-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Μάλλον γενικά δε με λυπούνται...γιατί στην 147 πλήρωνα περίπου 120-130 ευρώ για λάδια (σε 1600άρι) .Αστο καλο σου μεσημεριατικα
-
Καλύτερα να το αποφύγεις. Πολλοί περιστασιακοί οδηγοί σημαίνει μηδέν σεβασμός με ότι αυτό συνεπάγεται...
Επιπλέον η 116 δεν έχει ιδιαίτερο νόημα αγοράς αφού το πλεονέκτημα του κρατήματος εκμηδένιζεται από τον ασθενικό κινητήρα...
-
ΟΚ μαγκες, ευχαριστώ, θα του μεταφέρω τις απόψεις σας, και κρατώ το γεγονός πως ούτε ένας δεν είπε πως πρόκειται για καλή αγορά. Καλύτερα να πάρει κάποιο μοντέλο καινούριο στα ίδια λεφτά.
-
μη διανοηθει να παρει 116 μονο..
-
Κοίτα service ξεχνάς να κάνεις...Αύγουστο 2007 το έχω πάρει, έχω κάνει 13Κ κμ και έχω αλλάξει μόνο λάδια. Ακόμα για τακάκια έχω άλλα 12Κ κμ ενώ για τα πίσω άλλα 30Κ κμ, ενώ τα επόμενα λάδια είναι σε άλλα 10Κ κμ.
Νίκο φρενάρεις πολύ ε? Τι τακάκια είναι αυτά που θέλουν αλλαγή στα 25km?????
-
Έλα ντε. Εγώ με 3 πίστες και τα άλλαξα στα 50κατι χιλιάδες ενώ είχαν αρκετή πάστα, γιατί ήθελα να έχω φρέσκα.
-
άσχετο με το θέμα,σχτικό με τα φρένα
έχω βρει 2 'ποικιλίες' τακάκια, γνήσια. πιο παχύ και με ομογενές πάχος σε όλη την επιφάνεια και πιο λεπτό και με τι γωνίες ακόμα πιο λεπτές. Η τιμή μεγαλύτερη στο χοντρό. οπότε παίζει τα πρώτα εργοστασιακά να είναι τα οικονομικά+λεπτά. -
Ίδιο κωδικό έχουν;
-
δεν θυμάμαι σίγουρα αλλά νομίζω όχι. πρέπει να αλλάζουν στο τελευταίο γράμμα.
-
Άρα είναι απλό να δει κανείς τι έχει από το εργοστάσιο...
-
γράφει το εγοστασιακό τακάκι επάνω το εργοστασιακό κωδικό ή μόνο το κουτί και τα τακάκια έχουν το κωδικό του παραγωγού (Lucas etc) . δεν το έχω παρατηρήσει αυτό. αν το γράφουν πάντως ναι θα είναι εύκολο.
-
Τι λέτε ωρέ, τι 50K και ακόμη είχαν?
Εγώ κάθε 20K km είμαι για τακάκια -
Άρα από τη μαμά του φοραει τα φτηνιάρικα?
Ελπίζω πως όχι γιατί από 27000 αυτοκίνητο θα περίμενα περισσότερα... -
Ο χρήστης akrovatis1979 έγραψε:
Κοίτα service ξεχνάς να κάνεις...Αύγουστο 2007 το έχω πάρει, έχω κάνει 13Κ κμ και έχω αλλάξει μόνο λάδια. Ακόμα για τακάκια έχω άλλα 12Κ κμ ενώ για τα πίσω άλλα 30Κ κμ, ενώ τα επόμενα λάδια είναι σε άλλα 10Κ κμ.
Νίκο φρενάρεις πολύ ε? Τι τακάκια είναι αυτά που θέλουν αλλαγή στα 25km?????
Τι να σου πω...είμαι γενικότερα ομαλός στα φρένα...έχω πάει 3-4 φορές πίστα και σε 5-6 φορές σε ορεινές διαδρομές.
Παίζει ρόλο το μέγεθος των δίσκων?
-
delete
-
Εγώ φίλε μου Bravo θα πάρω . Ο αδερφός μου ας πάρει κανένα golf μιας και γουστάρει τα γερμανικά.
-
παιδια τι λετε??τακακια 50Κ χλμ?? εγω σε ολα τα αυτοκινητα μου τα αλλαζα σε 10Κ εως το πολυ 20 και τωρα που τα αλλαξα στα 25 ενιωσα παρα πολυ περηφανος!!
φρεναρω πολυ παντως(και ο κοσμος ανακατευεται καμια φορα....)
-
Το αυτοκίνητο το έχω 3,5 χρόνια - 50000 χλμ και στο προηγούμενο σέρβις που τα κοιτάξαμε ήτανε κάπου στη μέση...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
παιδια τι λετε??τακακια 50Κ χλμ?? εγω σε ολα τα αυτοκινητα μου τα αλλαζα σε 10Κ εως το πολυ 20 και τωρα που τα αλλαξα στα 25 ενιωσα παρα πολυ περηφανος!!φρεναρω πολυ παντως(και ο κοσμος ανακατευεται καμια φορα....)
Ρε συ, μήπως πατάς φρένο μαζί με γκάζι;
-
Ο χρήστης akrovatis1979 έγραψε:
Το αυτοκίνητο το έχω 3,5 χρόνια - 50000 χλμ και στο προηγούμενο σέρβις που τα κοιτάξαμε ήτανε κάπου στη μέση...Για τι αυτοκίνητο μιλάμε?
bmw116, μεταχειρισμένη