Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Οι δικές μου καλώς θυμάσαι ότι είναι 18' και ότι του RS4 τις δίνει σε 19.
Επιπλέον καθώς θυμάσαι ότι 'καμπουριάζουν' προς τα έξω και ξανά προς τα μέσα καθώς οι ακτίνες ξεκινούν από το κέντρο της ζάντας και πλησιάζουν προς την άκρη (άντε να το περιγράψεις αυτό τώρα ελπίζω να έγινα κατανοητός)
ναι κι εγω πριν αναρωτιομουν αν εγινα κατανοητος με τη περιγραφη δημοτικου που εκανα
τεσπα αφου καταλαβαινουμε και οι 2 παλι καλα
Εντελώς πληροφοριακά οι δικές μου είναι εργοστασιακές ζάντες, δηλαδή έτσι ήρθε το αμάξι απ'έξω, οπότε δεν ξέρω βάρη κτλ.Αν τις έβαζα εδώ (βέβαια ζητούσαν 3500€ ), θα τις ζύγιζα πριν για να ξέρω τουλάχιστον αν αύξησα το βάρος των τροχών ή όχι.
το δικο μου ηταν ετοιμοπαραδοτο και με τις τυπικες ζαντες του s3 επανω, καποια ερχονται απο το εργοστασιο με τις δικες σου αλλα δεν εχω ρωτησει αν χρεωνονται και ποσο..
οταν ρωτησα να μου βαλουν τις δικες σου μου ειπαν 4Κ,τα οποια δε θεωρησα οτι αξιζουν(η μλκια ειναι οτι θα μπορουσαν να κρατησουν τα ζαντολαστιχα μου και να τα πουλησουν ως αμεταχειριστα ανταλλακτικα,αλλα δεν ηθελαν )
παντως και αυτη που εχει επανω μου αρεσει να σου πω τη αληθεια και μου αρεσει που τη βλεπω (κυριως) πανω στο δικο μου μοντελο μονο.απλα με παραξενεψες που μιλησες για μειωμενο βαρος..
θα κοιταξω αν μπορω να μαθω κατι