-
-
-
Βασίλη μάλλον μπέρδεψες τα θέματα....
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Βασίλη μάλλον μπέρδεψες τα θέματα....Το θέμα, Νίκο, είναι Μινιατούρες Κλάσσικών Αυτοκινήτων ή Κλσσικές Μινιατούρες Αυτοκινήτων;
Στο πρώτο μπορώ να συνεισφέρω και εγώ αλλά στο δεύτερο φοβάμαι πως όχι... -
Και τα δύο Αλέξανδρε. Αναμένουμε την συνεισφορά σου!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Βασίλη μάλλον μπέρδεψες τα θέματα....Υποθέτω πως αναφέρεσαι στο il Quadrifoglio, έχεις δίκιο αλλά είναι τόση η χαρά μου, ούτε μου πέρασε από το μυαλο να πάω στο classic alfa romeo!
-
-
Βλέπω στην πρώτη φωτογραφία ένα 240Ζ πράσινο...αυτό πρέπει να είναι Corgi? Εγώ το είχα σε αγωνιστικό κόκκινο-άσπρο με ρολ-κέιτζ μέσα.
Επίσης τη θεριζοαλωνιστική που βλέπω πιο κάτω την έχω κι εγώ, είναι Matchbox γίυρω στο 80-82. -
@ Alba.
Αφιέρωσες που αφιέρωσες χρόνο για τις φωτογραφίες,δείξε τουλάχιστον κάτι από την αξιόλογη συλλογή σου.Ας τα πανηγυργιώτικα για το τέλος.Ελεος. -
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Βλέπω στην πρώτη φωτογραφία ένα 240Ζ πράσινο...αυτό πρέπει να είναι Corgi? Εγώ το είχα σε αγωνιστικό κόκκινο-άσπρο με ρολ-κέιτζ μέσα.
Επίσης τη θεριζοαλωνιστική που βλέπω πιο κάτω την έχω κι εγώ, είναι Matchbox γίυρω στο 80-82.Το Datsun είναι Polistil (τέλη δεκαετίας 70)
Η αλωνιστική είναι όντως Matcbox αλλά την έχω από 7-8 χρονών.....άρα είναι πολύ παλιότερο μοντέλο (κάπου στις αρχές δηλαδή του 70) -
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
@ Alba.
Αφιέρωσες που αφιέρωσες χρόνο για τις φωτογραφίες,δείξε τουλάχιστον κάτι από την αξιόλογη συλλογή σου.Ας τα πανηγυργιώτικα για το τέλος.Ελεος.Πρίτς (αφού είπες πως αν το κάνω... θα μου τα σπάσεις ένα προς ένα)
-
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
@ Alba.
Αφιέρωσες που αφιέρωσες χρόνο για τις φωτογραφίες,δείξε τουλάχιστον κάτι από την αξιόλογη συλλογή σου.Ας τα πανηγυργιώτικα για το τέλος.Ελεος.Πρίτς (αφού είπες πως αν το κάνω... θα μου τα σπάσεις ένα προς ένα)
Δώστα μου να τα σπάσω σπίτι μου εννοούσα.
-
NIGA Μήπως κάναμε παλιά μαζί διακοπές και δεν το θυμόμαστε Σαν τον ΚΡ με το μονοφάρο ένα πράγμα
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
NIGA Μήπως κάναμε παλιά μαζί διακοπές και δεν το θυμόμαστε Σαν τον ΚΡ με το μονοφάρο ένα πράγμαΛες ε; τώρα που το λες θυμάμαι μια σκοτεινή φυσιογνωμία στην παρέα μια εποχή που ταίριαζε στο προφίλ σου..... αλλά μπα... μάλλον χλωμό το βλέπω μιας κι εμείς δεν ξεκουνήσαμε από το ίδιο μέρος από το 1967....
Άσε που παραμένεις αναγνωρίσιμος έχοντας όλα τα μαλλιά σου ακόμη.....
-
-
Η 220 ειναι σαν αληθινη!
-
και η συλλογη συνεχιζεται για να τη βρει ο διαδοχος
-
-
Ο χρήστης STAX έγραψε:
Η 220 ειναι σαν αληθινη!Είναι συνδυασμός πολύ ωραίου μοντέλου με καταπληκτικό φωτογράφο!
Μινιατουρες Κλασσικων Αυτοκινητων