-
Εχω και γω περίπτωση με κρασαρισμένο my book. Αντίθετα με τους USB-powered φορητούληδες που χρησιμοποιώ, που ποτέ δεν παρουσίασαν πρόβλημα.
Έτσι κι΄αλλιώς, αυτή τη στιμή ενδιαφέρομαι για εσωτερικό σκληρό -όχι πως έχουν διαφορετική τεχνολογία, βέβαια. Απλά με ψιλο-φοβίζει αυτή η αύξηση της χωρητικότητας. Νομίζω πως οφείλεται στην κατακόρυφη 'στρωμάτωση' που έχουν αυτοί οι σκληροί, σε σχέση με την 'οριζόντια' των παλιότερων. Οχι τίποτ' αλλο, αλλά για να πάρεις backup από 1 Τb σε δισκάκια (ακόμα και blue) είναι ένα θέμα.Ας είναι. Για τις οθόνες, καμμιά γνώμη?
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
... ειδικά μετα τα τελευταία σκάνδαλα της Seagate...
για πε...
http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=296932
Κι εγώ Seagate Barracuda 500άρη έχω πάντως!
Δεν το έχω ψάξει βέβαια αν κι ο δικός μου είναι στην ελλαττωματική παρτίδα... -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και εγω ΚΜ χρησιμοποιω πλεον αφου ο VLC εχει χαλασει πολυ στις τελευταιες εκδοσης του.Αυτο που λες με την ροδελα δεν ξερω αν γινεται ,σε εμενα αλλαζει την ενταση του ηχου.Τελικά γίνεται.
Στα preferences έχει επιλογή για ρύθμιση της ροδέλας ώστε να προχωράει σε κάθε 'γύρισμα' 5, 30, 60 δευτερόλεπτα. Πολύ βολικό. -
Ας είναι. Για τις οθόνες, καμμιά γνώμη?
για οθόνη δες και αυτή http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1082434
στις 27 1920χ1080 είναι πιο πολύ τηλεόραση και νομίζω οτι θα κουράζει για δουλειά και κείμενα.
γενικά πάντως 26-27 είναι το απόλυτο όριο μεγέθους για εμένα για οθόνη δουλειάς. σε πιο μεγάλες με πιάνει ναυτία. -
Ας είναι. Για τις οθόνες, καμμιά γνώμη?- philips 240PW9ES/05 (δεν υπαρχει ελλαδα ακομη τουλαχιστον, αλλα τα σπαει)
2)Dell UltraSharp 2408WFP (απο αγγλια) - HP lp2475w
- Eizo TFT 24' S2401W BK
-my choise : dell..... 414 λιρες κανει + τα οσα μεταφορικα.....
- philips 240PW9ES/05 (δεν υπαρχει ελλαδα ακομη τουλαχιστον, αλλα τα σπαει)
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
2)Dell UltraSharp 2408WFP (απο αγγλια με 550 ευρω) - HP lp2475w
- Eizo TFT 24' S2401W BK
Μπα, δεν είναι αρκετά ακριβές, δεν θα βρούμε καμία με κάνα 1000άρικο να γουστάρει;
Πάνε ρε ντιρτουλιέ και πάρε μια LG να γουστάρεις! Θα πρότεινα να έχει και ενσωματωμένο TV Tuner, εμένα με έχει βολέψει απίστευτα!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
- Eizo TFT 24' S2401W BK
Μπα, δεν είναι αρκετά ακριβές, δεν θα βρούμε καμία με κάνα 1000άρικο να γουστάρει;
Πάνε ρε ντιρτουλιέ και πάρε μια LG να γουστάρεις! Θα πρότεινα να έχει και ενσωματωμένο TV Tuner, εμένα με έχει βολέψει απίστευτα!
ενα απο τα θυματα της LG εισαι και εσυ με την μαγικη επιστροφη του ενος καμενου πιξελ....
-
πάρε μια full hd τηλεόραση-οθόνη. Εγώ με την 32'ρα samsung A656 είμαι μια χαρά
-
- Eizo TFT 24' S2401W BK
ενα απο τα θυματα της LG εισαι και εσυ με την μαγικη επιστροφη του ενος καμενου πιξελ....
Εχω στειλει 2 με καμενο pixel...
Η μια ηταν στο Πλαισιο μωλις την αγορασα.
Πληρωσα, την εβγαλα απο το κουτι, την συνδεσα ειδα 2 καμενα pixel και για να μη γινει χαμος στο μαγαζι.... Διαλεξαν μια και μου την αντικατεστησαν επιτοπου.
Και μια δευτερη στο γραφειο, η οποια ηταν 5 μηνων οταν το καψε.
