-
Ευχαριστω!
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Πριν από δυο χρόνια η future health έβγαζε κυβέρνηση Όλοι ένα κουτί με το δικό της λογότυπο κρατούσαν, σε σημείο να ένιωθα κάτι μεταξύ , προβληματισμένου /αμήχανου /ψωριάρη , που κρατούσα διαφορετικόΔεν την ήξερα αυτή. Όχι πως το ψάξαμε και πολύ, κιόλας. Δεδομένου ότι δεν έχουμε τις γνωσεις να κρίνουμε την αξιοπιστία της κάθε εταιρείας, κινηθήκαμε πιο πολύ διαισθητικά. Ρωτήσαμε και τον γιατρό, βεβαίως-βεβαίως, και η πλάκα είναι ενώ στην αίθουσα αναμονής του ιατρείου του υπηρχαν μπροσούρες από 3-4 εταιρείες, μας πρότεινε μια που δεν υπηρχε διαφημιστικό της ή την τράπεζα της Ακαδημίας. Τελικά πήγαμε στην Procell, η οποία μας έδωσε και την δυνατότητα φυλαξης και μεσεγχυματικών κυττάρων, χωρίς επιπλέον κόστος (πιθανόν βέβαια να το κάνουν και οι άλλες εταιρείες).
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Πριν από δυο χρόνια η future health έβγαζε κυβέρνηση Όλοι ένα κουτί με το δικό της λογότυπο κρατούσαν, σε σημείο να ένιωθα κάτι μεταξύ , προβληματισμένου /αμήχανου /ψωριάρη , που κρατούσα διαφορετικό
Δεν την ήξερα αυτή. Όχι πως το ψάξαμε και πολύ, κιόλας. Δεδομένου ότι δεν έχουμε τις γνωσεις να κρίνουμε την αξιοπιστία της κάθε εταιρείας, κινηθήκαμε πιο πολύ διαισθητικά. Ρωτήσαμε και τον γιατρό, βεβαίως-βεβαίως, και η πλάκα είναι ενώ στην αίθουσα αναμονής του ιατρείου του υπηρχαν μπροσούρες από 3-4 εταιρείες, μας πρότεινε μια που δεν υπηρχε διαφημιστικό της ή την τράπεζα της Ακαδημίας. Τελικά πήγαμε στην Procell, η οποία μας έδωσε και την δυνατότητα φυλαξης και μεσεγχυματικών κυττάρων, χωρίς επιπλέον κόστος (πιθανόν βέβαια να το κάνουν και οι άλλες εταιρείες).
Είναι και ελληνική (και σου κάνει έκπτωση στο δεύτερο !! ) .
Και προτείνω ν' αφήσεις τα ξενύχτια και να κοιμηθείς όσο τα βράδια σας είναι ακόμη ήσυχα . Άκου και τους παλιούς, μόλις τέλειωσα το τάισμα σου λέω ...Απόπειρα χιούμορ, μη με παρεξηγείς.
Παίδες, δύσκολο πράγμα το δεύτερο. Δεν έχουμε οικογενειακώς και την υγειά μας 100% το τελευταίο δίμηνο (εντάξει, όχι κάτι τραγικό), οπότε τα έχουμε δει κάπως κωλλυόμενα ... -
-
Οτι θέλουν και άλλο ένα αδερφάκι?
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Τι λέει η εμπειρεία σε καρότσια?
Πήρα ένα φυλλάδιο 2 σε 1, 3 σε 1 χαμός!!!!
Δεν έχω καταλάβει τι χρειαζόμαστε τελικά.
Θεωρούσα 1 καρότσι και ένα port-bebe=καθισματάκι αυτοκινήτου για αρχή, αλλλά διαβάζω ότι χρειάζεσαι και κάτι άλλο πιο μεγάλο για να κοιμάται στην αρχή!http://www.kafounis.gr/kids/maclaren/products.html
με αυτά + 1 κούνια δεν είμαι ok?
