-
Μόνο με αναρρωτική μπορείς να τα γλιτώσεις. Εγώ που είχα φύγει (για λιγότερο από 24 ώρες και σε πενθήμερη άσκηση) με δήλωναν παρόντα.
Αναρρωτική θέλει γιατρό--->παραπεμπτικό για νοσοκομείο--->νοσοκομείο--->εισαγωγή και μετά αν θέλει ο ντόχτορ άδεια. Να ξέρεις πάντως, τηλέφωνο ή αρρώστια μην τα αργήσεις πολύ στις τελευταίες μέρες, γιατί πέφτει διαταγή να επιστρέφουν και να μη φεύγει κανείς 2-3 ημέρες πριν.
Αν πάρεις άδεια πριν την άσκηση και παρατείνεις με αναρρωτική θα πρέπει να περάσεις από το φρουραρχείο.
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
αν είσαι άνω των 35 ετών, μπορείς να πας μονο 40 μερες ως βασική εκπαίδευση και την υπόλοιπη θητεία να την εξαγοράσεις?
ναι, κάτι τέτοιο συμβαίνει.
όμως το δύσκολο είναι να πάρεις αναβολή μέχρι τα 35 σου...Mπα...αν είσαι Αντώνης Ρέμος δεν είναι δύσκολο.
Αν είμαι Αντώνης Ρέμος
-κυκλοφορώ με Ferrari
-πηδιεμαι απ τονχρόνο για να γράψω εδώ μέσα που θα βρω;;;;
-
Ερώτηση: Εγώ που μπήκα 13, απολύομαι 13 ή 12; Εννοώ πότε πάω για το χαρτί...
-
Αεροπορία είπαμε ε;
13 το παίρνεις και ας έκανες και μια μέρα παραπάνω, στις 29 Φεβρουαρίου πέρσι. Αν πήγες δηλαδή...
-
13 πρωί
-
Ο χρήστης car_crazy έγραψε:
Είναι εφικτό να πάρει κάποιος άδεια την περιοδο που γίνονται σκηνάκια??
Υποτίθεται ότι δεν γίνεται αλλά ίσως με το κατάλληλο τηλέφωνο?
Η άλλη λύση είναι η αναρωτική. Για να την πάρεις πας στο τοπικό στρατιωτικό νοσοκομείο και σε στέλνουν 401 ή από εκεί απευθείας??Στο στρατό όλα γίνονται! Και με πολλούς τρόπους βέβαια
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Μόνο με αναρρωτική μπορείς να τα γλιτώσεις. Εγώ που είχα φύγει (για λιγότερο από 24 ώρες και σε πενθήμερη άσκηση) με δήλωναν παρόντα.τελικα μονο εγω εκανα οτι ηθελα..
car crazy αρκετα δυσκολο χωρις αναρρωτικη...εως χλωμοτατο
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
πού μπαίνεις;; (βαριέμαι να ψάχνω πίσω να δω τα παλιά ποστ... )
Στα κομμάντα.
Άρτα, υγειονομικό.Αντε βρε καλα να περνας,ολα μια ιδεα ειναι!!Καλος πολιτης !!!!!!
αν είσαι άνω των 35 ετών, μπορείς να πας μονο 40 μερες ως βασική εκπαίδευση και την υπόλοιπη θητεία να την εξαγοράσεις?
ναι, κάτι τέτοιο συμβαίνει.
όμως το δύσκολο είναι να πάρεις αναβολή μέχρι τα 35 σου...Mπα...αν είσαι Αντώνης Ρέμος δεν είναι δύσκολο.
Αν είμαι Αντώνης Ρέμος
-κυκλοφορώ με Ferrari
-πηδάω τη Μακρυτέτοιαχρόνο για να γράψω εδώ μέσα που θα βρω;;;;
Οταν ηταν εδω κυκλοφορουσε με ασημι λαντ ροβερ σπορτκατι,τον ειχα πετυχει μια δυο φορες εξω απο την λεσχη Αξ/κων.
-
μάλλον το Range Rover Sport HST εννοείς
-
Ναι,ενα τετοιο ηταν .
-
Του είχε κάνει θεϊκή παρουσίαση ο Clarkson σε ένα πεδίο μάχης που το 'κυνηγούσε' ένα tanks για να το lockάρει.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ναι,ενα τετοιο ηταν .ρε μην είχε ειδικότητα οδηγού και ήταν καναδέζα αυτό που είδες;;;
μπορεί να χε βγεί για τα...όνια!
-
-
Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση?????
Ποσοι μηνεσ ειναι η θητεια στο πολεμικο ναυτικο???? -
Ο χρήστης Bajazzo έγραψε:
Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση?????
Ποσοι μηνεσ ειναι η θητεια στο πολεμικο ναυτικο????νομίζω πως πλέον δεν μπαίνει άλλη σειρά. τελειώνει από τον μάρτιο.
-
Κοιτα εγω μπενω το μα'ι'ο στο πολεμικο ναυτικο και ρωταω ποσους μηνεσ θα κανω??
Αυτο εννοω με το ποσους μηνες ειναι η θητεια!!! -
εσύ μάλλον θα κάνεις 12 τότε. η μείωση είναι για σξ. αλλά ας απαντήσει και κάποιος άλλος.
-
Η οικογενεια μου ειναι τριτεκνη παιζει κανα ρολο???
-
δεν ξέρω να σου πω. θα σε γελάσω.
υπάρχει ένα site με στρατιωτικά θέματα. http://www.ellinikos-stratos.com/forum/εκεί ίσως σε βοηθήσουν περισσότερο
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
εσύ μάλλον θα κάνεις 12 τότε. η μείωση είναι για σξ. αλλά ας απαντήσει και κάποιος άλλος.πότε μειώθηκε στον ΣΞ ;
Περί Θητείας [#2]