-
Θα δεις που στο τελος η βλαβη θα ειναι κατι τοσο απλο που απλα δεν σκεφτηκαν....
και απλα σε ταλαιπορησαν τοσο καιρο!
εγο προτιμο την ταλαιπορια απο μια σοβαρη βλαβη.... -
βαρεθηκα μαγγες το παω το πσαχνουν μερες το φτιαχνουν αλλαζουν αισθητηρες μπουζια μετα απο 3 μερες CHECK ENGINE κουραστηκα δεν ξερω τι αλλο να κανω την δευτερα παλι εκει...παλι τα ιδια δεν θα φτιαχτει ποτε
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Θα δεις που στο τελος η βλαβη θα ειναι κατι τοσο απλο που απλα δεν σκεφτηκαν....
εγο προτιμο την ταλαιπορια απο μια σοβαρη βλαβη....Ειναι ξενερωμα ομως να μην μπορεις να χαρεις το καινουργιο σου αμαξι.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
εγο προτιμο την ταλαιπορια απο μια σοβαρη βλαβη....Ειναι ξενερωμα ομως να μην μπορεις να χαρεις το καινουργιο σου αμαξι.
δεν αντιλεγω σε αυτο αλλα παλι ειναι προτιμοτερο λογο βλακειας να μην μπορουν να φτιαξουν κατι παρα να ειναι οντως κατι σοβαρο!
-
αυτη τη στιγμη προφανως κανεις δε ξερει αν ειναι κατι σοβαρο η οχι...
αλλαξε συνεργειο...αμα το πηγες τοσες φορες στο ιδιο μαλλον δε τη παλευουν...και να ταν και κανα αμαξι 'περιεργο' να λεγα παει στο διαολο
-
Φίλε μου αν μένεις καθόλου προς Αν Αττική, Μεσόγεια πες μου να σου στείλω 1-2 τηλεφωνάκια.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Φίλε μου αν μένεις καθόλου προς Αν Αττική, Μεσόγεια πες μου να σου στείλω 1-2 τηλεφωνάκια.Εγώ λέω πάλι, μένει δε μένει να πάει γιατί στη ΣΠΥΚΑΡ είναι άσχετοι...
-
Παιδια το σκεφτηκα να αλλαξω συνεργειο αλλα επειδη οπως προειπα το χω ξαναπαει αλλεσ 5 φορες εχουν ολο το ιστορικο φοβαμαι οτι αμα το παω αλλου θα ξαναρχισουν ολοι την διαδικασια απο την αρχη καΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΜΙΤΟ ΙΙ,και οκ το δεχομαι ειναι ασχετοι ομως δεν δρουν μονοι τους λογω των πολλων φορων που αντιμετωπισα προβλημα, πανω στο αμαξι μου εχει πεσει το τεχνικο επιτελειο της μιτο στην ελλαδα,αλλα και παλι προκοπη δεν ειδα την δευτερα θα δω τι συμβαινει και τι σφαλματα θα δεικσει το διαγνωστικο εν τω μετακσυ το αμακσι παει τελεια δεν καταλαβαινω διαφορα μονο που επειδη εχει βγαλει αυτην την ενδεικση εχει μπει σε safe mode και το dna εχει κολλησει στο νορμαλ μονο αυτο μπορω να πω ως παρενεργεια.....αντε να δουμε τι θα γινει
-
Εγώ είχα την ένδειξη ASR, ABS failure χωρίς όμως να έχει πρόβλημα κανένα από τα 2. Ένας μάστορας μου είχε πει ότι μπορεί να χρειαστεί ξήλωμα στα ηλεκτρονικά για να βρούμε το καλώδιο που δεν κάνει καλή επαφή (spooky...). Τελικά το έσβησα 1-2 φορές στο examiner και από τότε δε που έβαλα και νέα μπαταρία τέλος.
Μην τρελαίνεσαι και πολύ περισσότερο μην παίρνεις δεδομένο κάθετι που λέει ο κάθε μάστορας. Με τον καιρό θα μάθεις ότι σοβαρή δουλειά γίνεται κυρίως στα μη εξουσιοδοτημένα... -
Νικος147
Το αυτο για τη σπικαρ δεν ισχυει που να χτυπιεσαι ορθιος μεσα στην 120 σου..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Νικος147Το αυτο για τη σπικαρ δεν ισχυει που να χτυπιεσαι ορθιος μεσα στην 120 σου..
Καλά...οι εμπειρίες εκεί ήταν τουλάχιστον τραυματικές, ψυχολογικά κυρίως.
Μακριά και αγαπημένα...μιλάμε για πλήρη ασχετοσύνη. Το μόνο καλό που έκανε ήταν ευθυγράμμιση.
Ένα κορυφαίο συνεργείο είναι εδώ δίπλα μου, στη Παλλήνη δίπλα από το Carrefour (αν και εκεί είναι Γέρακας).
