-
Δρόμος με δύο λωρίδες. Η αριστερή είχε ουρά αυτοκινήτων που έστριβε αριστερά, η δεξιά ουρά που πήγαινε ευθεία. Ένας διπλοπαρκάρει μπροστά μου, κόβοντας τελείως τη δεξιά λωρίδα και όσους ήθελαν να συνεχίσουν ευθεία. Κόρνα. Νευρικό χέρι του καθυστερημένου στο στυλ 'Τι θες;'.
Καταφέρνω και περνάω αριστερά για να τον παρακάμψω, κατεβάζω παράθυρο:- Τι κάνεις ρε ηλίθιε; του λέω. Έκλεισες το δρόμο!
- Δεν βλέπεις τα αλάρμ ρε;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δρόμος με δύο λωρίδες. Η αριστερή είχε ουρά αυτοκινήτων που έστριβε αριστερά, η δεξιά ουρά που πήγαινε ευθεία. Ένας διπλοπαρκάρει μπροστά μου, κόβοντας τελείως τη δεξιά λωρίδα και όσους ήθελαν να συνεχίσουν ευθεία. Κόρνα. Νευρικό χέρι του καθυστερημένου στο στυλ 'Τι θες;'.
Καταφέρνω και περνάω αριστερά για να τον παρακάμψω, κατεβάζω παράθυρο:- Τι κάνεις ρε ηλίθιε; του λέω. Έκλεισες το δρόμο!
Καλά σου είπε, στραβός είσαι;
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
...
Ήσουνα καλός στην έκθεση εσύ ε;
Μακάρι να μπορούσα και εγώ να εκφραστώ γραπτά με τέτοιο τρόπο.
Στις πανελλήνιες πήρα 14,7..Kαι τι σχέση έχουν οι πανελλήνιες με τη δυνατότητα έκφρασης μέσω του γραπτού λόγου?
Εγώ είχα πάρει 10,5 και είμαι υπερήφανος γι' αυτό. -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
...
Ήσουνα καλός στην έκθεση εσύ ε;
Μακάρι να μπορούσα και εγώ να εκφραστώ γραπτά με τέτοιο τρόπο.
Στις πανελλήνιες πήρα 14,7..Kαι τι σχέση έχουν οι πανελλήνιες με τη δυνατότητα έκφρασης μέσω του γραπτού λόγου?
Εγώ είχα πάρει 10,5 και είμαι υπερήφανος γι' αυτό.Όσο να'ναι σου μένουν κάποια θεωρητικά πράγματα σχετικά με την γραπτή έκφραση ιδεών.
-
Γιατί πιστεύεις ότι ξέρουν να διορθώνουν οι φιλόλογοι
Οι μισοί είναι τραγικά άσχετοι -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Καλά σου είπε, στραβός είσαι;
+1
Μα και εσύ...
-
Aπό τότε που εφευρέθηκε το αλάρμ χάθηκε το φιλότιμο
-
Κωνσταντίνε περαστικά. Τουλάχιστον χαίρομαι για τον τρόπο που το αντιμετωπίζεις!
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Aπό τότε που εφευρέθηκε το αλάρμ χάθηκε το φιλότιμοΚαι η πλακα ειναι οτι τα Alarm ΔΕΝ εχουν κατασκευαστει για ''προσεχως παρκαρω'', αλλα για αυτο ακριβως που λεει και η λεξη, σε περιπτωση αναγκης δηλαδη(μεταφορα σε νοσοκομειο π.χ.)
Κανονικα χρησιμοποιουμε τα φλας, αναλογα με ποιο μερος του δρομου θα σταματησουμε -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Aπό τότε που εφευρέθηκε το αλάρμ χάθηκε το φιλότιμοΤότε μάλλον το αλάρμ αντικατέστησε τη συγνώμη.
Και η πλακα ειναι οτι τα Alarm ΔΕΝ εχουν κατασκευαστει για ''προσεχως παρκαρω'', αλλα για αυτο ακριβως που λεει και η λεξη, σε περιπτωση αναγκης δηλαδη(μεταφορα σε νοσοκομειο π.χ.)
Κανονικα χρησιμοποιουμε τα φλας, αναλογα με ποιο μερος του δρομου θα σταματησουμεΣωστά, αλλά για επιχείρησε να το κάνεις αυτό στη χώρα μας. Το τι θα ακούσεις, μόλις γλυτώσεις το ακούμπισμα, δε λέγεται.
Συγγενής μου, μόνιμος κάτοικος Βελγίου, όταν το έκανε αυτό σε κάποιο ταξίδι του στα πάτρια εδάφη, κόντεψε η ΒΧ που οδηγούσε να γίνει ΑΧ από αυτόν που τον ακολουθούσε συν τα 'Γαλλικά' σε άπταιστα Ελληνικά που ακολούθησαν.Εδώ είναι Ελλάδα. Δημιουργούμε δικούς μας κανόνες.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Εδώ είναι Ελλάδα. Δημιουργούμε δικούς μας κανόνες.
Aυτο ακριβως, ποιος χρειαζεται τα fucking manuals?
Η ενεργεια του να βγαζεις φλας, δινει το αλλοθι για τα παντα, ακομα και εκτος οδηγησης
Παντως για να καταλαβουμε την παιδεια του Ελληνα στην οδηγηση, αρκει να δουμε την παιδεια που εχει ακομα και στο περπατημα
Καθε φορα που περπαταω σε πολυσυχναστο δρομο, θα πρεπει να φοραω εξαρτηση Rugby, μιας και ολοι πεφτουν επανω στον αλλο -
Χαζευα απο το μπαλκονι το δρομο και βλεπω μια κοπελιτσα με μια σακουλα σκουπιδια στο χερι να πηγαινει προς το καδο, επειδη ομως ο καδος ηταν κλειστος τα πεταξε εξω!!
