-
colt 1.4,peugeot 207 1.4,mazda 2,ford fiesta 1.4,opel corsa 1.4,toyota yaris.
ακουω προτασεις και εντυπωσεις απο καποιον που εχει στην κατοχη του καποια απο τα παραπανω αμαξια -
ακουω προτασεις και εντυπωσεις απο καποιον που εχει στην κατοχη του καποια απο τα παραπανω αμαξια -
mazda 2 h' yaris.
-
Ο χρήστης karntasi έγραψε:
ακουω προτασεις και εντυπωσεις απο καποιον που εχει στην κατοχη του καποια απο τα παραπανω αμαξιαΜε σειρά προτίμησης **με κριτήριο την αξιοπιστία **
- TOYOTA YARIS
- MAZDA 2
- FORD FIESTA
- OPEL CORSA
- COLT
- PEUGEOT (και πολύ είναι.. )
Με σειρά προτίμησης **με κριτήριο την εμφάνιση **
- FORD FIESTA
- MAZDA 2
- PEUGEOT
- TOYOTA YARIS
- OPEL CORSA
- COLT
-
Γιατί δεν βάζεις στις επιλογές σου και το Clio 1.2 TCE 100hp??? Κορυφαίες επιδόσεις για την κατηγορία με φοβερή οικονομία καυσίμου και έξοδα συντήρησης (πχ σηματάκι ασφάλιστρα κλπ)...
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
ακουω προτασεις και εντυπωσεις απο καποιον που εχει στην κατοχη του καποια απο τα παραπανω αμαξιαΜε σειρά προτίμησης **με κριτήριο την αξιοπιστία **
- TOYOTA YARIS
- MAZDA 2
- FORD FIESTA
- OPEL CORSA
- COLT
- PEUGEOT (και πολύ είναι.. )
Από που βγάζεις αυτά τα συμπεράσματα??? Που ξέρεις δηλαδή ότι το νέο Fiesta θα είναι εξιοπιστο? Ήταν μήπως το παλιό? Και για το Peugeot είσαι πολύ λαθός...
Με σειρά προτίμησης **με κριτήριο την εμφάνιση **- FORD FIESTA
- MAZDA 2
- PEUGEOT
- TOYOTA YARIS
- OPEL CORSA
- COLT
Αν και υποκειμενικό...αλλα θα σε ρωτήσω κάτι...Σου αρέσει περισσότερο το YARIS απο το Corsa?
-
κύριοι mods, δεν δημιουργείτε κάποια ενότητα 'Προτάσεις αγοράς', 'Συμβουλές για υποψήφιους αγοραστές', 'Δημοσκόπηση για το νέο μου αυτοκίνητο' κ.ο.κ. ; Βλέπω έχουν πολλή κίνηση τα σχετικά θέματα και μάλλον ΔΕΝ ανήκουν στους Κατασκευαστές και Μοντέλα.
..έκανα και αναζήτηση για το θέμα 'Προτάσεις φορουμάδων/forumαδων' αλλά δεν επέστρεψε κάτι, οπότε το γράφω εδώ
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Γιατί δεν βάζεις στις επιλογές σου και το Clio 1.2 TCE 100hp??? Κορυφαίες επιδόσεις για την κατηγορία με φοβερή οικονομία καυσίμου και έξοδα συντήρησης (πχ σηματάκι ασφάλιστρα κλπ)...Σωστός... Όταν υπάρχει κάποιο σαν το Clio που προσφέρει πολλά και ταυτόχρονα ο κάτοχος γλυτώνει και άλλα πολλά τότε μπαίνει δυναμικά στις προτάσεις αγοράς.
Από εκεί και πέρα καλές προτάσεις είναι και τα Fiesta - Corsa το καθένα για τους λόγους του.
