-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Με την βαρκουλα θα ανεβω αλλα μαλλον θα παω με αεροπλανο .Και με αεροπλάνο να μην πας ένας φίλος είχε αφήσει στο πάρκινγ το μακράς διαρκείας του αεροδρομίου το αυτοκίνητο και πήγε με προαστιακό-ηλεκτρικό στο λιμάνι. Έβγαινε πολύ φθηνότερα και το αυτοκίνητο δεν βγαίνει από εκεί μέσα χωρίς την κάρτα (βγαίνει δηλαδή αλλά θέλει να αφήσεις άλλο!)...
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Με την βαρκουλα θα ανεβω αλλα μαλλον θα παω με αεροπλανο .Και με αεροπλάνο να μην πας ένας φίλος είχε αφήσει στο πάρκινγ το μακράς διαρκείας του αεροδρομίου το αυτοκίνητο και πήγε με προαστιακό-ηλεκτρικό στο λιμάνι. Έβγαινε πολύ φθηνότερα και το αυτοκίνητο δεν βγαίνει από εκεί μέσα χωρίς την κάρτα (βγαίνει δηλαδή αλλά θέλει να αφήσεις άλλο!)...
Στα υποψην αυτη η λυση αλλα μαλλον για την επομενη φορα.
-
ξερει κανεις ποιες ζαντες ειναι αυτες στη πρωτο φωτο στο παρακατω βιντεακι τις ιδιες ζαντες τις εχει και στη τριτη φωτο.
http://www.youtube.com/watch?v=7rTRE1iz ... -fresh+div
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Η συζυγος ειναι αλλοδαπη και αφου επιτρεπεται εκει να αλλαξει επωνυμο το καναμε.
Εχουμε ενα εγγραφο ταυτοπροσωπειας μεταφρασμενο και επικυρωμενο απο δικηγορο το οποιο το χρησιμοποιησα και στην ΔΟΥ.Εκεινο που θελω να αποφυγω ειναι να ανεβω Αθηνα για αυτην την διαδικασια γιατι θα χασω δυο μερες τουλαχιστον.Δεν υπαρχει λογος να ανεβεις αθηνα σου ανεφερα στο ποστ οτι η διαδικασια μπορει να γινει στο συγκοινωνιων τις Τριπολης.Σιγουρα γινετε.
Εμαθα απο ανθρωπο που ειναι σε αντιπροσωπεια αυτοκινητων οτι μπορουμε να ζητησουμε να ερθει ο φακελος του αυτοκινητου στην Τριπολη αφου ειναι εδω η διευθυνση κατοικιας και να γινουν ολες οι ενεργειες εδω.Σιγουρα για το τι χαρτια χρειαζονται θα ξερω απο δευτερα.
Σε ευχαριστω.Σημερα εχω και τις δυο αδειες στα χερια μου,χωρις να ασχοληθω εγω καθολου.Εστειλα ενα γνωστο που ασχολειται με τετοιες διαδικασιες και ξεμπερδεψαμε.Τωρα πρεπει να τηλεφωνησω στην ασφαλεια να αλλαξω και εκει το ονομα.
-
Ρε παιδιά επειδή δεν σκαμπάζω μία απο ηλεκτροκόλληση έχω μερικές απορίες.
Θα χρησιμοποιήσω την ηλεκτροκόλληση του πεθερού μου για να μπαλώσω
ένα 'σχίσιμο' που έχει γίνει στον αριστερό θόλο απο ένα κορσάκι του 90.
Λόγω του ότι το αμάξι είναι παλιό στα πλάγια του κινητήρα έχουν μείνει ξεραμένα λάδια κατα πρώτον.
Υπάρχει κίνδυνος να αρπάξει τίποτα;
Και αν ναί τι θα μπορούσα να κάνω προκειμένου να το αποτρέψω;
Δεύτερο ερώτημα.
Πρόσεξα ότι πάνω στην ηλεκτροκόλληση έχει ένα ρυθμιστικό για τα amper.
Σε τι αποσκοπεί αυτό στην ηλεκτροκόλληση;
Πού δηλαδή θα πρέπει να το έχω;Ευχαριστώ προκαταβολικά.
-
Ο χρήστης piii έγραψε:
Λόγω του ότι το αμάξι είναι παλιό στα πλάγια του κινητήρα έχουν μείνει ξεραμένα λάδια κατα πρώτον.
Δεύτερο ερώτημα.
Αν δεν ξερεις μην κανεις τιποτα γιατι θα κανεις μεγαλυτερη ζημια,θα τρυπησεις την λαμαρινα.Αν παρολα αυτα το αποφασισεις να αποσυνδεσεις την μπαταρια οπωσδηποτε!!!