Μεσα σε 2 μερες πηρα καινουρια - philips 240PW9ES/05 (δεν υπαρχει ελλαδα ακομη τουλαχιστον, αλλα τα σπαει)
-
αυτο που εννοω καλε μου wagner ειναι οτι ο πελατης κανει την διαλογη στην LG και οχι το ιδιο το εργοστασιο μιας και απο οτι φαινεται την συμφερει....
(επισης κατι ειχε παρει το αυτι μου / ματι μου για επισκευασμενα πανελ και ξανα προωθηση στην αγορα)
-
(επισης κατι ειχε παρει το αυτι μου / ματι μου για επισκευασμενα πανελ και ξανα προωθηση στην αγορα)
ΠοποΓλαρος ντετεκτιβ το λαγωνικο...
-
-
- Eizo TFT 24' S2401W BK
Μπα όχι! Απλά έψαχνα 22'άρα με TV Tuner. Η LG μου το έδινε αυτό σε πολύ καλή τιμή. Δεν το έχω μετανιώσει, όπως δεν μετάνιωσα και για τις άλλες 2 19'άρες που έχω αγοράσει για τον πατέρα. Εξαιρετικό value for money.
-
αυτο που εννοω καλε μου wagner ειναι οτι ο πελατης κανει την διαλογη στην LG και οχι το ιδιο το εργοστασιο μιας και απο οτι φαινεται την συμφερει....(επισης κατι ειχε παρει το αυτι μου / ματι μου για επισκευασμενα πανελ και ξανα προωθηση στην αγορα)
...Ετσι οπως το πες ομως, ειναι σαν να μην ισχυει η εγγυιση της LG!
Απο την αλλη.... Αφου τις αλλαζουν μ ενα καμμενο πιξελ.... Οποιος και να κανει την διαλογη... -
Ακούω και βλέπω πολλά καλά τις LG. Για καμένα pixels δεν ξέρω δεν μου έχει τύχει. Τις βλέπω που τις χρησιμοποιούν συνάδελφοι, φαίνονται ΟΚ.
Από την άλλη, τείνω να εμπιστεύομαι περισσότερο την EIZO. Πάνω από δέκα χρόνια με τέτοιες τη βγάζω, παλιότερα με τις θηριώδεις CRT (η τελευταία Flexscan, μετά από πολλά-πολλά χρόνια υπερεντατικής δουλειάς, δούλευε άψογα όταν αποσύρθηκε), όσο και με τη 'σπιτική' μου 19αρα.
To θέμα 'Value for money' δεν πολυ-ενδιαφέρει στην προκειμένη περίπτωση, αφού δεν πληρώνω εγω... (Δυστυχώς όμως δεν μπορω να σηκωσω το budget σε σημείο να πάρω μια απο τις επαγγελματικές της... ).
Κατά πάσα πιθανότητα πάντως, θα πάω για την 24αρα EIZO, γιατί, όπως έγραψε και ο wannabe, δε με βλέπω να την παλεύω με 27αρα στο γραφειο. -
ΚΑΘΕ μέρα 21:23 με 21:48 (ακριβώς ίδιες ώρες) έχω συνεχή disconnects, περίπου 5-6 και μετά είναι όλα εντάξει.
Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει?
Μίλησα με την ΟΝ και μετά από αλλεπάλληλα τηλέφωνα μου είπαν ότι κάτι θα φταίει από τη πολυκατοικία ή από τον συναγερμό.
Τα τσέκαρα, δε συμβαίνει τίποτα.
Προσωπικά νομίζω ότι bootάρει κανένας server τους...δεν εξηγείται αλλιώς.
Είναι πραγματικά πολύ περίεργο. Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει?
-
Νίκο δεν έχω παρατηρήσει κάτι αντίστοιχο στη δική μου σύνδεση (HOL). Θα το κοιτάξω όμως και τις επόμενες ημέρες, να αποκλείσεις τουλάχιστον τοπικό πρόβλημα (κέντρο) ... αν αυτό βοηθάει καθόλου.
-
http://blog.tech-spot.gr/2009/01/29/1727/
οποιος εχει HOL συνδεση και θελει να δει με τι ταχυτητα κατεβαζει εδω . -
Είμαι μέλος στο gamato.info και κατα καιρούς μου στέλνουν PM για να συνεχίσω να seedάρω torrents τα οποία ποτέ δέν έχω κατεβάσει
Τί παίζει με αυτό?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Είμαι μέλος στο gamato.info και κατα καιρούς μου στέλνουν PM για να συνεχίσω να seedάρω torrents τα οποία ποτέ δέν έχω κατεβάσειΤί παίζει με αυτό?
και εδω τι περιμενεις να σου απαντησουμε?
εστειλε ενα ΡΜ με το θεμα σε καποιο διαχειριστη εκει.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]