-
σε εμφανιση μαρεσει πιο πολυ το fiesta και μετα το corsa.το yaris καλο αξιοπιστο αλλα μηπως ειναι πολλα τα 13400 της βασικης εκδοσης με 2 αεροσακους ολουςκ αι ολους οταν ας πουμε το φιεστα με τα ιδια λεφτα σου δεινει τα παντα απο εξοπλισμο?οσο για το clio μακρια απο renault τα πιο ζημιαρικα αμαξια.πολλες βλαβες στα ηλεκτρονικα γιαυτο δεν το βαλα μεσα στα υποψηφια
-
Ο χρήστης karntasi έγραψε:
σε εμφανιση μαρεσει πιο πολυ το fiesta και μετα το corsa.το yaris καλο αξιοπιστο αλλα μηπως ειναι πολλα τα 13400 της βασικης εκδοσης με 2 αεροσακους ολουςκ αι ολους οταν ας πουμε το φιεστα με τα ιδια λεφτα σου δεινει τα παντα απο εξοπλισμο?οσο για το clio μακρια απο renault τα πιο ζημιαρικα αμαξια.πολλες βλαβες στα ηλεκτρονικα γιαυτο δεν το βαλα μεσα στα υποψηφιακανεις λαθος φιλε μου ειδικά για το clio III, ακούγονται ελάχιστα προβλήματα και για το 2008 ηταν το 10ο πιο αξιοπιστο μοντέλο γενικά σύμφωνα με το γερμανικό autobild
-
Όντως για το τελευταίας γενιάς Clio ΙΙΙ δεν ισχύουν τα περί βλαβών. Το επιβεβαιώνουν και διάφορες έρευνες αξιοπιστίας που έχουν γίνει:
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=Article&cat_id=4&art_id=9733 -
Εγω μεταξυ αυτων που λες θα επαιρνα με κλειστα ματια το mazda2
Kai αν ειχα υπομονη θα περιμενα το νεο πολο που βγαινει στο τελος του 09 -
παντως με τιποτα corsa, εχει ΤΡΑΓΙΚΟ συστημα διευθυνσης
-
Το Clio III παίζει να είναι από τα πιο αξιόπιστα μοντέλα που έχει βγάλει ποτέ η Renault. Οπότε αν είναι το θέμα αξιοπιστία τότε για το συγκεκριμένο μοντέλο της Renault ξεχασέ το. Και ισχύει ότι το autobild στη Γερμανία το έβγαλε ως το 10ο πιο αξιόπιστο για το 2008. Για του λόγου το αληθές μπορείς να κοιτάξεις σε ελληνικά και ξένα φορουμ. Επίσης παίζει να τρέχει ακόμη έκπτωση -1000 euro. Ξέρω ότι ίσχυε σίγουρα μέχρι 31/12.
-
Yaris: Το χει η αρραβωνιαστικιά μου 1,5+ χρόνο κι έχει κάνει 30000 χμ κοντά. Το αμάξι είναι μια χαρά και δεν έχει ζητήσει τπτ ως τώρα. Φυσικά είναι ακριβό σαν τογιότα. Κατά τη γνώμη μου δεν θα στο πρότεινα, γιατί το θεωρώ γυναικείο αυτοκίνητο.
Mazda: Το είδα πριν 15 μέρες όταν πήγα να δω το 3. Όσο το έβλεπα από έξω μου άρεσε πάρα πολύ. Το εσωτερικό λίγο μου ξίνισε σαν σχεδίαση, αλλά φαίνεται ποιοτικό.
FIESTA: Πάρα πολύ ωραίο και εσωτερικό και εξωτερικό. Χωρίς να ξέρω τιμές και επιδόσεις μάλλον αυτό θα επέλεγα για μικρό αυτή την εποχή.
CORSA: Η αρραβωνιαστικιά μου ήταν ανάμεσα σε αυτό και το yaris. Όμορφο θα έλεγα, αλλά εγώ δύσκολα θα πήγαινα προς όπελ μεριά.
COLT: Δεν νομίζω...
PEUGEOT: Καλούτσικο, αλλά κάτι δεν μου κάθεται καλά στην εμφάνιση. Μάλλον φταίει το κοινό πρόσωπο της εταιρίας σε όλα της τα μοντέλα.
Όπως είδες η άποψη μου είναι υποκειμενική, γιατί περιορίζεται περισσότερο στην εμφάνιση και στον εξοπλισμό. Από πλευράς αξιοπιστίας έχω γνώμη μόνο για το yaris.
Το κυριότερο πήγαινε να τα δεις από κοντά και να τα οδηγήσεις οπωσδήποτε! -
οδηγησα σημερα το fiesta και το 207.το fiesta ηταν στιβαρο στο δρομο και ειχε καλουτσικο ανοιγμα.το εσωτερικο δεν παιζεται σαν διαστημοπλοιο ειναι.το μονο αρνητικο ειναι οτι ηταν πολυ θορυβωδες το μοτερ.περιμενα να ειναι να ηταν πιο ησυχο γιατι εχουν βελτωση πολυ την ηχομονοση στο φιεστα οπως λενε απο τη ford.το 207 κλασικο peugeot στο δρομο πολυ ανετη αναρτηση και αθορυβο μπορω να πω.καλο τραβηγμα απο χαμηλα ο κινητηρας peugeot-bmw.θα παω ακομη να οδηγησω το mazda,το grande punto και το yaris και θα επιλεξω ενα απο αυτα.βασικα ειναι δυσκολο τη σημερινη ημερα η επιλογη αυτοκινητου γιατι ολα καλα φαινονται.καθε ενα εχει κατι που σαρεσει πολυ πανω του.
-
opel corsa 1.4
-
Και εγώ έχω τον ίδιο προβληματισμό. Μάλλον έχω καταλήξει στο νεο yaris 1.3..Απλά θέλω να το οδηγήσω!!
ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 1.4