-
Καλησπέρα. Έχω το Mychron4 της Aim. To αγόρασα 410 Ευρώ καινούριο αλλά από ότι ξέρω υπάρχει και με 350€ αλλά όχι από τον επίσημο αντιπρόσωπο. Η συσκευασία περιελάμβανε το οργανάκι, αισθητήρα θερμοκρασίας, μαγνητικό για μέτρηση χρόνου γύρου και αισθητήρα στροφών. Για να δουλέψει η μέτρηση του γύρου η πίστα πρέπει να διαθέτει μαγνητική γραμμή κάτι που οι περισσότερες έχουν ( ο μαγνητικός αισθητήρας τοποθετείται στο πάτωμα του καρτ και κάθε φορά που περνάει πάνω από την μαγνητική γραμμή καταγράφει το χρόνο) . Στην Αγία Μαρίνα βέβαια όταν πήγα δεν υπήρχε μαγνητική γραμμή . To Mychron λοιπόν καταγράφει τους χρόνους σου , στροφές, θερμοκρασία και ώρες λειτουργίας κινητήρα καθόλη τη διάρκεια των γύρων σου. Έτσι με το που βγεις από την πίστα μπορείς να δεις το διάγραμμα με τις στροφές και τη θερμοκρασία του κινητήρα κάθε στιγμή που βρισκοσουν στην πίστα.
-
αχ,πριν λιγο εβλεπα το mychron4.το ερωτευτηκα το οργανακι με την πρωτη ματια.και τι δεν κανει.διαγραμματα,σενσορες,θερμοκρασιες και αλλα πολλα.
φιλε μου σου ευχομαι να το ευχαριστηθεις
επισης τι καρτ εχεις,που σβουριζεις και τι ηλικια εισαι?(στο τελευταιο αμα θες λες) -
Ευχαριστώ φίλε Αντώνη! Είμαι 22, έχω ένα Τony Racer EVX με κινητήρα Rotax FR 125 Max. Στο Kartodromo στις Αφιδνές πηγαίνω (πλέον το έχω αφήσει για φύλαξη εκεί ) και μία φορά πήγα και στην Αγία Μαρίνα. ( Μένω Γλυφάδα και πραγματικά στενοχωριέμαι που δεν επιτρέπονται αγωνιστικά στην πίστα του αγίου Κοσμά και αναγκάζομαι να πηγαίνω τόσο μακριά). Βέβαια είναι λίγος ο καιρός που ασχολούμαι οπότε είμαι σχετικά καινούριος και εγώ στο χώρο (αλλά θέλω να πιστεύω μόνιμος γιατί έχω πραγματικά κολλήσει!!)
-
ασε και εγω εχω παθει τρομερο κολλημα.καλες βολτες με το καινουργιο σου οργανακι.κοιτα να το χαρεις και να σπας συνεχεια τα ρεκορ σου
-
Ο χρήστης spiros80 έγραψε:
Ευχαριστώ φίλε Αντώνη! Είμαι 22, έχω ένα Τony Racer EVX με κινητήρα Rotax FR 125 Max. Στο Kartodromo στις Αφιδνές πηγαίνω (πλέον το έχω αφήσει για φύλαξη εκεί ) και μία φορά πήγα και στην Αγία Μαρίνα. ( Μένω Γλυφάδα και πραγματικά στενοχωριέμαι που δεν επιτρέπονται αγωνιστικά στην πίστα του αγίου Κοσμά και αναγκάζομαι να πηγαίνω τόσο μακριά). Βέβαια είναι λίγος ο καιρός που ασχολούμαι οπότε είμαι σχετικά καινούριος και εγώ στο χώρο (αλλά θέλω να πιστεύω μόνιμος γιατί έχω πραγματικά κολλήσει!!)Αχ αυτό το Tony... Σας χρωστάω καφέδες...
-
Και να μην ξεχνάμε ………..έχουμε αγώνα αυτό το σ/κ ο 5ος -και τελευταίος – αγώνας του Βαλκανικού πρωταθλήματος γίνετε εδώ Σαλόνικα σίτι δίπλα στο αεροδρόμιο στη γνωστή πίστα .όσοι πιστοί ……….
-
Μη μου το θυμίζεις.... λόγω του αγώνα λείπει ο αντιπρόσωπος και χτες έμεινα άκαρτος λόγω γραναζιού...!
Την επόμενη φορά έχουμε και λέμε. Ντίζες γκαζιού, αλυσίδα, γρανάζι πίσω και γρανάζι μπροστά απαραιτήτως σε στοκ στο βαλιτσάκι με τα εργαλεία. -
η ντιζα γκαζιου ποσο κανει και καθε ποτε θελει αλλαγμα?
-
Ο χρήστης bluemicraR έγραψε:
Μη μου το θυμίζεις.... λόγω του αγώνα λείπει ο αντιπρόσωπος και χτες έμεινα άκαρτος λόγω γραναζιού...!