Ραψιμο λαμαρινας γινεται με αργον ή με οξυγονο νομιζω. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεύτερο ερώτημα.
Αν δεν ξερεις μην κανεις τιποτα γιατι θα κανεις μεγαλυτερη ζημια,θα τρυπησεις την λαμαρινα.Αν παρολα αυτα το αποφασισεις να αποσυνδεσεις την μπαταρια οπωσδηποτε!!!
Ραψιμο λαμαρινας γινεται με αργον ή με οξυγονο νομιζω.Δεν μιλάμε για τρελό σχίσιμο.Αντε να είναι βίας βίας 1,5 εκατοστό.
Μπαταρία δεν υπάρχει πάνω ούτως ή άλλως μιας και είναι ακινητοποιημένο εδώ και καιρό. -
piii απο καθαρή τύχη έχω μια απορία που μπορεί να σου φανεί χρήσιμη
ξέρετε κάποιο προιόν αντίστοιχο με http://jbweld.net/products/jbweld.php που να πωλείται στην Ελλάδα? -
Αυτό που λέει ο BILL33. Αν δέν έχεις ξαναπιάσει ηλεκτροκόληση στα χέρια σου είναι σχεδόν σίγουρο οτι θα την μεγαλώσεις την τρύπα αντι να τη γεμίσεις (σου μιλάω εκ πείρας ). Επίσης δέν βοηθάει οτι οι λαμαρίνες των αυτοκινήτων είναι λεπτές, δέν υπάρχουν μεγάλα περιθώρια λάθους. Πειραματίσου πρώτα σε τίποτα άχρηστες λαμαρίνες μέχρι να μάθεις να το κάνεις σωστά πρίν το κάνεις στο αυτοκίνητο.
Όσο για τη ρύθμιση των αμπέρ πάει ανάλογα με το πόσο χοντρό είναι το ηλεκτρόδιο. Για λαμαρίνα αυτοκινήτου που είναι λεπτή θέλει λεπτό ηλεκτρόδιο και λίγα αμπέρ.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Αυτό που λέει ο BILL33. Αν δέν έχεις ξαναπιάσει ηλεκτροκόληση στα χέρια σου είναι σχεδόν σίγουρο οτι θα την μεγαλώσεις την τρύπα αντι να τη γεμίσεις (σου μιλάω εκ πείρας ). Επίσης δέν βοηθάει οτι οι λαμαρίνες των αυτοκινήτων είναι λεπτές, δέν υπάρχουν μεγάλα περιθώρια λάθους. Πειραματίσου πρώτα σε τίποτα άχρηστες λαμαρίνες μέχρι να μάθεις να το κάνεις σωστά πρίν το κάνεις στο αυτοκίνητο.Όσο για τη ρύθμιση των αμπέρ πάει ανάλογα με το πόσο χοντρό είναι το ηλεκτρόδιο. Για λαμαρίνα αυτοκινήτου που είναι λεπτή θέλει λεπτό ηλεκτρόδιο και λίγα αμπέρ.
Μάλιστα ήσουν σαφής νομίζω...
Ευχαριστώ. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
piii απο καθαρή τύχη έχω μια απορία που μπορεί να σου φανεί χρήσιμη
ξέρετε κάποιο προιόν αντίστοιχο με http://jbweld.net/products/jbweld.php που να πωλείται στην Ελλάδα?Με αυτά που διαβάζω απο το site που παράθεσες φαίνεται σαν να είναι κάποιου είδους εποξική κόλλα.
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝ Κ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕΙ ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΗ..!!ΕΙΜΑΙ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΣΤΝ ΑΓΓΛΙΑ...ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ Ν ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ SKODA OCTAVIA 1.8T RS 2005..ΑΞΙΑΣ 4000€....!ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΓΟΡΑ??ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ(ΑΓΟΡΑ-ΤΕΛΩΝΕΙΑ-ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ)...??ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΤΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 15000€ ΟΠΟΤΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ....ΑΛΛΑ ΔΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΑ..! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..!!
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Αυτό που λέει ο BILL33. Αν δέν έχεις ξαναπιάσει ηλεκτροκόληση στα χέρια σου είναι σχεδόν σίγουρο οτι θα την μεγαλώσεις την τρύπα αντι να τη γεμίσεις (σου μιλάω εκ πείρας ).Ολοι μαθαμε the hard way βλεπω!!