δεν ειμαι οφ τοπικ, ανεφερα τη λεξη δρομο!
-
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Χαζευα απο το μπαλκονι το δρομο και βλεπω μια κοπελιτσα με μια σακουλα σκουπιδια στο χερι να πηγαινει προς το καδο, επειδη ομως ο καδος ηταν κλειστος τα πεταξε εξω!!δεν ειμαι οφ τοπικ, ανεφερα τη λεξη δρομο!
ένα μπουγέλο δεν είχες
'Συγγνώμη κοπελιά, μου πεσε'
-
Χαζευα απο το μπαλκονι το δρομο και βλεπω μια κοπελιτσα με μια σακουλα σκουπιδια στο χερι να πηγαινει προς το καδο, επειδη ομως ο καδος ηταν κλειστος τα πεταξε εξω!!δεν ειμαι οφ τοπικ, ανεφερα τη λεξη δρομο!
Τα πέταξε έξω;
Επειδή ο κάδος ήταν γεμάτος;;
Και δε μας φώναζες και μας να δούμε θέαμα;Δε παίζει, πρέπει να βρώ γκόμενα..
-
Επειδή ήταν κλειστός.
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Χαζευα απο το μπαλκονι το δρομο και βλεπω μια κοπελιτσα με μια σακουλα σκουπιδια στο χερι να πηγαινει προς το καδο, επειδη ομως ο καδος ηταν κλειστος τα πεταξε εξω!!
Τα πέταξε έξω;
Οχι επειδη ηταν γεματος, αυτο θα το δεχομουν γιατι αν εχεις ετοιμαστει να βγεις και ο καδος ειναι γεματος και δεν εχει αλλο κοντα ειναι λιγο μλκια να γυρισεις στο σπιτι να τα αφησεις παλι.
**
ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΟΥ ** Εψαξε για λιγη ωρα να βρει 'ποδαρακι' που σηκωνει αυτοματα το καπακι και επειδη δεν εχει σιγα μη λερωνε τα χερακια της, αλλωστε προτιμα να τα λερωσει με 'κρεας' λιγο αργοτερα -
Ένας πιτσιρικάς σήμερα με κίτρινο Suzuli Wagon R έκανε πολύ μεγάλη μ@λ@κί@ και παραλίγο να τσακιστούμε. Φτάνω σε κομβικό σημείο που διακλαδώνονται 3 διαφορετικές κατευθύνσεις, ανάβω φλας για αριστερά και ελέγχω πάνω-κάτω τους κάθετους δρόμους επιβραδύνοντας χαλαρά. Στο μεταξύ ο τυπάκος από πίσω φαίνεται ήθελε να το παίξει κορώνα γράμματα και να περάσει φέτες από τη διασταύρωση οπότε αντί να επιβραδύνει μένοντας πίσω μου στη σειρά, βγαίνει στην αντίθετη κατεύθυνση και έρχεται με τα όσα (σίγουρα 60+χλμ) στρίβοντας κι αυτός αριστερά όπως θα πήγαινα κ εγώ. Τελευταία στιγμή γυρίζω το κεφάλι μου και είδα το καπώ του να ξεπροβάλει στο μισό μέτρο μπροστά μου, ευτυχώς βύθισα το φρένο αλλιώς θα είχαμε γίνει κουβάρι αφού θα τον χτύπαγα κάθετα με καμιά 40άρα χλμ στην πόρτα του οδηγού. Ο βλαμένος ούτε που πήρε χαμπάρι τι έγινε, θα ένιωθε ότι μπήκε με γραμμές και γ@μησε φάρες στη στροφή περνώντας πρώτος.
Παρακάτω που πήγα να του μιλήσω για τη μ@λ@κί@ του σταματώντας δίπλα του άφηνε φρένο να τσουλήσει για να μην έρθουμε δίπλα Απίστευτος -
Τα πέταξε έξω;
Οχι επειδη ηταν γεματος, αυτο θα το δεχομουν γιατι αν εχεις ετοιμαστει να βγεις και ο καδος ειναι γεματος και δεν εχει αλλο κοντα ειναι λιγο μλκια να γυρισεις στο σπιτι να τα αφησεις παλι.
**
ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΟΥ ** Εψαξε για λιγη ωρα να βρει 'ποδαρακι' που σηκωνει αυτοματα το καπακι και επειδη δεν εχει σιγα μη λερωνε τα χερακια της, αλλωστε προτιμα να τα λερωσει με 'κρεας' λιγο αργοτεραΚαλά, δε συννενοηθήκαμε, υπονόησα και καλά οτι τα πέταξε έξω, όχι τα σκουπίδια, τα βυζιά της
Δε πειράζει, ούτως η άλλως σκατά το'κανα
Δε κατάλαβα κιόλας οτι ο κάδος ήταν απλά κλειστός -
Εψαξε για λιγη ωρα να βρει 'ποδαρακι' που σηκωνει αυτοματα το καπακι και επειδη δεν εχει σιγα μη λερωνε τα χερακια της, αλλωστε προτιμα να τα λερωσει με 'κρεας' λιγο αργοτεραΚαι εμείς το προτιμάμε.....
Άλλωστε ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα καλομαγειρεμένο γιουβέτσι...
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............