-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
ΙΚΖ 33**
Ανανεώθηκε και το πρώτο ποστ, επιτέλους εξ ολοκλήρου. Προστέθηκαν και οι νέοι συνδυασμοί στα δίκυκλαΞέχασες μόνο στην Πάτρα να γράψεις ΑΖΒ 732* που είχε δώσει κάποιος πριν μερικές μέρες και ΑΡΜ 610* που είχα αναφέρει.
ΗΑΑ 95* σε Piaggio κάτι.Μάλλον έχει τελειώσει το ΗΑΑ,δεν ξέρω τι θα δώσουν πλέον.
-
To 732. το είχα δώσει εγώ, ήταν σε πούλμαν
-
HKO 428* Nissan κλούβα
ΗΚΡ 927* Jazz -
Μία ενδιαφέρουσα πληροφορία για thaliarque. Μόλις μου δώσανε πληροφορία για ΥΚΚ του 1993, ότι έφτασε τουλάχιστον μέχρι το 87.. Μήπως ξέρεις σε ποιό αριθμό μπήκε στο 1994 το ΥΚΚ?
-
ΙΚΥ-149*
ΙΚΥ-159*
ΙΚΥ-169*
Πως τα πέτυχα όλα να έχουν τρίτο ψηφίο 9 και εγώ δεν ξέρωΙΚΝ-996*
ΕΜΚ-911*
ΙΚΖ-343* -
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
ΙΚΖ 33**
Ανανεώθηκε και το πρώτο ποστ, επιτέλους εξ ολοκλήρου. Προστέθηκαν και οι νέοι συνδυασμοί στα δίκυκλαΞέχασες μόνο στην Πάτρα να γράψεις ΑΖΒ 732* που είχε δώσει κάποιος πριν μερικές μέρες και ΑΡΜ 610* που είχα αναφέρει.
ΗΑΑ 95* σε Piaggio κάτι.Μάλλον έχει τελειώσει το ΗΑΑ,δεν ξέρω τι θα δώσουν πλέον.
To 732. το είχα δώσει εγώ, ήταν σε πούλμαν
Με το ΑΡΜ έγινε λάθος από κεκτημένη ταχύτητα και γράφτηκε 3 αντί του ορθού 6.
Όσον αφορά το ΑΖΒ δεν υπάρχει αυτό που λέτε. ΑΖΒ 7300 έγραφες ikarus260 στο πούλμαν. Εκτός αν δεν το βρήκα, αλλά έψαξα τα ποστ σου. Πάντως διορθώθηκε, ό,τι λάθος υπήρχε, ευχαριστώ.
Επίσης ikarus260 σχετικά με το ΥΚΚ δε βλέπω κάτι σχετικό σε αυτό το post άρα ίσως δεν γνωρίζουμε από πού ξεκίνησε το ΥΚΚ το 94.
ΙΜΖ 228*
ΖΧΙ 249*
ΙΚΥ 145*
ΙΚΖ 34** σε αντιπροσωπεία... VW..
@pjathan λογικά πιστεύω ότι πρέπει να πάρετε από τη νέα παρτίδα το ΗΑΟ, μιας και το ΗΑΙ στην Αμαλιάδα είναι ήδη προχωρημένο, ώστε και εκεί να πάρουν το ΗΑΥ.
@Kid το έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό που ανέφερες προηγουμένως! -
Μπορεί δεν θυμάμαι ακριβώς σίγουρα ήταν 73, μπορώ να δώσω και την δ/νση αν θέλετε που το δα
-
Δε ξέρω αν λέει κάτι σε κάποιους αλλά είδα ΗΗΙ 4** σε μηχανάκι με ημερομηνία 20/1 πάνω στην άδεια κυκλοφορίας!!!
-
ΥΝΝ 9603 και 9824 σε νέα λεωφορεία της ΕΘΕΛ, δρομολογημένα σαν Χ5 και Χ6.
-
MHO-1678 προ ολίγου.
Με επιφύλαξη αναφέρω τα νούμερα που πήραν τα νέα αστικά της Αθήνας:
ΥΝΝ-9601 ως 9820 τα μιντάκια Solaris
ΥΝΝ-9821 ως 9920 τα αρθρωτά Solarisedit: ...δεν υπάρχει επιφύλαξη πια.
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
...ΕΜΚ-911*...Από Πάρο πρέπει να είναι και σχετικά πρόσφατο.
-
ΗΑΑ 96* ,μάλλον Yamaha.
