-
Καλημέρα,
Λόγω μειωμένης εκδήλωσης συμμετοχής, αναβάλλεται η συνάντηση της 06 Δεκ στην έκθεση αυτ/του στο ESSEN......
....κι επειδή με ''τσατίσατε'', θα πάω εκδρομή Βρυξέλλες
-
Καλημέρα,
Προσκαλώ τους Βόρειους για συνάντηση το ερχόμενο Σάββατο στο Roermond για shoping-cafe-eating....
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Καλημέρα,Προσκαλώ τους Βόρειους για συνάντηση το ερχόμενο Σάββατο στο Roermond για shoping-cafe-eating....
Ανταποκρίνομαι θετικά στο κάλεσμα
Άντε να τα π(ι)ούμε καο από κοντά!
-
Eκτός του ότι δεν υπάρχει φράγκο για ψώνια (και θα έχει κι εκπτώσεις ρε πστ μου...) θα είμαι με το πο@λι στο στόμα. Με το που γυρίζω έχω να παραδώσω reports και δεν έχω κάνει τπτ...
Αλλά ποτέ δεν ξερειςΚαλά να περάσετε πάντως!
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Eκτός του ότι δεν υπάρχει φράγκο για ψώνια (και θα έχει κι εκπτώσεις ρε πστ μου...) θα είμαι με το πο@λι στο στόμα. Με το που γυρίζω έχω να παραδώσω reports και δεν έχω κάνει τπτ...
Παναγιώτη κάτσε και στρώσου τώρα στην Ελλάδα!!!
Δε δεχόμαστε δικαιολογίες!!!
Είσαι ιδρυτικό μέλος και στέλεχος του 4ΤΦ ΒΕ! -
Τστστσ, δικαιολογίες......κερνάω εγώ τα πάντα πλήν φαγητού διότι εκεί δεν παίζεσαι!!!
Εάν σε βολέψει ξέρεις που θα μας βρεις......εγώ θα έχω κι έναν φίλο από Βέλγιο
-
Έτσι έλεγα κι εγώ Πέτρο, ότι θα διάβαζα εδώ, αλλά οι πειρασμοί ήταν πολύ πιο δυνατοί απ τις ασθενικές αντιστάσεις μου Δε φημίζομαι και για την εγκράτεια μου.
Θα δώ πως θα παει και θα κάνω τα αδύνατα δυνατά, έστω και για βολτούλα, απλά να τα πούμε(υπό την προϋπόθεση να κεράσει ο Μάριος μια ρημαδομερίδα φαΐ όχι τπτ άλλο, θα είμαι ακόμα σε greek mode )
-
Έτσι έλεγα κι εγώ Πέτρο, ότι θα διάβαζα εδώ, αλλά οι πειρασμοί ήταν πολύ πιο δυνατοί απ τις ασθενικές αντιστάσεις μου Δε φημίζομαι και για την εγκράτεια μου.
Θα δώ πως θα παει και θα κάνω τα αδύνατα δυνατά, έστω και για βολτούλα, απλά να τα πούμε(υπό την προϋπόθεση να κεράσει ο Μάριος μια (και καλά...) ρημαδομερίδα φαΐ όχι τπτ άλλο, θα είμαι ακόμα σε greek mode )
Μάριε σε βλέπω να ξηλώνεσαι με τον Παναγιώτη
Κάνε παραγγελία από τώρα στην ταβέρνα για να σφάξουν τον μόσχο τον σιτευτό! -
Tο απολωλός πρόβατο επιστρέφει
Εσύ γιατρέ δε διαβάζεις σήμερα ?
-
:ysterical: Tο απολωλός πρόβατο επιστρέφειΕσύ γιατρέ δε διαβάζεις σήμερα ?
Παναγιώτη εγώ είμαι απολωλότερο από εσένα...
Σήμερα ειδικά δεν μπορώ να στρωθώ... Έχω υπερένταση, ταχυπαλμίες, δεν ξέρω...Είμαι κλεισμένος σπίτι και διαβάζω με το στανιό...
