Καλησπέρα,
Η τιμή του ΣΑΡΑΚΑΚΗ αν είναι μόνο 232 + ΦΠΑ = 276 είναι πολύ καλή...
Δεν ξέρω βέβαια τα τεχνικά χαρακτηριστικά (αν παίζει DivX αρχεία, πράγμα που πολύ αμφιβάλλω) κλπ, αλλά συγκρινόμενα με τις λύσεις της αγοράς είναι καλή τιμή.
Ρίξτε μια ματιά:
http://www.kalogeropoulos.gr/ProductList.asp?ITMID=5054
Βέβαια, όσοι θέλουν να βάλουν θα πρέπει να το σκεφτούν πολύ καλά. Γιατί; Μα θα το κάνουν όσοι έχουν παιδιά, κυρίως, και θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για ...καθάρισμα
Εμένα η μεγάλη κόρη (4.5 ετών) ανακατεύεται και στην ...ευθεία και, χωρίς πλάκα, ένας λόγος (...όχι ιδιαίτερα σημαντικός πάντως!!!) που το πήρα πήρα με δέρμα ήταν και αυτός!!! (τό έχω βιώσει δυστυχώς...αλλά σε 3 λεπτά μετά το ...συμβάν, καθαρίσαμε και συνεχίσαμε το ταξίδι )
(Για να σοβαρευτούμε ο λόγος που το πήρα με δέρμα ήταν το ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ CVT).
Όσον αφορά τους χάρτες, όντως το C-Crosser αλλά και το 4007 έχουν το ίδιο σύστημα (Έχουν αφαιρέσει το λογότυπο Mitsubishi Multi Communication System!!!), άρα τα πάντα είναι ίδια, ακόμα και οι χάρτες...
Αλλά, θεωρητικά μπορούν να μπουν και στο MMCS του Outlander, Pajero ή Lancer αλλά δεν ξέρω τι παίζει με το update key που θεωρητικά δίνεται με το dvd των χαρτών και μπαίνει στην υποδοχή μπροστά για να εξασφαλίσει την αυθεντικότητα και μοναδικότητα...
Αλλά όπως είπα και σε προηγούμενο post χθες, περιμένω την απάντηση της MITSUBISHI EUROPE και κατόπιν θα πράξουμε ανάλογα (να δοκιμάσουμε αυτό που λέει ο dkastani)
Ασχετο και θα γίνω ρεζίλι που θα το πώ, αλλά... το λέω:
Δεν το ήξερα αλλά... το έμαθα: Το Outlander έχει ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΙΣΩ ΠΡΟΒΟΛΕΑ ΟΜΙΧΛΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ.
Γυρνώντας από τις διακοπές των Χριστουγγένων και κάνοντας μια στάση να ...καθαρίσουμε (σωστά μαντέψατε!!!, βλέπε παραπάνω), μου λέει η γυναίκα μου ότι δεν δουλεύει το πίσω δεξί φως ομίχλης. Φτάνοντας σπίτι και βλέποντας το manual(αποφάσισα να βρώ μόνος μου τι λάμπα παιρνει να την αλλάξω, διαπίστωσα ότι έχει μόνο ένα πίσω στη πλευρά του οδηγού). Είχα παρασυρθεί από το παλιό μου αυτοκίνητο που είχε δύο...
Ευχαριστώ