ΑΖΒ 732* σε RAV4,προς τη μέση της δεκάδας. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Δε ξέρω αν λέει κάτι σε κάποιους αλλά είδα ΗΗΙ 4** σε μηχανάκι με ημερομηνία 20/1 πάνω στην άδεια κυκλοφορίας!!!...όλο και κάτι θα λέει! Να δούμε τι θα πάρει το Αρκαλοχώρι μετά το ΗΚΟ-3999 Μάνο, προηγείται
βέβαια το ΗΚΤ τέλη Μάρτη, ή αρχές Απρίλη, έτσι όπως έπεσαν οι ρυθμοί... Προβλέπεται να πέσουν οι ρυθμοί
και στα ΡΑΨ (Ρεντ-Α-Ψαρ);Μία ενδιαφέρουσα πληροφορία για thaliarque. Μόλις μου δώσανε πληροφορία για ΥΚΚ του 1993, ότι έφτασε τουλάχιστον μέχρι το 87.. Μήπως ξέρεις σε ποιό αριθμό μπήκε στο 1994 το ΥΚΚ?
Τελευταία μου παρατήρηση του 93 για το νότιο (ενοποιημένο ακόμα) τομέα ήταν ΥΚΚ-8995 στις 30/12/93,
όμως στις 2/1/94 είδα το πρώτο ΥΚΜ. Άρα το ΥΚΜ πρέπει να ξεκίνησε οριακά μέσα στο 1993. -
ΚΤΕ 734* σε KIΑ Sportage στον Πύργο.
Με αυτά τα ΝΗΥ τι γίνεται; Είδα νωρίτερα ΝΗΥ 546* σε Mercedes οδικής (Ιντερσαλόνικα) και μετά από λίγο ΝΗΥ 856* σε Punto. και τα δυο στον Πύργο.
-
Kατάλαβα. Άρα έχουμε μία έλλειψη σ' εκείνες τις χρονιές και δεν έχουμε ακριβώς τα νούμερά τους. Υπάρχει άραγε η δυνατότητα να βρούμε και σε άλλες πινακίδες τον αριθμό αλλαγής τους? δηλ. πριν το 1995 που υπάρχουν όλοι οι αριθμοί
-
ΝΙΚ-392*,ΝΗΥ-614* σε επαγγελματικό και ΝΗΥ-552* με αυτοκόλλητο ΚΤΕΟ για το 2ο του 2011,ΚΖΤ-482* σε Σετρα του ΚΤΕΛ Κοζάνης και ΡΙΥ-888*.
ΚΧΥ-659* απο Κατερίνη και ΚΧΧ-266* μάλλον απο Ανατ.Θεσσαλονίκη.
ΝΜΝ-6*(χ). -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
... Προβλέπεται να πέσουν οι ρυθμοί
και στα ΡΑΨ (Ρεντ-Α-Ψαρ);'Προβλέπεται' λές???? Είσαι πολύ λάθος!!! Είναι σίγουρο!!!! Θα παίξει κάπου στο -20 % φέτος η πτώση. Άστα φίλε μη μου το θυμίζεις ο Θεός να βάλει το χέρι του!!! Ήδη ακούγονται οι πρώτες γκρίνιες απο τα αφεντικά!!!!
edit ΡΕΜ 128* Merc Sprinter
-
Όπως τα λες μεγκάν, φέτος πινακίδες πολλές γιοκ, με το σταγονόμετρο θα τις ψάχνουμε
-
-
ΜΗΟ-4838 σε (uga)Kuga πλαίσιο Λάρισας, ΕΡΝ-7872 σε μτχ.
ΑΡΜ-6202 στο νέο '2' του ΚΤΕΛ Αργολίδας, ένα ολοκαίνουργιο Hispano Divo σε πλαίσιο Scania K480.
Παρατήρηση από την γκαλερί του http://www.leoforeia.gr.@pjathan: ωραίο αλλά παλιούτσικο.
@Megane: 20% πτώση δεν είναι και φοβερό, για δες τις πωλήσεις στην Ισλανδία
Για τη Θέρμη τα έχουμε πει, δίνει τα νούμερα όπως να'ναι. Τώρα ιδίως που θα'χουν ακόμα λιγότερη δουλειά
θα είναι εύκολο να ψάχνουν και να δίνουν ό,τι ζητήσει κανείς. Δε θα ξαφνιαστώ αν αναφερθεί και ΝΗΧ.@ss500: είδες αρ. παρμπρίζ και τύπο του Σέτρα; Ας κρατάμε και τέτοιες παρατηρήσεις για τα ΚΤΕΛ, άνοιξα
σχετικό τόπικ στο 'άλλο' σάιτ. Το ΚΧΧ-266* μου φαίνεται πολύ γρήγορο, θα μπορούσε να είναι από αλλού,
θα δούμε. -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
@Megane: 20% πτώση δεν είναι και φοβερό, για δες τις πωλήσεις στην Ισλανδία-20% σημαίνει γκρίνια στα αφεντικά μιας μεσαίας επιχείρησης Rent a Car. Σε ποιό μεγάλες Rent a Car - να μην λέμε ονόματα -σημαίνει κλείσιμο υποκαταστημάτων και ανεργία σε αρκετούς ανθρώπους.
Είδα και ΗΚΡ 930* αλλά τόσο σκοτεινά που ήταν δεν είδα τί ράτσα ήταν.
Πινακίδες κυκλοφορίας 2009