν έρθει,πριν ταξινομηθεί ζήτα τα χαρτιά του και δες ημερομηνία παραγωγής. Μπορεί να είναι και η σημερινή.
Εγώ το πήρα σε dt 1.5 μήνα παραπάνω απ οτι μου είχαν πει. Κ δεν είπα τπτ και το είχα εξοφλήσει και 15 μερες πριν την παραλαβή.
Αλλά έχουν καλό συνεργείο, οπότε δε με νοιάζει -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εγώ δν μπορώ να καταλάβω την εμμονή μερικών να συνεχίζουν να υποστηρίζουν συνεργεία , μάρκες κλπ όταν όλα είναι εναντίων τους...
Ο άνθρωπος πήγε το ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ αυτοκινητό του 5 φορές στη spicar και αποτέλεσμα Ο.
Δεν θέλει πολύ σκέψη για να καταλάβεις οτι οι άνθρωποι εκεί είναι απλά ΑΧΡΗΣΤΟΙ...
Άλλαξε συνεργειο μπας και βρείς την υγεία σου και κατόπιν κοινοποίησε τα στοιχεία του συνεργείου για να μην την πατήσουν και άλλοι.
Αυτού του είδους οι αντιπρωσωπίες καταστρέφουν το όνομα της AROυτε προκειται για εμμονη ουτε πληρωνομαι απο καμια σπικαρ φιλε κοκκινοτερας.. Απλα εχω ξαναπει οτι εχω δει πολλα αυτοκινητα οικογενειας ή φιλικα εκει μεσα,την αντιμετωπιση τους κλπ και εχω βγαλει συμπερασμα εδω και αρκετα χρονια (τουλαχιστον 8 ) οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αυτο που περιγραφεται πιο πανω.Το μονο κακο της σαν αντιπροσωπεια ειναι οτι χρεωνει καπως τσιμπημενα.Τωρα,προσεχε,ειναι μια εταιρια που προσφερει υπηρεσιες,αν ασχοληθουμε μονο με το συνεργειο.Ε λοιπον,καμια εταιρια στον κοσμο παροχης υπηρεσιων δεν θα εχει 100% θετικες γνωμες απο τους πελατες της.Αυτο νομιζω ειναι κατανοητο,και ουτε αυτο θελει πολλη σκεψη..
Θα μου πεις τωρα και γιατι μας το λες οτι η σπικαρ ειναι η καλυτερη και ολα ομορφα κλπ κλπ;Δεν ειναι ο σκοπος μου αυτος,απλα λεω καθε φορα τη γνωμη μου για το συγκεκριμενο ΧΩΡΙΣ να αποκλειω οτι πιθανν να υπαρχει και ενα και δυο και χιλιαδυο καλυτερα συνεργεια απ αυτο.Οπως το αλφιστι στο γερακα που λενε τα παιδια.
Επισης το εγραψα κυριως για να τσιγκλισω λιγο το νικο120 επειδη μ αρεσει να τον πειραζω.
Τελος,οι συμψηφισμοι που κανεις ειναι ΓΤΠ. Ετσι ωμα.Επειδη ο ανθρωπος εχει ενα προβλημα,το οποιο δεν ξερουμε τι ειναι,δεν ειμαστε μπροστα οταν παει στο συνεργειο και του μιλουν οι μηχανικοι,και πανω απολα ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ,δε σημαινει οτι βγαζουμε ετσι στον αερα συμπερασμα οτι οι ανθρωποι ειναι ΑΧΡΗΣΤΟΙ οπως λες.Αυτα.Επειδή όμως ούτε εσύ ξέρεις τι γίνεται μεταξύ τους , αλλά ούτε και εγώ , όλα κρίνονται εκ' του αποτελέσματος , πράγμα που σημαίνει οτι τόσο οι υπηρεσίες τους , όσο και το συμπέρασμα σου είναι ΓΤΠ, απλά και ωμά
-
Ο χρήστης moondriver έγραψε:
Παιδιά έχω παραγγείλει τη Μιτο εδώ και 15 μέρες και το δάνειο εγκρίθηκε 5/2 όπου έδωσα κατευθείαν όλο το ποσό της προκαταβολής.Ηλπιζα οτι θα έπαιρνα το αμάξι χθες δηλαδη μετα απο 7-8 εργάσιμες αλλά τπτ πηρα σημερα στον πωλητή τηλέφωνο και μου είπε τέλος εβδομάδας ίσως.