-
Ο χρήστης welsh έγραψε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝ Κ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕΙ ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΗ..!!ΕΙΜΑΙ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΣΤΝ ΑΓΓΛΙΑ...ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ Ν ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ SKODA OCTAVIA 1.8T RS 2005..ΑΞΙΑΣ 4000€....!ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΓΟΡΑ??ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ(ΑΓΟΡΑ-ΤΕΛΩΝΕΙΑ-ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ)...??ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΤΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 15000€ ΟΠΟΤΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ....ΑΛΛΑ ΔΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΑ..! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..!!Δεξιοτιμονο;
-
Το Golf TSi έχει στον στάνταρ εξοπλισμό του ...τασάκι; Στο Honda HRV ήταν χωριστό και έμπαινε στη ποτηροθήκη αλλά δεν ξέρω αν το πουλούσαν ως αξεσουάρ ή όχι.
Γιατί ρωτάω: πέτυχα σήμερα ένα μαύρο τέτοιο Golf με οδηγό ξανθιά 35+ (μη βρώσιμη αν αναρωτιέστε) που κάπνιζε και πετούσε τη στάχτη στο δρόμο από το ανοιχτό παράθυρο. Στο 2ο φανάρι δεν αντέχω, τη πλευρίζω και της πιάνω κουβέντα:
-Ωραίο αμάξι!
-(κοιτάζει, μάλλον περιμένει ότι της πέφτω)
-Έχει και τασάκι;
-(κοιτάζει θυμωμένη, με θιγμένο ύφος)τελικά απάντηση δεν πήρα! Το τασάκι είναι ευτελές αντικείμενο, από την άλλη η KapitalWagen δεν φημίζεται για τις φιλικές της τιμές. Μήπως τελικά αυτό είναι η αιτία των χαλασμένων γρύλλων για τα παράθυρα που είχαν τα προηγούμενα μοντέλα; Το τασάκι ήταν τόσο ακριβό που όλοι οι καπνιστές αναγκάζονταν να πετάνε έξω τις γόπες με αποτέλεσμα να χαλάνε τα παράθυρα από το συνεχές άνοιξε-κλείσε;
-
μπα, δεν ήθελε να το λερώσει έχω δει πολλούς τέτοιους
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
-Ωραίο αμάξι!
-(κοιτάζει, μάλλον περιμένει ότι της πέφτω)
-Έχει και τασάκι;
-(κοιτάζει θυμωμένη, με θιγμένο ύφος)Άσχετο αλλά μου θύμισες τη γνωστή ατάκα που χρησιμοποιεί κι ένας φίλος κάθε φορά που κάποιος/α που κάθεται δίπλα του στο τραπέζι ανάβει τσιγάρο στη μέση του φαγητού (εννοείται χωρίς να ρωτήσει)... 'Δεν πιστεύω να σε ενοχλεί που τρώω ενώ καπνίζεις?'...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
μπα, δεν ήθελε να το λερώσει έχω δει πολλούς τέτοιους+1
Ξέρω κάποιον που έχει κέρματα στο τασάκι και καπνίζει με ανοιχτό παράθυρο.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Άσχετο αλλά μου θύμισες τη γνωστή ατάκα που χρησιμοποιεί κι ένας φίλος κάθε φορά που κάποιος/α που κάθεται δίπλα του στο τραπέζι ανάβει τσιγάρο στη μέση του φαγητού (εννοείται χωρίς να ρωτήσει)... 'Δεν πιστεύω να σε ενοχλεί που τρώω ενώ καπνίζεις?'...
Ξέρω κάποιον που έχει κέρματα στο τασάκι και καπνίζει με ανοιχτό παράθυρο.
Κι εγώ έχω κέρματα στο τασάκι. Αν κάποιος όμως προσπαθήσει να ανάψει τσιγάρο μέσα στο αμάξι, δεν θα πετάξει τις στάχτες έξω αλλά θα πεταχτεί ο ίδιος έξω από το παράθυρο!
Πλάκα πλάκα τώρα, επειδή έχω δει το ίδιο σκηνικό (για να μην λερώσουμε τη μονάκριβη κούρσα, πετάμε τις στάχτες έξω, στο 'μεγάλο σκουπιδοτενεκέ της φύσης') άπειρες φορές και το θεωρώ απίστευτη γαϊδουριά έχω αποφασίσει ότι από εδώ και στο εξής όπου το δω, θα χρησιμοποιώ την ίδια ατάκα. Δοκιμάστε το και εσείς.
-
Ερώτηση της τελευταίας στιγμής...
Σε περίπτωση που πάρεις άδεια ασθένειας απο το ΙΚΑ
πόσες μέρες πληρώνει ο εργοδότης;Ευχαριστώ.
Υ.Γ Αν δεν ταιριάζει εδώ οι Mods ας την μετακινήσουν.
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο