-
γεια σας παιδια ειμαι αναμεσα στο ceed 1400,,και στο νεο κoρολα,, με τον νεο κηνιτηρα 1,33 101ps,,θα ηθελα την γνωμη σας
-
γεια σας παιδια ειμαι αναμεσα στο ceed 1400,,και στο νεο κoρολα,, με τον νεο κηνιτηρα 1,33 101ps,,θα ηθελα την γνωμη σας
-
-
Τι θέλεις από το αμάξι σου;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τι θέλεις από το αμάξι σου;καλη καταναλωση,,αξιοπιστια,,σχετικα να ταξιδευει ανετα,,
-
Για να καταλάβω,συγκρίνεις το Ceed 1.4 (σαν hatchback) με το Corolla 1.33 (ως sedan) που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη.Να υποθέσω οτι μάλλον εννοείς το Auris 1.33 που επίσης δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη.
Οπότε,δεν περιμένεις να δεις καμια δοκιμή απο ειδικό τύπο και μετά να τα οδηγήσεις και εσύ για να αποφανθείς personally τι σου ταιριάζει?
-
Δίκιο έχει ο georgetz, πάντως πολύ γενικά τα θετικά του Toyota (σε σχέση με το Ceed πάντα) είναι λιγότερα τέλη κυκλοφορίας (σε μικρότερη κατηγορία απ' τα 1.4 δεν εμπίπτει;) και πολύ καλύτερη αντιπροσωπεία.
-
Μια χαρά είναι η αντιπροσωπεία της ΚΙΑ.
-
Επειδή οδηγώ από την Κυριακή ένα i30 και επειδή έχω οδηγήσει Corolla με το παλιό μοτέρ θα πώ Corolla. Ακόμα και καλύτερο να είναι το ceed από το i30 η Corolla θεωρώ οτι υπερέχει.
Υ.Γ Το μοτέρ του Κορεάτη είναι εξαιρετικό, το ίδιο και οι χώροι για τους πίσω και το πόρτ μπαγκάζ. Μέχρι εκεί ομως. -
εγω νομιζω οτι δεν τιθεται θεμα.τογιοτα καλυτερο ονομα και αμαξι.ειναι και ιαπωνικο.
-
Φίλε μου εσύ δεν ήσουν που 'έκραζες' τα Yaris ως αναξιόπιστα κλπ κλπ?
Πως τώρα έχεις μια Corolla στις πιθανές σου επιλογές?Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα είναι καλύτερη όσον αφορά την αξιοπιστία από το Yaris?
Corolla και από μένα ως ανώτερο συνολικά πακέτο από το Cee'd.Σχεδόν βέβαιο όμως ότι θα μένει πίσω στις επιδόσεις του μοτέρ.
-
σε μενα αναφερεσαι?
ειπα τογιοτα αντι για κια. -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
σε μενα αναφερεσαι?
ειπα τογιοτα αντι για κια.Στον δημιουργό του topic αναφέρομαι.
-
corolla
-
ΚΙΑ Ceed ....πιο πλήρες πακέτο!
-
Ο χρήστης TimDeLAY έγραψε:
Δίκιο έχει ο georgetz, πάντως πολύ γενικά τα θετικά του Toyota (σε σχέση με το Ceed πάντα) είναι λιγότερα τέλη κυκλοφορίας (σε μικρότερη κατηγορία απ' τα 1.4 δεν εμπίπτει;) και πολύ καλύτερη αντιπροσωπεία.Αυτά είναι και τα μόνα θετικά της corolla απέναντι στα Ceed και i30. Αν θες να πάρεις καλύτερο αμάξι για τα λεφτά που δίνεις Ceed, i30. Αν θες να πάρεις λιιιγο καλύτερο αυτοκίνητο για ποοοολύ παραπάνω χρήματα Corolla.
-
+1
Πάντως ίσως να αξίζει να πάρεις το όνομα Toyota, όχι μόνο για αξιοπιστία κτλ κτλ (αυτά είναι τυχερά, δεν ξέρεις) αλλά και για τη μεταπωλητική του αξία.
Το ΚΙΑ μπορεί να είναι φθηνότερο αλλά εάν πρόκειται να το σκοτώσεις για να το δώσεις θα σου βγει εν τέλει ακριβότερο! -
Toyota με κλειστά μάτια ,ειδικά μπρος στο ΚΙΑ
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Toyota με κλειστά μάτια ,ειδικά μπρος στο ΚΙΑΜε ανοικτά μάτια & καθαρό μυαλό επιλέγεις ΚΙΑ!!
-
i30
Y.Γ Ναι ξέρω τα αλλάζω αλλά πριν δεν ήξερα τώρα έμαθα
ceed 1400 vs corola 1.33 101ps