-
Πάρτε μια 'ιδέα' του πως θα είναι ο αντικαταστάτης του Xsara.
http://www.autotriti.gr/jpg/AUTOTRITI/3 ... .02.c4.jpg
Μάλιστα η φωτογραφία πρέπει να μας δίνει και καλή εντύπωση μιας και αυτό που δείχνει θα είναι ο αντικαταστάτης του Xsara WRC.
Τέλος πάντων, ελπίζω (αν και δεν το βλέπω, μακάρι να βγω ψεύτης) το C4 να είναι μια πραγματική Citroen και όχι το 307 σε έκδοση Citroen.
Τουλάχιστον ας κάνουν μια υπέρβαση στο design, τόσο δύσκολο είναι ? -
Μάλιστα η φωτογραφία πρέπει να μας δίνει και καλή εντύπωση μιας και αυτό που δείχνει θα είναι ο αντικαταστάτης του Xsara WRC.
Τέλος πάντων, ελπίζω (αν και δεν το βλέπω, μακάρι να βγω ψεύτης) το C4 να είναι μια πραγματική Citroen και όχι το 307 σε έκδοση Citroen.
Όταν είχαν παρουσιάσει το C2 Concept το είχαν δείξει στην 'αγωνιστική' έκδοση. Κάτι τέτοιο είναι και αυτό, πράγματι πρόκειται για την επερχόμενη C4.
Μου αρέσει το σχήμα και μοιάζει κλασσικό Citroen. Πιστεύω ότι το πολιτικό αυτοκίνητο θα είναι πολύ καλύτερο από την Xsara και στο αγωνιστικό θα βρουν πάλι οι Γάλλοι τις λύσεις για να το κάνουν το καλύτερο. Τι τα θέλετε, είναι επαγγελματίες οι άνθρωποι, δεν είναι τυχαίο που ο ίδιος όμιλος μονοπωλεί το WRC τόσα χρόνια.
-
μακαρι η σιτροεν να φανει εξυπνη να εκμεταλευτει τα του WRC και να δουμε καμια ειδικη εκδοση (οχι απαραιτητα 4χ4) αλλα κατι παρομοιο με την φωτο
-
Το αγωνιστικο format δε μου λεει τιποτα για τη road εκδοση, όσες φωτο εχω δει της τελευταιας με απογοητευσαν.
-
δεν φαινεται και πολυ στην φωτο αυτή. παντως το μπροστινο μέρος καλο φαίνεται.. λιγο τα φωτιστικα σωματα με χαλαν... ποτε θα ερθει στην ελλαδα και τιμη για ποσα κυβικα ξερουμε?
-
Ο χρήστης Vasilios έγραψε:
δεν είναι τυχαίο που ο ίδιος όμιλος μονοπωλεί το WRC τόσα χρόνια.Αρχηγού απόντως....
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αρχηγού απόντως....
Σωστά... αφού λείπει η... Audi! (γεια σου ρε Μάκη!!! )
-
Ο χρήστης Vasilios έγραψε:
Αρχηγού απόντως....
Σωστά... αφού λείπει η... Audi! (γεια σου ρε Μάκη!!! )
Πας να κάνεις πλάκα, αλλά δυστυχώς για τον όμιλο VAG είχε εκπροσωπο μέχρι πέρσι την Skoda αλλά έτρωγε πολύ ξύλο και αποσύρθηκε. Θα την δούμε όμως στο Ακρόπολις αν έχει βελτιωθεί καθόλου.
Δυστυχώς (ξανα) για τους λοιπούς τα ρεκόρ της Lancia δεν θα καταριθφουν ποτέ!!!Sorry για το άσχετο ποστ. Όποιος θέλει συζήτηση για το θέμα, ας έρθει στο 8ο όροφο...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Πας να κάνεις πλάκα, αλλά δυστυχώς για τον όμιλο VAG είχε εκπροσωπο μέχρι πέρσι την Skoda αλλά έτρωγε πολύ ξύλο και αποσύρθηκε. Θα την δούμε όμως στο Ακρόπολις αν έχει βελτιωθεί καθόλου.
Δυστυχώς (ξανα) για τους λοιπούς τα ρεκόρ της Lancia δεν θα καταριθφουν ποτέ!!!Κρίμα για τη Skoda, το παλιότερο μεγάλο εργοστάσιο της Ευρώπης...
Ελπίζω ειλικρινά να τα πάνε καλά φέτος και του χρόνου να έχουν πλήρη εμπλοκή.
Το καρα-κουφό που διάβασα είναι ότι, λέει, η Audi αποχώρησε από το WRC λόγω... ευαισθησιών για την προστασία του περιβάλλοντος!!!
-
πραγματικα πολυ ομορφο ,παντως τι νεα μοδα ειναι αυτη ολα τα psa να παρουσιαζουν πρωτα τις αγωνιστικες εκδοσεις ?
-
Ο χρήστης jimded έγραψε:
πραγματικα πολυ ομορφο ,παντως τι νεα μοδα ειναι αυτη ολα τα psa να παρουσιαζουν πρωτα τις αγωνιστικες εκδοσεις ?Mallon gia na mas anoigoun thn ore3h
-
Iδέα μου είναι ή η οροφή είναι γυάλινη?
-
Δεν ειναι ιδεα σου
-
μια εκδοχή της πολιτικής έκδοσης
http://www.hazomet.com/Citroen_C4_Berline.jpg
pas mal!!! -
Ο χρήστης balo έγραψε:
μια εκδοχή της πολιτικής έκδοσης
http://www.hazomet.com/Citroen_C4_Berline.jpg
pas mal!!!μπλιαχ..
δεν μου αρεσει καθόλου... εσεις τι λετε?
-
Νομίζω πως δε μου αρέσει πολύ το a la C3 προφίλ με την οροφή-αψίδα (που συνήθως συνεπάγεται και ελάχιστο ύψος για τα κεφάλια των πίσω) και το έντονο κόψιμο των γυάλινων επιφανειών στο πίσω μέρος ... Αλλά μπορεί και να το συνηθίσω...
Ειλικρινά όμως με έχει μπερδέψει!
-
Ο χρήστης scientist έγραψε:
Τουλάχιστον ας κάνουν μια υπέρβαση στο design, τόσο δύσκολο είναι ?[list:3gtctin5]Το αυτοκινητο παιδες ειναι αντε γεια.Ειδικα η αγωνιστικη εκδοση ειναι ονειρο.Μη ξεχναμε ομως (ως προς το σχολιο του scientist) οτι η citroen επιβιωσε χαρη στην τεχνολογια και την αξιπιστια της peugeot.Ουσιαστικα ολα τα μοντελα της citroen ειναι πλεον peugeot εκτος απ αυτα που εξοπλιζονται με την υδροπνευματικη η οποια ειναι και το μοναδικο τεχνολογικο προιον που εμεινε απ την ιστορια της citroen. αληθεια παντως ειναι οτι οι Γαλλοι της peugeot εχουν αγριεψει για τα καλα.Λετε το Golf να την 'βρει' απ την peugeot? [/list:u:3gtctin5]
-
Σε τι χρονικό ορίζοντα το εννοείς αυτό G60;
Μια "ιδέα" απο το νέο CITROEN C4