-
Πιστευω πως απο κανέναν δεν εχει περάσει απαρατήρητο το εκλογικό κλίμα που επικρατεί αυτές τις μέρες. Πόσο μαλλον οταν αυτα που 'υποσχονται' πολλες φορές μας αφορούν (βλεπε δημιουργία πίστας).
Τελοσπάντων δεν ανήκω σε κάποια στατιστικη υπηρεσία ούτε είμαι φανατικός υπέρμαχος κανενός εκ των δύο μεγάλων κομμάτων απλά θέτω αυτο το δημοψήφισμα λόγω επικαιρότητας. Α το δημοψήφισμα γίνεται μεταξύ δυο κομμάτων γιατι ας μην κοροιδευόμαστε καποιο απο τα δύο θα επικρατήσει. -
Πιστευω πως απο κανέναν δεν εχει περάσει απαρατήρητο το εκλογικό κλίμα που επικρατεί αυτές τις μέρες. Πόσο μαλλον οταν αυτα που 'υποσχονται' πολλες φορές μας αφορούν (βλεπε δημιουργία πίστας).
Τελοσπάντων δεν ανήκω σε κάποια στατιστικη υπηρεσία ούτε είμαι φανατικός υπέρμαχος κανενός εκ των δύο μεγάλων κομμάτων απλά θέτω αυτο το δημοψήφισμα λόγω επικαιρότητας. Α το δημοψήφισμα γίνεται μεταξύ δυο κομμάτων γιατι ας μην κοροιδευόμαστε καποιο απο τα δύο θα επικρατήσει. -
Χμμμμμ...
-
Επρεπε να βάλω και μια επιλογή 'δεν με απασχολει' αλλα μαλλον αυτο θα φανει απο την συμμετοχη στο δημοψηφισμα....
-
Dikomatismos akoma kai edo??????
Den yparxoun alla komata stin Ellada mono TO Pasok kai h ND???? -
Νομιζω πως εγινα σαφης. Δεν θέλω να κανω ενα δημοψηφισμα για το ποια θα ειναι τα ποσοστα των κομματων μετα τις εκλογες αλλα για το ποιο κομμα θα μας κυβερνήσει. Και εμένα δεν μου αρέσει ο δικομματισμός αλλα ειναι η ελληνικη πραγματικότητα. Επαναλαμβανω δεν υποστηριζω κανενα απο τα δυο, αλλα δεν μπορω να κοροιδευω τον εαυτο μου και να λεω πως και τα αλλα κομματα εχουν ελπιδα να ειναι τα πρωτα. Θα επηρεάσουν με τον τρποπο τους αλλα δεν θα πρωταγωνιστησουν. Αυτα...
-
Επειδή οι πολιτικές συζητήσεις δεν αφορούν αυτό το φόρουμ, το παρόν θέμα κλειδώνεται.
Εκλογική περίοδος