-
[list=]Να μου έλεγες μαύρο ή καφέ πάει στα κομμάτια αλλά γκρι ή σκούρο μπλε!! Αυτό δεν είναι βρόμα αυτό είναι όλο το χώμα του παρνασσού!! [/quote][/list]
Φίλε μου βράδυ το είδα και δεν ήταν καθαρό.Πάντως αν ήταν σκούρο γκρι δεν είχε καμία σχέση με αυτό που είδα στην αντιπροσωπεία!!!
-
Ο χρήστης tassos_th έγραψε:
Φίλε μου βράδυ το είδα και δεν ήταν καθαρό.Πάντως αν ήταν σκούρο γκρι δεν είχε καμία σχέση με αυτό που είδα στην αντιπροσωπεία!!!Όχι δεν το ρίχνω το φταίξιμο σε σένα, στο ρεμάλι που το έχει άπλυτο!!
Μην σκέφτεσαι γκρι, σκέψου ανθρακί. Θα μου πεις τι Γιάννης τι Γιαννάκης... Το γκρι είναι πιο ωμό χρώμα, το ανθρακί αν και σκούρο παίζει μαζί σου. Είναι μία ιδέα πριν το μαύρο. Όταν είδα αυτό το χρώμα από κοντά και όπως το χάζευα από μπροστά με την μαύρη μάσκα του έπεσα από τα σύννεφα, δεν το περίμενα(τόσο όμοφο). -
Το έχει σε μια αγγελία στο car.gr σε ανθρακί και είναι απίστευτο.Δεν ξέρω αν θα είναι έτσι και στην πραγματικότητα.Πάντως αν και το έχω ξαναπει επειδή ήμουν μεταξύ ασπρου και ανθρακίόταν είδα το συγκεκριμένο φοβήθηκα μήπως έκανα λάθος επιλογή!!!!!
-
Εχω ξεχασει να σας πω πως οταν ειδα στη Μαντρα της Κοσμοκαρ το πρασινο,ειδα και ενα ασπρο Με ηλιοροφη Και Ιντερλαγκος...οποτε σιγουρα εχουν κατασκευαστει μερικα με αυτα τα εξτρα,τωρα δεν ξερω απο ποτε ηταν οι παραγγελιες...
-
Ο χρήστης tassos_th έγραψε:
Το έχει σε μια αγγελία στο car.gr σε ανθρακί και είναι απίστευτο.Δεν ξέρω αν θα είναι έτσι και στην πραγματικότητα.Πάντως αν και το έχω ξαναπει επειδή ήμουν μεταξύ ασπρου και ανθρακίόταν είδα το συγκεκριμένο φοβήθηκα μήπως έκανα λάθος επιλογή!!!!!Ετσι ειναι και στην πραγματικοτητα. Υπαρχει σε εκθεση λιγο πριν τον σταυρο Αγ. Παρασκευης στην Μεσογειων.
Το χρωμα αυτο ειναι γκρι (Γκρι Beryllium κατα την VW) και οχι ανθρακι...
Ειναι πολυ ανοιχτο για να θεωρηθει ανθρακι. -
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Εχω ξεχασει να σας πω πως οταν ειδα στη Μαντρα της Κοσμοκαρ το πρασινο,ειδα και ενα ασπρο Με ηλιοροφη Και Ιντερλαγκος...οποτε σιγουρα εχουν κατασκευαστει μερικα με αυτα τα εξτρα,τωρα δεν ξερω απο ποτε ηταν οι παραγγελιες...Στην Βουλιαγμενης?
Μηπως και περασω να το δω. Σε πρασινο δεν το εχω δει
και μετα απο μια φωτο διπλα με το ασπρο που ειδα φανηκε πολυ ωραιο! -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Το έχει σε μια αγγελία στο car.gr σε ανθρακί και είναι απίστευτο.Δεν ξέρω αν θα είναι έτσι και στην πραγματικότητα.Πάντως αν και το έχω ξαναπει επειδή ήμουν μεταξύ ασπρου και ανθρακίόταν είδα το συγκεκριμένο φοβήθηκα μήπως έκανα λάθος επιλογή!!!!!
Ετσι ειναι και στην πραγματικοτητα. Υπαρχει σε εκθεση λιγο πριν τον σταυρο Αγ. Παρασκευης στην Μεσογειων.
Ειναι πολυ ανοιχτο για να θεωρηθει ανθρακι.Όχι ρε παιδιά δεν έχω αχρωματοψία... Τι στα κομμάτια το βλέπεις βράδυ και σκουραίνει και με το πολύ φως φτάνει το ασημί;; Οι φωτό του car.gr μου φαίνονται πολύ ανοιχτές, άσε που είναι σαν να έχει ένα μικρό τόνο μπλε (λίγο ε )
-
Το αμάξι μου είναι έτοιμο προς φόρτωση!!!! Φαντάζομαι τέλος του μήνα θα το έχω
-
ΦΙΛΕ jntaras ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΜΕ ΤΙ ΕΧΤΡΑ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΕΣΥ?ΦΙΛΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΕΧΩ ΕΡΩΤΕΥΘΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΦΟΒΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ 160 ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ.ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΑΡΧΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ.ΕΣΕΝΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ.
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Ετσι ειναι και στην πραγματικοτητα. Υπαρχει σε εκθεση λιγο πριν τον σταυρο Αγ. Παρασκευης στην Μεσογειων.
Ειναι πολυ ανοιχτο για να θεωρηθει ανθρακι.Όχι ρε παιδιά δεν έχω αχρωματοψία... Τι στα κομμάτια το βλέπεις βράδυ και σκουραίνει και με το πολύ φως φτάνει το ασημί;; Οι φωτό του car.gr μου φαίνονται πολύ ανοιχτές, άσε που είναι σαν να έχει ένα μικρό τόνο μπλε (λίγο ε )
Ναι, οσο σκοτεινιαζει το χρωμα σκουραινει ελαφρως αλλα πολυ λιγοτερο
στο Γκρι Beryllium σε σχεση με τα αλλα, οπως π.χ το Rising Blue
Ανθρακι δεν υπαρχει. Υπαρχει το μαυρο μεταλλικο και μετα αυτο.
Τις φωτο του car τις ειδα. Αν δεν πιστευεις αυτα που σου λεω δες εδω:http://www.vw-scirocco.fr/forum/viewforum.php?f=29
Εχει ολα τα χρωματα...
-
Εγώ έχω παραγγείλει 2.0lt με ηλιοροφή (στις 4/11/08 η παραγγελία). Μου είπανε παράδοση μέσα με τέλος Απρίλίου. Κάτι είχε ακουστεί για 15η εβδομάδα αλλα οχι οριστική και μετά έγινε 13η αλλά πάλι χώρις να κλειδώσει... κάποιο παιχνίδι παίζεται... αλλά δεν ξέρουμε τι...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Ναι, οσο σκοτεινιαζει το χρωμα σκουραινει ελαφρως αλλα πολυ λιγοτερο
στο Γκρι Beryllium σε σχεση με τα αλλα, οπως π.χ το Rising Blue
Ανθρακι δεν υπαρχει. Υπαρχει το μαυρο μεταλλικο και μετα αυτο.
Τις φωτο του car τις ειδα. Αν δεν πιστευεις αυτα που σου λεω δες εδω:http://www.vw-scirocco.fr/forum/viewforum.php?f=29
Εχει ολα τα χρωματα...
Εντάξει μην με φας σε πιστεύω απλά προσωπικά μου κάνει για ανθρακί (αν δεν υπήρχε ονομασία αυτού του χρώματος έτσι θα το περιέγραφα) αλλά κάτι θα ξέρουν παραπάνω στην VW. Αυτό το link έχει πιο ανθρώπινες φωτογραφίες ομολογώ και πιο κοντά στην πραγματικότητα από το car.gr.
ΥΓ: Το έχω δει το γκρι πολλές φορές από κοντά
-
Ο εκαστοτε αντιπροσωπος δεν δινει καποιο κωδικο της παραγγελιας?
Αν δινει, συνηθως υπαρχει η δυνατοτητα στον αγοραστη να κανει
tracking την παραγγελια του απο την στιγμη που εχει δοθει στο εργοστασιο.
Σε καποιες περιπτωσεις μαλιστα αυτο μπορει να γινει και απο τον αγοραστη μεσω οποιουδηποτε υπολογιστη που εχει συνδεθει στην ιστοσελιδα της εταιριας βαζοντας τον κωδικο. (π.χ σε παραγγελια MINI) -
Μου ζητησατε να σας δειξω το coming home & leaving home που ειναι στο πακετο φωτισμου PLA....οριστε
-
παιδια τα δερματινα καθισματα στο σιροκο ποσο εχουν??
ας πουμε τα μπεζ.. η τα μαυρα... γτ δν τα χει στο καταλογο μ
-
Αν θυμαμαι καλα οι τιμες Νοεμβριου ηταν 1.950ευρω, ηλεκτρικα και
θερμαινομενα μαζι... -
Στο βιντεο αυτο http://www.youtube.com/watch?v=yT8rTW1rMlk στο 1:12 εχει καποια καθισματα των οποιων το χρωμα δεν εχω δει καπου, ξερετε αν υφισταται?
-
και βεβαια υφισταται....
ειναι το γνωστο 'μπεζ' .. δεν θυμαμαι την ονομασια στα αγγλικα.. κατι με τρουφα νομιζω
απλα ειναι τετοιος ο φωτισμος π σου φαινεται διαφορετικο.. εκτος και αν δεν το χεις δει καθολου αυτη την επιλογη στο σαλονι
-
Τρουφα το εχει και στον καταλογο.
Στο βιντεο ειναι μπεζ και στον καταλογο καφε.
Ειναι ουσιαστικα σαν διαφορετικο χρωμα. Ειναι το ιδιο καφε που φαινεται σε ολες τις φωτογραφιες? -
ΙΜΗΟ η καλύτερη χρωματική επιλογή για το Scirocco.
Ξέρει κανείς πόσο περίπου βγαίνει το 160 DSG με αυτό το χρώμα και αυτά τα καθίσματα;
VW Scirocco