-
Ο χρήστης new mito έγραψε:
Παιδια το σκεφτηκα να αλλαξω συνεργειο αλλα επειδη οπως προειπα το χω ξαναπαει αλλεσ 5 φορες εχουν ολο το ιστορικο φοβαμαι οτι αμα το παω αλλου θα ξαναρχισουν ολοι την διαδικασια απο την αρχη καΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΜΙΤΟ ΙΙ,και οκ το δεχομαι ειναι ασχετοι ομως δεν δρουν μονοι τους λογω των πολλων φορων που αντιμετωπισα προβλημα, πανω στο αμαξι μου εχει πεσει το τεχνικο επιτελειο της μιτο στην ελλαδα,αλλα και παλι προκοπη δεν ειδα την δευτερα θα δω τι συμβαινει και τι σφαλματα θα δεικσει το διαγνωστικο εν τω μετακσυ το αμακσι παει τελεια δεν καταλαβαινω διαφορα μονο που επειδη εχει βγαλει αυτην την ενδεικση εχει μπει σε safe mode και το dna εχει κολλησει στο νορμαλ μονο αυτο μπορω να πω ως παρενεργεια.....αντε να δουμε τι θα γινειΑν δεν διορθωθεί και αυτή την φορά, στείλε ένα mail στα κεντρικά, στην εξυπηρέτηση πελατών, εξηγώντας τους τι συμβαίνει, και κράτα αποθηκευμένο το mail αυτό. Ενημέρωσε και την αντιπροσωπεία ότι το έπραξες.
Πέντε φορές είναι πάρα πολλές.Αν ερχόσουν πέντε φορές σε μένα για μια πνευμονία και δεν σου έγραφα την σωστή αντιβίωση καμία από τις 5, είμαι σίγουρος ότι θα μου είχες κάνει μήνυση. Αν δεν είναι κάποιος ικανός για κάτι, ας αλλάξει επάγγελμα. Λέμε το ' δις εξαμαρτείν', όχι το πεντάκις...
Συμφωνώ με ένα προλαλήσαντα ότι σε εξωτερικά συνήθως πετυχαίνεις καλύτερα μαστόρια. Αν είχαν και τα προγράμματα...
Και μην χαλιέσαι υπερβολικά, αυτοκίνητο είναι. Την υγειά σου να έχεις, να πάρεις την GTA. -
εχεις δικιο γιατρε αλλα με πιανει το παραπονο γιαυτο χαλιεμαι,την δεθτερα θα δω τι θα μου πουν παλι και θα πραξω αναλογως.....
-
Εγώ δν μπορώ να καταλάβω την εμμονή μερικών να συνεχίζουν να υποστηρίζουν συνεργεία , μάρκες κλπ όταν όλα είναι εναντίων τους...
Ο άνθρωπος πήγε το ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ αυτοκινητό του 5 φορές στη spicar και αποτέλεσμα Ο.
Δεν θέλει πολύ σκέψη για να καταλάβεις οτι οι άνθρωποι εκεί είναι απλά ΑΧΡΗΣΤΟΙ...
Άλλαξε συνεργειο μπας και βρείς την υγεία σου και κατόπιν κοινοποίησε τα στοιχεία του συνεργείου για να μην την πατήσουν και άλλοι.
Αυτού του είδους οι αντιπρωσωπίες καταστρέφουν το όνομα της AR -
Αν ερχόσουν πέντε φορές σε μένα για μια πνευμονία και δεν σου έγραφα την σωστή αντιβίωση καμία από τις 5, είμαι σίγουρος ότι θα μου είχες κάνει μήνυση.
Εσύ γιατρέ να δίνεις klaricid
και εσύ new mito πήγαινε μια βόλτα από το alfisti team στο Γέρακα (το ίδιο θα λέμε Νίκο) πριν γίνει old mito το αμάξι σου... -
Παιδιά έχω παραγγείλει τη Μιτο εδώ και 15 μέρες και το δάνειο εγκρίθηκε 5/2 όπου έδωσα κατευθείαν όλο το ποσό της προκαταβολής.Ηλπιζα οτι θα έπαιρνα το αμάξι χθες δηλαδη μετα απο 7-8 εργάσιμες αλλά τπτ πηρα σημερα στον πωλητή τηλέφωνο και μου είπε τέλος εβδομάδας ίσως.
Αλλά προσέξτε γιατί ξενερώνω και δεν ξέρω τι να κάνω και σε ποιον να απευθυνθώ
Το αμάξι όταν το έκλεισα ήταν ήδη εδώ στην αποθήκη στην ερυθραία 155ps distinctive και εκτελωνισμένο πριν κανα μήνα,έχουν γίνει όλα αυτά, το αμάξι δεν χρειάζεται τπτ απλα καθάρισμα και ακόμα δεν ξέρουν πότε θα το πάρω όπου παρεπιπτόντως ενώ το παρήγγειλα Μεταμόρφωση το παραλαμβανω απο τα κεντρικα στη Κηφισσια δηλαδή 1 χλμ απο την αποθήκη στην Ερυθραια όπου φυλάνε τα αυτοκίνητα
Και να φανταστείτε ούτε καν έχω δει το αμάξι μου από κοντα.Τι να κάνω που να πάρω τηλέφωνο να πιέσω?
