-
Συνήθως παίζουν περιορισμοί σε ακυρώσεις/αλλαγές.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Για ζυρίχη ξέρω ότι δεν παίζει τπτ άλλο εκτός απο swiss air που σου πιάνει τον κ@λο...
ναι, αλλά έχει τα καλύτερα σοκολατάκια
-
η swiss αυτό τον καιρό έχει προσφορές.
-
H Swiss μια χαρά νορμάλ τιμές έχει
-
Και μια χαρά σοκολατάκια. Μήπως να ανοίξουμε ένα θέμα στον Αντίλογο; Είμαι σίγουρος απολύτως ότι θα υπάρξουν τεκμηριωμένες απόψεις για τα σοκολατάκια στο αεροπλάνο, και θα εμφανιστούν και χομπίστες, συνδρομητές του 'Chocolate on Air' κλπ.
-
O corsair πάντως είναι συνδρομητής στο 'pyjamas on air'
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
H Swiss μια χαρά νορμάλ τιμές έχεικοντά 400 που πλήρωσε φίλος για χριστούγεννα δεν το λές νορμάλ τιμές
Σπάνια βρίσκεις κοντά στο 300αρι, μόνο αν τα κλείσεις πολύ πριν και όχι σε ψηλη περίοδο
Εδιτ
πχ πτήση 27 Μάρτη, Παρασκευη και γυρισμός 31 μέρα Τρίτη 320€
-
ΟΑ για Βερολινο, αναχωρηση Παρασκευη 13/2, επιστροφη Δευτερα 16/2: €282
Easy Jet για τις ιδιες ημερομηνιες: €216
Δεν εχω ταξιδεψει ποτε με easy jet και μου ειπαν οτι σε σχεση με ΟΑ ειναι μπο#$%λο + κατι θεματακια με τις αποσκευες... Να προτιμησω ΟΑ;
Κανα καλο ξενοδοχειο στο κεντρο του Βερολινου ξερουμε; -
με easyjet ειχα ταξιδεψει πριν 2 χρονια για Ιταλια.. Θεμα με τις αποσκευες δεν θυμαμαι να ειχα αντιμετωπισει.. το ασχημο ειναι οτι δεν σερβιρουν τιποτα και δεν υπαρχουν θεσεις.. οποιος προλαβει!
αρα, υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα, να χασεις το κορμι, πατριωτη! -
Μου ειπαν οτι εκτος που μπορει να τις χασουν εχουν ενα νταβατζηλικι με τα κιλα που μπορεις να κουβαλησεις και κατι κρυφες χρεωσεις
Επισης αυτο που ειπες για τις θεσεις και οτι δε σερβιρουν ουτε καφε
Μαλλον ειμαι πολυ large στα ταξιδια και δεν εχω ταξιδεψει με τετοιες low cost για να ξερω Ειναι το γνωστο θεματακι των αριστερων
Συμφορουμιτες πειτε κανα καλο ξενοδοχειο -
Εγώ είχα μείνει Hilton : φτηνό και καλό...Και έκανα μπάνιο στη θερμαινόμενη πισίνα του ξενοδοχείου μες τα χριστούγεννα, αλλά αναγκάστηκα να πάω να αγοράσω μαγιώ
Επειδή εσύ όμως είσαι πολύ αριστερός θα σου πρότεινα το Hotel Adlon Kempinski Berlin!!
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
ΟΑ για Βερολινο, αναχωρηση Παρασκευη 13/2, επιστροφη Δευτερα 16/2: €282
Easy Jet για τις ιδιες ημερομηνιες: €216
Δεν εχω ταξιδεψει ποτε με easy jet και μου ειπαν οτι σε σχεση με ΟΑ ειναι μπο#$%λο + κατι θεματακια με τις αποσκευες... Να προτιμησω ΟΑ;
Κανα καλο ξενοδοχειο στο κεντρο του Βερολινου ξερουμε;πάνε με OA καλύτερα. είναι πιο large στις αποσκευές, μιλώ εκ πείρας...
Εκ των ουκ άνευ είναι ο ζωολογικός κήπος...
Και εγώ, θα συμφωνήσω με κουτσάν, χίλτον θα πρότεινα. Είναι σταθερή αξία και τα χρήματά τους δεν είναι τραγικά πολλά. Στο Χίλτον μια φορά μου έκαναν το εξής: Πλήρωσα μέσω ίντερνετ ένα Α ποσό για δωμάτιο (χωρίες τρελές πολυτέλειες) και όταν πήγα εκεί, επειδή ήταν ελεύθερα πολλά δωμάτια, μου προσέφεραν οι ίδιοι δωρεάν αναβάθμιση σε υψηλότερη κατηγορία (πχ με θέα καλύτερη, ίντερνετ). Μπορείς να κλείσεις μέσω ίντερνετ. Δεν ξέρω αν έχει Mercury στο Βερολίνο και αν ναι, που βρίσκεται. Ψάξε και σε αυτά. Σχετικά καλή εξυπηρέτηση στο Άμστερνταμ, με απίστευτο πρωϊνό (παίζει να έτρωγα κάθε πρωί από 4-5 κρουασάν με ζαμπόν-σαλάμια-κασέρια, κτλ) -
koutsan
Να σου πω την αληθεια θα ηθελα να δικαιωσω τη φημη μου, αλλα €311 τη βραδια μου πεφτουν κομματακι πολλα Με κινδυνο να χαρακτηριστω τσιπης κλπ θα προτιμουσα κατι με κανα κατοσταρικοPeter Pan
βλ. ανωτερω
Φτηνο δε θα το ελεγα -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
koutsan
Να σου πω την αληθεια θα ηθελα να δικαιωσω τη φημη μου, αλλα €311 τη βραδια μου πεφτουν κομματακι πολλα Με κινδυνο να χαρακτηριστω τσιπης κλπ θα προτιμουσα κατι με κανα κατοσταρικοPeter Pan
βλ. ανωτερω
Φτηνο δε θα το ελεγαΕ παλιοκαρμοίρη, τότε γ@μ@ το, άμα είναι να είσαι γύφτος μην πας καθόλου
-
Asimov, 2 ατομα θα είστε?
https://secure.hilton.com/en/hi/res/cho ... rrency=EUR
από 225 ξεκινά.
από την άλλη, υπάρχει και η λύση του hostel, εφόσον θέλεις κάτι τόσο φθηνό. αλλά εκεί νομίζω πρέπει να είσαι νέος, αν και δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ο ίδιος για να σου πω με σιγουριά.
http://www.hostelbookers.com/hostels/germany/berlin/ -
Για τις ημερομηνιες που μ' ενδιαφερουν το φτηνοτερο που μου δινει ειναι €311....
koutsan
Το ξερω, σ' απογοητευσα Αλλα θα παρω το αιμα μου πισω γιατι διαβαζω οτι στον παχυλο μισθο μου (ως γνωστον εμεις στο δημοσιο ξεκιναμε απο €2000 ), θα παρω γενναια αυξηση γυρω στο 20ρικο και θα χτυπησω ενα hilton να βρισκεται -
Πάντως τα χριστούγεννα-πρωτοχρονιά του 2007-2008 έμενα με περίπου 150 ευρώ τη μέρα και μου κάνει εντύπωση που τώρα βλέπω στα 240 ευρώ τις τιμές
Στα 150 λοιπόν το θεωρούσα φτηνό, ιδίως αν σκεφτώ τι πλήρωνα σε διάφορα ελληνικά νησιά το καλοκαίρι για κάτι π@π@ριές άνευ προηγουμένου (ιδίως στους Παξούς θα τους θυμάμαι τους τύπους με τα 150 ευρώ που το κοτετσάκι τους το σέρβιραν για καλό ξενοδοχείο )
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Για τις ημερομηνιες που μ' ενδιαφερουν το φτηνοτερο που μου δινει ειναι €311....koutsan
Το ξερω, σ' απογοητευσα Αλλα θα παρω το αιμα μου πισω γιατι διαβαζω οτι στον παχυλο μισθο μου (ως γνωστον εμεις στο δημοσιο ξεκιναμε απο €2000 ), θα παρω γενναια αυξηση γυρω στο 20ρικο και θα χτυπησω ενα hilton να βρισκεταιasimov, για 13-16/2 δίνει 225 ευρώ και πάνω το δίκλινο. στο site του χίλτον.
http://www.hilton.com/en/hi/hotels/sear ... tid=278742 -
1 adult μου λεει το link...
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Πάντως τα χριστούγεννα-πρωτοχρονιά του 2007-2008 έμενα με περίπου 150 ευρώ τη μέρα και μου κάνει εντύπωση που τώρα βλέπω στα 240 ευρώ τις τιμέςΣτα 150 λοιπόν το θεωρούσα φτηνό, ιδίως αν σκεφτώ τι πλήρωνα σε διάφορα ελληνικά νησιά το καλοκαίρι για κάτι π@π@ριές άνευ προηγουμένου (ιδίως στους Παξούς θα τους θυμάμαι τους τύπους με τα 150 ευρώ που το κοτετσάκι τους το σέρβιραν για καλό ξενοδοχείο )
Εγώ ώς γνήσιος αριστερός, έμεινα σε Hostel (προφανώς στο ανατολικό που είναι και αυτό που αξίζει ) με 12 € τη βραδιά.
Ήταν να κάνουμε και surf couching με τη γκόμενα, αλλά τελικά το προτιμήσαμε για να μη είμαστε βάρος στα παιδιά που μας ξεναγήσανε
Asimov, αν θες να κοιτάξω τα κοιτάπια μου για τπτ underground μερη
Στα must το curry wurst στο Curry 36 και το μουσείο των πραγμάτων, για κάτι διαφορετικό
Είχα ανακαλύψει και τις φοιτητοπεριοχές και ήταν all the money (δεν ξέρω αν τους πέφτεις λίγο μεγάλος όμως για αυτά )
ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