-
Εδω δηλαδη...αν σου μεινει καμμια απορια ρώτα με...εχω ηδη 32000χλμ
-
Γεια σου ρε tsargy με την pandara σου!!Τωρα θα τα λεμε και απο δω!!!
-
Μιας και δεν έχω πρόχειρο το βιβλιαράκι, αλυσίδες χιονιού για 195/45/15 μπορώ να βάλω στο 100;
( κάτι άκουσα για λεπτές αλυσίδες που κάνουν για χαμηλωμένα - στην περίπτωση του 100 όπως είναι από το εργοστάσιο, μπορούν να μπουν; )Ή να πάω κατευθείαν σε 'κουβέρτες' AutoSock;
_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Μιας και δεν έχω πρόχειρο το βιβλιαράκι, αλυσίδες χιονιού για 195/45/15 μπορώ να βάλω στο 100;
( κάτι άκουσα για λεπτές αλυσίδες που κάνουν για χαμηλωμένα - στην περίπτωση του 100 όπως είναι από το εργοστάσιο, μπορούν να μπουν; )Ή να πάω κατευθείαν σε 'κουβέρτες' AutoSock;
_
Δε σου έχουν δώσει manual?
-
κουβερτες και μονο κουβερτες.... απλα προσοχη μην κανεις χλμ σε ασφαλτο χωρις χιονι...
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Δε σου έχουν δώσει manual?Εννοείται
Δεν έχω σήμερα το αυτοκίνητο και είπα να ρωτήσω μήπως έιχε κανένας άποψη...κουβερτες και μονο κουβερτες....
απλα προσοχη μην κανεις χλμ σε ασφαλτο χωρις χιονι...ok, ευχαριστώ
_
-
Εγώ πάντως είχα βάλει πέρυσι αλυσίδες αγορασμένες απο το Καρφούρ (σειράς) και τα πήγε μιά χαρά...Είχα δει και τις κουβέρτες, αλλά δεν ήμουν ενημερωμένος και τις φοβήθηκα...μετά που ενημερώθηκα, κατάλαβα ότι μάλλον έκανα βλακεία...
Πάντως με σωστά τοποθετημένες αλυσίδες δεν έχει πρόβλημα.... -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Εγώ πάντως είχα βάλει πέρυσι αλυσίδες αγορασμένες απο το Καρφούρ (σειράς) και τα πήγε μιά χαρά...Είχα δει και τις κουβέρτες, αλλά δεν ήμουν ενημερωμένος και τις φοβήθηκα...μετά που ενημερώθηκα, κατάλαβα ότι μάλλον έκανα βλακεία...
Πάντως με σωστά τοποθετημένες αλυσίδες δεν έχει πρόβλημα....Η διαφορά μεταξύ των 'λεπτών' αλυσίδων και των 'κουβερτών' δεν είναι τραγική, 75 με 100 ευρώ αντίστοιχα...
Είμαι λίγο προβληματισμένος...
_
-
Αν μένεις κοντά (ΒΠ) έλα να σου δώσω τις δικές μου να τις δοκιμάσεις...είναι των 20€ από το Καρφουρ...
Σοβαρά το λέω...αν θες στείλε πμ -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Αν μένεις κοντά (ΒΠ) έλα να σου δώσω τις δικές μου να τις δοκιμάσεις...είναι των 20€ από το Καρφουρ...
Σοβαρά το λέω...αν θες στείλε πμΑν και λίγο καθυστερημένα, ευχαριστώ για την προσφορά tsargy αλλά δυστυχώς δε μένω κοντά...
Ευτυχώς δε χρειάστηκα βοηθήματα για χιόνι..._
-
-
Ποσο μ αρεσει αυτο το τουτου. Τοσο φιλικο κ μαζι τοσο υστερικο (τηρουμενων των αναλογιων παντα)...Aπο τα καλυτερα μικρα ever ...
-
και μετά από 21.500 χλμ μαζί του το απολαμβάνω όπως την πρώτη μέρα...
_
-
Εγώ είμαι στις 45500 και το απολαμβάνω το ίδιο...
