-
Καλησπερα φιλοι συμφορουμιστες.
Ειμαι σε αναζητηση station wagon και εχω καταληξει σε αυτο.Το θεμα ειναι οτι το βρισκω στη Γερμανια(mobile.de) ,αλλα στην Ελλαδα οχι.Γιατι?Δε το φερνει η ελληνικη Chevrolet?Γνωριζει κανεις να μου απαντησει?
Ευχαριστω... -
Ειμαι σε αναζητηση station wagon και εχω καταληξει σε αυτο.Το θεμα ειναι οτι το βρισκω στη Γερμανια(mobile.de) ,αλλα στην Ελλαδα οχι.Γιατι?Δε το φερνει η ελληνικη Chevrolet?Γνωριζει κανεις να μου απαντησει?
Ευχαριστω... -
Ευχαριστω... -
Θα δώσεις λεφτά δηλαδή για καινούριο, ή μουτουχου ψάχνεις;
-
harmin σκέφτηκες ποτέ ότι το να μην φέρνει μια αντιπροσωπεία ένα αυτοκίνητο στην Ελλάδα είναι σοβαρός λόγος να μην ασχοληθείς μαζί του?
-
για μεταχειρισμενο σκεφτομαι.Το γεγονος οτι δε το φερνει η ελληνικη αντιπροσωπεια δε μου λεει κατι διοτι στο εξωτερικο(Ευρωπη)κυκλοφορει.Ειναι θεμα πολιτικης ρης καθε εταιρειας φανταζομαι...
-
Αν δεν εισαγετε στην ελλαδα δεν σημαινει οτι δεν εχει και εγκριση τυπου, επομενως καθιστα δυσκολη την εισαγωγη του? Παντως το Nubira νομιζω παλαιοτερα υπηρχε και εδω αλλα ως Daewoo, αφου ετσι κι αλλιως Daewoo ειναι! Για τι λεφτα μιλας? Σιγουρα θα υπαρχει κατι καλυτερο ειδικα απο Γερμανια!
-
γυρω στα 11.000 ευρω.Σκεφτομαι ομως και τα νεα kia ceed xl kai hyundai i30 sw με 126 ιππους sta 1.600 κ.εκ...
-
Το Ceed 1.4 το ειχα ως αυτοκινητο εξυπηρετησης οταν ειχα το δικο μου για service....Για τα λεφτα του δεν ειναι κακο...
-
Κυκλοφορεί ως Lacetti SW στην Ελλάδα, αλλά μόνο σε 1600cc στα 109 άλογα.
http://www.chevrolet.gr/lacetti-sw/lace ... index.html
Τρέχει και έκπτωση άνω των 2000€ αυτόν τον καιρό...
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Το Ceed 1.4 το ειχα ως αυτοκινητο εξυπηρετησης οταν ειχα το δικο μου για service....Για τα λεφτα του δεν ειναι κακο...Καλύτερα μια C4.
CHEVROLET NUBIRA CDX 1.800 κυβικά?