Αλλά προσέξτε γιατί ξενερώνω και δεν ξέρω τι να κάνω και σε ποιον να απευθυνθώ
Το αμάξι όταν το έκλεισα ήταν ήδη εδώ στην αποθήκη στην ερυθραία 155ps distinctive και εκτελωνισμένο πριν κανα μήνα,έχουν γίνει όλα αυτά, το αμάξι δεν χρειάζεται τπτ απλα καθάρισμα και ακόμα δεν ξέρουν πότε θα το πάρω όπου παρεπιπτόντως ενώ το παρήγγειλα Μεταμόρφωση το παραλαμβανω απο τα κεντρικα στη Κηφισσια δηλαδή 1 χλμ απο την αποθήκη στην Ερυθραια όπου φυλάνε τα αυτοκίνητα
Και να φανταστείτε ούτε καν έχω δει το αμάξι μου από κοντα.Τι να κάνω που να πάρω τηλέφωνο να πιέσω?
Όταν έρθει,πριν ταξινομηθεί ζήτα τα χαρτιά του και δες ημερομηνία παραγωγής. Μπορεί να είναι και η σημερινή.
Εγώ το πήρα σε dt 1.5 μήνα παραπάνω απ οτι μου είχαν πει. Κ δεν είπα τπτ και το είχα εξοφλήσει και 15 μερες πριν την παραλαβή.
Αλλά έχουν καλό συνεργείο, οπότε δε με νοιάζειΤο θέμα είναι φίλε μου ότι το έιδα και εγώ στον υπολογιστή ότι το αμάξι έιχε εκτελωνιστεί πριν το πάραγγείλω και είδα ότι ηταν Ερυθραία!Το είδα ο ίδιος στον υπολογιστή τους και παρ'ολα αυτά ούτε το έχω δει καν και το μόνο που μένει είναι οι πινακίδες που βγαίνουν αυθημερόν.Παιδια έχει παράλάβει κανείς από Κατω Κηφισσιά?Που να απευθυνω για παράπονο ξέρετε?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Επειδή όμως ούτε εσύ ξέρεις τι γίνεται μεταξύ τους , αλλά ούτε και εγώ , όλα κρίνονται εκ' του αποτελέσματος , πράγμα που σημαίνει οτι τόσο οι υπηρεσίες τους , όσο και το συμπέρασμα σου είναι ΓΤΠ, απλά και ωμά -
Το θέμα είναι φίλε μου ότι το έιδα και εγώ στον υπολογιστή ότι το αμάξι έιχε εκτελωνιστεί πριν το πάραγγείλω και είδα ότι ηταν Ερυθραία!Το είδα ο ίδιος στον υπολογιστή τους και παρ'ολα αυτά ούτε το έχω δει καν και το μόνο που μένει είναι οι πινακίδες που βγαίνουν αυθημερόν.Παιδια έχει παράλάβει κανείς από Κατω Κηφισσιά?Που να απευθυνω για παράπονο ξέρετε?
Απο την ερυθραια θα το επαιρνες ετσι κι αλλιως.Δεν εχει σημασια που το παρηγγειλες στη μεταμορφωση,στη λαμδα φανταζομαι.Υποθετω οτι αν τους πιεσεις να δεις το αυτοκινητο,δεν θα υπαρξει αρνηση.Αν υπαρξει,αναλογα με τη δικιολογια που θα σου πουν,προχωρας.
