-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Μάριε το άλλο σκ δεν θα είμαι εδώ, οπότε μπορείς να ελπίζεις σε καλούς χρόνουςΥπήρχε μια περίπτωση να με κερδίσεις λόγω......διαφοράς βάρους & μόνο.
-
Σου έχω πεί να τρώς όλο το φαγητό σου
-
Σου έχω πεί να τρώς όλο το φαγητό σουΕίμαι που είμαι υπέρβαρος, αν το τρώω κι όλο θα γίνω σαν μπουλντόζα!!
Βλέπεις, δεν είναι όλοι τυχεροί να τρώνε για 4 (όπως εσύ) και να μην βάζουν δράμι....
-
Καλησπέρα,
Πρόταση επίσκεψης στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου (ΙΑΑ 2009) στην Φρανκφούρτη, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο μεταξύ 19-27 του μηνός.
Περισσότερα (τιμές, ωράριο κτλ) στο site εδώ
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Καλησπέρα,Ανοιχτή πρόσκληση προς τους απανταχού Βόρειους για μια μονοήμερη εκδρομή στην πίστα του Nurburgring
α) είτε για συμμετοχή στο Formula Experience
β) είτε για συμμετοχή στο Aston Martin Co-pilot
Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα μεταξύ 20 Ιουνίου - 19 Ιουλίου, ένα Σάββατο.....
Περιμένω συμμετοχές.......
Καλημέρα,
λόγω μικρής συμμετοχής (εγώ μόνο ) στην παραπάνω δραστηριότητα, επαναπρογραμματίζεται για το μεθεπόμενο Σάββατο (5 Σεπτεμβρίου) η εκδρομή στην πίστα του Nurburgring με ελεύθερο πρόγραμμα (1 γύρους - 23 ευρώ).
'Ελα να βλέπω συμμετοχές....
-
Θα είμαι Σκωτία και μέχρι τέλος του μήνα με πολύ δουλειά.
Βρέθηκε μάλλον καινούργιος καθηγητής και θα έχω συναντηση μαζί του τέλος Σεπτέμβρη -
Θα είμαι Σκωτία και μέχρι τέλος του μήνα με πολύ δουλειά.
Βρέθηκε μάλλον καινούργιος καθηγητής και θα έχω συναντηση μαζί του τέλος ΣεπτέμβρηΑντε μπράβο ρε Παναγιώτη
-
Για τη Σκωτία το λές ?
-
Για τη Σκωτία το λές ?Kαι για τα 2
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Καλησπέρα,
Ανοιχτή πρόσκληση προς τους απανταχού Βόρειους για μια μονοήμερη εκδρομή στην πίστα του Nurburgring
α) είτε για συμμετοχή στο Formula Experience
β) είτε για συμμετοχή στο Aston Martin Co-pilot
Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα μεταξύ 20 Ιουνίου - 19 Ιουλίου, ένα Σάββατο.....
Περιμένω συμμετοχές.......
Καλημέρα,
λόγω μικρής συμμετοχής (εγώ μόνο ) στην παραπάνω δραστηριότητα, επαναπρογραμματίζεται για το μεθεπόμενο Σάββατο (5 Σεπτεμβρίου) η εκδρομή στην πίστα του Nurburgring με ελεύθερο πρόγραμμα (1 γύρους - 23 ευρώ).
'Ελα να βλέπω συμμετοχές....
Αναχώρηση στις 16:00 σήμερα....
-
Με την ευκαιρια ερωτω θα ειναι κανεις στην εναρξη του Octoberfest 19/09 μοναχο; Με δυο φιλαρακια θα ειμαστε απο 18 βραδυ μοναχο και μετα βουρ για Κυριακη Nurburgring 20/09. Οποιος ειναι κοντα στο ενα απο τα δυο γεγονοτα να το πει μπα και βρεθουμε.!!
-
Ο χρήστης dimitris_v έγραψε:
Με την ευκαιρια ερωτω θα ειναι κανεις στην εναρξη του Octoberfest 19/09 μοναχο; Με δυο φιλαρακια θα ειμαστε απο 18 βραδυ μοναχο και μετα βουρ για Κυριακη Nurburgring 20/09. Οποιος ειναι κοντα στο ενα απο τα δυο γεγονοτα να το πει μπα και βρεθουμε.!!Καλησπέρα,
Μόλις μπήκα σπίτι, η βόλτα στο Nurburgring ήταν απίστευτη εμπειρία..... ...περισσότερα στην αντίστοιχη ενότητα σε λιγάκι....
Για το Σαβ/κο 19-20 Σεπ έχω σκοπό να πάω στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου (ΙΑΑ 2009) στην Φρανκφούρτη, όπως έχω γράψει και πιο πάνω...
-
Ναι το χουμε και αυτο στο προγραμμα αλλα μονο κυριακη μεταξυ 4 και 7 που κλεινει μιας και επιστρεφουμε απο Φραγκφουρτη ξημερωματα Δευτερας.
-
Καλησπέρα,
Πριν λίγο επέστρεψα από Stuttgart και το MB Museum.......απίστευτη εμπειρία.....
-
μετράει τρελά. Και το καινούργιο της porsche ως επίσης.
και το esslingen δίπλα στην stuttgard είναι πανέμορφο -
Καλησπέρα,
Επίσκεψη στην IAA 2009 (Frankfurt) το ερχόμενο Σάββατο 19/9......όσοι πιστοί προσέλθετε....
Συναντήσεις 4ΤΦ Β.Ευρώπης Εμείς,οι μπυρες και τα σνίτσελ