-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ο Χριστός και Η Παναγία!!!
Οχι ρε ωμο κυμά μα ωμό αυγό!!!!
Μη με διαολίζεις κι εσύ
Άσε τα παιδιά να μάθουν και κάτι παραπάνω, ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΥΡΑΒρε εγώ μια χαρά είμαι. Λογικός άνθρωπος. Που θέλει το φαγητό του σκοτωμένο!!!
Επειδή δεν το είδες ---> http://www.youtube.com/watch?v=Y2Bs1ZZ-7b8
Το είδαμε κύριε, το έχουμε δει για την ακρίβεια από τoσοδούληδες
(αγαπημένη μου τεχνική για να σπάω το ηθικό της Στέλλας... Στέλλα : 'αυτό που το ξέρεις ? ' Koutsan : 'Αυτό ? αααα καλά από 5 ετών το ξέρω, απορώ πως είσαι τόσο καθυστερημένη!! εσύ, τι σκ@τ@ κάνω μαζί σου ?' )Ναι ε? Και τις γυαλιστερές και άλλα οστρακοειδή κι αυτά σκοτωμένα τα θες ? (λεμονάκι, τρεμούλιασμα και ΜΑΜ )
Απολίτιστε
-
ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕΕΕΕ?!?!?!? Που θα φάω εγω τις πλαστελίνεεεεςς!!!!!?!?!??!
-
ΠΩωωωωωω, μου τρέχουν τα σάλια τώρα...
-
Αμάν και δεν έχω φάει σήμερα
-
Να κάνεις παρέα με τον άλλο τον ανισσόροπο τον κουτσάν ρεεεεεεεε!!!!
-
Δεν φταίω εγώ, ο Πάνος το προκάλεσε...
-
Βγάλ' την σκούφια σου και βάρα τον...
-
Επιστροφή στις ρίζες.
-
Steak με αίμα..
-
Εγώ προτιμώ το αίμα των εργαζομένων.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εγώ προτιμώ το αίμα των εργαζομένων.Καλά, αυτό εννοείται. Και ειδικά του Asimov.
-
Mην τον μελετάτε τον Asimov τώρα, οργανώνει την κομουνιστική του επίσκεψη
-
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
δυο σελίδες πίσω
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
δυο σελίδες πίσω
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Πες μου ότι τρώς και φύκιαΘυμάμαι σε ένα ξενοδοχείο είχε μπουφέ το πρωινό και επειδή ήταν και Γιαπωνέζοι τουρίστες, το πρωί χτυπάγανε τα φύκια τους.
Re akoma den efages wmo psari ( den einai kai toso wmo dld ) stin Neeeedeeeerlaaaand, pws perimeneis meta na rikseis to gomenaki stin xorwdia....
Flwre
Sushi rulez -
To πσάρι δεν είναι κρέας, είναι φρούτο. Σιγά μη θεωρείται κρέας ένα πράγμα που λέγεται καλοψημένο με 10 λεπτά μαγείρεμα.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πες μου ότι τρώς και φύκια
Θυμάμαι σε ένα ξενοδοχείο είχε μπουφέ το πρωινό και επειδή ήταν και Γιαπωνέζοι τουρίστες, το πρωί χτυπάγανε τα φύκια τους.
Re akoma den efages wmo psari ( den einai kai toso wmo dld ) stin Neeeedeeeerlaaaand, pws perimeneis meta na rikseis to gomenaki stin xorwdia....
Flwre
Sushi rulezik er heb vis gegeten , maar dat was niet sushi
Έχουν ένα πράγμα εδώ που μoιάζει με καπνιστή ρέγγα, και τρώγεται ωμό.
Ρε, μπας και δεν πέφτει το γκομενάκι επειδή δεν τρώω sushi
(ik speel de saxofone in a studenten orkest δεν είμαι φλώρος να τραγουδάω )
Mιας και πιάσαμε το ψάρι, σε τραπέζι για γενέθλια ενός φίλου την κυριακή που πετάχτηκα να ευχηθώ, φιλέτα σολωμού, με μια σως μουστάρδας με γιαούρτι
Απιστευτο, και μ έχει κόψει κι η λόρδα -
rx8_drifter ...ρε άσε το κορίτσι να πάει μπροστά με το αίσθημά της...δεν την λυπάσαι να μπλέξει με ελληνάρα;
-
μιας και είπες γιαούρτι, στα Total 2% το συμπλήρωμα (φράουλα, κεράσι, μέλι) ανήκουν μέσα σ'αυτό το 2% ή είναι παχυντικά?
όχι άλλο αίμα
Συνταγές και Φαγάδικα (τέως «Τα καύσιμα του οδηγού»)