-
Παιδιά έχω παραγγείλει τη Μιτο εδώ και 15 μέρες και το δάνειο εγκρίθηκε 5/2 όπου έδωσα κατευθείαν όλο το ποσό της προκαταβολής.Ηλπιζα οτι θα έπαιρνα το αμάξι χθες δηλαδη μετα απο 7-8 εργάσιμες αλλά τπτ πηρα σημερα στον πωλητή τηλέφωνο και μου είπε τέλος εβδομάδας ίσως.
Αλλά προσέξτε γιατί ξενερώνω και δεν ξέρω τι να κάνω και σε ποιον να απευθυνθώ
Αλλά έχουν καλό συνεργείο, οπότε δε με νοιάζειΤο θέμα είναι φίλε μου ότι το έιδα και εγώ στον υπολογιστή ότι το αμάξι έιχε εκτελωνιστεί πριν το πάραγγείλω και είδα ότι ηταν Ερυθραία!Το είδα ο ίδιος στον υπολογιστή τους και παρ'ολα αυτά ούτε το έχω δει καν και το μόνο που μένει είναι οι πινακίδες που βγαίνουν αυθημερόν.Παιδια έχει παράλάβει κανείς από Κατω Κηφισσιά?Που να απευθυνω για παράπονο ξέρετε?
Ε τότε οι τύποι έιναι εντελώς αντιεπαγγελματίες, και σε δύσκολες εποχές κιόλας.
FIAT Hellas. Google it, κάνε κανένα δύο τηλέφωνα και βρές τον κατάλληλο άνθρωπο.
Αρ. πλαισιού ξέρεις; Aν όχι, λες να το έχουν δώσει σε κανένα κολλητό και εσύ να περιμένεις κανα ίδιο απο το εργοστάσιο;
Πάντως τσέκαρε την ημερομηνία παραγωγής του, έτσι για πλάκα. -
Παιδια τα πραγματα ειναι πολυ απλα τα παιδια στην spicar ειναι πολυ εξηπυρετικα πραγματικα σε σκλαβωνουν,ομωσ ειμαι πια σιγουροσ οτι δεν εχουν την τεχνογνωσια για να αντιμετωπισυν το προβλημα μου μιας και για οποιδηποτε ενεργεια τους δεχονται εντολες απο τα κεντρικα σιγουρα δεν μπορουν να κανουν κατι καλυτερο εχω εγλωβιστει στο συνεργειο αυτο διοτι ειναι εκσουσιωδτημενο και μου δινοιυν και αντικαταστασης αλλα αυτη ειναι η τελευταια φορα αρκετα επιεικης ημουν αν δεν ξερουν να μου το πουν αντρικια να παω αλου....
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Το θέμα είναι φίλε μου ότι το έιδα και εγώ στον υπολογιστή ότι το αμάξι έιχε εκτελωνιστεί πριν το πάραγγείλω και είδα ότι ηταν Ερυθραία!Το είδα ο ίδιος στον υπολογιστή τους και παρ'ολα αυτά ούτε το έχω δει καν και το μόνο που μένει είναι οι πινακίδες που βγαίνουν αυθημερόν.Παιδια έχει παράλάβει κανείς από Κατω Κηφισσιά?Που να απευθυνω για παράπονο ξέρετε?
Απο την ερυθραια θα το επαιρνες ετσι κι αλλιως.Δεν εχει σημασια που το παρηγγειλες στη μεταμορφωση,στη λαμδα φανταζομαι.Υποθετω οτι αν τους πιεσεις να δεις το αυτοκινητο,δεν θα υπαρξει αρνηση.Αν υπαρξει,αναλογα με τη δικιολογια που θα σου πουν,προχωρας.
Δηλαδή όλοι σας από την Ερυθραία το παραλάβατε?Το χατε δει πιο πρίν?