-
newmito εισαι 'εγκλωβισμενος' στο normal λογω του προβληματος σου??
δε γινεται να βελεις D?? -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Αν ερχόσουν πέντε φορές σε μένα για μια πνευμονία και δεν σου έγραφα την σωστή αντιβίωση καμία από τις 5, είμαι σίγουρος ότι θα μου είχες κάνει μήνυση.
Εσύ γιατρέ να δίνεις klaricid
και εσύ new mito πήγαινε μια βόλτα από το alfisti team στο Γέρακα (το ίδιο θα λέμε Νίκο) πριν γίνει old mito το αμάξι σου...Ναι το ίδιο λέμε, με την ίδια θλιβερή ιστορία του Κυρίου Κώστα ...αλλά ας μη το συζητήσουμε.
Πρόσφατα μετακόμισε δίπλα μεταξύ Carrefour και Saturn.
Πήγαινε εκεί να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Εγώ δν μπορώ να καταλάβω την εμμονή μερικών να συνεχίζουν να υποστηρίζουν συνεργεία , μάρκες κλπ όταν όλα είναι εναντίων τους...Ο άνθρωπος πήγε το ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ αυτοκινητό του 5 φορές στη spicar και αποτέλεσμα Ο.
Δεν θέλει πολύ σκέψη για να καταλάβεις οτι οι άνθρωποι εκεί είναι απλά ΑΧΡΗΣΤΟΙ...
Άλλαξε συνεργειο μπας και βρείς την υγεία σου και κατόπιν κοινοποίησε τα στοιχεία του συνεργείου για να μην την πατήσουν και άλλοι.
Αυτού του είδους οι αντιπρωσωπίες καταστρέφουν το όνομα της AROυτε προκειται για εμμονη ουτε πληρωνομαι απο καμια σπικαρ φιλε κοκκινοτερας.. Απλα εχω ξαναπει οτι εχω δει πολλα αυτοκινητα οικογενειας ή φιλικα εκει μεσα,την αντιμετωπιση τους κλπ και εχω βγαλει συμπερασμα εδω και αρκετα χρονια (τουλαχιστον 8 ) οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αυτο που περιγραφεται πιο πανω.Το μονο κακο της σαν αντιπροσωπεια ειναι οτι χρεωνει καπως τσιμπημενα.Τωρα,προσεχε,ειναι μια εταιρια που προσφερει υπηρεσιες,αν ασχοληθουμε μονο με το συνεργειο.Ε λοιπον,καμια εταιρια στον κοσμο παροχης υπηρεσιων δεν θα εχει 100% θετικες γνωμες απο τους πελατες της.Αυτο νομιζω ειναι κατανοητο,και ουτε αυτο θελει πολλη σκεψη..
Θα μου πεις τωρα και γιατι μας το λες οτι η σπικαρ ειναι η καλυτερη και ολα ομορφα κλπ κλπ;Δεν ειναι ο σκοπος μου αυτος,απλα λεω καθε φορα τη γνωμη μου για το συγκεκριμενο ΧΩΡΙΣ να αποκλειω οτι πιθανν να υπαρχει και ενα και δυο και χιλιαδυο καλυτερα συνεργεια απ αυτο.Οπως το αλφιστι στο γερακα που λενε τα παιδια.
Επισης το εγραψα κυριως για να τσιγκλισω λιγο το νικο120 επειδη μ αρεσει να τον πειραζω.
Τελος,οι συμψηφισμοι που κανεις ειναι ΓΤΠ. Ετσι ωμα.Επειδη ο ανθρωπος εχει ενα προβλημα,το οποιο δεν ξερουμε τι ειναι,δεν ειμαστε μπροστα οταν παει στο συνεργειο και του μιλουν οι μηχανικοι,και πανω απολα ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ,δε σημαινει οτι βγαζουμε ετσι στον αερα συμπερασμα οτι οι ανθρωποι ειναι ΑΧΡΗΣΤΟΙ οπως λες.Αυτα. -
Ο χρήστης new mito έγραψε:
εχεις δικιο γιατρε αλλα με πιανει το παραπονο γιαυτο χαλιεμαι,την δεθτερα θα δω τι θα μου πουν παλι και θα πραξω αναλογως.....Αν έχεις γυναίκα, φαντάσου ότι είναι ο μάστορας που σου έχει ελέγξει την Mito 5 φορές, και ξέσκισέ την. Τουλάχιστον, κάποιος θα χαμογελάει στο σπίτι...
Eddie, κάποιοι δίνουν κατευθείαν κινολόνη και γι'αυτό τα germs σε λίγο, λόγω αντοχής, θα μιλάνε Ελληνικά.
Alfa Romeo Mi.Τo 2008