-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Link Να τους χαιρόμαστεΩραία... Να χαιρόμαστε τους μ@λακες μας...
Κανα τροχαίο με ένα πούλμαν 300 άτομα δεν μπορεί να γίνει ρε παιδιά. Να τους ξεφορτοθούμε;;
-
Αν ισχύει (που το έχω ξανακούσει ότι είναι γενικά έτοιμα αυτά τα τμήματα, αλλά εγώ δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω) είναι για ξύλο. Πολύ ξύλο.
Για την ακρίβεια, θα τους έντυνα πολύ εύκολα με κιτρινόμαυρες μπλούζες που να γράφουν Γ@@@ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΑΣ ΒΡΩΜΟΤΟΥΡΚΟΙ μέσα στην Θύρα 4, μετά από ήττα λόγω διαιτησίας από τον Ολυμπιακό.
Ή ακόμα καλύτερα θα τους έβαζα να πιουν ένα καφέ με τον adis4gr.
-
Λιγη ψυχραιμια
http://tvradio.ert.gr/radio/localcat.asp?id=2182 -
Άντε μπράβο!
Ο καφές όμως θα παραμείνει ως απειλή μέχρι να ολοκληρωθεί το έργο!
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Λιγη ψυχραιμια
http://tvradio.ert.gr/radio/localcat.asp?id=2182Λέω να πεταχτώ για καφέ μέχρι την Αλεξ/πολη
-
Πήγες στα εγκαίνια να ευχαριστήσεις τον Σαρακατσάνο;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πήγες στα εγκαίνια να ευχαριστήσεις τον Σαρακατσάνο;Για έργο του Πασόκ?
Θα τα μεταβιβάσει στον Λαλιώτη? -
Ναι, για να τα μεταβιβάσει αυτός στον Επίτιμο.
-
Ας τους οργανωσουμε ένα meeting στα Δολιανά
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ας τους οργανωσουμε ένα meeting στα ΔολιανάΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ!!!!
-
Πήγα στα εγκαίνια εχθες και ναι ο δρόμος ήταν έτοιμος!!
Αλλα υπήρχαν συνεργεία που φτιάχναν τη περίφραξη, συνεργεία που βάζαν συρματοπλέγματα στα πρανες των εκατερωθεν γκρεμων για τους βράχους και έλειπαν αρκετα παραπέτα σε σημεία του δρόμου, ήταν μόνο οι σκελετοι.
Αν υποθεσουμε ότι δύο βδομάδες είναι έτοιμος ο δρόμος και δεν το παραδιδουν λόγω του Σοφλιά, τότε γιατι δεν ήταν έτοιμος χθες?
Μήπως εκτελούταν εργασίες οι οποίες δεν ήταν ορατες απο το απλό κοινό τις προηγούμενες μέρες και γιαυτό υπήρχε αυτή η καθυστέρηση? -
Εντυπωσιακά τα τούνελα πριν τα Γιάννενα. Πέρασα σήμερα. Ειδικά αυτό των 3 χλμ
Ελπίζω να δωθεί σύντομα το κομμάτι Μέτσοβο-Γρεβενά, γιατί είναι θάνατος. Το έκανα σήμερα δις. Ειδικα το απόγευμα, πήχτρα σκοτάδι, βρεγμένο, νταλίκες. Χάλια . Βέβαια η αδρεναλίνη μιας καλουπολογισμένης ταλιμπαν προσπέρασης-σουβλάκι είναι άλλο πράμα
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Λέω να πεταχτώ για καφέ μέχρι την Αλεξ/ποληΜε την Εγνατία τελειωμένη από Θεσ/κη μέχρι την Τουρκία η ζωή είναι εύκολη....
Το έκανα την Πέμπτη και ήταν πολύ ευχάριστο.... και γρήγορο! Και ασφαλές και εύκολο και χαλαρωτικό και οικονομικό και και και.... Πλέον Θεσ/κη-Αλεξ/πολη είναι γύρω στις 2 ώρες... -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Λέω να πεταχτώ για καφέ μέχρι την Αλεξ/πολη
Με την Εγνατία τελειωμένη από Θεσ/κη μέχρι την Τουρκία η ζωή είναι εύκολη....