Την επόμενη φορά έχουμε και λέμε. Ντίζες γκαζιού, αλυσίδα, γρανάζι πίσω και γρανάζι μπροστά απαραιτήτως σε στοκ στο βαλιτσάκι με τα εργαλεία.Είναι πολύ καλό να προνοείς και να ‘χεις μαζί σου ανταλλακτικά που πιθανόν να χρειαστείς σε μια προπόνηση ,όταν μάλιστα θα ξεκινήσεις τον πρώτο σου αγώνα αυτό θα είναι πολύ χρήσιμο –εκεί να δεις τη γίνεται αν σου χρειαστείς κάτι και δεν υπάρχει
Η ντίζα γκαζιού –αλλά και του φρένου – δεν κοστίζει σχεδόν τίποτα και μπορεί να μην χρειαστεί να αλλάξεις ποτέ μέσα σε ένα χρόνο
-
Ο Παγκόσμιος τελικός Rotax πραγματοποιήθηκε λίγες ημέρες στην Ιταλία, στην πίστα La Conca. Η Ελληνική ομάδα είχε απο όσο γνωρίζουμε, τους Κατσιώνη, που τερμάτισε 29ος και 34ος σε ημιτελικό και τελικό της DD2.
Αλλο Ελληνα στους τελικούς αγώνες δεν χαρήκαμε, ωστόσο προσπάθειες κατέβαλλαν οι Παύλου, 12ος στο second chance της Senior και Βασιλέρης 21ος στο second chance της Junior. Απο Κύπριους είχαμε μόνο έναν στην DD2 που προσπάθησε αλλά προκρίθηκε 69ος.
Για την ιστορία να αναφέρουμε τους νικητές κάθε κατηγορίας: JUNIOR MAX: 1ος Chapur Facundο - Αργεντινή, 2ος Korjus Kevin - Εσθονία, 3ος Fourquemin Paul - Γαλλία. SENIOR MAX: 1ος Cooper Ben - Μεγάλη Βρετανία, 2ος Lock Chris - Μεγάλη Βρετανία, 3ος Pierce Martin - Ιρλανδία. DD2 MAX : 1ος Poulter Leeroy - Νότιος Αφρική, 2ος Quellette Pier-Luc - Καναδά, 3ος Marsell Stuart - Ηνωμένες Πολιτείες Αμερική. Ας ελπίσουμε του χρόνου οι οδηγοί μας να τα καταφέρουν καλύτερα και να μας εκπροσωπήσουν επάξια!
Πηγή http://www.f1kart.gr -
Καλησπερα παιδια εγω ειμαι ο Μιχαλης και αχολούμαι με το καρτ απο το 2007.Μεχρι στίγμης αφου εχω περασει απο σαράντα κοίματα έχω αποκήση 3 καρτ ενα easykart,energy kai Haase-rotax FR 125 MAX
Απο το 2009 θα τρέξω στο easykart trofeo!
Επισης υπαρχει άλλο ενα forum για kart με παρα πολλες ενοτητες και ονομάζεται
http://allaboutkart.forumotion.com/ γινετε και εκει μελη!Ευχαριστω Φιλικα Μιχάλης
-
Καλημερα Κυρ Μιχαλη!
-
Καλημέρα
-
Καλή δύναμη και καλή υπομονή, χαιρόμαστε που όλο και περισσότεροι ασχολούνται πλέον με το άθλημα και φέτος να δούμε μια άρτια αγωνιστική χρονιά...
-
Πρόγραμμα καρτ 2009
Φέτος το easy,rok,pcr,iame θα διεξαχθούν μαζί.
07-08 MAΡΤIOY 2009 ΠΙΣΤΑ-KIOYRKA
04-05 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009 ΠΙΣΤΑ-ΚΙΟΥΡΚΑ
16-17 ΜΑΙΟΥ 2009 ΠΙΣΤΑ-ΜΕΓΑΡΑ
27-28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009 ΠΙΣΤΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ
05-06 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009 ΠΙΣΤΑ-ΚΙΟΥΡΚΑ'Και Πανελλήνιο 2009
http://rapidshare.com/files/184779662/k ... ar2009.xls -
Πολύ καλο το Πανελλήνιο πρωτάθλημα και περισσότερο στην περιφέρεια, τώρα περιμένουμε να δούμε το πρόγραμμα για τους αγώνες Ρόταξ που πέρσι ήταν διπλοί και μάλλον φέτος θα συμβεί το ίδιο...
-
Το πρόγραμμα rotax έχει ως εξής
• 15 Φεβρουαρίου Αθήνα Winter Cup
• 15 Μαρτίου Αθήνα
• 12 Απριλίου Αθήνα
• 17 Μαΐου Αθήνα
• 28 Ιουνίου Σπάρτη
• 27 Σεπτεμβρίου FINAL
• 06 Δεκεμβρίου Αθήνα ENDURANDE
Πηγή: http://allaboutkart.forumotion.com/ -
'ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ PCR CHALLENGE 2009
07-08 MAΡΤIOY 2009 ΠΙΣΤΑ-KIOYRKA
04-05 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009 ΠΙΣΤΑ-ΚΙΟΥΡΚΑ
16-17 ΜΑΙΟΥ 2009 ΠΙΣΤΑ-ΜΕΓΑΡΑ
27-28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009 ΠΙΣΤΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ
05-06 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009 ΠΙΣΤΑ-ΚΙΟΥΡΚΑ' -
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2009 Easykart
* 8 Μαρτίου Kardodromo στις Αφίδνες * 5 Απριλίου Kardodromo στις Αφίδνες * 17 Μαΐου Kardodromo στις Αφίδνες * 26 Ιουνίου Πελοπόννησος * 6 Σεπτεμβρίου Kardodromo στις Αφίδνες * 18 Οκτωβρίου Sienna Ιταλίας Easykart International Gran Finals.
-
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