-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Όχι βέβαια αλλά το λάθος είναι ότι ο JB είχε DB5 και όχι DB4..η οποία 5 είναι και σαφώς πιο όμορφη.
-
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Χτες είδα για πρώτη φορά Opel Insignia στη Λ. Αθηνών. Πινακίδα ΙΜΚ. Εξαιρετικό και από κοντάNO WAY! ΙΚΝ ή ΙΜΕ ή ΙΚΖ μπορεί, ΙΜΚ (που δόθηκε πέρσι ως τον Απρίλη) όχι.
Και για να μην είμαι οφτόπικ, ένα Ινσίγκνια, τρία νέα Αβένσις και ένα iQ έχω δει εδώ στην Ξάνθη τις
τελευταίες μέρες. -
δείτε αυτός ο ελβετός τις μικρές πινακιδούλες μπροστά... φαίνεται έχουν πολλά αμάξια πανάκριβα εκεί και έχουν κάνει και κρατικές μικρές εκτός αν είναι και αυτή ελληνική πατέντα αλλά φαντάζομαι θα του τον είχαν κόψει... τον βήχα οι αστυνομικοί στο εξωτερικό
πλάκα κάνω, εντάξει, στην Ελβετία όλα έχουν μικρές πινακίδες μπροστά απλά είπα να βάλω και λίγο πιπεράκι στο σχόλιό μου...
-
-
Ωπ! Λαγκουνοκουπέ!!
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ωπ! Λαγκουνοκουπέ!!yes!!!
το είχα δει πριν καμιά 25ριά μέρες, αλλά αμφέβαλα αν έπρεπε να το ποστάρω... δεν έχω δει να κυκλοφορούν πολλά, οπότε ψιλοχάλια θα είναιεμένα μου άρεσε πολύ. πιο πολύ και από τις καινούριες τζάγουαρ. τις τελευταίες τις χαλάσαν πολύ, οπότε δεν τις ποστάρω
-
-
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ωπ! Λαγκουνοκουπέ!!Μόνο σ'εμένα θυμίζουν τα οπίσθια της 'όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω Vanquish' ή όχι;
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Ωπ! Λαγκουνοκουπέ!!
Μόνο σ'εμένα θυμίζουν τα οπίσθια της 'όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω Vanquish' ή όχι;
Kαι εγω αυτο παρατηρησα
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Ωπ! Λαγκουνοκουπέ!!
Μόνο σ'εμένα θυμίζουν τα οπίσθια της 'όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω Vanquish' ή όχι;
και σε εμένα. εγώ για τέτοιο το πέρασα όταν ήμουν μακρυά. μετά όταν πλησίασα, κατάλαβα το σήμα. μετά σκέφτηκα μήπως το έβαλε μετά από πίσω φαίνεται πολύ προς αυτό, σαν φέισλιφτ του
-
Oχι, οντως φερνει σε αστον, αλλα δεν με χαλαει καθολου προσωπικα, οπως δεν με χαλει και το 406C.
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
και σε εμένα. εγώ για τέτοιο το πέρασα όταν ήμουν μακρυά. μετά όταν πλησίασα, κατάλαβα το σήμα. μετά σκέφτηκα μήπως το έβαλε μετά από πίσω φαίνεται πολύ προς αυτό, σαν φέισλιφτ του
Τι Laguna, τι Lagonda!
Oχι, οντως φερνει σε αστον, αλλα δεν με χαλαει καθολου προσωπικα, οπως δεν με χαλει και το 406C.
Πώπω τι είπες τώρα! To 407 coupe δεν το 'δέχτηκα' ποτέ, το 406 όμως ήταν πραγματική κούκλα. Γενικώς τα μεσαία κουπέ είναι ωραία, από τη κομψή Kappa Coupe έως την badass παλιά BMW 6 (635CSi ρούλζ ).
-
σημερα ειδα κατι πραγματικα σπανιο!ισως πιο σπανιο απο lambo και ferrari..
ειδα opel meriva opc!!!!!!!!
και μια παρουσιαση που βρηκα προχειρη με τιτλο 'φαβορι απο κουνια'
http://www.cityauto.gr/article.cityauto.gr?aid=27' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank -
citroen xm station wagon , πριν λιγο στο κεντρο της πατρας
-
Χθες το μεσημέρι σε μια από τις υπόγειες μεταξύ Νέας Σμύρνης & Καλλιθέας είδα S55 AMG!
-
άνοιγμα από R8 στη Βόννη.
τί ήχος...! πολύ βαθύς!καινούρια 7άρα και άσπρο καινούριο καγιέν... πολύ όμορφο χρώμα.
Carspotting [#5]