Στις 16αρες ζάντες οι δισκοι και τα 4πιστονα χωράνε τσιμα-τσίμα μέσα στη ζάντα?Ημερομηνία παραγωγής πως μπορω να την ελέγξω αφου το πάρω βεβααια πάντα ε?
-
Ημερομηνία παραγωγής πως μπορω να την ελέγξω αφου το πάρω βεβααια πάντα ε?[/quote]
Στα πιστοποιητικά του τελωνείου, αν κάνεις εσυ την ταξινόμηση. Εγω τα έλεγξα γιατί τα ζήτησα πριν πάρω το αυτοκίνητο και μου το ταξινομήσουν και γελούσα, γιατι μου είχαν πει ότι θα το έχω στα χέρια μου στις 20 Οκτωβριου, και το αυτοκίνητο εξηλθε της γραμμής παραγωγής στις 18 Νοεμβρίου...
-
Δηλαδή όλοι σας από την Ερυθραία το παραλάβατε?Το χατε δει πιο πρίν?
Στις 16αρες ζάντες οι δισκοι και τα 4πιστονα χωράνε τσιμα-τσίμα μέσα στη ζάντα?Ημερομηνία παραγωγής πως μπορω να την ελέγξω αφου το πάρω βεβααια πάντα ε?
Καταρχην δεν εχω παρει κατι απ την λαμδα.. Απλα οταν τους ζητησα να δω τη brera και για td μου ειπαν θα πας στην ερυθραια οπου ειναι και ολα τα ετοιμοπαραδοτα (της λαμδα) κλπ.Γι αυτο σου λεω οτι εφοσον πηγες στη μεταμορφωση λογικα απο την κηφισια θα το παρεις και αν οντως ειναι εδω το αυτοκινητο και δεν ισχυει το σεναριο του moondriver,τοτε μπορεις να τους πιεσεις ειτε στη λαμδα ειτε στην Fiat (λογικα ειναι τα παρακατω τηλ 210-9988630-1, 210-9988679 ) αφου τους πεις το προβλημα σου.
-
Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια σας θα περιμένω μέχρι τη Τρίτη και μετα θα κινήσω διαδικασίες αφού σήμερα που μίλησα με μεταμόρφωση μου είπαν ότι έχει ήδη τιμολογηθεί στο όνομα μου και μένουν οι πινακίδες όπου θα γίνει κάποια στιγμή μεσα στη βδομάδα και ίσως παραλάβω στο τέλος της βδομάδας.Παράπάνω δεν θα ανεχτώ γιατί εξαρχής έψαχνα ετοιμοπαράδοτο αφου ήθελα distinctive με προβολείς ομίχλης Μου αρεσουν σχεδιαστικά πιο πολύ οι 16αρες
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Αν ερχόσουν πέντε φορές σε μένα για μια πνευμονία και δεν σου έγραφα την σωστή αντιβίωση καμία από τις 5, είμαι σίγουρος ότι θα μου είχες κάνει μήνυση.
Εσύ γιατρέ να δίνεις klaricid
και εσύ new mito πήγαινε μια βόλτα από το alfisti team στο Γέρακα (το ίδιο θα λέμε Νίκο) πριν γίνει old mito το αμάξι σου...Ναι το ίδιο λέμε, με την ίδια θλιβερή ιστορία του Κυρίου Κώστα ...αλλά ας μη το συζητήσουμε.
Πρόσφατα μετακόμισε δίπλα μεταξύ Carrefour και Saturn.
Πήγαινε εκεί να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Είναι εξουσιοδοτημένο αυτό παιδιά; Σφραγίζει βιβλιαράκι εγγύησης;
-
καλημέρα σε όλους!
μήπως γνωρίζετε ποιο θα είναι περίπου το κόστος της Mito GTA? Λέγετε οτι θα είναι λίγο ποιο φτηνή απτο JCS works... Γενικότερα υπάρχουν καποια links που να γράφουν πληροφορίες για το θέμα..?