Να φανταστείς σε πόση κατάθλιψη έπεσα σήμερα... Έπλυνα όλη την οικοσκευή των τελευταίων 3 ημερών... 5 πιάτα στον νιπτήρα, 5 ποτήρια, 3 κούπες, κατσαρόλες, τάπερ, κτλ... Χάλασα σήμερα πολύ...
Από τη μία διαβάζω για τις Σαλμονέλλες, τις υπο-ομάδες και τους ορότυπούς τους, και από την άλλη έχω αυτό το τεμπελομηχάνημα, τον υπολογιστή που με ναρκώνει...
ΥΓ: Δεν έχω ανακαλύψει εδώ πάνω ένα πλυντήριο πιάτων... Δυστυχώς είχα ανακαλύψει μια κοπέλα που έπλενε αυτή τα πιάτα και με καλοέμαθε... Τώρα πάλι ως μπακούρι, καθώς ξεδιαλύναμε τις καρδιές μας , πρέπει να τα πλένω μόνος μου...
-
Άστα Πετρο... σε καταλαβαίνω απόλυτα...
Να δώ πως θα την παλέψω κι εγώΝα περάσω απ το φαρμακείο να σου φέρω κανα Xanax
-
Άστα Πετρο... σε καταλαβαίνω απόλυτα...
Να δώ πως θα την παλέψω κι εγώΝα περάσω απ το φαρμακείο να σου φέρω κανα Xanax
φέρε, φέρε!
είχα μια φωτογραφία με ένα φάρμακο antipalevol!! δεν μπορώ να τη βρω... θα την ψάξω μιας και ταιριάζει
-
Tων 0,5 σε πιάνουν ή να φέρω του 1?
Δεν την παλεύουμε -
-
Για σίδερο χρησιμοποιώ την τεχνική του μαξιλαριού
Να και κάτι που είναι χρήσιμες οι ελληνικές ταινίεςΔε διαβάζεις τί λέει το παιδί ρε?? Χωρίσαμε και σας περιμένουμε
-
Για σίδερο χρησιμοποιώ την τεχνική του μαξιλαριού
Να και κάτι που είναι χρήσιμες οι ελληνικές ταινίεςΔε διαβάζεις τί λέει το παιδί ρε?? Χωρίσαμε και σας περιμένουμε
Καλά μόνο 1 υπάρχει? Ρε στα χρόνια μου υπήρχε αφθονία προσφοράς...
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Μα καλά, είστε φοιτητές και πλένετε εσείς τα πιάτα?? Σιγά-σιγά θα μου πείτε πως σιδερώνετε κι όλας!Καλά ρε, τις γκόμενες τι τις έχετε τότε?? Α ρε να ήμουν ελεύθερος....
Παναγιώτη μόνο ποτό κερνάω, όχι φαγητό, είσαι παμφάγος εσύ!!
Πέτρο από το παρακάτω φάρμακο πόσα κουτιά μπορείς να μου βρείς??
Μάριε τηλεφωνώ στην εταιρία και μου λέει ότι έχουν στείλει όλη την παρτίδα του μήνα προς Ελλάδα...
Ετοιμάζονται να ανοίξουν νέο εργοστάσιο για να καλύψουν την ελληνική ζήτηση -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Από τη μία διαβάζω για τις Σαλμονέλλες, τις υπο-ομάδες και τους ορότυπούς τους,
τέλειωσες με τα χρήσιμα και πιάνεις και τις γνωσεις τηλεπαιχνιδιού;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Από τη μία διαβάζω για τις Σαλμονέλλες, τις υπο-ομάδες και τους ορότυπούς τους,
τέλειωσες με τα χρήσιμα και πιάνεις και τις γνωσεις τηλεπαιχνιδιού;
καμμένος είμαι...
καμιά φορά με παίρνει η περιέργεια μου και ήθελα να δω ποιος ορότυπος προκαλει τον τυφοειδή πυρετό και ποιος την εντεροκολίτιδα...
πίκρα, πίκρα, και δεν προλαβαίνω την ύλη...
-
τελικά τί θα κάνουμε αύριο?
είμαστε έτοιμοι στις θέσεις μας?
Συναντήσεις 4ΤΦ Β.Ευρώπης Εμείς,οι μπυρες και τα σνίτσελ