Σήμερα μάλλον θα πρέπει να ήταν η πρώτη φορά που είδα κάποιον να έχει μεινει με το ύφος του 'ροφού', αφου επειδή δεν πήγαινε δεξιά, ενω είχε τελειώσει στα 170, έβαλα 6η, βγήκα δεξιά να τον περάσω και την στιγμή που ήμουν λίγο μπροστά του, ήρθε κάποιος χωρίς φλας στην μεσαία με 80?...Πήγε να χαρει ο τύπος, νομίζοντας ότι θα γίνω κομμάτια, αλλά το 'μικρό' έριξε αγκυρα, χωρίς κιχ (άλλη μια επιβεβαίωση για τα f1 ζεστά) ...
Σε όλη την υπόλοιπη διαδρομή, όπου βρισκόμασταν δίπλα (αυτός πάντα στην μεσαία πλέον) το κοίταζε σαν χαζός.
Φαντάζομαι ότι του άλλαξα θέμα συζήτησης στο καφενείο.
Απο το: Πάνε και τρέχουμε, με αυτά τα κουβαδάκια και σκοτώνονται, εδώ εγώ με τζιπ και δεν πάω έτσι...κλπ κουβέντες καφενείου...
Στο: Ρε σεις...τι είναι αυτό? να το βλέπατε πως φρέναρε? έπαθα πλάκα...και βέβαια του απαντούν οι άλλοι: Σιγά μωρέ για αγώνες το θέλουμε?...άλλωστε αυτά σαπίζουν... -
Έχει μεν καλά φρένα & τα F1 είναι επίσης καλά, αλλά όλη η ουσία είναι το χαμηλό βάρος...
_
-
Σίγουρα παίζει τον ρόλο του και το βάρος και είναι σημαντικός. Το ότι έχει το αμάξωμα, αυτή την ακαμψία που έχει, μας δείχνει ότι τα 100+ παραπάνω κιλά που έχει το 500, είναι αποτέλεσμα παραπανήσιου εξοπλισμού και όχι σιδήρου...
-
Παρουσιάζω την πραγματική κατανάλωση απο το 100άρι, από τα τελευταία 6000 περίπου χλμ.
Ας αρχίσω με το τριπ Β, δηλαδή την μεση κατανάλωση του τελευταίου γεμίσματος...
Χρόνος λειτουργίας
Χιλιόμετρα
Μέση ωριαία ταχύτητα
Μέση κατανάλωση
Τώρα πάμε στα τελευταία 5938 χλμ και την μέση κατανάλωση...
Χρόνος λειτουργίας
Μέση ωριαία ταχύτητα
Μέση κατανάλωση
-
Εξαιρετικά νούμερα αν υποθέσουμε ότι εγώ με το 500 1.2 έχω γενική μέση κατανάλωση περί τα 7,2-7,4λτ/100!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Εξαιρετικά νούμερα αν υποθέσουμε ότι εγώ με το 500 1.2 έχω γενική μέση κατανάλωση περί τα 7,2-7,4λτ/100!Τον τελευταίο καιρό και για αρκετά χρόνια ακόμα (καλά να είμαστε) κάνω 150 χλμ την ημέρα: Ωρωπός>Εθνική 5η-6η με 80-110 χαω, Εθνική>Αττική οδός 6η με 140-190 χαω, Αττική>Καρέας 5η-6η με 100-150 χαω, περίπου 15 χλμ σε κίνηση και ...επιστροφή, κατά τον ίδιο τρόπο...
Πάντως μετά τις 15 με 20κ χλμ θα δεις την κατανάλωση να πέφτει αρκετά...σε βλέπω με 6-6,2 χαλαρά...
Τώρα έχω 51000 χλμ. Στην μέτρηση που έβαλα χρησιμοποίησα ακετόνη και στις 6000χλμ. Απο εκεί και μετά, δεν ξαναέβαλα και η μέτρηση των 3000χλμ περίπου που μετριούνται τώρα, δείχνουν ακριβώς ίδια κατανάλωση...Αρα ακετόνη στο θέμα οικονομίας = 0 για μένα. Και έχω καλό δείγμα, με ίδιες διαδρομές, ίδιες ταχύτητες, ίδες καιρικές συνθήκες. -
Εμένα δυστυχώς κάνει μικρές και σύντομες διαδρομές καθημερινά το αμάξι και μόνο 2 ΣΚ το μήνα κάνει 200χλμ μαζεμένα και σε δρόμους που ευνοούν τις χαμηλές καταναλώσεις. Ακόμα βέβαια είναι στα 7000χλμ, αν και πριν 1 μήνα έκλεισε χρόνο, και περιμένω να πέσει τουλάχιστον μισό λίτρο ακόμα η κατανάλωση.
Fiat Panda 100