-
Ο χρήστης kostaras84 έγραψε:
καλημέρα σε όλους!μήπως γνωρίζετε ποιο θα είναι περίπου το κόστος της Mito GTA? Λέγετε οτι θα είναι λίγο ποιο φτηνή απτο JCS works...
Δεν εχω ιδεα, αλλα υπολογιζω 27-30 χιλιαδες ευρω. Μακαρι να ειναι πιο φθηνη, αλλα πιστευω οτι καπου εκει θα κυμανθει. Μην ξεχνας μιλαμε για GTA, δηλαδη την κορυφαια εκδοση ενος μοντελου. Και μαλιστα γρηγοροτερου (τουλαχιστον στα χαρτια και με βαση τα τωρινα δεδομενα) απ'τον ανταγωνισμο. Όταν η 155hp distinctive κοστιζει 20 χιλιαρικα ειναι απιθανο η διαφορα των δυο μοντελων να ειναι μικροτερη των 4-5 χιλιαδων.
-
Πήρε το καρντάσι τη Mito εδώ κι ένα δίμηνο.
Την κάνω μια βόλτα στο χωριό (δεν είναι για παραπέρα )......
-Καλά ρε μ@λάκα τι κοπανάει από πίσω σαν κατσαρόλια?
-ΤΠΤ,εσύ τι ακούς?
-Δηλ δεν ακούς τπτ?
-Οχι ρε.
-Αιντε αγορίνα μου,πήρες ιταλό κι ακύρωσες όλες τις βασικές λειτουργίες του εγκεφάλου σου,όπως και όλοι οι συναφοειδή σου δηλ,ακοή αίσθηση πόνος κι αντίληψη πήγαν περίπατο....
Αι πάρτον από δω ρε τον γκαζοντενεκέ....-Καλά.....
περαστικά σας παληκάρια.... -
Μαλλον θα χει συνηθισει το αυτι σου σε γερμανοτενεκεδες και θα φανταζοσουν θορυβους ρε καρντασι... Δεν πειραζει,ετσι κι αλλιως σου χει γινει βιωμα η γερμανοξεφτιλα..εεεε....αισθηση οτι κατι ακους...
Περαστικα ευχομαι..
-
Ενώ τα Seat και τα Audi δεν κοπανάνε καθόλου...
Πάρε ένα Navara ρε πατριώτη να κάνεις δουλειά σου. Θα περνάς από πάνω το γκαζοντενεκέ του φίλου σου και τα κορίτσα στο χωριό θα ζητάνε από σένα να τα πας βόλτα... -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Πήρε το καρντάσι τη Mito εδώ κι ένα δίμηνο.
Την κάνω μια βόλτα στο χωριό (δεν είναι για παραπέρα )......
-Καλά ρε μ@λάκα τι κοπανάει από πίσω σαν κατσαρόλια?
-ΤΠΤ,εσύ τι ακούς?
-Δηλ δεν ακούς τπτ?
-Οχι ρε.
-Αιντε αγορίνα μου,πήρες ιταλό κι ακύρωσες όλες τις βασικές λειτουργίες του εγκεφάλου σου,όπως και όλοι οι συναφοειδή σου δηλ,ακοή αίσθηση πόνος κι αντίληψη πήγαν περίπατο....
Αι πάρτον από δω ρε τον γκαζοντενεκέ....-Καλά.....
περαστικά σας παληκάρια....Βαρβιτουρικα φιλε, θα σου κανουν καλο.
-
Eίπα ότι αποκόμισα ο ίδιος απ το τέστ περιπτέρου (για τσιγάρα του το πήρα και ξανά ούτε να το δω το τριμπούρδελο φιατ με το σήμα της αλφα).
Αν θες να δεις τι σημαίνει ανάρτηση καβάλα έναν γάλλο....
Μιας κι έκανα το λάθος να εκφέρω την άποψή μου,σας αφήνω να τα πείτε με την ησυχία σας -
Ανίατη η κατάσταση...
Alfa Romeo Mi.Τo 2008