-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πως απεγκαθιστούμε κάποιο πρόγραμμα το οποίο έχει καταστραφεί το uninstall του?Μια λύση είναι να σβήσεις καταρχήν το directory που έχει φτιάξει στο program files & να ψάξεις για registry entries (run: regedit) να τις ξηλώσεις κι αυτές αφού δεις αν έχει βάλει αρχεία κι αλλού. Αν έχεις τα original setup files μπορείς να δοκιμάσεις να ξανακάνεις install & μετά uninstall.
-
θα δοκιμασω, ευχαριστω
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πως απεγκαθιστούμε κάποιο πρόγραμμα το οποίο έχει καταστραφεί το uninstall του?Χρησιμοποιησε το CCleaner αφου σβησεις το folder
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
θα δοκιμασω, ευχαριστωΜπες blue white gt και κατέβασε ένα πρόγραμμα που λέγετα your uninstaller
\κάνει φοβερή δουλειά
ΑΚόμα και προγράμματα που έχουν uninstaller τα βγάζω μόνο με αυτό, γιατί έχει database sto net και μπορεί και βρίσκει ξεχασμένα entries στην registry -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Μπες blue white gt ...
Εχμ, επειδή το είχα προσπαθήσει παλιότερα, πως μπαίνουν εκει μέσα? Στήνεις καραούλι και περιμένεις να ανοίξουν?
-
Ναιμ δυστυχώς...
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Μπες blue white gt ...
Εχμ, επειδή το είχα προσπαθήσει παλιότερα, πως μπαίνουν εκει μέσα? Στήνεις καραούλι και περιμένεις να ανοίξουν?
Kανονικά
Είναι λίγο γτπ η κατάσταση με τις εγγραφές. Είναι σαν τις γυναίκες : υπομονή και επιμονή
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Μπες blue white gt ...
Kανονικά
Είναι λίγο γτπ η κατάσταση με τις εγγραφές. Είναι σαν τις γυναίκες : υπομονή και επιμονή
Και λίγο σάλιο
Πρέπει να κόψω το σπάμ, ξέρει κανείς που θα βρώ τσιρότα; -
Εμένα πάντως με ενημέρωσαν τηλεφωνικώς (άλλος, που ήθελε πιο επίμονα να γραφτεί) οτι είχαν ανοίξει οι εγγραφές και μπούκαρα
-
ΜΠΑΑΑΑΑΜ, πάει το επίπεδο
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Πρέπει να κόψω το σπάμ, ξέρει κανείς που θα βρώ τσιρότα;
ΓΙατί, είναι νόστιμο
Youtube VideoΑν δεν μπορείςνα το βρείς, να κοιτάξω μήπως έχω το install να το ανεβάσω κάπου
-
αυτό το πράγμα ποτέ δεν το κατάλαβα γιατί το κάνουν....
εν τω μεταξύ δουλεύει το msn 8.5 αλλά το 9 δεν μπαίνει με τίποτα. Και παρατήρησα ότι δεν μπαίνει κανένα άλλο πρόγραμμα από τα live της M$ όπως το Photo gallery, το mail κτλ...
κάθομαι με το 8.5 και λουφάζω λοιπόν αφού δεν θε μην σώσει (το pidgin μου σπασε τα νεύρα κ έφαγε σουτ...άμα συνηθίσεις το περιβάλλον του msn δεν την παλεύεις με τίποτα άλλο)
-
Ενα απλο προγραμματακι μεσω του οποιου μπορω να κανω αντιγραφη στο σκληρο μου ταινια απο καμερα mini-dv?
Pc και καμερα εχουν δυνατοτητα συνδεσης μεσω s video και firewire. -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Ενα απλο προγραμματακι μεσω του οποιου μπορω να κανω αντιγραφη στο σκληρο μου ταινια απο καμερα mini-dv?
Pc και καμερα εχουν δυνατοτητα συνδεσης μεσω s video και firewire.Windows Movie Maker
Τζαμπε απο το σαϊτ της Μικρομαλακης
*Requirements for video capture
You will also need a way to get your videos into your computer. This requires different capture hardware depending on the source of your video.
If you have a digital video (DV) camera, you'll need either an IEEE 1394 card or an analog video capture card. IEEE 1394 is recommended for the best quality results. Many new computers come with an IEEE 1394 card already installed. If not, there are a number of manufacturers that make a card that will work with your computer.
If you have an analog video camera or a VCR, you will need to have an analog video capture card. *
-
windows movie maker
Διαλέγεις πόσο συμπιεσμένη θέλεις την ταινία (εντελώς ασυμπίεστη θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ). -
Σας ευχαριστω, θα το δοκιμασω.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εύκολο και γρήγορο προγραμματάκι κλικ+κλικ για να κόψω κομμάτι από avi;
audacity
Τα κάνει όλα και συμφέρει.
Γιατί είναι τζάμπα...είναι μόνο για ήχο.
Μάνο εγώ χρησιμοποιώ το πολύ καλό και εύκολο Boilsoft Video Splitter.
Αν και με καθυστέρηση, my bad. Για κάποιον περίεργο λόγο νόμιζα ότι μιλούσαμε για wav.
-
Eυχαριστώ για τις προτάσεις.
-
Με γεια μου!
Περιμένω να φορτίσει.... -
Με γεια μου!
Περιμένω να φορτίσει....Με γειες!!!!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]