εμείς πήραμε ένα καρότσι ( που μάλλον δεν χωρά στο Astra γμτ ). Το έφερε από Αμερική ο αδερφός της γυναίκας. Δεν θυμάμαι την μάρκα του αλλά ήταν το κορυφαίο σε ποιότητα μαζί με τα MacLaren αλλά κόστιζε τα μισά. Οι τιμές εκεί απίστευτες. Τουλάχιστον μισές απ' ότι εδώ. Περιλαμβάνει καθισματάκι Isofix μέχρι αρκετά κιλά ( δεν θυμάμαι επίσης ) που θα τα χρειαστούμε σίγουρα μιας που η μπουμπού μας , στον 5ο μήνα είναι ήδη πάνω από 8 κιλά ( άλλα χρονίζουν σε αυτά τα κιλά ).
Πήραμε επίσης ένα πορτ μπεμπε που κοιμάται εκεί ( την χωράει οριακά πλέον ) που το πήραμε επίτηδες φθηνό μια που θα χρειαστεί μέχρι το πολύ 6 μήνες και μόνο θα κοιμάται και θα μεταφέρεται εκεί.
Καρεκλάκι για το σπίτι ( που θα ξεκινήσει να το χρησιμοποιεί από αυτόν τον μήνα και μετά ) και μία κούνια και ένα πάρκο για ηλικία από 6 μηνών και μετά.Συνολικό κόστος ( χωρίς το καρότσι που κόστισε περίπου 200 δολάρια αλλά δεν το πληρώσαμε ) περί τα 1.000 ευρώ χωρίς το στρώμα για το πάρκο.
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Πριν από δυο χρόνια η future health έβγαζε κυβέρνηση Όλοι ένα κουτί με το δικό της λογότυπο κρατούσαν, σε σημείο να ένιωθα κάτι μεταξύ , προβληματισμένου /αμήχανου /ψωριάρη , που κρατούσα διαφορετικό
Δεν την ήξερα αυτή. Όχι πως το ψάξαμε και πολύ, κιόλας. Δεδομένου ότι δεν έχουμε τις γνωσεις να κρίνουμε την αξιοπιστία της κάθε εταιρείας, κινηθήκαμε πιο πολύ διαισθητικά. Ρωτήσαμε και τον γιατρό, βεβαίως-βεβαίως, και η πλάκα είναι ενώ στην αίθουσα αναμονής του ιατρείου του υπηρχαν μπροσούρες από 3-4 εταιρείες, μας πρότεινε μια που δεν υπηρχε διαφημιστικό της ή την τράπεζα της Ακαδημίας. Τελικά πήγαμε στην Procell, η οποία μας έδωσε και την δυνατότητα φυλαξης και μεσεγχυματικών κυττάρων, χωρίς επιπλέον κόστος (πιθανόν βέβαια να το κάνουν και οι άλλες εταιρείες).
Είναι και ελληνική (και σου κάνει έκπτωση στο δεύτερο !! ) .
Και προτείνω ν' αφήσεις τα ξενύχτια και να κοιμηθείς όσο τα βράδια σας είναι ακόμη ήσυχα . Άκου και τους παλιούς, μόλις τέλειωσα το τάισμα σου λέω ...Απόπειρα χιούμορ, μη με παρεξηγείς.
Παίδες, δύσκολο πράγμα το δεύτερο. Δεν έχουμε οικογενειακώς και την υγειά μας 100% το τελευταίο δίμηνο (εντάξει, όχι κάτι τραγικό), οπότε τα έχουμε δει κάπως κωλλυόμενα ...εμάς σταμάτησε από τον τρίτο και μισό μήνα ( τα Χριστούγεννα περίπου ) να ξυπνάει το βράδυ. από τις 23.00 περίπου ή και νωρίτερα πάει σερί μέχρι τις 06.00 περίπου το πρωί. εξαιρετικά βολικό ωράριο.
Παίρνει και πιπίλα και πλέον κοιμόμαστε καλά.
