-
Ο χρήστης chala13 έγραψε:
Κυριοι , γελαμε και κανουμε πλακιτσα, αλλα καποια μερα θα κλαιμε με μαυρο δακρυ οταν μας αφαιρεσουν τις 'Ι.Ο.' η τις 'Φιλπικες' πινακιδες , εξαιτιας καποιων λαμογιων .
Και φυσικα δεν φταινε αυτοι που τις 'κοτσαρουν' και κανουν τις καθημερινες τους βολτες ,αλλα οι 'γνωστοι - αγνωστοι' που τους τις δινουν.τα ιδια εχω πει και εγω σε παμπολες σηζητησεις επι του θεματος. για 10-20 μακακες που πανε στη δουλεια καθε πρωι με Ι.Ο. θα την πληρωσουμε οι υπολοιποι
-
Aυτος εχει μια citroen sm που ειχα παει να δω και μου εκανε εντυπωση για τι μου λεει περιμενω τωρα να παρω πινακιδες φιλπα γι αυτο το nissan και τρελαθηκα του λεω γιατι βγαζει και λεει επειδη ειναι σπανιο μου φενεται τετρακινιτο και υπαρχουν μονο δυο στην ελλαδα γιαυτο....
Μαρεσει που παλια μου λεγανε οτι η φιλπα ειναι πιο αυστηρη απο την ελπα και σου βγαζει
δυσκολα νουμερα.
Τωρα που πηγα ελπα για την ds και την sm μου ειπαν οτι θα περναει καθε χρονο ελεγχο. -
δεν νομιζω να του δωσουνε για το sunny, η αν θες δεν το χωραει ο νους μου οτι μπορει ο Robert να δωσει εγκριση γι'αυτο το πραγμα.
-
Λόγω της 'αντιπαλότητας' των ομοσπονδιών και της ανάγκης να μαζέψει ο καθένας όσους περισσότερους 'πελάτες' μπορεί,έχουν μαζέψει υπό την σκέπη τους διαφόρων ειδών λέσχες.Οπότε είναι αναγκασμένες λόγω της απληστίας τους να δίνουν πινακίδες σε κάθε 'αναξιοπαθούντα'.
-
αναρωτιεμαι υπαρχουν στοιχεια για το ποσα αυτοκινητα εχουν πινακιδες ιστορικου?. Κανουμε κομμα??
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Aυτος εχει μια citroen sm που ειχα παει να δω και μου εκανε εντυπωση για τι μου λεει περιμενω τωρα να παρω πινακιδες φιλπα γι αυτο το nissan και τρελαθηκα του λεω γιατι βγαζει και λεει επειδη ειναι σπανιο μου φενεται τετρακινιτο και υπαρχουν μονο δυο στην ελλαδα γιαυτο....
Μαρεσει που παλια μου λεγανε οτι η φιλπα ειναι πιο αυστηρη απο την ελπα και σου βγαζει
δυσκολα νουμερα.
Τωρα που πηγα ελπα για την ds και την sm μου ειπαν οτι θα περναει καθε χρονο ελεγχο.μου το ειπαν και μενα για το autobianchi και πιστευω οτι ειναι καλο αυτο μια και θα αναγκαζομαστε για να διατηρισουμε τα νουμερα να το εχουμε καθε χρονο στην ιδια κατασταση.
το εισπραχτικο κοματι που δεν μου αρεσε ειναι οτι αν δεν παρεις μερος σε καποιους αγωνες εκδηλωσεις τον χρονο θα πρεπει να πληρωσεις καποιο παραβολο
και κατι ακομα καλυτερο ειναι οτι μου δωσαν και εναν χρονο οδικη βοηθεια με 10-12 ευρω νομιζω αν και δεν νομιζω οτι τα ιταλικα μενουν ποτε -
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
μου το ειπαν και μενα για το autobianchi και πιστευω οτι ειναι καλο αυτο μια και θα αναγκαζομαστε για να διατηρισουμε τα νουμερα να το εχουμε καθε χρονο στην ιδια κατασταση.
το εισπραχτικο κοματι που δεν μου αρεσε ειναι οτι αν δεν παρεις μερος σε καποιους αγωνες εκδηλωσεις τον χρονο θα πρεπει να πληρωσεις καποιο παραβολοΌντως πολύ καλό να ελέγχονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα τα αυτοκίνητα, αλλά αν οι έλεγχοι γίνονται απο τους ίδιους που βγάζουν τις πινακίδες σε ένα σωρό άκυρα αυτοκίνητα, ποιό το νόημα?
Επίσης πιστεύετε στ αλήθεια ότι θα έχουν χρόνο 4-5 άτομα να ελέγχουν 2500+ αυτοκίνητα το χρόνο?Όσο για το θέμα με τις εκδηλώσεις, ας ελπίσουμε ότι κι αυτό είναι ένα κακόγουστο 'ράδιο αρβύλα', αν όντως ισχύει είναι πραγματικά για κλωτσιές αυτός που το σκέφτηκε, επιτέλους πρέπει να καταλάβουμε ότι οι 'εκδηλώσεις' είναι εντελώς άσχετες με την αγάπη μας για τα παλιά αυτοκίνητα, και τα 'ενεργά' σε αγώνες sporting-regularity αυτοκίνητα δεν είναι ούτε το 5% των ιστορικών στην Ελλάδα...
-
Και όμως, δυστυχώς ισχύει...
-
εισπρακτικα μετρα....
-
Λυπάμαι φίλοι μου,
Δεν νομίζω σοβαρά Clubs να κάνουν τέτοια καραγκιοζιλίκια!
'Οποιος αντιμετώπισε παρόμοιο πρόβλημα με σοβαρό Club, ας επικοινωνήσει μαζί μου.
Μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και ανάμεσά μας!Αυτοί ΕΞΩ!
Μάριος -
μας τα κανεις λιγο λειανα για μας τους φτωχους στο μυαλο
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
μου το ειπαν και μενα για το autobianchi και πιστευω οτι ειναι καλο αυτο μια και θα αναγκαζομαστε για να διατηρισουμε τα νουμερα να το εχουμε καθε χρονο στην ιδια κατασταση.
το εισπραχτικο κοματι που δεν μου αρεσε ειναι οτι αν δεν παρεις μερος σε καποιους αγωνες εκδηλωσεις τον χρονο θα πρεπει να πληρωσεις καποιο παραβολοΌντως πολύ καλό να ελέγχονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα τα αυτοκίνητα, αλλά αν οι έλεγχοι γίνονται απο τους ίδιους που βγάζουν τις πινακίδες σε ένα σωρό άκυρα αυτοκίνητα, ποιό το νόημα?
Επίσης πιστεύετε στ αλήθεια ότι θα έχουν χρόνο 4-5 άτομα να ελέγχουν 2500+ αυτοκίνητα το χρόνο?Όσο για το θέμα με τις εκδηλώσεις, ας ελπίσουμε ότι κι αυτό είναι ένα κακόγουστο 'ράδιο αρβύλα', αν όντως ισχύει είναι πραγματικά για κλωτσιές αυτός που το σκέφτηκε, επιτέλους πρέπει να καταλάβουμε ότι οι 'εκδηλώσεις' είναι εντελώς άσχετες με την αγάπη μας για τα παλιά αυτοκίνητα, και τα 'ενεργά' σε αγώνες sporting-regularity αυτοκίνητα δεν είναι ούτε το 5% των ιστορικών στην Ελλάδα...
αγγελε μονο οσα αυτοκινητα βγαζουν τωρα πινακιδες ΙΟ πρεπει να παιρνουν ελεγχο οσα εχουν βγαλει απο παλια δεν χρειαζεται δηλαδη το 500αρακι μου δεν θα ξαναπερασει ενω το α112 θα περναει καθε χρονο
-
2 μέτρα και 2 σταθμά δηλαδή??? Και τόσα σούργελα που τους βγάλαν πινακίδες με το 'παλιό' σύστημα? (δεν αναφέρομαι στο 500 σου! )
-
E30 ΒΝW Ζαντολάστιχο-αεροτομή-μπούκεσσς.... ΕΟΟΕ νουμεράκι και παντιλικάκι (άμα λάχει)...
Περισσότερες πληροφορίες εδώ:
http://www.oti_nanai_leventes.gr -
Καλά...το έχω δει το όνειρο...
'Η κατάχρηση φέρνει κατάργηση'
Ετοιμαστείτε να παραδώσουμε τις Ιστορικές...ή μάλλον να βάλει πρόσθετα τέλη και το κράτος ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο κακό.... -
ποιος σου ειπε..οτι bmw e30 δεν εχει νουμερα(ιστορικα)..!!
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Καλά...το έχω δει το όνειρο...
'Η κατάχρηση φέρνει κατάργηση'
Ετοιμαστείτε να παραδώσουμε τις Ιστορικές...ή μάλλον να βάλει πρόσθετα τέλη και το κράτος ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο κακό....Για καταργηση δεν το βλεπω γιατι εχουν επενδυθει πολλα λεφτα σε τετοια αυτοκινητα και ειναι και αρκετοι μεγαλοσυλλεκτες με επιροη στα ανωτερα κλιμακια, αλλωστε η καταργηση δεν φερνει χρημα αλλα ενα προσθετο τελος πολυτελειας και καλα αφου γουσταρεις να εχεις αντικουλα μαγκα θα ερχοτανε λουκουμι
-
Ωχ ρε παιδιά!!Τι σας προκαλεί εντύπωση.Αφού τα' χουμε πεί.Πελάτες μαζεύουν για να τους χρησιμοποιήσουν την ώρα της μοιρασιάς.Κι όταν θα 'ρθει εκείνη η ώρα οι 'πορτοκαλί' θα αντιτάξουν την ιστορία τους και τη FIVA,οι κίτρινοι τους αγώνες και τη FIA,και οι μπλέ ότι έχουν κάποιες εκατοντάδες (ίσως χιλιάδα??) μέλη.Απλά πράγματα είναι.
-
+1000000000
-
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
Ωχ ρε παιδιά!!Τι σας προκαλεί εντύπωση.Αφού τα' χουμε πεί.Πελάτες μαζεύουν για να τους χρησιμοποιήσουν την ώρα της μοιρασιάς.Κι όταν θα 'ρθει εκείνη η ώρα οι 'πορτοκαλί' θα αντιτάξουν την ιστορία τους και τη FIVA,οι κίτρινοι τους αγώνες και τη FIA,και οι μπλέ ότι έχουν κάποιες εκατοντάδες (ίσως χιλιάδα??) μέλη.Απλά πράγματα είναι.judgement day!!!!!
ΦΙΛΠΑ, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας κλπ για αντίκες