-
Γεια Χαρά σε όλους παιδιά..!!!!
Είμαι ο Ζήσης, είμαι 17 χρονών, κι επιτέλους γράφτηκα και στο φόρουμ σας.!
Έχω μια ιδέα λίγο ενδιαφέρουσα και δεν ξέρω σε ποιά ενότητα να την αναπτύξω.!!Το θέμα της θα είναι η Κίνηση με νερό.! Έχω συγκεντρώσει αρκετό υλικό σχετικά, έχω προχωρήσει κατασκευαστικά σε κάποιο στάδιο, και θαρρώ πως μπορείτε να με βοηθήσετε..!!
Σε ποια ενότητα πρέπει να πάω?Ευχαριστώ πολύ..!!
-
Καλώς ήρθες Ζήση! Στα τεχνικά θέματα, δηλαδή εδώ: http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewforum.php?f=6
-
Καλως ορισατε ολοι
-
Καλώς ήρθες Ζήση και καλή διαμονή
-
Καλησπέρα σε όλη την παρέα.
Είμαι κάτοχος ενός Ford C-Max 2.0 TDCi εδώ και 3 χρόνια!
Ελπίζω να ''βάλω'' το δικό μου ''λιθαράκι'' στο οικοδόμημα που λέγεται 4Tforum κι εύχομαι πολλά απροβλημάτιστα κι ασφαλή χλμ σε όλους!!!
Καλώς σας βρήκα λοιπόν... -
Χαιρετώ και γώ το forum. κάτοχος CITROEN C 4 GRAND PICASSO 1.8 LIMITED
Ασφαλή χιλιόμετρα σε όλους
-
Χαιρετώ όλο το forum.
Λέγομαι Χρήστος (27 ετών), web designer στο επάγγελμα και κάτοχος Astra GTC 1.6TΠαρ'ότι σας παρακαλουθώ εδώ και 2-3 χρόνια , σήμερα πήρα την απόφαση να συμμετέχω κι εγώ στις κουβέντες σας. Ελπίζω να τα λέμε καθημερινά.
Καλη συνέχεια σε όλους!
-
Καλώς ορίσατε!!
-
Kαλησπερα σε ολα τα παιδια του forum!Ειμαι ο Νικος και κατοχος ενος fiat panda 100hp και γενικα Ιταλοφιλος!Καλως σας βρηκα!
-
-
Παιδιά, καλώς ήρθατε
-
Καλωσορίζουμε το νεότερο μέλος του φόρουμ dliakopoulos
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Καλωσορίζουμε το νεότερο μέλος του φόρουμ dliakopoulosκαλως σας βρηκα
-
Καλημέρα. Είμαι ο Μάνος και οδηγώ ένα Yaris TS 1.5 Mk1.
Χαίρομαι πολύ, που έγινα μέλος του μεγαλύτερου αυτοκινητιστικού forum στην Ελλάδα. -
Καλωσήρθες Μάνο!
Χαιρόμαστε κι εμείς που μπήκες στην παρέα μας. -
Καλημερα στα παιδια μολις ανακαλυψα το φορουμ κ ειπα να μπω στο γωνια μαγαζι....
-
Καλησπερα απο τον ομορφο βολος !!Ειμαι και εγω ενας απο αυτους που τωρα ανακαλειπτουν το ιντερνετ και τα φορουμ....
-
Καλώς ήρθατε και οι δυο σας
-
Καλησπερα σε ολους,
παρακολουθω καιρο το φορουμ, μιας και το βρισκω ιδιαιτερα ενδιαφερον και αποφασισα να μπω και γω ενεργα στην παρεα σας,
ειμαι 33, απο Μυτιληνη, κατοχος ενος σεατ ιμπιζα 1,4 του 2003 και ετοιμαζομαι για αγορα καινουριου...
Αλεξανδρος. -
Χαίρεται!
Ρώτα όποιον θέλεις για καινούριο εδώ μέσα, αλλά μην ακούς τον Πάσχο γιατί του αρέσουν τα ιταλικά
Νέα Μέλη - Καλωσήρθατε!