-
Εδώ και δέκα μέρες ανήκω και εγώ στο club των χαζομπαμπάδων .
Γυναικοκρατία στο σπίτι έχουμε.
Η κούκλα γεννήθηκε 2,900 kgr με καισαρική (στην οποία ήμουν παρών, καλή εμπειρία). -
Ο χρήστης Panos272 έγραψε:
Η κούκλα γεννήθηκε 2,900 kgr με καισαρική (στην οποία ήμουν παρών, καλή εμπειρία).Κι άλλη κόρη λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Καλώς τη δεχτήκατε και να τη χαίρεστε!!!!!
-
Η κούκλα γεννήθηκε 2,900 kgr με καισαρική (στην οποία ήμουν παρών, καλή εμπειρία).Καλώς σας ήρθε.
Να την χαίρεστε και καλορίζικη να είναι η μικρούλα.
-
Ευχαριστώ για τις ευχές!
-
Να σου ζησει και ας μην γινει αεκτζου ,δεν πειραζει!
Εχω ειχα λιγμους οταν γεννηθηκε ο jounior!,,Aσε! -
Βρε παιδια μια βοηθεια απο τους εμπειρους.
Την μπιμπιλα πως θα την βγαλω απο το στομα του? -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Την μπιμπιλα πως θα την βγαλω απο το στομα του?Θα την τραβήξεις απότομα και θα την βάλεις στο αυτί σου. Στο άλλο (αυτί) κάτι θα βρεις να βάλεις
-
Εχω ειχα λιγμους οταν γεννηθηκε ο jounior!,,Aσε!Τι αεκτζου μου λέτε. Γαυρίνα με διαρκείας όπως όλοι και όλες στην οικογένεια.
Ήδη τη νανουρίζω με τον ύμνο και σχεδιάζεται επίσκεψη στη μπουτίκ για τον απαραίτητο εξοπλισμό. -
Η πιπίλα δεν έπρεπε να μπει εξαρχής. Τώρα μόνο με το ζόρι ώσπου να την ξεσυνηθίσει. Αλλά υπάρχει ο φόβος ν' αρχίσει να πιπιλάει τα δάχτυλα.
-
Εχω ειχα λιγμους οταν γεννηθηκε ο jounior!,,Aσε!Τι αεκτζου μου λέτε. Γαυρίνα με διαρκείας όπως όλοι και όλες στην οικογένεια.
Ήδη τη νανουρίζω με τον ύμνο και σχεδιάζεται επίσκεψη στη μπουτίκ για τον απαραίτητο εξοπλισμό.Να σου ζησει η ομορφια... Γαυρινα μεχρι το κοκκαλο να γινει,να εχει μεσα της δλδ τη στοφα του νικητη..
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Την μπιμπιλα πως θα την βγαλω απο το στομα του?Την πιπίλα εμείς την βγάλαμα σχετικά αργά, όταν ο γιατρός μας επέπληξε γιατί την κρατάμε ακόμα, με πιθανότητα να βγούν στραβά τα δόντια της μικρής....
Καλό είναι να είναι μπροστά στο γιατρό και το παιδί να τ'ακούσει μόνο του αυτό που θα πει ο γιατρός για τα δόντια του.....μετά πρίν τον ύπνο την παίρνεις μια φορά και αφού κλάψει 2-3 μέρες και διαμαρτυρυθεί, μετά συνηθίζει.....τουλάχιστον η δικιά μας έτσι έκανε πρίν 3 έτη....
-
Γιατί βάζετε πιπίλα στα μικρά
Τρία παιδιά στην οικογένεια, κανενας δεν έβαλε
(αν κι εγώ το χέρι μου το πιπίλαγα μέχρι αρκετά μεγάλος . τον είχα ξεκάνει τον αντίχειρα )
-
Για δες τον, είναι πιο μικρος απο τον άλλο (ο αντίχειρας ντε);
Εγώ αναγκάστηκα να φορέσω μασελάκι..
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...