Το έκανα την Πέμπτη και ήταν πολύ ευχάριστο.... και γρήγορο! Και ασφαλές και εύκολο και χαλαρωτικό και οικονομικό και και και.... Πλέον Θεσ/κη-Αλεξ/πολη είναι γύρω στις 2 ώρες...3,5 πριν 6 χρόνια
-
Βέβαια η αδρεναλίνη μιας καλουπολογισμένης ταλιμπαν προσπέρασης-σουβλάκι είναι άλλο πράμαΈτσι, εκεί ξεχωρίζουν οι αμνοί απ τα ερίφια
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση απ το να κόβεις την κορδέλα του δρόμου στα ριζά 5-6 στροφές μπροστά και να βγαίνεις για 'τυφλές' προσπεράσεις απ την εξωτερικήsouvlaki greko grandioso όπως είχε πεί κι ο Πολίτης
βτς, το Μηλιά γρεβενά μου αρέσει πολύ, πιό πατημένο απ την κατάρα
-
Μια ερώτηση, η Κορίνθου-Πατρών έχει ορίζοντα ολοκλήρωσης το 2013 όπως (νομίζω) η Λαμιας-Θεσσαλονίκης?
Θυμάμαι περιοδικό αυτοκινήτου πριν λίγα χρόνια που ανέφερε πως το 2013 θα έχουμε αξιοπρεπείς δρόμους. -
Βέβαια η αδρεναλίνη μιας καλουπολογισμένης ταλιμπαν προσπέρασης-σουβλάκι είναι άλλο πράμα
Έτσι, εκεί ξεχωρίζουν οι αμνοί απ τα ερίφια
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση απ το να κόβεις την κορδέλα του δρόμου στα ριζά 5-6 στροφές μπροστά και να βγαίνεις για 'τυφλές' προσπεράσεις απ την εξωτερικήsouvlaki greko grandioso όπως είχε πεί κι ο Πολίτης
βτς, το Μηλιά γρεβενά μου αρέσει πολύ, πιό πατημένο απ την κατάρα
ακριβώς αυτό
To σημερινό με σκότωσε επειδή είχε απίστευτο σκοτάδι. Το απόγευμα είναι η χειρότερη ώρα για ταξίδι, μόλις έχει σκοτεινιάσει και δεν έχει ακόμα φεγγάρι.
Επίσης δεν λέει να χεις συνεπιβάτη και να τον νιώθεις να σφίγγεται. Εγώ θα χα ουρλιάξει στη θέση του, πάντως.
-
Βέβαια η αδρεναλίνη μιας καλουπολογισμένης ταλιμπαν προσπέρασης-σουβλάκι είναι άλλο πράμα
Ναι, να δείτε κιόλας τι αδρεναλίνη εκκρίνεις όταν βγαίνοντας από έξοδο στροφής χωρίς ορατότητα, βλέπεις μπροστά σου χωματουργικό να κλείνει κάθετα το δρόμο!
Δηλαδή τι αδρεναλίνη, κάτι άλλο εκκρίθηκε και έφτασε μέχρι τη κάλτσα που λένε... -
βτς, το Μηλιά γρεβενά μου αρέσει πολύ, πιό πατημένο απ την κατάραακριβώς αυτό
To σημερινό με σκότωσε επειδή είχε απίστευτο σκοτάδι. Το απόγευμα είναι η χειρότερη ώρα για ταξίδι, μόλις έχει σκοτεινιάσει και δεν έχει ακόμα φεγγάρι.
Επίσης δεν λέει να χεις συνεπιβάτη και να τον νιώθεις να σφίγγεται. Εγώ θα χα ουρλιάξει στη θέση του, πάντως.
Είχα κάνει το Λευκάδα-τρίκαλα-Λευκάδα σε μιά μέρα με επιστροφή τα ξημερώματα για ένα γάμο, για χάρη του πατέρα μου.
Δεν έχω ξαναοδηγήσει έτσι σε επαρχιακό δρόμο. Και δεν έχει ξανασυνοδηγήσει πιο στωικά ο πατέρας μου Το μάζντα και οι λοιποί συνοδοιπόροι τα είχαν δεί όλα.
Η πλάκα είναι βέβαια ότι να ξέρεις τί κάνεις, απλά εκτελείς μια τυπική προσπέραση (λέμε τώρα )
Πολύ ρομαντικό πάντως αυτό με το φεγγάριzorz, να φοράς πάνες, αυτά είναι για άντρες
-
Η πλάκα είναι βέβαια ότι να ξέρεις τί κάνεις, απλά εκτελείς μια τυπική προσπέραση (λέμε τώρα )
@@
Ντεμέκ ξέρουμε τι κάνουμε. Δεν ξέρουμε τον δρόμο, τον απέναντι, τι έχει πίσω απ την στροφή κλπ. Λέμε ότι και καλά δεν τρέχει τίποτα για να ησυχάσουμε τους γύρω μας. Στην πραγματικότητα παίζουμε το κεφάλι μας. Αλλά τι διάολο, έχει πλάκα(σπάνια κρίση αυτογνωσίας, θα αυτοκαταστραφεί εντός ολίγου)
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ - ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ...