-
Πέτρο, θύμισέ το μου μόνο όταν έρθεις, γιατί εγώ θα το αμελήσω στάνταρ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
:shifty:Πέτρο, θύμισέ το μου μόνο όταν έρθεις, γιατί εγώ θα το αμελήσω στάνταρ.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Nα στείλω εγώ ένα με κάστανο/λευκή σοκολάτα;
Δείξτε λίγο έλεος η πείνα έχει κάνει λιμιτ απ
(Πέτρο τί να του στείλουμε εμείς? Οι Ολλανδέζες είναι ψηλές,τις πιάνει το check στις αποσκευές )
εμείς θα του στείλουμε το βιβλίο με τα έργα του Van Gogh...
Είναι δεσμευμένος-παντρεμένος ο drdino, και μάλιστα υπεράνω άλλων γυναικώνΚάτι σαν Μάριος Νο 2 ... 'Εγώ είμαι παντρεμένος άνθρωπος...'
Ανήκουν στο ίδιο γκρουπ
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
(Πέτρο τί να του στείλουμε εμείς? Οι Ολλανδέζες είναι ψηλές,τις πιάνει το check στις αποσκευές )
Είναι δεσμευμένος-κρεμασμένος ο drdino, και μάλιστα υπεράνω άλλων γυναικώνΚάτι σαν Μάριος Νο 2 ... 'Εγώ είμαι παντρεμένος άνθρωπος...'
Ανήκουν στο ίδιο γκρουπ
Δλδ δεν υπάρχει ελπίδα σωτηρίας ε?
-
**ααα, Πέτρο, το άλλο ΣΚ θα έχουμε πάρτυ γενεθλίων σπίτι.
Αν ψήνεσαι **Τον Μάριο δεν τον προσκαλώ για ευνόητους λόγους
Παντρεμένος 'άνθρωπος'Δεν αναφέρεται σε παντρεμένους η πρόσκληση
I'll remember that.....
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
**ααα, Πέτρο, το άλλο ΣΚ θα έχουμε πάρτυ γενεθλίων σπίτι.
Αν ψήνεσαι **Τον Μάριο δεν τον προσκαλώ για ευνόητους λόγους
Παντρεμένος 'άνθρωπος'Δεν αναφέρεται σε παντρεμένους η πρόσκληση
I'll remember that.....
Το ότι παντρεύτηκες?
-
Είναι δεσμευμένος-κρεμασμένος ο drdino, και μάλιστα υπεράνω άλλων γυναικώνΚάτι σαν Μάριος Νο 2 ... 'Εγώ είμαι παντρεμένος άνθρωπος...'
Ανήκουν στο ίδιο γκρουπ
Εκεί που είσαι ήμουνα, κι εδώ που είμαι θά'ρθεις....
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Είναι δεσμευμένος-κρεμασμένος ο drdino, και μάλιστα υπεράνω άλλων γυναικών
Κάτι σαν Μάριος Νο 2 ... 'Εγώ είμαι παντρεμένος άνθρωπος...'Ανήκουν στο ίδιο γκρουπ
Εκεί που ήσουν ήμουνα, κι εδώ που είμαι θά'ρθεις....
Βαλτός είσαι βραδιάτικα
-
είναι πολύ κακός ο πέτρος... α ρε μπαγάσα, να σουν εδώ να σου πω τι νύχτα πέρασα.
-
Καλημέρα,
Καμιά συνάντηση θα κάνουμε βρε Βόρειο-Ευρωπαίοι?? Μου φαγουρίζεται η τσέπη για να πληρώνω το πανάκριβο πετρέλαιο εδώ....
Σοβαρά τώρα, μόλις ξύπνησα και επειδή έχει καλό καιρό, λέω να κάνω καμιά βόλτα να ξεκαπνίσει το εργαλείο, θέλω και καφέ επειγόντως (φραπεδάκι πουθενά ίσως???), που να τον πιω άραγε, Βόννη ή Eidhoven?
-
.....Eidhoven τελικά είχε το 'μενού' σήμερα, για φαγητό, καφέ & παγωτό στην πλατεία, με εξαιρετική ηλιοφάνεια και άφθονη 'πασαρέλα' επίσης
Άντε και το επόμενο Σαβ/κο τώρα....καιρού επιτρέποντος....
-
Δίαιτα όμως, πολύ δίαιτα
-
Eγώ έκανα βολτίτσα στην Αμβέρσα (από Βρυξέλλας), επωφεληθείς της λιακαδίτσας, με παληό Ιμπρέζα φιλικού μου ζεύγους.
Πήγαμε και στο μυθικό Schipperstraat με τις πουτάνες: Γλυκόξινη θλίψη και παρακμή.
Έλεγε το παληό ρητό των Ελλήνων ναυτικών (όπως το διασώζει ο Ν.Καββαδίας στη 'Βάρδια'):
'Το Μπονεσάρι* να καεί, το Κάρντιφ να βουλιάξει
μα το καημένο Σκίπερ στράατ ο Θεός να το φυλάξει'.*Μπουένος Άιρες
-
Δίαιτα όμως, πολύ δίαιτα......με 1 πίτσα οικογενειακό μέγεθος, 1 σάντουιτς μεγάλο, 2 μπύρες, 1 παγωτό στρατσιατέλα, 1 σόδα & 1 καπουτσίνο (που κατανάλωσες μέσα σε 3 ώρες!), φυσικό είναι να λες πως έκανες δίαιτα!!!
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Eγώ έκανα βολτίτσα στην Αμβέρσα (από Βρυξέλλας), επωφεληθείς της λιακαδίτσας, με παληό Ιμπρέζα φιλικού μου ζεύγους.
Πήγαμε και στο μυθικό Schipperstraat με τις πουτάνες: Γλυκόξινη θλίψη και παρακμή.
Έλεγε το παληό ρητό των Ελλήνων ναυτικών (όπως το διασώζει ο Ν.Καββαδίας στη 'Βάρδια'):
'Το Μπονεσάρι* να καεί, το Κάρντιφ να βουλιάξει
μα το καημένο Σκίπερ στράατ ο Θεός να το φυλάξει'.*Μπουένος Άιρες
'Που είσαι βρε πατριώτ' ' εσύ? Δεν έστειλες κανένα μνμ για να κάναμε συνάντηση μιας και ήρθες προς τα μέρη μας....
-
Next time.
-
Παιδιά σημερα δεν δικαιολογούμαι που δεν απάντησα...
Τις τελευταίες ημέρες έχει πολύ τρέξιμο...
Χθες γύρισα σπίτι στις 5.30 και σήμερα στις 6.00.
Σήμερα όμως ήταν καλύτερα τα πράγματα, και αύριο-σήμερα ελπίζω να βγω ραντεβουδάκι -
Καλημέρα,
Καμιά συνάντηση θα κάνουμε παίδες???
-
Καλησπέρα,
Πρόταση για το ερχόμενο Σάββατο, για καρτ στο Euro Indoor Karting, στα σύνορα Γερμανίας-Ολλανδίας.
Άλλες προτάσεις ευπρόσδεκτες.....
ΥΓ: Τιμή γύρου 12,5€ και απ'όσο θυμάμαι διαρκεί περίπου 10'.
-
Μάριε το άλλο σκ δεν θα είμαι εδώ, οπότε μπορείς να ελπίζεις σε καλούς χρόνους
Συναντήσεις 4ΤΦ Β.Ευρώπης Εμείς,οι μπυρες και τα σνίτσελ